styrkepass



& efter jobbet blev det ett härligt styrkepass. imorgon blir det nog en pw innan frukost sen jobb och sedan en löparrunda. så jäävla kul. vill bara att skoskaven ska läka nu nu nu :)


my shoes



Sandra
om kvällsrunda:
Jag är så nyfiken på dom där skorna! Jag har länge tänkt klicka hem ett par men har varit så osäker eftersom dom kostar en del. Är dom värda priset? Hur fungerar dom att springa med i skog/stigar och på asfalt? Dämpar dom stötar bra? :)

mitt svar: jaaa, inget snack om saken! jag älskar dom. har bara kört asfalt plus löpband med dom men ska köra i skog imorgon så kan komma med nytt besked då om du vill? :) dämpar bra osv. love them som sagt :)


trettioförsta maj



godmorgon tisdag. fan, jag har blivit lite förkyld alltså. hoppas det bara är under idag! haha. ska snart börja fixa inför jobb och sen iväg och jobba då. sen ikväll blir det styrka på gymmet och jag är laddad som vanligt. jag ääälskar't! nu blir det en smoothie med hallon, mango & banan. mmmmh!


rabarberkräm



nu har jag precis krypt ner i vår sköna säng. idol-jay åkte med mig idag. fick väcka honom precis innan linköping för att han satt och sov när han skulle av & så bytte vi lite ord med. haha! ikväll har vi ätit hemmagjord rabarberkräm. kräm är inget jag tycker om supermycket men helt okej ibland och denna kräm blev helt okej faktiskt :)


batiste tropical



köpte torrschampoot från batiste med doften tropical som alltså luktar kokos. jag använde det även igår och jag älskar det redan. det är perfekt! mitt hår blev som nytvättat och fräscht :)


workie workie



vilken tråkig bloggdag men tiden räcker tyvärr inte till. ska snart sticka iväg till jobbet. puss på er :)


trettionde maj



hej måndag. new weeek. har duschat och ätit frulle precis och ska ladda inför dagens jobb. bäst att fortsätta fixa för klockan går ju :)


- - -



imorse blev det en liten pw & solning. sen hem och ladda med smoothie inför ett styrkepass. efter det hem, duschen och sen till min johanna. fixelix med hennes hår och jag ska göra henne tills världens finaste på studenten!


glöm aldrig




det viktigste för att lyckas är att aldrig sluta tro på sig själv.


torrschampoo


jag har länge velat prova på ett torrschampo men inte gjort det ännu. någon som har provat detta från batiste? isånnafall sååå teeellll me!


tjugonionde juni



godmorgon söndag. johanna är vaken och har sovit förjävla skönt inatt plus att jag tydligen har snarkat men har visst blivit täppt i näsan tyvärr. nu är det bara skorna som ska på sen ska jag ta mig en morgon pw och sola. sedan dricka en god smoothie som alltid annars och ladda inför ett styrkepass på gymmet. jag älskar att träna och när jag har tid och kan göra det så njuter jag. mår så förbannat jävla bra av det! loooove it. nu ska jag dricka upp det sista av mitt ljumma citronvatten och sedan ge mig iväg!


diskeliska



jag tog mig aldrig någon kvällsrunda. jag diskade och plockade lite här hemma istället. nu har jag precis ätit lite jordgubbar och ska snart lägga mig. imorgon blir det en morgonrunda om fossingarna tillåter och så springer jag förbi solariumet under rundan också. sen hem och äta lite, vila och greja och sen tänkte jag nog köra ett styrkepass på gymmet. well see men jag hoppas att inget kommer emellan :)


kalorihelvete



syrran och olof har varit här på käk. det blev fläskfilé, vitlökskroketter, bea-sås, vitlöksbröd och sallad. jag drunknar tyvärr i kalorierna men fan vad gott det var ändå :( nu är det fotboll på tvn så antingen ska jag ta mig en kvällsrunda men är fortfarande mätt eller så sitter jag kvar i soffan och går här hemma och plockar lite. att gå ensam själv en lördagkväll är ju inte högst upp på listan vet ni.


nya träningskläder



jag kom hem med en nya träningsbyxor, träningströja och vattenflaska plus läppstiftet jag pratade om. bilden blev dock inte överens med verkligheten för tröjan och flaskan är mer rosa. ville dock få med mig ett par till löparbraller men fanns inte i min size me jag är helt såld i dom. jag måste ha dom andra också, det står johänni på dom!


