sovdags



det var riktigt mycket idag på jobbet ändå men då går tiden fort så det är ju bra det. har krypit ner med min älskling nu, vi skulle kollat på idol på datorn men programmet hade inte kommit ut förrän nu efter som röstningen inte hade varit då. så vi kollade på röstningen på tvn istället. snart sovdags, natti :)


dumma mage


idag är magen ett helvete. den har faktiskt varit hyffsat ett tag nu ändå men inte idag. sitter och lyssnar på melissa horn och försöker glömma magen, haha. hur ska det gå att jobba med det men det har jag gjort förut. ni är nog trötta på mig för att jag gnäller så jävla mycket om min mage. men visst man kan vara sjuk, ha feber, men ont i magen aa jag vet inte. haft det så länge nu, för länge och de vet inte vad det är. har kanske bara en orolig tarm och mage som det är, som jag fick så här efter 20 år av mitt liv. buuhuu! mitt hjärta kommer efter jobbet sen iallafall, läntar. vi hörs nog imorgon :)


ibland känner man


denna morgon vaknade jag med ett stort smile på läpparna. man känner ibland att vissa dagar är bättre än andra och att vissa är sämre än andra. men idag känns det bra, riktigt bra. vaknade lite innan 11, jobbade ju till 00 igår så. sen blev det stan typ direkt med mami. handlade hem mat så vi klarar oss ett tag till nu, haha. jag lovar att vi överlever! börjar jobba klockan 16 så jag kanske borde ta mig något att äta nu för jag har inte käkat någon frukost ännu. såå jaaa, dags för frulle nu kära ni :)


time for wööörk


ska fixa med jobbgrejerna, äta, byta och och sen dra mig. börjar fem men vid fyra ska vi i kalasgänget ses för det är nya som ska utbildas nu också. så det är dags att rör mig. vi hörs nog inte förrän imorgon :)


nya skor




hemma från lkpg och det blev att leta efter en spegel och ett badrumsskåp till mormor och morfar men inte blev det nåt köp av det. jag hann iallafall in i en butik för att köpa ett par shoes som jag har kollat på. gillar mina kängor som jag har nu men har velat ha ett par med nitar och detaljer på så dessa fick följa med hem. vi åkte även och kollade på bil till dom så tiden sprang iväg :)


du är min styrka


en famn för mig


melissa horn är på, finns knappt någon annan som skulle kunna göra musiken bättre en morgon som denna förutom lasse då. fyfan alltså! lite frulle i magen och sen är jag klar för lkpg med mami och mormor. mysdag! jobbar sent idag också så får se hur det blir med uppisen.

testade clear eyes idag för första gången och snacka om att det hjälper. inte för jag hade röda ögon men nu är ögonvitan sjukt vit. woohoo :) ha det så bra!


godnattpuss


nu jag jag fixat lite med blöggen, haha så dutti jag är. nu ska jag tvätta bort sminket och sedan krypa ner och kolla på idol på lapisen. imorgon blir det lkpg och sen wööööörk! natttiii.


räksallad & kladdkaka


blev en god räksallad med fetaost och pasta. sen tryckte vi även i oss varsin kladdkaka, mums. det är man värd ibland och det var inte igår, haha. kom hem runt 21 tiden och sen dess har jag kollat på elvis i glada hudik. jag blir så himla glad av sånna program. dom är så himla söta alltså. det var ett par och så säger killen till henne "jag har haft 13 tjejer och du är den  14e". hahah inte så smart kanske men gud vad kära de var alltså. så himla kul att se deras energi som bara sprider sig till alla, helt sjukt och man kan inte låta bli att var glad själv :)


ringkedjaring


gillar den nya ringen, lite stor bara men det är ju bara bra det så att den inte var för liten :)


readyy


nu är jag klar. ska snart hämta upp tjejerna och sen ska vi och käka något gott. mums och så mysigt! vi hörs ju senare, det vet ni :)


clear eyes har kommit


blev lunch hos mormor och morfar, skojsigt. nu är jag hemma och har tagit mig en varm lång dusch. fick hem clear eyes idag så kanske ska prova dem idag bara för att liksom. blir att käka ute sen med två från klassen, så myys :)


familjefesten




bild från i lördags, innan familjefesten med ansiktsmålningar började. visst gjorde jag det fint? :)


i samma veva


tänkte gått ut och gå och sen ta cykeln till mormor och morfar. men tror faktiskt att jag kanske tar mig en pw och sen går jag förbi dem i samma veva liksom. men får se, haha svårt val där. det blåser sjukt mycket ute och det ogillar jag. vi hörs sen :)


söva


ska tvätta bort sminket och sedan krypa ner i sängen. ska sätta igång lapisen och försöka få igång idolkval så jag kan kolla på det innan jag ska sova. efter det blir det att söva :)


fleecetröja


brrrrr, så kallt det är ute. det är snart oktober också, det går så himla fort nu. fick ha fleecetröja på jobbet eftersom jag stod och tog emot beställningar i ettan och det hjälpte typ inte. frös som en galning, haha! imorgon ska jag till mormor och morfar på förmiddagen någon gång. sen på kvällen blir det troligtvis att träffa de bästa från klassen, skojsigt! hiih.

new stuffs






så jaaa, grejerna kom förut och här är mina saker. leohalsduk, svartt pannband, ring, armband och örhängen. mums :) nu är det dags för jobb. byyye!


