påskstädning

vad hände med vädret helt plöstligt då, dålig stil av solen alltså. skola idag och vad gjorde vi? joo, påskstädning..jippie liksom. kanske inte! sen hem och käka och tagit det lugnt och nu ska jag snart åka till mormor och morfar som jag saknar massoooor. ska fixa till dom i håret med mina söta töser, så dom blir fina igen och sen står det jobb på schemat ikväll. så denna dag lär gå fort trots det tråkiga vädret som gör så att tiden nästan står stilla och att man känner sig segare. efter jobbet kommer elinpullan förbi, hon är äntligen påväg hem. hiiih, så skojsigt!

 

nedräkning till både påsklovet och studenten. det är 10 veckor kvar tills student och utomlandsresan, äntligen börjar det närma sig. skönt med lov nästa vecka men för min del blir det allt lite jobb, men pengar du vet. hiih. ha en bra onsdag alla :)

 





balklänning

har hittat ett par skor till studenten som jag funderar på att beställa. men hur svårt är det att beställa skor just då, typiskt. men det är ju inte allt för mycket begärt och skicka tillbaka i värsta fall :) när jag var och beställde studentklänning på bröllopshuset så kom tjejen med en balklänning så jag har iallafall fått prova en och gud så fin jag kände mig :)



glassdags

nu har jag gjort klart den viktigaste uppgiften och snart ska vi ta en promenad ute i det sköna vädret. antingen blir det ner till kiosken eller till willys, weeelll seee. ååhh, min blogg är så tråkig men jag har inte orken att ta tusen kort varje dag även fast det är mycket roligare än bara en tråkig text om vad jag gör typ varje dag. men vem fan har tvingat dig att läsa, ingen..som jag brukar säga. nee precis, haha :)


skin solen skin

klockan är kvart i två och jag har redan hunnit med både skola och gym. hur skönt som helst och vädret är ju underbart efter all snö vi har haft. jag och pluttisen ska gå och köpa varsin glass sen tror jag annars så blir det mest lugnt. jag ska göra klart en uppgift och lämna in den sen kanske jag ska påbörja en annan lite. min hals är jättesvullen men jag lever :)


hairhairhair

jag är fortfarande inne på slingat hår och nu har jag en bra brun färg som jag kan göra ljusa slingor i men det finns ju några om och men också. mitt är rätt slitet sen jag var blond så jag kanske borde vänta tills efter sommaren då det även bleks av solen och sen göra ljusa slingor till hösten. sen har jag så himla fin brun färg tycker jag själv, så tänk om jag inte få tillbaka den men det får jag nog. trivs i denna bruna färg. men jag vill även ha slingat till sommaren och studenten. haha, vilka problem man kan ha alltså. om man tänker på hårets bästa så ska jag nog vänta tills efter sommaren så det blir mer vårdat..well seee. sånt som märks ju, eller hur :)


gladiatorsandaler

igår blev det jobb först och sen kom min älskling och pappa för att hämta mig. så igår blev det lugnt, åt fruktsallad och bara myste, kollade på film och så. jag var dötrött. nu har jag rätt så nyligen skjutsat matte till sin match och så köpte jag en plattång till elin med snu är det gjort. jag ska snart börja fixa mig och rör migg mot jobbet sen. jobbar ju idag med och det ska bli kul :) här är mina gladiatorsandaler förresten! va hörs babieees.




wörkiwörk

godmorgon. nu ska jag börja fixa mig för sen blir det work. har ingen lust att skriva så mycket mer idag, såå jaaa..jobb först på schemat!


en månad kvar

om en månad får jag gå in på systemet, nananaaa. jag har skrivit ner en lista på vad jag önskar mig och det är fasen bra grejer. jag har även tänkt ut lite på vad jag önskar mig i studentpresent, hiiih. hoppas det går fort tills det datumer nu alltså och sen dagen efter drar vi till ett varmt land. perfekt ju! praktik idag ni vet och jag hade två klippningar. en damklippning och sen klippte jag sofis man och det gick ju bra. skojsigt skojsigt.

nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå lite fortare så att mina tjejer kan komma någon gång. helger best¨r av lite jobb så det blir mest lugnt! vi hörs.


våffeldagen

det är ju våffeldagen och till kvällen blir det våfflor, mummmms. hoppas ni era magar har fått några smarriga våfflor. och glöm inte..man är inte rätt i allas ögon men så länge du är rätt i dina ögon så kommer du må bra! true words.



tråkigt väder

så himla tråkigt och grått det har varit ute idag. jag, babe och några grabbar har varit i vingåker men dom hade ingenting för mig. jag köpte ett par jättefina gladiatorsandaler med nitar och grejer på, looove theem. okej, jag fick dom av hjärtat, so sweet. nu sitter vi hemma hos matte och vi är fyra stycken som spelar alfabet, skojsigt. alla sitter med varsin laptop och jag hoppas att ni håller på mig.

fredag imorgon så först blir det praktik och sen mysis med tjejerna. igår tog jag ut marias hår i fyra timmar, jaaa fyra timmar. helt sjukt, det satt som berg alltså men det gick ju till slut iallafall. så ni kan ju gissa hur ont jag hade i ryggen och så, fy faan. men nu är det min tur igen, vi hörs :)


förbjudas

ååhhhhhh..jag hatar projektarbetet man har i skolan, det borde förbjudas för det är så tråkigt med allting som man måste skriva ner. ska ta tag i skiten nu igen men jag har gjort riktigt mycket på det idag. imorgon blir det skola först sen ska jag till salongen och fixa marias hår. ta ut hårförlängning, färga och klippa. så skojsigt! sen ska jag och hjärtat till gymmet och bränna lite fett. en fettfri kropp vore ju inte fel!


lediga tisdag

godmorgon på er. sovit så himla djupt och skönt förutom att jag hade en mardörm. det bästa med att ha en mardröm är att bara ta handen och känna så att min älskling ligger bredvid, hiih så mysigt. hatar mardrömmar, kan inte dom bara försvinna, dom är så himla himla dumma. nu sitter jag med två datorer och skriver om mitt projekt. jaa, jag får ju inte igång det trådlösa internet på min dator så då får jag ha en till laptop där jag söker information. idag blir det som sagt plugg sen kanske jag åker till gymmet en sväng. slapp och skön tisdag :)


sötisöta



titta på mina fina naglar hur dom ser ut ni. sötisöta med blommor! dom ser lite röda ut på bilden men dom är rosa på riktigt. på torsdag blir det att fixa naglarna på salongen, maria ska göra dom fina :) nu ska jag stänga av datorn och ta kväll. det blir en riktigt myskväll and i love it, hur härligt är det inte och vad skulle jag göra utan min lilla ove mattias som är mitt liv :)


studentkort



vilket dag, what a day! skeuuwlaaan stod på schemat men slutade 11.15, lyllos eller vad? hiih, love it. efter skolan åkte jag och två till, till stan för att kolla lite. när vi har varit i butiken där jag köpte studentkort så kommer mina pullor linda och carro ner för rulltrappan, hiih. största happyfacet ni kan tänka er kom fram på mig. så jag hakade på dom istället eftersom dom andra snart ändå skulle dra. blev stan en sväng och jag inhandlade något sweet kan jag lova! sen åkte jag till norrköping, hem till norrköping borde jag säga eftersom jag är här lika mycket typ. hur som helst så mötte jag upp mitt hjärta och sedan drog vi till gymmet och pumpade lite muskler. så jäkla gött det va och man känner sig så duktigt. hiiih :)

imorgon är jag ledig, lyxvecka juuu. men imorgon blir det en hel del plugg och gymmet. jag vill inte plugga för jag orkar inte, jag vill bara ha studentveckan nu och ha ett eget place with my babe. men det kommer, det kommer :) nu vet ni att jag lever iallafall, vi hörs era nördar!