guldnatur



jag vet inte om det syns så mycket på bilden att jag grejat med håret. det ser iallafall lite mer naturligt ut nu och är inte det är "vitblonda" utan jag vill ju ha så det ser naturligt ut med en guldig ton. tror jag!


h<3me








tjugoåttonde maj



hej lördag. klockan är lite mer än halv ett och jag har varit och kört mitt styrkepass på gymmet, huuur skönt som helst. ska ta och göra lite äggröra nu!


jelly kiss

 

läppstiftet orange blossom från isadora's läppstiftsserie jelly kiss har jag velat ha länge nu & det ska införskaffas!


easy


to die for



nu vill jag bara gosa ner mig med min älskling och stanley. hela denna vecka så har vi typ låtsas som att vi har haft vår stanley just för att se hur det blir med våra jobb osv. ni måste kolla på videon alltså! jag dör av att se dom ha huvudet på sne och att kolla in i ögonen. åhhh, to die for alltså. jag kan se i deras ögon hur dom ropar efter att få komma hem till oss och bo här föralltid. hiiiih. nu ska jag deppa och fortsätta kolla på mopsvideosar!


tjugosjunde maj



hej fredag. nu är det helg som fan rent ut sagt. jag känner mig helt slut i huvudet och kroppen med för den delen. det har varit en rätt så tung vecka ändå men snart är det en ny dag och nya tag men ändå nya problem.


nelly.com

  

med koden PyTT69uR så får ni 200 spänn i rabatt när ni handlar för minst 400 riksdaler hos Nelly. passa på!


tjugosjätte maj



hej trosdag. mmmhhh, snart helg och nu börjar jag räkna ner lite smått. vaknade precis och bska snart till gymmet och pumpa med emelie. vi hade ju instruktion tillsammans så vi kör allt ihop, all in. så idag blir det ett gympass innan jobbet och det känns sjukt bra. antingen med skor eller utan, skoskavhelvete ni vet!


tjugofjärde maj



hej tisdag. idag är det en trött johanna & en ledsen johanna för att hon har fårr världens jävla skoskav. jag har haltat mig till jobbet, på jobbet och hem från jobbet. på jobbet gick jag till slut runt i strumpor alltså. så sjukt var det och är det. därför blir det ingen spinning idag utan ska gå igenom alla maskinerna bara så det blir ju bra det också. lika bra att fossingarna blir bra så jag kan gå all in liksom!


like before again



ååhhh, jag bara älskar att sitta och trampa, svetten bara rinner och rinner, musiken är typ på max och man skriker och peppar varandra. sjukt and i loooove it! verkligen saknat det alltså. varit sjuk osv men ändå kört hårt med pw-isar och springrundor m.m. trodde att det skulle vara jobbigare än vad det faktiskt var så konditionen har ändå hållt i sig en del. imorgon blir det spinning igen med emelie och sen ska vi gå igenom styrketräningen! nu duschen & seeeen försöka sova. sweeeeet dreams. imorgon blir det jobb, gym & sova. som vanligt igen, härligt!


shooes



neeeewww shoes från lindex som kostar ynka 199 spänn. då kan man ju unna sig båda färgerna!


rabarber



efter att pajen blev klar och att jag hade diskat klart så kröp jag ner hos plutten och skulle bara vila i ca 20 min. vaknar upp 1 & en halv timme senare. huuuur skönt? sjuuuuuuukt skönt. har fixat rabarberna som jag fick av sanna och laddar inför spinning. måste ta lite annanas innan. mmummms!


laga mat



nu är jag hemma. jag har precis satt igång ugnen och ska slänga in en tacopaj. det blev så mycket köttfärs över från helgen så kan lika gärna göra något vettigt av det. dock med majs och lite i. det blir nog bra det också! bäst att sätta iiiigång.


i can't find a word


tjugoandra maj



godmorgon måndag. ny vecka igen. fan tiden bara rullar på och snart har jag en riiiiktig semester. det är väl iofs ett tag kvar men vi är nog snart där med. klockan ringde 04.45 så det var bara att gå upp. slutar vid 11 idag, skönt! ska sticka nu. puss på er & ha en bra måndag :)


godnattiii



just nu lyssnar jag på melissa horn och försöker att bli mer trött eftersom att klockan ringer 04.45 imorgon, ska jag ringa och väcka er då eller? säg bara till så löser johännniiii det! godnattt.


