love leo


mmmh, love leopard! ska tvätta bort ansiktsmasken, ta av mig skorna och så nu, sen bädda ner mig. godnatt!


leo-high-heels



 

kom hem från tjejerna precis och det blev god mat, god efterrätt och en massa mys och prat! hiih. vill ni veta vad jag gör nu? jag sitter här med mina leo-high-heels och har tandblekning i käften. tänkte kanske göra ansiktsmask också eller om jag sparar det tills imorgon. lite mysig avslutning sådär men självklart kunde det varit mysigare :)

 

 


no rain please

 



vad trött jag blir! jag hatar när någon flyttar om i mapparna på datorn så man inte hittar ett skit. hann med några kort iallafall! nu blir det raka vägen mot mantorp, ska hämta upp tjejerna sen ska vi handla. myyyyyys. ha en bra valborg för det ska jag ha :)


valborg

åhhh, en av dom två klänningarna som jag tänkte köpa är slut i min size. nu blev min dag ännu sämre och inte nog med det så har jag blivit förkyld och känner mig hängig p l u s vädret. vad är det här? ännu en regning meningslös högtid och så har något smart person kommit på att man ska stå framför en brasa och glo. haha! det blev föreläsningar idag så det blev alltså skola, väldigt bra och roliga. nu är jag hemma och snorar. ska snart snygga till mig lite så jag inte ser allt för hängig ut. ska till tjejerna och förhoppningsvis blir det grillning! västaaa myyssiiis. förlåt för dålig uppdatering igen och inga bilder tagna men jag får skylla på att jag är lite sjukiiis, ni överlever nog :)


29:e april

 


förlåt för dålig uppdatering igår! men igår efter skolan blev det som sagt solning och gymmet sen blev det bara mest lugnt. skönt! är så trött nu för tiden när man nästan aldrig hinner få tillräckligt med sömn.

idag hade vi projektmässa i skolan och sen slutade jag. blev stan en sväng och sen förbi salongen för att fixa en nagel som blev lite sjuk på min födelsedag så nu är den fixad. ska till gymmet senare sen, både träna och sola. så ser min torsdag ut :) skönt med helg snart.


slutrapporten

igår blev det lite inhandlat. 2 toppar, en ring och lite. när jag kom till babe så åkte vi och gjorde lite ärenden som att hämta mitt pass och hans körkort innan det blev gymmet. slutade för ett tag sen och nu sitter jag här i skolan och försöker gå min slutrapport på projektet klar och jaa så gott som klar är den också. ska ta bussen om ett tag och sen tåget. sen blir det gymmet plus solning! vi hörs senare.


farsan



 

igårkväll sen blev det bio och god mat. vi såg farsan på bio och den var helt okej. fuckkkk youuu själv! sen när den var slut så blev det god mat på steves. så himla mysig födelsedag :) tackk!


samhällskunskap

 


sitter i skolan och har samhällskunskap nu. uppgifterna är gjorda så nu är jag klar, göttt. har suttit och skrivit på uppgifterna hela tiden för att få dom klara. lättnad som alltid :) slutar vid 11.15 och jag ska nog sitta kvar ett tag och plugga lite då sen ska jag till stan en sväng. hoppas jag hittar nåt snyggt! sen blir det gymmet och solning med min älskling.


my b-day







lite av det jag fått och det är bland annat volymtång, örhängen, ringar, nagellack, thomas sabo armbandet, kläder, parfym, blommor, pengar och mer. tack så jättemycket för allt! var på stan förut, var ju tvungen att gå till systemet och handla lite mummaa! hiih och jaaaaaa, jag fick visa leg och hon sa grattis med. inhandlade även en söt bustier som jag spanat in ett tag nu pch så har min size varit slut men nu fanns den ju. vilken tur för mig men otur för plånboken. tänkte inviga volymtången nu och ikväll blir det restaurang med hela familjen :)


best in the whole world

 


efter skolan kom hjärtat och hämtade mig på stationen och vi åkte till jobbet och köpte lite mat, ibland är man värd det och jag åt ju trots allt morötter. när vi kom hem så gick han upp på rummet och ropade på mig så jag kom. då står ytterliggare fler presenter på nattduksbordet och en bukett med röda och rosa rosor. soo sweet, ni kan ju bara gissa hur mina ögon blev, ni vet ju hur känslig jag är. han är världsbäst och hur många gånger jag än säger att jag älskor honom så kommer han aldrig att förstå, can't explain!