asshole

ingen mer än jag som börjar tröttna lite smått på tiger woods och elin? ny nyhet om dom every day och helst på löpsedeln också så att alla verkligen ska bry sig. man väljer ju själv eller hur. om man har en partner och sen är otrogen så har man själv valt det, ingen har tvingat dig. jag blir så jävla förbannad bara av att höra ordet, det finns inte. man gör bara inte så, man är inte otrogen. om man verkligen älskar sin partner så gör man inte så. det finns vissa saker som inte är okej. och vad fan tiger, du har ingenting kvar och jag hoppas inte hon tar tillbaka dig ditt svin rent ut sagt. finner inga ord för det alltså, det är förjävligt. haha men det är ju deras problem men ändå läser man det varje dag på aftonbladet om nya grejer som kommer fram eftersom han är så jävla feg själv och inte vågar öppna sin mun och våga stå för vad han gjort. nu har jag sagt mitt, jaa till och med jag orkar ödlsa tid på det, punkt slut!





swim swim

 


sköna helg

hur skönt är det inte att gå i en mysdress en hel helg och bara mysa och ta det lugnt? riktigt skönt med sånna helger ibland. hos kusinerna igår blev det tvspel, kollade på filmer, åt en massa gott och hade det riktigt trevligt. min älskling åkte hem tidigt imorse för att spela match, hoppas det går bra. hiih. jag har inte ätit frukost än men tänkte göra det nu och sen ta mig en dusch. får se vad som händer idag, har lite smått ont i magen så det blir nog mest lugnt :)


with you


det finns ingenstans jag hellre vill vara just nu,
med dig.




superstar

http://www.girlznight.co.uk/i/products/tigi/duet1_b.jpg

köpte nytt schampo + balsam idag och denna gång blev det från tigi , big head och vet ni? det luktar jordgubb, yummiiie! det förlänger hårfärgens längd, ökar volym och fyllighet och ger glans. det innehåller proteiner och näringsrika oljor som stärker håret och ger glans. bra va? och den är bara till för sånna som är en superstar, hiiih.


jag somnade tidigt igår, skönt som tusan. jag och älskling kollade på så ska det låta och sen lite på någon film, mys. idag har vi varit och handlat schampoot och det, solat, lämnat in filmerna och så. vi ska snart börja med maten och det blir fläskfilé och gottigott till det. sen ska vi vara barnvakt åt två kusiner till mig, så skojsigt :)

 

 


ge mig studenten

 

johanna är ju inte lite sugen på att ta studenten nu alltså. längtar som ett aaaas!

ge mig studenten nuuuu!

 

 

 


dumis mage

jag hittar så himla mycket fint på internet hela tiden, farligt att kolla på klädsidor ju. lovelovelove. min mage kan för övrigt dra åt skogen, jag har haft så himla ont men titta, jag lever. jag ska jobba sen, ett kortpass bara men vet niiii? jag måste ju tvätta bort nagellacket ju, jag som har gjort så himla fina naglar eller om jag behåller det och gömmer dom så fort någon kollar på mig. bra idé va? hahah, jaa vi får väl se hörrni :) nästa inlägg blir bilder på mössan, den är så himla fin!


studentmössa

ååhhhh, i have good news, verrryyy goood neews! jag har fått min studentmössa och sakerna jag beställe till. den är så himla fin fast ganska stor men det är ju bara bra för vem vill ha märke efter mössan liksom. haha! nu sitter jag i skolan och har religion, rast snart. men gud vad jag ville ligga kvar i den varma sängen :)


fruktsallad

mwiwihihihi.. nu är jag hos min älskling. jag har spelat lite spel på datorn med make up, hår och naglar och så har jag matat bebisar och skött om dom. haha, vad kul man kan ha :) nu ska vi snart gå och köpa en massa frukt för ikväll blir det en riktigt god fruktsallad och megamycketmyyyyys! det ni, han är bäst! jag har verkligen världens bästa pojkvän :)


this is my life

 

 

I can't be no one else .