sötaste hårfönen


det här kan nog vara den sötaste hårfönen jag sett :)


tråkigt väder ute


köttfärsen är gjord och jag ska nog väcka min älskling snart, hiiih. men det är svårt för han sover så jäkla sött alltså. jag älskar att kolla på honom när han sover, awww! så tråkigt väder, grått och det blåser och är kallt. ursss. skulle inte sitta fel med en vecka eller två till ett varmt ställe med min bästa just nu. men det blir ju en tripp till storstaden snart, inte varmare men det ska bli sjukt skönt att komma bort en bit. bara han och jag :)


good jacket

jag har faktiskt gått och blivit lite in love with this jacket!


köttfärssås


godmorgon på er. det va lite att göra igår på jobbet och när jag slutat så stod min älskling och väntade på mig. blev dusch och sen la vi oss och tittade på tv. myyys! han ligger och sover än och det ska han få göra tills han vaknar också. han har jobbat 12-timmars hela helgen nu så det är han värd, hihi. vi ska käka köttfärssås och pasta till lunch så jag tänkte börja med köttfärssåsen snart så den är klart. jag ska jobba sen ikväll annars blir det mest lugnt. våra saker som vi beställde ska komma idag också :)


svarsvarsvar

Anonym om höstmums:
vart är den gröna klänningen/tunikan ifrån? :)


svar: den är från h&m :)


frusen


har tagit mig en varm dusch, blev riktigt frusen efter ett tag från min promenad. har kollat på heminredningssaker och vill bara köpa en massa fint nu, nu, nu! en sak jag hittade igår och som jag faktiskt tänkte beställa var slut idag, fyfan för det men men. ska fixa mig nu sen käka sen står det ju faktiskt jobb på schemat. min älskling hämtar mig sen och han tänkte först inte sagt nåt, han tänkte först överraskat mig hihi!


thaimat


har varit och solat i 25 min och sen varit ute på en promenad. jävligt kallt ute men med snabba fötter så blev det varmt rätt fort. göttans! sitter här med min frukost som idag består av en hunger control och ett glas vatten, kan även bli en banan sen på det. sen blir det pappas thaimat och idag blev den lite extra het sa han. looove it!


sugen på a new camera


suttit och kollat runt och läst lite om olika systemkameror och jag har nog fastnat för en. riktigt sugen och jag vill ha en nu. köper den imorgon! haha, nevars vi får väl se men är sjukt sugen på en inom kort. bra att jag höll mig vaken ett tag till för annars skulle jag vaknat tidigt imorgon ju. ska försöka hålla mig vaken till tolv iallafall men är rätt trött nu men vill inte vakna aptidigt när jag börjar jobba sent imorgon ju :)


höstmums




chocolate fudge brownie


klämde precis fingret mellan stolen och bordet. ont så in i helvetesjävla jaaa vad fan! det bara dunkade och nu är det varmt, aj aj aj. haha men men. har varit och solat och efter det åkte jag och köpte mig en ben & jerry's utan min älskling. kände att jag vill ha lite lördagsmys trots att jag är själv så fick blir lite glass, mums. tog chocolate fudge brownie, ätit den förut och den är god men den slår inte pish food som är etta :)


rätt så slut


fullt upp på jobbet hela dagen och nu är jag slut i fötterna och överhuvudtaget. ansiktsmålningar och massor med gäster runt lunchtiden. maten här hemma är snart klar och jag känner doften av den, mums! efter det blir det solning. annars blir det rätt lugn lördag ändå, har lite att styra med sen under kvällen som måste bli gjort :)


vill sova mer


lite innan 06.00 så ringde klockan och det vara bara att gå upp. är riktigt trött men det är jag jämt när jag inte fått sova de timmarna som jag behöver ha. har bara håret kvar att fixa, äta frukost och byta om sen är jag klar. känns som jag har tusen saker att göra innan klockan 11 sen på jobbet plus att jag måste få rast innan den tiden också. ballonger ska hängas upp, färger och penslar ska fram,  hinkar, burkar, skyltar ska upp och ännu mer. vi märker lite när vi hörs men ha det så bra :)


tråkigt väder


mormor har varit här på middag och så har vi kollat på tv och så där. vi skjutsade precis hem henne och nu ska jag snart krypa ner. urtråkigt väder ute också, urrrsss! nu ska jag snart röra mig mot sängen, vi får se hur det bli med uppdateringen imorgon. ha det så bra, natttiii :)


love to you


efter jobbet blev det att åka och handla mat med mammii och pappi. direkt efter det blev det att hälsa på morfar, världens bästa morfar. idag trodde han att han var 90 år men han har inte fyllt 80 år än och så skrattar han jämt för att han vet ju att han inte hänger med längre. då skrattar man ju också men det är inget att skratta åt egentligen, svårt att förklara faktiskt. fryser han, då hämtar jag tröjan åt honom. vet han inte vart glasögonen är så letar jag efter dom och ger dom till honom. är hans tablettask slut på halstabletter då fyller jag på. har han inte läst tidningen då köper jag den åt honom. jag har alltid sagt att värsta dagen kommer vara när han inte känner igen mig längre men den dagen har redan varit, den har redan passerat förbi. "men morfar, ser du inte att det är jag? johanna?" och så gick jag ut från rummet och börja stor lipa. jag har alltid varit morfars tjej och kommer alltid att vara. cause my world revolves around you, it's so hard for me to breathe. if you ain't here, i just can't breathe. världens bästa morfar har jag och inte nog med det världens bästa mormor. jag vet inte vilka som läser min blogg men det har varit ett sätt för mig att skriva av mig. visst jag kan sitta och skriva i ett block, i ett worddokument men det blir inte samma sak om man säger så :)