systemet nu då

 

idag är det ingen vanlig dag för idag är det johannas födelsedag. hurra hurra hurra!


nedräkning


då räknar vi ner då! systemet klockan 10 imorgon, haha nevars! :)




good day

 

 

 

 

nu har släkten åkt och min älskling har haft match så jag hämtade nyss upp honom. så himla trevlig dag, love it and i love you! tack så mycket för allting jag fick, jättebra verkligen. skål från mine-serien, salladsbestick, ljushållare, blommor, pengar och två berlock till mitt thomas sabo armband som jag får imorgon, hihi. en rosett och en rosa droppe eller vad jag ska kalla den :) och lite mer. god mat och en härlig släkt. armbandet längst ner är det jag fick av tjejerna igår, jättesött och sen söta blommor! nu ska jag skicka in projektet inför torsdag så det blir klart till mässan och sen lägga in bilder. efter det ska jag mysa ner mig hos min älskling :)




cole porter-sång

 







uhhh, lite gyllene tider med kung av sand..det är ju inte fel alltså! tänker på när vi va på deras konsert och the latin kings var förband. jag, syrran och sanna va dom ända som kunde låtarna typ, haha! tillbaka till dagen då, har porecis fixat mig och det är kul att jag inte är bakis alls. det är en person i huset här som låter som tusan, tror den ska spy hela tiden. tur att det inte är jag eller hur :) ska ner och hjälps till nu, snart kommer min lovely släkt!


1 dag kvar






typiskt att det jämt blir så att jag tar minst kort när jag ville ta massor men men. jag ska nog allt försöka få lite mer bilder så ni får nöja er med fördrinken och efterrätten sålänge. hahaa, titta och njut för visst blir ni sugna? haha. tack så jättemycket för igår, för att gjort kvällen, för det jag fick och för att jag älskar er så himla mycket! 1 dag kvar sen är jag 20, mwihihih. nu blir det duschen hörrni!



blackiiie




jag igår och där hade jag två örhängen men när jag kom hem fanns bara ett kvar :(


how low can you go

idag blir detta dagens outfit om jag inte ångrar mig in i det sista och sen massa smycken och sånt ni vet! hiih. musiken är igång, efterrätten är så gott som gjord. såååå how low can you go? haha. det blir snart duschen och fixelix så jag hinner stressa. skjutsade älsklingen till tåget förut och sen åkte jag och solade. har gjort lite tandblekning och målat ett rosaglittrigt lager på tåisarna som redan var rosa. värsta gulligt :) längtar tills tjejerna kommer, det ska bli så himla kuuul! :)


my yesterday




igår fixade maria mina naglar, så söt hon är och visst blev dom fina? rosaglittriga och det gillar ju jag! är supernöjd, så duktig hon är. tack igen! sen fick jag utväxten fixat, götttt. jag hade en damklippning och en herrklippning igår och det gick riktigt bra ju. sen kom babe och då färgade jag honom, han är värsta fin i håret nu, putsade även till hans frilla lite lätt. sen gick vi på stan och jag pekade ut lite som jag önskade mig sen vidare till tåget och hem hit. båda slockna vid tio - halv 11 typ, haha värsta skönt. så vad min fredag :)


men ge oss vår då

det snöade förut, allvarligt talat vad händer? det är snart min dag och då ska det inte snöa ju! sitter i skolan och har religion, inte mitt ämne riktigt men det funkar. det blir ju vad man gör det till eller hur :) har varit och visat projektarbetet också och det såg bra ut plus att jag snart är klar. lite lättnad för det! efter religionen blir det stan en sväng och sen gymmet med min älskling. hiiih! idag blir det mest lugnt, ska plugga lite och ta det lugnt bara. snart helg med och den ser jag fram emot! på lördag kommer tjejerna och på söndag kommer stora tjocka släkten och firar mig. snart my big b-daaayy!