gårdagens mat



igår bjöd jag på tacopaj. den här pajen är så förbannat god. man kan verkligen slänga i det man själv gillar liksom. men i denna är det ju såklart pajdeg, tacofärs, körsbärstomater, jalapenos, paprika & chili creme fresh plus vanlig creme fresh och så ost. muummmms! pajen serverades med en god sallad, tacochips, tacosås och creme fresh. ni hittar receptet här och prova den säger jag bara!



till efterrätt gjorde jag kladdkaka mintkrokant med vispgrädde men hallon i (bilden är bara lånad). riktigt gott, liksom mintchoklad och en syrlig grädde med smak av hallon och hallonbitar. vattnas det i munnen eller? haha. det receptet har ni här! yuuummmiiie.



femminuter



nu har jag precis krypit ner i sängen. det tog inte änns 5 minuter innan jag fick skoskav. tog ju easytone-skorna men det går fan inte än. och en sån här blåsa har jag aldrig haft förut det var typ vätska av blod i den liksom. haha, ni antecknar va? jag tog en tol i den iallafall även fast man ska låta den vara. och jag brukar låta dem vara också men den här var ju lite röd liksom så den fick sig några hål men jag bara känner hur det dunkar alltså. ursss.


tjugoandra maj



hej söndag. urss, nu kommer ångesten för denna vecka. skoskav som fan rent ut sagt men vill ju att de ska bli bra så har inte bränt något denna vecka knappt. ska ut på en runda nu och lyssna på göddig musik och köra som fan. sen hem och duscha och sedan till syrran. jag hade en jättebra kväll med tjejerna igår. god mat, efterrätt, god dricka, en drink ute och sen somnade vi gött! tack tjejer :)


långklänning



jag trodde nog aldrig att jag skulle inskaffa mig en långklänning. jag har liksom ingen lång & smal kropp, buuuuut i did it. sen får vi väl se om den kommer till användning. skön är den iallafall!


nycklisarna

jag har sagt att vi inte ska lägga nycklar på byrån och framförallt inte på nattduksborden. för på nattduksborden blir det märken. och jaa, det tog ju ett tag för någon att ändra sina "vanor". jag har typ alltid lagt dom i byrån. men det jag ska komma till är att min plutt slutade 06 imorse och kolla så söööööt han är. inga nycklar på byrån utan nycklarna ligger ju på något. sötaste du & jag var bara tvungen att fota, mwiwiwihihihi :)


tjugoförsta maj

godmorgon lördag. sovit ca 10 timmar inatt, riktigt skönt. jag hade velat sova mer men jag har ju svårt för att somna om. har flyttat mig från sängen till soffan med täcke och kuddar så jag kanske somnar något iallafall. vilar ju iallafall! ikväll kommer tjejerna hit på god mat och så ska det drickas gott med. hur kul & myyyysigt som helst :) juuuuust det, det sägs ju att jorden går under idag . . vad tror ni? jag hoppas inte på det och jag tror inte heller på det faktiskt. men fatta vad läskigt om det nu sker liksom.

sweet dreams



nu har jag krypit ner i sängen med laptopen. blir att kolla på ett avsnitt av lyxfällan som jag missat men jag somnar nog innan det är slut. naatttti!


honey



vilken fredag. jobb, handla mat, storstäda, vattna blommor, tandblekning osv. jag vill ju allra helst ligga med mitt huvud på hans mage och bli pillad i håret. sen vore det ju inte fotmassage helt fel heller. kom hem älskling!


foooooddiiieee



invigning av balkongmöblerna från förra helgen med god mat. mmmmh. jag ääääääälskar mat, haha!


välkommen



nu i veckan så kom denna hylla upp på väggen. den sitter precis vid dörren, vid spegeln om det säger er nåt. kommer fler bilder men jag har inte haft tiiiiiid tyvärr :)


halsband



nytt halsband från nelly.com .


tjugonde maj



hej fredag. vid 11-tiden tog jag helg! vi har varit och handlat mat och nu har jag städat. alltså dammat, dammsugit och torkat golv. är helt slut! fick lågt blodtryck och skit imorse med och det tar på kraften och orken en bit in på dagen. ska försöka vara uppe några timmar till iallafall fast jag skulle kunna sova nu.