när jag ändå är inne på mormor och morfar så vet ni andra vilka ni är. ingen nämnd och inte glömd utan ni vet precis vilka ni är. killen, vännerna, familjen, släkt osv. ni vet vilka ni är och utan er hade jag inte varit den jag är idag. då hade jag inte stått på mina fötter på jorden. det är ni som får mig att orka gå upp på morgonen för det är då er jag kommer träffa. det är ni som får mig att vilja så mycket mer och att hela tiden försöka även att allt man ibland ser är helt svart. jag önskar bara att jag kunde ge tillbaka det ni ger mig. ni är bäst, ni är allt. jag finner inga ord, tack för att ni finns i mitt liv. jag älskar er!


* * *



ge mig nu, snällaaaa


jag längtar tills vi nu ska köpa våran mops för jag vill verkligen ha en. hoppas verkligen vi kommer köpa en i framtiden, en lite beeebis. fan vad vi ska skämma bort den! om vi till exempel köper käk på donken, klart som fan stanley ska få en happy meal då. men det där med vagn blir det nog inte, han kan nog allt gå på alla fyra, ingen lat mops här inte :)


hundratusen ballonger


nu ser nog vad jag gjort hela förmiddagen på min egentligen lediga dag. det där är inte allt heller. vet inte hur många ballonger jag blåst upp med vår ballongmaskin idag. hahah sjukt! har även gjort ballongvall och andra ballonggrejer så nu är det check tills imorgon. men fyfan för när jag ska sätta upp dom, det där med stege är ju inte riktigt min grej men det ska nog gå bra så :) imorgon är det familjefest på jobbet. det är ansiktsmålning som gäller, så kom dit om du vill se ut som en indian och det är jag som ska måla :) vi kanske ses!


vilken systemkamera

http://www.idg.se/polopoly_fs/1.197024!imageManager/187497865.jpg


även fast ni inte är så många så behöver jag ha tips på systemkamera. vill ha en som är enkel att använda och som har bra kamera. jag vill nog inte lägga tio papp på den men telll meeee if u have someone :)


ballonger


imorgon blir det jobbet för att fixa med ballonger och så inför lördag. sen powerwalk och solning. ska även med och handla hem mat sen också annars så vet jag inte riktigt. får se lite helt enkelt :) börjar tyvärr bli lite trött men sov inte allt för länge inatt heller men snart kommer min älskling. skyynda dig, gaasaaaa på älskling!


newwww in


denna topp som jag bloggade om för längesen följde med mig hem, leggingsen och ögonbrynsskuggorna likaså. kan även ha dem som vanlig ögonskugga. sen läppstift, solpuder och så. skojsigt. har varit hos mormor och ätit och nu ska jag och mamma kolla på idol. efter det blir det klipp, sling och färg på mammmiii. sen kommer min babe! laaater :)


fort tempo


nu har jag varit ute och gått i 45 min med fort tempo. härligt! när jag vaknade var det bara för mig att ta på mig träningskläder och sedan ut och gå. lite småkallt ändå men sen blev det ju varmt, hiih. nu är det frukost och det fick bli en hungor control-dryck och sen citronvatten till det och inte nog med det så spelas melissa horn ur högtalarna. snart blir det dusch, fix och så sen lkpg med sanna :)


ett ord från dig fick mig att må bra


det är sjukt att några ord kan göra så mycket för någon. det kan göra så jädrans mycket alltså. bara ett ord eller två eller flera ord. att bara säga "tack", "ha en bra dag", "bra jobbat idag", "vad fin du är älskling" osv. det var som en gäst idag sa till mig idag "jag måste bara säga det men vilka fina ögon du har, så himla fin ögonfärg". en kvinna runt 45 årsåldern liksom som gjorde mig happy. att bara säga tack inom mitt yrke gör mycket för mig och mina medarbetare. att säga ett ord och att gör en sak för någon är så mycket, kan betyda så mycket. man kanske inte tänker på det men det är faktiskt så eller hur? :)


23e september


blev solning i 30 min, härligt. sen blev det mys och prat, idol osv. senare sen kom carro också, hihi. de åkte för någon timme sen och nu är klockan snart ett. vid tolv sa jag att jag snart skulle lägga mig men klockan har bara sprungit iväg. imorgon blir det stan med sanna och innan det ska jag ta mig en runda om vädret är härligt. nu ska jag sova, godnatt :)


mysonsdag


slutade vid fem och efter det blev det hem och på med träningskläderna för att sedan ge mig ut och ta en powerwalk. så himla härligt och riktigt skönt höstväder idag med. nu är jag hemma och har käkat och så, ska byta om och sen kommer linda. vi ska sola, kolla på idol och ha en mysonsdag. laater :)


nu är det dags för jobb


godmorgon på er. ska börja fixa mig och sen röra mig mot jobbet. vi hörs senare sen! :)


snart stockholm




jag har så gott som alltid hatat tisdagar. har nästan jämt haft tråkiga ämnen och så i skolan på tisdagar, långa dagar plus att det ofta är tråkigt väder då med eller nåt. haha. men idag har den iallafall varit hur mysig som helst. vi har bara slappat och tagit det lugnt. beställt kläder och smycken från en utlänsk sida, bokat hotell plus bussresa till stockholm över en helg i oktober. gud vad jag längtar! bara vi två, han och jag med fint hotell, shopping, god mat, god frukost och bara ta det lugnt och ha det mys.