sleep sweet

men heeej bloggen. har ni sovit sött? och hörrni, vad fan det har snöat inatt :( jag och tjejerna sob gott iallafall. igår lagade vi kyckling och grejer och åt god efterrätt och massa gottigott. vi hyrde tre filmer, två var sämst och den tredje hade jag visst redan sett innan och den var bra. riktigt trevligt girls :) nu har jag duschat och håller på att fixa naglarna och denna gång blir det helfärg med småblommor. gulligt ju! är så sugen på att börja utbildningen men jag ska ta gesällen först så den biten är klar innan jag fokuserar mig på nåt nytt. det är nog bäst så :)


färdigpluggat

jag är klar med religionen och har gjort en del på projektet så nu är det färdigpluggat för mig idag. jag har bäddat i ordning sängen med massor med täcken och kuddar tills ikväll, värsta mys. just nu satte jag i lite tandblekning i munnen så jag klagar inte. ska fixa lite annat nu tills ikväll, hiih. vi kanske hörs senare sen annars så får ni ha det så bra :)



20-årspartaj

 

 

ammeeen just det, jag har glömt säga att det blev 20-årspartaj i lördags. det bjöds på god buffe och en trevlig kväll sen blev det utgång. jaa ni ser ju vimmelbilden, men vad gör det om hundra år om jag visar er den. haha. jag är skitful, vad fan gör jag med munnen liksom? bara kul med lite bilder antar jag allt att ni tycker. tack älskling :)


pyjamasparty

godmiddag gott folk. jag tar ett break från pluggandet nu, puhh. gjorde bara ett prov i skolan idag sen slutade jag, så himla skönt. har bara tagit det lugnt och pluggat sen jag kom hem. vill att klockan ska bli mer och att den ska gå lite fortare för sen kommer linda och carro hit. vi ska ha pyjamaspartyy. laga god mat, kolla på bra filmer, äta massa gottigott, ansiktsmask, massor med prat och sova i en stor säng. värsta mysigt :)


igår efter skolan blev det gymmet och jag fick instruktioner och info om maskiner osv. jag och en tränare där la upp hur jag ska träna och vad, hur mycket osv så det va jättekul. gjorde konditionstest, styrketest, flexibelitet osv så hon vet hur jag låg till då och så. skojsigt! nu ska jag plugga vidare. projekt hit och projekt dit.


solen strålar

godmorgon era solstrålar. hur skönt är det inte att vakna och man ser hur ljust det är i rummet för att solen lyser där ute. det är härligt och genast så känns allting lite lättare ändå så fort solen tittar fram men det var tomt inatt. nu sitter jag här med tandblekning och ska iväg och sola om ett tag.

igår var det praktik, riktigt skojsigt som vanligt. jag klippte min älskling och en kompis till honom. sen följde my heart hem hit, vi åt god mat från valentino med mum and dad, myste framför tvn och tog det lugnt. sen åkte han hem rätt så skapligt och sen var jag bara hemma och slappade. fast inte bara hörrni, jag gjorde söta naglar..hiih. svarta tippar med diamanter på :)


varje hundradel

 

ibland önskar jag att det fanns en deleteknapp, så man kunde radera vissa tankar som inte försvinner. det är helt sjukt hur en enda person kan göra mig så himla lycklig och få mig att må bra varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund, v a r j e h u n d r a d e l .


leopard och spets

yeeeees, jag hade fått hem denna söta toppen, hiih. trodde att leopardtyget skulle vara lite mer brunt för det ser ut som det på bilden men men.. den här ska jag behålla iallafall. jättefin på!