artonde maj

hej ondag. wooork tewntyfour seeveeeen. mmwwiihihi. har varit på ikano och sen var jag och fixade mina naglar idag. nu är jag hemma hos mamma och pappa. har fullt upp här hela dagen så vi hörs nog imorgon. tråkigaa inläggggg men men. puss på er :)


sextonde maj



hej måndag. förlåt för dålig uppis men jobbat mer än 30 timmar i helgen så har inte gjort något annat. ska snart ta mig en dusch och ladda inför måndagens jobb. kanske hinner springa förbi och hämta ut ett paket som kommit. hiiih.


middag på balkongen



idag ska vi nog inviga balkongmöblerna så det blir att äta god mat på balkongen innan jobbet. det blir kött, kroketter, sallad och bea-sås. det är jag så jävla värd idag kan jag lova! åhhh, det bara vattnas i munnen för det kommer bli så jävla gott.


sminkrum

i vårt tredje rum så har vi en extrasäng m.m och så ska det även bli ett sminkbord för mig. har fått inspon från denna bild och det kommer faktiskt att bli något liknanade. mamma och pappas gamla skrivbord ska målas vitt och det påminner om detta, de har handlat en fin stol som ska målas vit och få ett vitt skintyg på dynan. det kommer att bli så bra :)


fjortonde maj



hej lördag. kul att jag bara har sovit 6,5 timme när jag kan sova det dubbla liksom, miiiinst. men men. blir att slappa tills det är dags för jobb. alltså mina skoskav är som värst nu, fått nya och skit. mina fossingar måste bli bra :(


no inspo



jag vet inte vad jag ska skriva om för tillfället. ingen inspo. soooo booooriiiiing. har fixat allt inför jobbet nu och ska bara byta om nu. ha en bra fredag :)


trettonde maj



hej fredag. nu har jag powerwalkat i en timme & varit och solat i 28 min. sköööönt. ska snart äta lite frulle och ta mig en dusch och ladda inför jobb :)


kvällsrunda



efter kvällrundan & duschen så sitter jag nu här med min rosa morgonrock. pluttisen har precis gått och lagt sig. oooocccch jag drömmer mig bort att jag går ut på en liten kvällspromenix med stanley nu innan läggdags för min del. nu ska jag springa och pussa min älskling tills sömns.


svaris



Amanda
om ear cuffs:
Dom va riktig snygga. Var har du köpt dom??

mitt svar: jag klickade runt och kom in på tradera. vann dock aldrig hem något så jag tog mailkontakt med thomas & jenny som fixade och grejade till mig. snabba svar via mail, snabb leverans så det blev en bra affär. sen var det ju perfa att de fixade silverkedjor till mig i det ear cuffiiiset med kors i, istället gör svartmetall som det var från början. kalaset gick på 138kr med frakt. så om ni är sugna på dessa eller har fråga så maaaila till -> [email protected] . de kan säkert maila bilder på vad de har för alternativ om det är så :)



storstädning checkkk



nu har jag stoooorstädat. dammat överallt, dammsugit och torkat golv. vi har lagat mat och såklart ätit den, varit iväg och solat. nu ska jag snart ta mig en kvällrunda med musik på maaaax i lurarna!


ear cuffs




fick hemma dessa fina idag, mmmmh! bra service dessutom tycker jag.


depptalk



åhhh, varför kan inte jag bara få vara några centimeter längre. få ha lite längre ben, smalare höfter, smalare armar, smalare lår, mindre haka, inga hamsterkinder . . .


tolfte maj



godmorgon torsdag. jag vaknade 10.34 idag, huuuur skönt johanna? sjukt skönt. på med träningskläder och så ut på en runda. kom hem för en liten stund sen och ska snart ta mig en liten frukost och springa ner i en jumpsuit för att handla hem lite potatis. vi ska göra panerad torsk idag , at the first time. hiiih. muuums!


balkongmöbler check



åhhhh, råkade gå tillbaka innan jag publicerade detta inlägg så jag kör väl ett nytt likadant då. jag och plutten kom hem med balkongmöbler nyss och det blev perfa. ska inhandlas, duk, dynor, balkongblommor osv. men det får vänta lite så vi kommer mera in i värmen liksom :) ska snart knalla iväg till söta daniella :) vi hörs seeen!