imorgon ska jag jobba, gött. skulle inte gjort det först men de ringde och pengar är ju alltid pengar. nu har jag och min älskling duschat och kollat på idol. nu blir det att krypa ner, myyyys. godnatt :)


bra samtal


gud så skönt det var att få sova ut lite mer än de två nätterna innan alltså. ska snart på ett urtåkigt möte men jag hoppas det går bra. ringde ett samtal nyss med och det blev väldigt positivt. ska få skriva på ett nytt papper om fler jobbtimmar i månaden mot vad jag har nu, det gjorde min dag! härligt johänni. bäst att fräscha till mig lite sen ska jag dra mig. sjukt tråkigt väder idag alltså men så skönt att ha en mysdag med min älskling, perfekt väder för det :)


haha


haha, klockren ju! den kom på reklamen igår och fyfan vad bra.


räkna alla sandkorn

 

älskling, räkna alla stjärnor som finns på vår himmel. räkna alla sandkorn som finns på stranden. räkna varenda våg från havet, varje fallande regndroppe. när du har räknat det så kan du ta det gånger en miljon och du kommer ändå inte få fram svaret på hur mycket jag älskar dig. helt obeskrivligt.

 


filmmys


jobbet gick bra och jag är slut av att jag både är trött och har ont i fötter och i hela kroppen typ efter jobbshooeesen. nu har mitt hjärta och jag käkat och ska snart hyra film. eller filmer, tror vi ska hyra tre stycken eller nåt. så ikväll blir det filmmys med några bra filmer förhoppningsvis och en god och fräsch fruktsallad, mums! kanske även ska boka våran tripp som han fick av mig i present, hiih. puss pååå er.


just the way you are



great

 

 

där är nya jackan och toppen som fanns kvar på ikano, great ju. jackan, hur billig som helst så ibland kan man inte motstå liksom! :) nu måste jag fixa mig och äta sen blir det jobb.


more sleep


det blev jobb igår och innan det så gick vi och röstade. fick sluta typ 20 minuter tidigare och det klagade inte jag på, börjar åtta idag. sluade alltså tjugo i tolv. inte mycket sömn inatt heller så jag längtar bara tills dagen är slut så jag kan mysa med min älskling som är här då plus att vi ska sova läääänge! nu blir det snart en god stor frulle!


game over

 

godaste drickan jag nånsin druckit alltså och självklart med snyggaste designen. jäkla tjat om allt val över allt och hör man inget om det så ser man alla skyltar. antingen så röstar du på dem som tar från de fattiga och ger till de rika. eller så röstar du på de som tar från de rika och ger till dem fattiga.

 

 

 


bllack



full rulle


jag är så jäkla trött alltså, kunde inte somna igår ju. idag blir det att fira min älskling igen. mamma och pappa och hans släkt kommer dit och så. skojsigt! men innan det ska vi till linköping och kolla lite. hoppas jag hittar jackan och toppen jag har kollat på. sen ska vi göra lite ärenden till plus till syrran och olof innan men så det blir full rulle helt enkelt. ha det bra :)


luuww


har fixat mig och så nu. ska snart röra mig mot mantorp och ni får ha det så bra. vi kanske hörs senare sen annars får ni ha det så bra tills vi hörs next time :) och så vill jag bara säga att jag har världens bästa pojkvän. han gör mig till världens lyckligaste. jag är så kär så jag spricker nog när som :)


*



solpudris


nu har jag duschat, ätit, färgat brynen och lite. har även fixat med min sminkväska eftersom mitt bästa solpuder gick sönder så allting var fullt med puder så nu är det check. ska fixa mig om ett tag och greja med håret och så.


homespáaa


har suttit med ansiktsmask och hårinpackning ett tag nu och ska snart ta mig en lång varm dusch. lite smått hemmaspá så där på fredagen är ju aldrig dumt. skulle vilja sola med men icke, inte förrän min "allegigrej" eller vad det nu är som jag har på ena kinden, as tråkigt verkligen. men men, vill inte få pigmentfläckar. visst, jag kan ju skydda ansiktet men man vet ju inte om resten av kroppen reagerar på något konstigt sätt. sen blir det det iallafall god mat med pappa som han håller på att laga nu. sen fixelix för ikväll blir det en trevlig kväll i mantorp.


leopard kängor

muummmms. jaaa tack!

pärlis


lilla päääääärlan då, våran nya stora, söta och fina bäbis :)


knock you down




att det går åt rätt håll


godmorgon på er era sötisar. jag kom nyss hem från en runda, en blöt runda. efter 5 minuter gång så börja det regna så jag tänkte som alltid "det kommer nog bara några droppar och sen försvinner det lika fort". men inte inte inte det, haha. körde intervaller hem, gå, springa, gå, springa osv på genvägen hem. åh, jag som ville springa ännu mer men snart blir jag frusen för jag är blöt så ska ta en varm lång dusch sen. sist jag ställde mig på vågen var bra resultat igen. det finns inget skönare än när man ser att det går åt rätt håll, att det går som det ska :)


good work


nu har jag faktiskt suttit här och gjort lite nytta, good work johanna. har något i mitt ena jävla öga som jag försöker pilla bort och jag lyckas inte, galet irriterande. ska gå och kolla vad det är och samtidigt som det så säger jag godnatt och vi hörs imorgon.