dumma rygg

jag har så jäkla ont i ryggen alltså och det är inte skönt alls. haft det för länge nu och det bara knakar om den och när det har knakat så känns det bättre. jag borde nog gå till en sån som kan knäcka ryggen eller nåt, inte skönt hörrni. igår blev det som sagt gymmet och då blev det bara kondition och förbränning. hiih. idag kör jag samma fast även mitt styrkeschema så nu jävlar! sen efter gymmet så hämtar baby upp mig och vi har en del att göra idag.

mycket som händer nu ändå. jag fyller om bara 5 dagar, studenten snart, turkiet och guuud vad jag längtar till detta hiih. har sällskap av sixten och själklart var han tvungen att gå på datorn, han kunde inte gå runt liksom. hahah. bäst att jag rör mig nu men vi hörs senare :)


studentklänningen

 

hur gör man nu på studenten? den klänningen man springer ut i, ska man ha den på kvällen? om man ska ha en annan, måste den vara vit då? så svååårt ju. måste höra med girlsen hur dom tänkt göra. längtar massor tills min kommer, det borde gått 10 veckor snart tycker jag! beslutångest över skorna också, heeeelp me.. har till fredag på mig att bestämma! nu blir det gasen i botten mot jobbet. hiiih.


servicemöte

 

 

åhh, så vårigt och fint det blev. bytt gardiner och krukor och sen fixat med nya lampan. sött va? hiih. ska på servicemöte på jobbet om ett tag. har varit på stan och köpt nya tygskor, hiiih. efter mötet blir det tåget till babe och så raka vägen till gymmet. fläsket måste röras, vi hööörs!


smått och gott från ullet

 

 

detta inhandlades i ullet eller jaaa, tack mami and daadddyy! hiiih. blev lite handdukar och glas och sånt med som inte är med på bilderna men sak samma :) där ser ni iallafall.




old dogs

 



min mage har varit dumidum, knipit åt och så men sen blev det bättra, sköööönt! blev gymmet förut..löpbandet, stepper och pumpa på maskinerna. götttaaans ju. sen hem och duscha och iväg för att fixa med mattes körkort och så blev det lite shopping på det med. nu kollar jag, babe och grabbarna på old dogs som jag och hjärtat såg i helgen. riktigt bra och rolig, hahah. ska stänga av den här burken snart och kolla på filmen.


ulletlullet

dagens outfit dååå


syrran & mammmii


syrran och jag

igår när bilen rullade från våran gata så var det solit sen när vi var halvvägs framme så regna det och det gjorde det även nere i ullet. uurrrrrk! blev inte så mycket inhandlat för min del. lite underkläder, strumpor, nagellack, ansiktsmask, nagelsaker och lite. sen köpte jag söta glas, muggar och badlakan tills jag och babe flyttar. blir helt galen när man går vi inredningssakerna för jag vill handla allt fint och flytta nu nu nu nu nu :)

vi kom hem vid 10 i åtta och 6 minuter över åtta så satt jag och syrran på tåget. haha, stressas..men vad gör man inte. tråkigt att vänta i en timme liksom och älsklingen kom och hämta oss på stationen sen blev det myyyys!


ullared

det är sjuuuukt vad trött jag är! ska bara klä på mig och fixa håret, sen är jag klar. åkte till lollo en sväng igår sen hem och äte tacos, mummmmsssss. efter maten kom mina pullor och det blev tv och en massa prat, hihi. nu är jag uppe men känns som att jag nästan fortfarande sover. borde ta med mig kudde så jag kanske får lite mer sömn. ska inte köpa nåt speciellt direkt.. tänkte ifall dom har några fina glas, mugga eller nåt sånt och sen ifall dom har en volymtång för det ska jag inhandla mig i vilket fall ändå :) snart rullar biler och det är lika bra att jag fixar det sista nu så dom slipper vänta på mig. snart rullar bilden till ullared och jag hade kunnat legat kvar i sängen men hade ändå inget bättre för mig så kände att jag lika gärna kunda följa med. hihiihh. byyee byeeeee!