hindusim

hej babies, mopsvalpar och allt vad ni nu är. jag sitter hemma och pluggar om hindusim och det är faktiskt lite intressant men inte min starka sida inte. har ätit en avokado och snart druckit upp min smoothie som är min frukost. vad händer idag då johänna? jo jag ska göra klart det här, sen sola och kolla en snabbis på stan sen ikväll ska jag jobba. så tills dess blir det mest lungt. vad har hon gjort sen hon skrev sist då? jag har fräschat upp håret, börjat på nytt gym och tränat, myst med babe och varit på salongen. nu är det nog bäst att jag gör klart religionen :)


hatar tisdagar

tisdag idag. jag har alltid ogillat tisdagar! nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap, tur att jag slutar tidigt. idag ska jag förbi salongen och kolla läget, maria och jag ska ta oss en runda på stan. vet inte annars vad som händer idag, jag kanske ska träna..det får vi väl se.

igår hade jag och gubben 13 månader och förlovade i 2 månad, hihi mysimys! hade även naglar i skolan så nu är mina söta. nahej ni, vi hörs nog senare.


vasaloppet

 

haha alltså jag kan ju säga att jag inte är avundsjuk. han har ju några timmar kvar på dom där skidorna men jag hoppas att allt går bra. lite kul att man kan kolla upp vart exakt personen är någonstanns. min fasters man är det som åker. jag vet inte om det är en till i släkten som åker men men. good luck och åk lugnt för vi vill inte att du ska komma hem med brutna ben!




bye bye phone

nu sitter jag här och mitt glas med smoothie är nästan tomt. yummie! hallon och banan blev det idag. det var trevligt igår så tack för det brudisar. jag somnade sent igår och har inte sovit ut ordentligt så jag somnar nog tidigt ikväll, skönt det. jag har testat den svarta klänningen igen och jag skicka tillbaka den. den är lite förstor och sen väldigt vid, tänkte att jag kanske kunde sy in den men det är ju lättare sagt än gjort. det är inte bara den som ska skickas utan idag måste jag slänga iväg min mobil så det blir frisk någon gång, stackarn. hoppas det inte tar allför länge bara så fram med a old one, a old sexy phone. nu tänkte jag jobba lite med bloggen och senare sen ska jag sola. vi får väl se vad som sker, den som lever får se helt enkelt.



alice i underlandet

igår kom matilda och lollo och hämtade upp mig. skönt att åka bil in. vi gick och hämtade ut biljetterna direkt, köpte nåt att dricka sen var det dags att sätta sig i salongen. men inte fan var det 3D som vi nästan hade förväntat oss. jag hade varken hoppas på att filmen skulle vara bra eller dålig men jag tyckte att den va bra :)



nu blir det sallad


jag vet inte om den nya har uppdaterats för er ännu men så ser den ut och den får duga ett tag nu men ska fixa lite med färgerna i min högerspalt och lite smått och gott. kanske kommer på nåt nytt redan imorgon, haha vem vet. nu ska jag äta min sallad, fixa håret och sen bär det av mot stationen. ha en bra lördagkväll alla :)




saturday

 

trevlig kväll med tjejerna igår, loveyousomuch! kvällen avslutades med att jag hämtade upp min älskling och sen kröp vi ner och tittade på tv och myste massormassormassor. jag älskar honom, jag älskar att vakna upp med honom, jag älskar att somna bredvid honom, jag älskar att vakna mitt i natten och bara känna att han ligger så nära, jag älskar allt som har med honom att göra. jag är så kär så jag nästan spricker, det är helt sjukt :)

jag har duschat, fixat naglarna och sånt där aaá laaááaa hollywoodfru, haha. jag har ävit varit förbi och sprutit i lite i läpparna, haha nee nu skoja jag allt med er :) kvällen består hur som helst av bio med matilda. längesen vi gjorde något skojsigt ihop så det ska bli riktigt kul. alice i underlandet blir det och jag har inta fattat om det är i 3D men det verkar som det är det, ajaa jag berättar sen.


in my head

denna klickade jag hem i veckan och den är påväg hit nu också. hihih, swweeeet va :)


johanna is a hollywood wife

i veckan fick jag höra att jag skulle kunna vara en hollywoodfru. att hon verkligen kan tänka sig mig som en hollywoodfru. dels för allt utseéndefix jag håller på med och grejar osv. jaa så vad säger ni , me or maria? haha. lite skojsigt sådär alltså. vem vet, jag och min babe kanske flyttar dit och att jag då blir hemmafru och han blir fotbollsproffs!