grattis älskling


torsdag alla redan, sjukt så fort det går alltså. det är ingen vanlig torsdag heller för den delen. det är min älsklings födelsedag idag och grattis ännu en gång! hihi. 20 år och vi åkte förbi systemet en sväng med såklart, det är ju nästan ett måste ju! blev en mysig dag med lite ärenden, god mat, mys osv! nu är jag hemma och ska snart börja fixa naglarna tänkte jag.


fotbollsdags



det är världens liv här hemma och jag undrar hur två grabbar kan låta värre än ett helt fotbollslag? hahah, jaa men typ. det blev klippning förut och annars har det blivit mest lugnt. åkt och fixat lite grejer och så där. om två timmar är det min älsklings dag, då fyller han år och vid klockan 00:00 ska jag fira honom. hihihi! nu blev det mål igen och de stod och hoppade, skrek, klappade händerna och skrattade. hahah härligt! ha det så bra :)


panncakes



igår åkte jag till min älskling och nu luktar det riktigt gott här hemma hos honom. det blir pannkakor, glass och grejer till lunch. värsta lyx och det är jag värd alltså. det gick brapå jobbet igår och bäst gick det att köra bilen. så jävla nice alltså. hihi. idag blir det mest lugnt, ska förbi syrran sen så ska hon få fräscha till mitt hår lite annars blir det mest lugnt och det ska bli riktigt skönt alltså. nu ska det fortsättas kolla på svamp bob fyrkant. byye :)


svarta faran


jag och bilar, inte min starkaste sida men jag tror det är denna vi har köpt. fast svart metallic och två avgasrör och grejer, haha! det kommer väl bild på den senare och det ska bli kul med en ny bil men utan vår lovely passat hade jag inte haft körkort idag alltså så rip! nevars men men :)


work that body


tänk er denna låt i mormor och morfars bil med mycket bas, så ägande alltså! tror de kommer digga gärnet till den, framförallt morfar. haha men nu åker vi och gud så rolig jag är :)


tripp till jönköping







helluu! nu är jag klar och snart rullar mormor och morfars fara med mamma, pappa, mormor och morfar och jag i då, hihi. jönköping nästa för att hämta våran nya snygga bil som jag säkert kommer få köra om ett halvår eller vad tror ni? haha nevars, pappa sa att det är klart att jag ska köra den direkt sen och jag lovar er, om jag ska! efter det blir det jobb men ni får ha det sjukt bra :)


fulla muggar


gud vad jag har fixat för fulla muggar och klockan har bara sprungit iväg. kom ut ur en dusch nyss också och jag börjar gilla en ny produkt mer och mer. en för håret som luktar blåbär och som sväller upp håret så det känns tjockare osv. mums! nu har jag lite kvar att göra, börjar bli trött så ska sova efter det. imorgon blir det att hämta vår nya bil i jönköping sen jobb och sen åkte jag till my love. får se när vi hörs :)


many things to do


känns som jag har tusen saker som jag måste hinna med nu sista timmarna som är kvar av denna dag. köpte rengöring och en ansiktskräm förut som ska vara bra så jag hoppas det hjälper, hatar det här alltså. kunde vara någon allergi eller så också sa hon på apoteket men men. mitt hjärta åkte för en stund sen också! nu ska jag fixa med lite som jag inte kan tala om för er här :)

jamaican me crazy


gammal bild. igår jag köpte hem god glass från ben & jerry's och överraskade min älskling med det och massor med tända ljus. det finns så lite som kan göra så mycket för någon. hiih. han sover fortfarande och det ska han göra någon timma eller två till. så jag tänkte åka ner till apoketet om en stund och kolla efter bra rengöringsgrejer och så. vi hörs sen :)

mys till max


det gick bra att jobba, var rätt mycket folk idag ändå men det är ju söndag så. nu jag har precis varit och solat och gått en promenad med matilda. nu blir det en varm dusch, dricka min kvällsmat(måltidsersättning ni vet) och sen kommer världens bästaste, nummer ett hit :) han den där som bara is everything for me! myyyyyyyyyys til max!


torris


jag är torr i ansiktet. typ som om att jag fjällar, hallå snälla låt min hud vara. smörjer den ju massor, scrubbar, gör ansiktsmask osv, tar hand om den men nu är lite på ena sidan av ansiktet som är torrt. får åka till apoteket imorgon och be om hjälp för produkter till torr hud. kan även vara för att det är kallare och så ute med för det kan påverkas på huden då också. äsch sak samma men tråkigt ju, nu blir det frulle och sen jobb :)


red lips


godmorgon. somnade väl runt ett inatt och sen vaknade av att jag drömde mardröm och typ vägrade somna om efter det, urss alltså. har lyssnat på en massa bra musik hela morgonen och försökt vaknat till mer och mer, haha typ halvdöd imorse alltså men men. blir jobb sen iallafall och efter det får vi väl se lite.


myselimyskväll


åt lite för en stund sen. det skulle blivit tacos men pappa kom inte hem förrän nu typ så jag fixade till lite kött och sallad själv. ska åka till tjejerna om ett tag och innan det ska jag nog svänga förbi och köpa vindruvor och någon mörk choklad eller nåt smarrigt tills kvällen. tar nog med mig solsidan också!