fram med solen

åt frukost förut för någon timma sen och nu har jag målat klart naglarna väntar på att dom ska torka klart sen ska jag åka till lollo en sväng. dötråkigt väder ute verkligen! ikväll sen komma mina pullor linda och carro på lördagsmys. imorgon ska jag nog följa med till ullared, hiihh. vi hörs sen.


söt blus

 

beställd! det är samma som den jag har som är naturvit och jag älskar den. det finns så himla många söta blusar nu, vill ha dom allihopa men den här är snart min. hiiih :)




100417


hair talk

jag tror det blir ljusa slingor nu till sommaren, bokade in tider och sånt igår så jag blir lite fin till studenten. riktigt sugen på slingat och det har jag varit i åratal nu, haha nästan iallafall. men klart man blir lite osäker när folk säger att jag ska behålla färgen jag har nu. jag trivdes i blont och jag trivs i det jag har nu, då borde jag väl trivas med både färgerna samitdigt. haha, slingooooor! kul med lite nytt med ju, weelll seeee.


shoes

 

idag funkade visst musen och förlåt för dålig uppdatering men jag ska dra det kort. är riktigt nöjd med dom rvå första skorna men dom tredje vet jag inte. dom är inte så rosa som dom såg ut på sidan men dom funkar nog på studenten men jag tycker dom inte ser så rosa ut men men, ska funda lite mer! i torsdag va det skolan och redovisningen är avklarad skönt. jag drog till gymmet och tränade när matte hade sin fotbollsträning och det viktigaste den dagen var att han tog körkort! åhhh, så duktig han är..så vi åkte bil typ halva dagen! hihih.

igår va det praktik, skojsigt. jag färgade sofi och maria på salongen och sen färgade jag och klippte vera, vår hudterapeuts syster och sen klippte jag jimmy, mattes brooor. så dagen gick fort för fulla muggar. härligt härligt :) när det var dags att åka hem så kom älsklingen och hämtade mig, hiih och sen åkte vi hem till mjölby! blev tv, vi hyrde film, myys och så. han åkte nyss och nu sitter jag här och glor :)





love my shoes

iiii loooooveee myyyy neewww shoooeees! galet alltså. happy, happy, happy. har leopardskorna på mig nu, dom högaste, vill inte ta av mig dom. ska fan jobba med dom, hahah! hade tagit kort och allt på dom och la in dom i datorn och tog bort bilderna från kameran. såklart så sluta musfan att funka så typvärr får ni vänta med bilder. när jag väl har bilder så ska det knasa för mig :( kom nyss hem från hannah och lollo, har varit där och umgåtts lite, funifun :) ska dra mig till jobbet och jag har precis fixat avokado, tomat, fetaost och keso och sen vindruvor och physalis som jag ska ha med mig. muuuummmms! jobbar rätt så sent och det blir nog sängen direkt så vi hörs nog inte förrän imorgon bloggen. bäst att jag drar mig :)


kulglass

ytterliggare ett tråkigt inlägg, haha..sorrry! jag, babe och linus blev sugna på minigolf men självklart hade den inte öppnat ännu, vilket vi nästan trodde. det blev trots allt varsin kulglass i bägare och det smakade bra i vårsolen. när vi kom hem igen så var grillen igång och det blev hamburgare, mysimys. vi satt ute och åt, hääärligt.

nu har jag precis kommit ut ur en varm dusch och ska ta mitt rätt så nya ansiktsvatten. snacka om att det rengör på djupet. ska jag vara ärlig så blir jag typ nästan arg när jag tar det för det svider till eller hur man ska säga men då vet man att det rengörs på djupet också :) sen ska jag torka mitt hår i 5 år och sen är min älskling hemma efter hans fotboll! johanna, hur gick det med projektet? scchhhh!