elfte maj



hej onsdag. skönt att ha jobbat klart redan vid 11 idag. nu håller jag på med maten och fixar. vi ska iväg och kolla på balkongmöbler sen en sväng, hoppas vi kommer hem med några. jaa nu när man inte bor hos mammi och pappa längre så har man alltid nåt att göra känns det som. är man ledig eller har man tid över så ska det tvättas, städas, lagas mat osv. gaaahhhh, vi hörs! pussss


tionde maj



hej tisdag. aeee nii vilken tråkig blogg jag har just nu. var reserv idag så satt ute och solade och hade det gött i solen. senare sen fick jag åka lite :) när jag kom hem klarade fossingarna av en runda, halva spring och halva gång. hur skönt som helst. haha jaa, jag har använt 13 st compeeeed på mindre än en vecka, så ni kan ju tänka er skoskaven.sitter i soffan nu och är nyduschad. blir nog sovdags om ett tag också. byyyeee.


glor på tv barrrra



hoooome sweeeet hoome. har käkat lite och glor på tvn. ingen runda nu heller med mina köttiga fötter, då blir dom aldrig bra :( ska fortsätta glo på tv. skojsigt inlägg va? haha.


jöbbelijobb



it's time for work. vi hörs nog sen efter jobbet. ha en bra måndag :)


nionde maj



godmorgon måndag. ny vecka och nya tag. klockan ringde vid ått, upp och så samma veva igen. på med träningskläder och sen när jag kom till skorna så sa fötterna ifrån. ännu värre skoskav än förra veckan. fan. får väl bli en pw sen ikväll om det hinns. gick ju två svängar igår så har ju en upp kan man väl säga, haha nevars. gjorde flera inlägg igår dom inte kom upp pga att det stod error och skit. men jag avslutade gårdagen sen med en längre runda och lite övningar hemma. sen myste jag och plutten i våra morgonrockar och sedan blev det sovdags :)


what about my dreams



jag tror faktiskt att denna låt kan komma högt upp på listan i årets esc. jag gillar den iallafall och den finns med på min träningsmusik-lista. peppppppad att gå till.


blommistunga



kan ni göra sådär med tungan eller? haha! förresten så vet jag inte om blogg.se har problem idag? verkar ju som så för mina inlägg som jag har skrivit tidigare idag har inte kommit upp ännu iallafall. jag har tagit mig en pw och jag fick lida av håll ett bra tag tyvärr men fy fan vad skönt det är. tänkte dock invigit mina träningscykelshorts idag men vill inte frysa eller så ifall jag blir mer förkyld. hahah, alltså inte några sånna med extra tyg mellan benen för en cykelsadel utan korta och tajta. ja ni vet och om ni inte gör det så är det skitsamma. förlåt mig, haha. ångrar mig dock för det var riktigt varm ute men det blåste lite. och jag haaaaatar när mammor röker vid deras bebisar eller små barn. fy fan för er! det borde ju vara olagligt. ajaaa, jag ska snart börja med maten och så ska vi äta och sedan sola och så tar jag mig nog en kvällspowerwalk.

 


kärlek



jag har försökt att förklara så himla gånger. jag vet att det är omöjligt, hur många gånger jag än har försökt och kommer att försöka få dig att förstå. det finns inga ord för det, för dig. det är magiskt & helt oslagsbart. du är magisk & oslagsbar. 2 år & 3 månader. jag finner inga ord. min pojkvän. min sambo. min kärlek. mitt liv. mina andetag. luften jag andas.


muffins





jag typ lääängtar tills det är dags att krypa ner i sängen sen ikväll. jag kan lova att både jag och plutten kommer att vara helt döda. gick upp halv 9 för att tvätta och vi var klara vid 13-tiden. nu är han iväg på match och jag bakar. det blir kladdekakemuffins toppad med marabou carribean bitar och sedan blåbärsmuffins. ska snart börja skala potatisen så det bara är att koka den för idag blir det torsk och potatismos. ska nog ut och ta mig en runda också, känner liksom hur ångesten för allt gottigott jag ätit denna helg plus smeten jag smakat från idag. uäääeek, kände den redan imorse om jag ska vara ärlig. men men, puss på er och kommentera gärna meeeer :)



ear cuff

 

weeelcoome to mammiii. dessa är snart påväg hem till mig. har dock specialfixat med dom så att de byter ut kedjorna på korset till silvriga och inte svartmetaliga. bra service tycker jag! vill ha dom nu ju :)