nya kängorna




åkte till min älskling igår. det blev mys och titt på idol och den nya toy story filmen. mysigt. innan jag åkte hem förut sprang jag in för att se om mina skor fanns igen så köpte dom igen och dessa är det inget fel på. så bra :) är sugen på några mer typ bootsaktiga med lite nitar, kedjor och så men men gillar dessa alltså :)


jag vet


jag vet att gräset inte är grönare på andra sidan. jag vet vem jag vill bli gammal med, vem jag kan säga precis allting till, vem som är vid min sida och stöttar mig vad som än händer. jag vet i vems famn som jag somnar bäst i. så nu åker jag till den personen, vi hörs imorgon :)


ljusare




ammen johänni har gått och blivit lite ljus sådär. fastnade inte på bild idag, haha inte för att jag gör det annars men fick blunda med ena ögat och puta med lipsen, så funka det hyffsat. iallafall för att ni ska få se :)


love pics











jag bara gillar dessa bilder. har hittat en sida som har hur mycket fina och underbara bilder som helst. gillar att klicka runt och kolla på dem för en bild säger mer än tusen ord. att en bild kan uttrycka sig med så mycket och ändå tolkas så olika. lapisen vill jag bara ha, det står ju fasen johanna på den. leopard plus rosa, det kunde inte bli bättre :)


.


jag undrar bara hur mycket skit ska man få behöva ta? jag orkar inte. som i förrgår var det en äcklig gubbe som sa "du lova du gifta mig". visst det var väl lite skämtsamt från honom men jag blev äcklad alltså. han kollade massor på mina tuttar sa en på jobbet med. euuw. en annan gång var det en som ville ha sin aa ni vet nog vad, i mig. alltså ursäkta, det här är mitt jobb och ska inte jag få slippa höra sånt? det är inte så jävla kul att höra liksom, fan för er. det är ett jobb precis som alla andra, skulle du då stå och säga sådär på en kinarestaurang eller i en klädbutik? sluta hacka på oss, snälla. ringer till oss och ber oss dra åt helvete. förlåt så jävla mycket för att någon missade en dip men du kanske överlevde ändå? det är mat det handlar om, herregud det är käk och folk gnäller som aa, jag kan inte förklara. så igår var det en massa otrevliga och allt bara kom, det bara tog all kraft och ork ifrån mig. vissa dagar är bättre än andra och om man fått tagit mycket skit ett tag så kan det räcka med minsta lilla typ, iallafall för mig.

man behöver inte säga " jag ska ha en sån där jävla meny" och sedan peka och dessutom lukta sprit. är man så full så man inte kan läsa texten, då kanske man inte borde vara där. hade liksom bilder på 7 menyer kanske så jag bara  tänkte "jahaaaaa den". frågade igen och han pekade då fick jag peka osv så det löste sig. men att svära så där, det är bara onödigt liksom. skulle jag sagt "japp, en stor jävla cola och dricka eller?" hur tusan kommer det låta liksom.

"sen vill jag ha en jävla massa peppar också" då sa jag bara "en himla massa peppar ska du få". det räcker med att säga "kan du skicka med peppar också". detta med peppar är ett tag sen nu men aa hahah. fan, lyssna på er själva. jag försöker att skita hela tiden och det va som vi sa igår, vi som jobbade. man måste stå på sig, men det är inte alltid lätt. det är så jävla skönt att ha bloggen och bara kunna skriva av sig helt totalt, för det använder jag den lite till.


cookies dream


godmorgon. sitter här med tandblekning och glor runt lite. marabou sensation har kommit med två nya smaker så det nästan bara vattnas i munnen, haha. caramel & crisp och cookies dream, jaa vi får väl se om dessa kommer att testas liksom, är mycket för mörk choklad nu ju. tänkte gått ut och gå förut när jag vaknade men det regna så får se om jag gör det sen om det har slutat, annars så får det va.


foodtime


jag har duschat och fixat mig lite och nu äter jag lite mat. mums. ska cykla iväg till jobbet om ett tag och vi hörs nog inte efter det för jag jobbar sent. ha det så bra :)


hunger control


vaknade vid 10 och då blev det solning, powerwalk och så svängde jag förbi ica för att köpa mina drycker. det där vi köpte hem i pulverform i veckan, det gick ju inte att dricka. smakade limm med pulver eller nåt annat vidrigt. drack min frukost nu plus citronvatten, mumsmums. nu ska jag slappa tills det är dags för fix och sen jobb :)


hope u understand


slutade vid 22 och då cyklade mamma och mötte mig i mörkret. inlägget jag skrev iförrgår eller när det nu var, jag menar inget illa mot er som kommer och äter på mc donald's men jag tycker bara att det är fel att gnälla ifall det dröjer osv. det var mest en kul grej för att se om ni känner igen er för det där hör man dagligen liksom :) hihi, hoppas ni förstår mig också!


beautiful pics
















our day

 

lite halvgammal bild men det spelar ingen roll. det är våran dag idag.
1 år och 7 månader, 577 dagar. jag älskar dig då, nu och föralltid älskling.