mysis now

nu är jag och babe hemma hos honom, har precis ätit lite. det blev gymmet förut som sagt, götteligöttt! jag tränar hellre och får äta gottigott än att sitta hemma och bara äta grönt fast jag gillar det med men ni förstår nog vad jag menar. skittråkigt utan bilder, jag vet..men vad fan :) haha. får se vad som händer resten av dagen, skönt att klockan inte är så mycket! myysis just nu!


rullbandet

sååå jaaa, nu blev jag precis klar med uppgiften vi håller på med på samhällen så den ska lämnas in nu. gött! slutar även snart och sen blir det gymmet igen och det blir rullbandet och maskinerna idag också, hiih. så först blir det att möta upp my heeeaaart!


solstrålisar

hej på alla solstrålar. härligt väder idag, jaaa det är åt rätt håll nu alltså. hade ont i magen men sen så blev det bättre. fönade volym och tog jenny som klippmodell, skojsigt och så hade jag ont i magen igen, buhuu. inget kul ju! men nu är det bättre och det är skönt det så det kanske blir gymmet sen trots allt, det återstår att se. mina skor har nog kommit nu med, lääängtar. nästan så jag åker hem nu för att få se dem och testa dem, hahah! nu blir det lite mario race!




lediga söndag

 

jag kom hem för ett tag sen och det blev gymmet förut. pumpa på, jaa ni vet. haha! nu sitter jag här och tar det lite lugnt och jag ska tydligen inte jobba idag, skumt. tiden är borta eller så har jag tagit fel men men, ringde och dubbelkollade med dom och det stod inte att någon johanna a skulle jobba :( men jag ska inte klaga, skönt med lite ledigt också såhär en söndag. tänkte byta gardiner i rummet fast det gör iofs mamma jämt men jag kanske lyckas överraska henne och sen ska jag skriva lite på mitt projekt med. inte nog med det så kommer my heart later, jaa det känns tomt!


sweet dreams

 




det blev inte övermånga bilder tagna igår men några iallafall och det var riktigt trevligt. det bjöds på vin, snittar m.m, styling + stylingtips, produktinfo av våran säljare och bra priser och sånt. blev aldrig att maria gjorde mina naglar för det blev lite ändrat :) sen åkte jag hem till min älskling och jag somnade rätt så skapligt i någon timme sen blev jag lite pigg igen, hiih.




sundayyy

riktigt trevligt igår på salongen. ska äta lite fil nu sen ska jag förbi gymmet innan jag åker hem. sen blir det ett litet jobbpass. bilder från igår kommer upp sen när jag är hemma så vi hörs sen igen :)


dumma näsa




nu ska pappi snart köra mig till tåget och min näsa bara snorar sönder :( hata att vara förkyld och man känner sig alltid extra ful då, iallafall jag! har ätit och fixat lite, hann även med att bleka tänderna lite också. bländande vitt leende you know, haha! maria ska fixa mina naglar idag så vi får se vad det blir för skojsigt men jag är lite sugen på svarta tippar, snyggisisiiss! efter kundkvällen på salongen så ska jag hem till matte och det blir nog mest lugnt tror jag. vi hörs sen och bilder lär nog komma upp från kvällen :) ha en härligt lördag people. laaater!

kundkväll

ska snart äta lite frukost och fixa ögonbrynen. idag är det kundkväll på salongen och det har jag verkligen sett fram emot, så skojsigt. men nu är det dags att jag sätter fart fast jag har gott om tid, skönt och ta det lilla lugna också :)


only 11

godmorgon era sötisar! jag har precis kommit ut ur en skön dusch. så himla skönt att klockan bara snart är 11 och jag har redan duschat, hiihh. jag och mammi hittade ett thomas sabo armband som jag får när jag fyller och sen 2 berlock. önskar mig pengar så jag kan köpa sånna personliga berlock, så sött armband alltså och finns massor att välja på och i olika färger men jag har bestämt mig till 3 olika färger, haha!