åttonde maj



goooodmorgon söndag. sunday. sunny dayyy. tvätt plus städ idag känns ju verkligen hur kul som helst. just nu sitter jag i soffan och har sol på benen som värmer för jääädra skönt. får se om det händer något annats skojsigt en söndag som denna :) igår kom syrran och hennes olof hit på god mat, ett glas vitt, grönsaker & dip och så. mums! det blev tacopaj och den blev riktigt god kan jag lova er :)


fredagsspá



nu har jag gjort ansiksmask och sitter här med precis nymålade tånaglar och en liten liten ansiktsmask som är som en liten pappersbit som man fäster på näsan. så jävla snyggt alltså! noooot. men jag måste säga att det är ett bra avslut på min fredag / bra början på min helg. mwihihihi :)


stanley, kom hit



just nu skulle jag bara vilja gosa med stanley. men vi har ju ingen stanley. vi kanske dock ska åka på en mopsutsällning i sommar, well seee. om jag klarar det, haha gonna diiieee. jaa men ni fattar ju inte! fick iallafall ett sjukt fint kort på min b-day med mopsar på så jag fick ju se några iallafall på kort :) nu ska jag kollar på mopsar och dö lite för en stund.


snart ett år sen



jiihuuuuu, jag fick ledigt när min fina johanna tar studenten. jag ska göra henne till den finaste studenten fast det kommer hon vara oavsett vad! fy tusan vad jag saknar dig! det är heeeeelt sjukt att det snart är ett år sen jag sprang ut där och den känslan går inte att beskriva. den känslan var helt sjuk. innan det var dags att springa ut så skakade mina ben för jag fattade liksom inte. uuuut och skrika, köra ramsan och allting. kollade på folket som stod där och såg en faster och en kusin som grät och det var nog typ då jag fattade att det faktiskt var på riktigt, att det äntligen var min tur. helt jävla sjukt.


marabou caribbean



nu tar jag helg! eller jaa, det gjorde jag för ganska så exakt en timme sen. glor på så ska det låta som jag tror kan bli riktigt bra idag i och med att en gammal favorit är med, sara löfgren. guuuud, vad jag gillade hennes musik för många år sen när hon blev känd och jag höll på henne hela tiden i popstars eller vad programmet nu hette. och hennes texter har hjälpt mig många gånger. köpte marabou caribbean, vet inte om jag är efter? men mmmmmmmh vad god. choklad + banan + kokos. heaaaaven, to die for! hahaha, måste tillägga att peter i så ska det låta är nog fan bästa programledaren. går ju knappt inte att kolla på honom utan att skratta. han är ju bara för rolig!


sjätte maj



godmorgon friiidaaay. klockan ringde vid 8 så upp och på med träningskläder för att sedan ta mig en pw. men naeeee, nu skaver ju nikeisarna på vänstra foten också så idag får fossingarna vila då :( ska snart göra mig en sallad som ska med till jobbet och fixa lite. det är fredag och snart helg. vi hörs :)


femte maj



hej torsdag. vaknade 08.59, haha det är ju lustigt. men upp och på med träningskläder och iväg på min runda. nu kom jag nyss hem från jobbet och ska bara slappa resten av kvällen. är slut i huvudet så orkar inte uppdatera något mer här idag. puss på er :)


nikeskorna



efter att jag hämtade ut mitt paket så svängde jag in på apoteket och köpte compeed. sen hem och byta om, inviga nikeskorna och så blev det samma runda på 50 min. kom hem för en stund sen och har ätit frulle precis och snart blir det en varm dusch!


fjärde maj



godmorgon onsdag. vaknade vid fem i nio idag. haha, säger ju att det ringer en klocka då. har provat att gå med skorna men fortfarande skoskav så det får väl va för idag med då, tyvärr. ska snart iväg till syrran och sen hämta ut ett paket och lite, så lite kalorier blir det väl minus till en början innan frullen!


till ett varmt land



har nu lagat spaghetti och köttfärssås och ätit det också, kollat resor och sagt hejdå till plutten. vi kanske ska boka resa imorgon och det kan bli två veckor till ett varmt ställe. vill verkligen komma iväg till ett varmt land när jag har semester tillsammans med gubben. ska snart börja fixa mig och sedan är det jobbelijobb :)


dress goes back




när jag beställer saker så hoppas man ju inte på något annat än att det ska vara bra. denna kommer jag skicka tillbaka för man kan säga att tyget är "elektriskt", det slickar åt sig på kroppen oavsett hur många gånger jag har försökt att dra ut klänningen från kroppen. svårt att förklara men skitsamma, det blir en retur.