cykla


nu måste jag stänga av musiken med melissa horn för nu ska jag käka och sedan cykla iväg till jobbet, vi kanske hörs efter det :)


detox fotbad


ni kanske har hört talas om det men det finns som ett fotbad som man kan gå och göra som rensar kroppen. som avgiftning som rensar ut gifterna ur kroppen via tusentals porer som sitter på fötterna. visst låter det vidrigt och bilderna ser vidriga ut alltså. det finns ännu äckligare bilder till och med, haha. men med tanke på att jag har problem med magen så funderar jag på detta men dock ska jag avvakta tills läkaren rett ut mitt bara innan jag gör det. vet ju aldrig om det kan bero på nåt sånt kanske, vem vet :)



svårstucken


är hemma nu igen. tog lite blodprover och sen var det klart, smidigt ju. dock är jag svåstucken så sist fick de ta 6 gånger innan de fick blod tror jag det var plus att de var två stycken som testade. idag gick det på tredje sticket, tur det. haha. sen handlade jag och mamma lite mat och så körde jag bilden för sista gången med. den lämnas in nu idag och snart får vi våran nya snygga bil, perfaaa ju! på tal om annat så i nästa inlägg kommer nåt lite halvt vidrigt men det verkar bra :)


clear eyes

http://images.teamsugar.com/files/upl1/10/109609/26_2008/clear-eyes.jpg


jag ska nog beställa hem clear eyes imorgon. perfekt om man sovit för lite och är lite röd i ögonen eller om man pillat för mycket och är röd osv. det ska ju verkligen funka med så, perfekt då ju :)


idol och mys


min älskling hämtade upp mig efter jobbet igår och sen blev det bara mysmysmys. vi såg på idol och efter det somnade vi nästan direkt, helt slut båda två. haha. båda gick ju upp vid fem dagen innan så det var inte så konstigt. jobbet hörde precis av sig och kollade om jag kunde börja 15 istället för 17 så visst gör jag det. jobb sen igen och innan det blir det iallafall ner och ta nya prover och lite :)


nutrilett


har precis duschat och innan det blev det mormor och morfar med mami och papi. vi stannade på ica med så vi köpte hem ännu mer nutrilett till mig, blev ett sånt stort paket nu. hihi. ska fixa lite och försöka somna hyffsat tidigt iallafall, börjar 7 imorgon. kill me, typ haha nevars! natti med er.


-



lyssna på mig


alla är vi ju olika och jag tackar mina föräldrar att jag är den jag är. jag förstår inte hur folk är så jävla otrevliga. visst tar det mer på energi att gå runt att vara tjurig än att vara glad? det tycker iallafall jag. som jag sagt tidigare så har vi 90% som är ströda och sen har vi dom 10% som är snälla och en del är riktigt snälla och ger beröm för att vi är så jävla bra och snabba på att servera deras käk.

saker du a l d r i g ska säga eller göra osv:

"ett happy meal och sen en big mac meny med cola och en QP meny med cola. det var bra så."
vet jag vad din jävla unge ska ha i ditt happy meal? inte fan vet jag om han eller hon ska ha hamburgare eller nåt annat. haha, det kommer mer och jag måste bara berätta för er.

"vad har ni för dipsås?"
- vi har curry, sötsur, bbq, cheddar, garlic, mcfeast och bea.
"jaaa men då tar jag senap" eller typ "då tar jag mango salsa".
nämnde jag den såsen eller? haha nae precis, jag gjorde ju inte det! lyssna på vad vi säger.

sen har vi dom som slänger fram tre stycken tjugolappar ur fickan som är ihopknögglade till tusen.
kunde du stå och vänta tills jag plockat fram maten så kunde du vecklat ut dom, tack på förhand!

"jag vill ha en mc chicken"
- meny med pommes och cola?
"nej bara en mellan cola"
sen säger dom i andra luckan "men jag skulle ha meny." säg det då för fan!

prata med varandra vad ni ska ha om ni är några stycken, då får ni maten snabbare också.
står man i kö i någon minut då kan man fråga sina tre ungar om vad de ska ha i sitt happy meal eller vilken annan meny. än att vi ska står och ställa tusen frågor för du kommer dit för att äta och då ska du säga vad du ska ha, eller hur?

"en kaffe tack"
om de inte säger vilken size så slår vi bara in mellan oftast för jag menar liksom, ungefär 99% av alla som äter på mc donalds vet att vi har liten, mellan och stor. så gnäll då fan inte för 5 spänn extra för en mellan kaffe när du ville ha en liten! vad är det att tjaffsa om liksom? uhhhh!

"en mc feast utan ost"
vi säger att den beställningen kommer i mc driven, sen när de kommer till lucka två så blir det förvånade och irriterade över att det dröjer. och för tusan alltså, inte har vi specialordrar klara för faaaan. inte sjutton visste vi att du skulle komma och att du skulle ha det!

"en cheese utan gurka
haha jaaa du lille vän, vill du ha den nu och pilla bort gurkan annars är det bara att du kommer fram om fyra minuter och hämtar den.

"kommer du ut eller ropar ni?"
på tal om det där i kassan om när man ber gästerna komma fram  för att något dröjer. då så frågar de oftast en extra gång "kommer du ut med den?" lyssna på vad jag sa precis, jag sa att du skulle komma fram. eller så säger de "ropar ni?" hur fan skulle det se ut om vi stod fem kassor och ropade att "nu är big mac klart" hahah, inte så trevligt va? "du där nere i hörnet, din mc chicken är klar nu" hur tänker ni egentligen?