igår sen när jag och mamma kom hem så hade pappa fixat maten, yummiiiee! sen åkte jag till hannah, lollo och charlie. blev en mysiskväll hos hannah. trevligt trevligt :)



love rings



check on it

blev gymmet förut vid 12 tiden och sen tog jag tåget hem och vad har jag gjort sen dess? hah, typ inget men man orkar inte göra nåt heller när det är så grått ute. jag ringde till företaget som vi beställde brillorna av och berättade att mina solglasögon var trasiga när dom kom så jag skulle ta en bild på dom och maila, sen skicka dom nya när dom fått bilden. check på det med. hoppas dom kommer nästa vecka vilket mina skor med lär göra. fått mail om att dom är påväg, loovely!

får se vad som händer idag, känner för att göra nåt iallafall och inte bara tråka och ruttna. mami och jag pratade om att åka och kolla på thomas sabo armband idag, önskar mig det när jag fyller så det är nog inte omöjligt. sen kanske jag drar förbi solariumet en sväng men jag mår så dåligt för varje gång man solar solairum så öka hudcancer med 70% sägs det och jaa..jag borde ha mer än fler miljarder nu :(




brillsss




no inspiration

ingen inspiration överhuvudtaget men jag slängde ihop en wish outfit ändå. något nytt jag börjat med och jag tycker det är lite kul, hiih, haha. nu ska jag packa det sista och sen dra mig. vi höööööööööörs!



100408





work work work

work work work. åkte till matte sen igår och åkte därifrån imorse och direkt till jobbet. jag jobba över en timme men det gjorde inte mig nåt. nu sitter jag här och ska bara ta det lugnt tills jag ska iväg. blir inget gym idag för nyckelfan är hos matte och jag är vädligt hostig osv men tacolagning med honom och grabbarna grus blir det sen iallafall.



onsdag

hihi så ja, då var jag framme hos mitt hjärta. åkte bil hit och det är ju aldrig dumt för då tar det inte lika lång tid. sitter och äter äpple och det är manchester på tvn, babys favvolag. imorgon blir det jobb och sen tillbaka hit och det är nog inte omöjligt att det blir gymmet med. vi hörs!



new brills

åkte och solade med lollo förut. sen köpte jag ny foundation och hämtade ut mitt paket. haha, så jävla stort paket..hade glömt att jag tydligen fick ett gratis täcke med hjärtan på när jag beställde. så gulligt, hiih och bikinin va bra. sen följde jag med lollo hem och det blev mest lugnt, hannah kom och så. så jäkla söt lollos hund är, lille charlie. jag har städat och plockat iordning lite på rummet med alla viktiga papper och skit så nu är det lite finare, sjukt tråkigt bara.

jag och hjärtat fick våra brillor idag, jättefina men vet ni? innan jag en prova mina solbrillor så åkte ena glaset eller aah plastet av, vad fan liksom? give me some new för dom var läckra! sen vill jag bara att mina skor ska komma nu! åhhhhhhh, h a p p y f a c e ! väntar på att mammi ska komma hem med bilen sen ska jag åka till matte och mysa.



lovely shoes

åhhhhhhh! mina lovely skor fanns äntligen i min storlek så fort jag kollat så har min size varit slut eller så har skorna varit slut överhuvudtaget. beställde 3 par, so don't kill me! loove shooees! hoppas alla är bra och ett par av dom är till studenten. åh, två älskade leopardskor. happyface. detta gjorde min dag för imorse hade dom kommit in men då fanns dom bara i 38 ju men nu när jag kolla så fanns dom i min size. åh, så glad jag blev :) jag ska ju ha rosa skor på studenten och den finns inga snygga klackisar i någon butik som har en fin rosa färg så nu får ni hålla tummarna för mig :)




personalfesten i bilder

 























där fick ni lite fler bilder från gårdagens personalfest och tack för den ni som va där :)