svarsvarsvarsvar

 mitt svar: jag har fått frågor om vart denna vita sötsak kommer ifrån. den är från koola anna och jag köpte den förra sommaren. måste tillägga att det har varit och är en av mina favvisar nu på våren & sommaren :)

 


tredje maj



godmorgon tisdag. snacka om att det ringet en automatisk klocka vid nio för mig alltså, haha. nu skulle jag varit ute på en lång powerwalk men det går inte med mina skoskav tyvärr så denna tisdag får bli en vilodag när det gäller träning. nästa vecka hoppas jag på att förkylningen är borta ännu mer så jag kan köra hårt på gymmet :)


en unge i minuten

vilken skön och ledig dag jag har haft idag. inte gjort allt för mycket, så skööönt det med ibland ju. tog mig nyss ett långt och varmt bad. just nu kollar jag på en unge i minuten och har fått flera rysningar och tårar kan jag lova. snart kommer gubben vi och sen blir det nog sovdags :)

mellanmål


ville bara tipsa er om ett bra mellanmål som innehåller keso, äpple och lite kanel. mummmmaa!


paket



jag och hjärtat var och solade innan han åkte iväg till jobbet. nu är jag hemma och har handlat mat och ätit lite också. tänkte bara vara hemma men fick precis sms från posten så jag ska iväg och hämta ut ett paket också. men det är ju nära så det är ju skönt nu när jag fått skoskav :( antingen är den från et-skorna eller jobbskorna. haha, jävla tjat om mina easytone but i looove them!


en fråga & ett svar



Sandra
om new shoes:
Hejsan. Jag måste bara berömma dig för din jättefina blogg och alla fina bilder. Du har verkligen en helmysig blogg! :) Jag har dessutom blivit kär i ditt hår och har nu därför lite frågor, vad använder du för hårprodukter och använder du någon speciell toning för att få en sån fin blond nyans? Tack på förhand. :) mvh Sandra

mitt svar: åh men gud, tack så mycket. vad glad jag blir :) själv är jag lite trött på att vara så himla ljus så ska gå ner till en mörkare färg men fortfarande en ljusblond färg. jag använder schampo+balsam+inpackning från loreal absolute repair. sen tar jag antingen i small talk från bed head som sväller upp hårstråna eller en leave-in kräm från maria nila i blött hår. jag har använt mig av färg 12.1 från schwarzkopf's soyance serie. denna ljusa färg finns typ inte i några butiker alls tyvärr men på citygross, haha. sen brukar jag köra med silverschampo någon gång i veckan. men nu ska jag som sagt bli nåt snäpp mörkare men ändå en ljusblond färg :) det var så lite så & tack själv :)


new shoes




här är skorna som jag fick med mig hem i fredags. walkingskor, runningskor, converse och jobbskor. riktigt nöjd med alla hittills! jobbskorna är inte so-johanna-style, haha. men jag måste ha ett par riktigt bra så jag kan stå ute i regn i två timmar, springa över spår osv ju :)


andra maj



hej måndag. skulle bloggat mer igår men internet var så segt så jag gav upp till slut! jag och hjärtat somnade i soffan igårkväll och vaknade vid 04.20 och gick in och kröp ner i sängen. hiiih, han sover än! själv vaknade jag vid nio och tog på mig träningskläder, drack ett ljummet glas med citronvatten och på med et-skorna och så gav jag mig ut på en 50 minuters pw. gillar sånna starter på mina dagar! sitter och dricker en smoothie som alltid annars, mums :)


julafton every day


jaa, det var ju typ julafton igår när vi hämtade ut ett par skor här och ett par skor där från posten. inte nog med det så är en klänning beställd, bikini och lite. det blir nog julafton nästa vecka också. mycket skojsigare att få hem paket än att gå till en butik och komma hem med en påse. mwihihihihi, loooovvve it!


don't forget it



search for yourself, by yourself. do not allow others to make your path for you.
it is your road, and yours alone. others may walk it with you,
but no one can walk it for you.


första maj



godmorgon söndag. första maj idag och det är helt sjukt vad tiden går fort. jag och gubben har redan bott ihop i lite mer än två månader och snart är det sommar, semester och så. snart är vi där också för tiden går såååå fort. ska snart iväg till jobbet och det blir nog att pumpa rumpan idag igen med mina easytone! haha, gjorde det i mer än tio timmar igår, kanske inte så bra? men kan rekommendera dom för dom är sköna :)


RSS 2.0