"jag vill ha ett happy meal med naturell hamburgare" sen slår man in att den ska vara naturell och då säger dom "aa alltså endast ketchup" jaa men du, då är den ju inte naturell! haha.

specialare
har en till sak när jag ändå är inne på samma spår, de beställer special grejer och sen kommer fram och säger bara "en mc feast väntar jag på". då ger man ut en mc feast. sen kommer de igen och säger "åhhh, utan sallad skulle den va." jaaaaa men du sa en mc feast när du kom fram. säg att det är special om det nu är så! vi kan inte hålla reda på vad varenda en väntar på när jobbkompisar går på rast osv!

om du väntar på nåt, säg precis vad det är
nu har vi special på mc feast som heter mc feast deluxe. beställer man en sån så kommer man fram och säger "jag väntar på en mc feast". då är det den vanliga vi snackar om, vi ger ut den sen kommer de efter 2 min och säger "det var en deluxe." men du sa mc feast så hur skulle jag vet det? väntar du på nuggets, säg hur många direkt så får du det direkt också.

några av er känner säkert igen er så läs noga och lyssna på mig. haha! det var det jag hade på tungan nu och var bara tvungen att skriva det här. helt otroligt alltså :)


monday


slutade vid fem och nu har jag precis ätit lite mat. ska förbi mormor och morfar om ett tag och säga hej. annars blir det mest lugnt, kanske ska förbi solariet sen blir det en lång och varm dusch men inpackning och så. vi får se lite!


buffalo blues



ge oss sol


i'm dead, typ. jag är så himla trött så jag vill bara krypa ner i den varma sängen igen. jag hatar att det är så kallt och tråkigt väder ute också. håller på att piggna till och sen ska jag fixa mig, äta lite och så cykla vidare till jobbet. men jag röstar på att sova några timmar till, helt klart nummer ett! nu får jag sluta jäspa och vakna till istället, haha. vi hörs senare :)


jöbbelijöbbbb


nu är jag hemma efter jobbet och ska snart krypa ner och försöka somna om någon timme eller så iallafall. vi hörs nog imorgon men imorgon är det work igen! nattiii :)


bestibest


du gör mig till världens lyckligaste!


jobbdags snart


godmorgon på er. jag är vaken och har precis fixat mig. det blir jobb all day long typ, jag slutar klockan 21 så vi hörs nog efter det. nu blir det lite frulle och så där tills det är dags att åka till jobbet som sagt. ha en höstmysig söndag :)

rosa morgonrock


jag är trött redan nu, vad faaan, haha men ändå skönt ju. gjort ansiktsmask, färgat bryn och så hämtade jag syrran. efter det sprang jag in på konsum lite fort och köpte matersättningsdrycker ni vet. drack det lite förut ibland men funderar på att köra på det typ stenhårt i två veckor men får se lite nu när jag har en dum mage och sånt så kan bli att jag får avvakta lite om jag ska köra så hååårt. haha! duschade nyss och sitter i sängen med min rosa morgonrock nu, mys mys. det blir nog att jag somnar om någon timme eller så, weeell see. vi hörs imorgon, nattiii :)


skriv på protestlistan


http://app.ostgotatrafiken.se/ostgotapendeln_hotad/
ni som åker tåg, buss eller spårisvagn eller vad det nu är inom östgötatrafiken borde verkligen skriva på protestlistan som finns om ni klickar på länken. helt galet ju! vi vill ju att tågen ska gå som vanligt, eller hur? :)


lördag


jobb idag och full rulle sen jag kom hem. nu är jag hemma och tar det lite lugnt men ska fixa lite grejer. blir nog ansiktsmask, brynfärg och sånt om jag orkar det idag. ska hämta syrran om någon timma med från hennes jobb. jag vet inte vad jag ska skriva om idag? haha. allt rullar på som vanligt och nästa vecka blir det en del jobb och så ska jag ner och ta nya prover och så. imorgon är det jobb igen :)


dags för jobb


godmorgon på er. jag ska snart cykla iväg till jobbet och jobba, det är min lördag det. har ont i ryggen med fast idag är det bättre så det är skönt det. igår efter jobbet blev det hem och duscha, fixa och så sen iväg på avskedskväll hos kusinen för de åker hem på söndag. jag och babe va där i någon timme sen åkte vi hem och på vägen köpte vi godis och ben & jerry's, yummie. onyttig får man vara ibland :)


friday



bara för att klockan ringer 05.30 imorgon så kan jag inte somna, så jävla typiskt alltså. nu ikväll har jag varit i linköping hos mina kusiner. en av dem bor i australien och är hemma så jag träffa henne och hennes man och deras söta plutt kody! mysmysmys. blev även att klippa kusinernas hår så nu är de extra fina. nu har jag krypt ner i sängen och försöker blir trött men lyckas inte. blir jobb hela helgen så vi får se när vi hörs :) natti!


lediga onsdag



redan onsdag och redan september, helt galet vad tiden går fort alltså. det bara rullar på och tiden springer iväg. min kängor var helt perfekta förutom att det var som en sömmgrej som hade böjt sig inåt mot foten som gjorde svin ont verkligen. så fick ju lämna tillbaks som och klart de inte hade några fler men de får nog in så jag får hänga där varje dag nu typ då. jag måste ju ha dom! åkte hem igår och sen åkte jag tillbaka till min älskling. vi vaknade runt tio över 12, hur skönt som helst. vi ska iväg och fixa lite sen annars så blir det mest lugnt. kanske blir ben & jerry's sen, jävla tjat på mig om det alltså. haha. men jag har det bra iallafall så ni vet :) sköt om er.


RSS 2.0