100407




hämta ut paket

igår blev det jobb hela dagen och sen hem fort för dusch och fixelix sen iväg på lite förfest innan det var dags att gå vidare till lokalen. det var en skoj där! nu är jag vaken och sitter här och tar det lugnt. ska ner till stan och fixa lite, hämta ut paket och så. fick mail om att brillorna är påväg också, lääängtar. haha :) det är nog inte omöjligt att jag svänge förbi solariumet heller och blir lite brownie, hiih. jag måste nog städa rummet lite med, vet inte när jag gjorde det sist typ för det gör min mamma hela tiden. haha, jag är fan sanrt 20 liksom :)




solning

elins hår blev fräscht och snart är det dags för solning. jag har bodyscrubbat mig, gjort ansiktsmask och sånt. ska och sola med elin sen ska jag hämta upp min älskling. l ä n g t a r ! imorgon vet jag inte om det blir någon uppdatering här med tanke på att jag börjar jobba jättetidigt och sen när jag slutat så blir det snabba ryck och sen iväg på partaj med jobbet men vi hörs såklart. ha det så bra allihopa :)



nytt timrekord

guuud vad folk, kan inte folk bara sluta äta? vi sålde nytt rekord idag och det va typ ingenting, haha..nevars. men jag tyckte inte det va så mycket som jag kanske borde tyckt. är så van nu kanske. det blev iallafall lite mer än 40 700kr på en timme om jag nu minns rätt. vilket lag vi är och imorgon efter mitt långa jobbpass så står det personalfest på schemat, det ska bli skojigt. men tillbaka till vad som händer nu då.

jag har ätit lite och väntar på att elin ska komma. jag ska klippa henne och sen vänta på min älskling. får se vad klockan blir men jag kanske hinner ut på en runda eller nåt. blir bodyscrub, ansiktsmask, solning och lite sånt idag med mitt hjärta. det har jag bestämt iallafall, haha! värsta mysis och gött, fräscht som tusan ju :)




jobbkläder

 

nu äter jag lite och ska snart packa ihop jobbkläderna och sedan kör daddy mig. tror det kan bli en hel del att göra idag för det är ju säkert en resdag. längtar tills matte kommer, blev aldrig att han kom igår, längtar massormassormassor! hiih. vi hörs sen era gullisar :)



wish outfit




megamys

godmorgon på er! vad gör ni uppe nu? själv somnade jag ifrån andra avenyn reprisen som gick vid tolvtiden. somnade även utan att ringa och säga godnatt till mitt hjärta, då är man trött hörrni. men han hade ringt fast det märkte inte jag, måste sovit djupt. trevligt igår och god mat men lite innan tolv gick jag och bäddade ner mig, ganska så trött efter dagen innan det för då blev det inte mycket sömn. men vad faaan, det har ju snöat inatt. det är ju helt sjukt alltså, fattar inte solen att den ska skina eller? det suger rejält! tur att det bara är puttelite snö men ändå, solen kunde varit framme istället för att lite lite snö ska ligga på backen.

jag sitter och väntar på att klockan ska gå för idag blir det ett litet jobbpass men det är ju dubbellön väl? aldrig fel.. varje dag borde vara dubbellön eller hur? haha, dream, dream, dream. nu ropa pappi att det var frulle men jag är inte så hungrig ännu så jag äter senare sen. efter jobbet kommer elinpullan så ska jag fräscha till hennes hår och sen kommer älsklingen. megamys!


haha när jag kollar på bilder sen jag var blond så får jag lite av känslan är-det-verkligen-jag-har-jag-varit-så-blond? hahah. är ju så van vid min ljusbruna färg ju!



slimi jimi bubby boy

 




shut it down

då har jag duschat och fixat mig. fyfan vad vit jag känner mig, inte solat på en vecka och ja det kallas solarieoman eller hur? haha. men man känner sig ju fräschare när man är brun. ändå frågade en igår hur jag kan vara så brun, haha! sitter och lyssnar på hoffmaestro och lite småttigott. justääää, min andra bikiniöverdel har kommit så den måste hämtas ut nu i veckan. ihhh, hoppas den är bra :)

 






amazing

hur underbart är det inte att få världens sötaste sms och bara få höra hur han verkligen beskriver kärleken, hur han känner och sånt gulligull. amazing säger jag bara. och nu är jag ännu gladare för han kommer sen!!!!!!!!!!!!!!

vet föresten inte om jag sa att vi beställde brillor i veckan. varsitt par glasögon och varsina solbrillor, goooddiiiee! vill ha dom nu, nu, nu, nu! nehej ni, nu ska min mage få i sig nåt och sen blir det duschen.



wake up

uppe före tuppen och jag är fortfarande trött som ett as, haha. älsklingen har fotboll hela dagen så det blev upp tidigt för honom och jag kände mer för att åka hem skapligt så på halv 10 spårvagnen och brillorna var på. sjuukt skönt väder ute alltså. hoppas det håller i sig nu! mamma och pappa hämtade upp mig på stationen och då åkte vi förbi mormor och morfar en sväng och nu är jag hemma och sitter här. ikväll kommer syrrans killes familj hit. det blir mat och att umgås med dom. jag hoppas även på att mitt hjärta kommer! nu ska jag försöka vakna till.


påskdagen

det blev lite inhandlat igår. fick en lång blus och en mascara i påskpresent, thaank u. blev riktigt glad när jag såg att blusen fanns i butiken eftersom jag tänkt beställa den på internet. sjukt att man kan bli glad av att handla, lycka eller vad.. haha. sen hittade vi lite som jag ska få när jag fyller och sen köpte jag ringar, örhängen och lite.

efter lkpg blev det tåget till min älskling för att fira linus. första blev det mat med släkt osv sen party på det. blev förfest och den utgång. tråkiga vi är som aldrig tar bilder, eller hur..iallafall jag. haha. hade på mig min långa fina blus som ni ser här nere, lackleggings och bandeaubh och my lovely kilklackar. hiiih. så jäkla gött att gå in i vipen och bara gå förbi den långa kön, haha..love it.



påskägg

igår efter att vi gått upp ur sängen så åkte vi till gymmet och körde lite. sen hem och duscha och fixa för att sen åka hem till mig. vi åkte och köpte riktigt stort påskägg till varandra, så mysigt. hiiih. blev tvn och en massa mys igår. nu sitter jag är påklädd och allt, ska snart dra mig till lkpg för en shoppingtur med mum and dad. laaaater!


långfredag

läpparna har inte lagt sig så mycket än. haha nevars, det var ett aprilskämt som ni kanske fatta eller som ni kanske gick på. gick upp ur sängen för ett tag sen och har ätit lite frulle. långfredag idag, får se vad som händer men hem till mig blir det iallafall med älskling.


påsklov

åhhh..mwiwiihiihihi! vet ni vad jag gjorde idag? jag säger som blondinbella "någonting gick fel, jag åt något jag inte tålde". haha, jag har köpt nya läppar, dom är sjukt svullna men dom lägger sig snart. men innan det och efter skolan så blev det gymmet med älsklingen och jag körde mitt program som vanligt och la på ännu mer, pumpa pumpa pumpa. sprang inget på banden eller körde på dom andra konditionsmaskinerna eftersom min hals fortfarande är svullen. tillbaka till skolan så hann inte vi redovisa, jag och min grupp men men, det blir veckan efter lovet. det hade varit skönt att få det gjort iallafall.

men niiii, jag har loooooooooov, wooohoooo! hur skönt är inte det men det är verkligen mitt sista lov innan det är slut på skiten. på lovet blir det lite jobb, personalfest, träffa tjejerna, mys med älsklingen, gymmet osv. men nu ikväll ska jag till syrran och hennes olof en sväng och sen blir det hem till hjärtat. vi ska nog beställa lite brillor idag också. kul kul :)





skärtorsdag & första april

godmorgon på er! jag fick lite tid över såhär innan skolan på morgonkvisten. ännu tråkigare väder ute, spöregnat hela morgonen så ja får skjuts till bussen. tur va :) det var kul att jobba igår och det var allt lite folk. idag är det kort skoldag och det är redovisning. nu ska jag packa det sista och klä på mig. efter skolan blir det gymmet med min älskling, pumpiissh muskler liksom. haha. och ni, tänk på att det är 1 april så ni kan blir sjukt lurade, seee upppp!

skärtorsdag idag med och glad påsk på er alla. hoppas det kommer någon påskhare till er :)


RSS 2.0