ät bitjävlen då

"jag borde inte. nej, jag borde verkligen inte. men jag kanske kan unna mig, kanske?" det pratet hör man dagligen, ni med kanske? på något sätt blir det lite som att man söker ett godkännande. att någon ska pusha en till att unna sig. "det är klart du ska unna dig och äta den, det är du värd. du är ju så duktig annars." och kanske är det det som behövs för att det ska kännas okej. men är du sugen på pizza och kollegan tar en sallad så får du ju lite dåligt samvete kanske men vad gör egentligen det om hundra år. vill du ha godisbiten? så ät bitjäveln då! läste krönikan i extra och jag tycker att det stämmer, därför to jag upp den för er här. hihiih :)

http://emelia.files.wordpress.com/2007/12/massa-godis-innan-nyar.jpg


milton


hihi just det, daniella hade med sig sin hund igår till salongen. jag måste bara visa er, såå himla söt alltså..lille milton! hoppas det är okej att jag tog en bild daniella :)


härlig fredag

solen tittade fram idag, åh så härligt alltså. man känner sig verkligen piggare så fort solen tittar fram..oftast iallafall. fredag idag vilket betyder praktik, hiih. dagen började med att en frisörlärare från min skola kom förbi och pratade lite, sen klippte jag daniella och hennes kille, sen fick jag en drop in, jag färgade håret på min älskling och jag stylade en kund. dagen har bara swiiscchat(stavning?) förbi, hur gött som helst och alla blev fina i håret och jag är nöjd med alla resultaten. nu sitter jag i sängen och kollar lite på tv samtidigt som jag bloggar och väntar på att mina pullor ska komma hit på fredagsmyyyys och så slutar inte kvällen, det blir fredagsmys med babe senare sen också! hiih. skönt med helg :)


jerry springer

jerry springer-programet som går på tv400 ibland, det måste ju vara ett skämt eller? jag tror dom raggar upp idioter på stan som får någon hundring för att vara med i programet. dom har några regler för att vara med och det är att man måste våga slåss, ful som fan i kätften och gärna visa sig naken. gärna också väldigt lättklädd. det gäller även att komma på så bra och så mycket som möjligt om otrohet. så, hahah.. är det bara jag eller vad? det är fan pinsamt alltså, visst det är typ avsnitt från 96- eller nåt men ändå. reglerna jag nämnde är ju så sanna tycker jag! hah.

http://www.dailycomedy.com/images/jokes/b/jerry-springer.jpg


mario kart

projektfan är inlämnad nu och det är göttigött. självklart blev mitt tåg inställt men inget att lipa över eller hur? nästa gick ju efter 20 minuter ändå så. när jag kom hit till nkpg så gick jag till salongen och hälsade på mina tjejer där och bokade in tre kunder tills imorgon, värsta skojsigt. två klippningar och en färg. min babe ska bli en fejkblondie, hihi. det är för att han ska vara min modell till gesällen but next year. lika bra att börja tidigt ju :) nu ska vi köra lite mario kart!





tråkiga rubriker

jag sitter faktiskt kvar i skolan fast jag har slutat, våda en stooor applåd till mig för det? hah, det händer ju inte allt för ofta. jag och beccis sitter och gör projektbajsskiteeeen! supertråkigt är det verkligen, uurk. men men, jag överlever. innan jag lämnar skolan för idag så ska jag lämna in skiten och då blir det lättnar och det ska bli skönt att få den inlämnad. igår klickade jag även hem något sött från nelly, mwiwiihihi, soo goood. så vi får hålla tummarna för att den sitter bra. idag blir det mest lugnt, kanske blir en sväng förbi ett solarium annars så blir det bara lugnt som sagt. grått och tråkigt väder så jag känner inte för nåt speciellt heller. ska till mitt allt iallafall, saknis hoonom!


snart halva veckan

onsdag imorgon vilket betyder att halva veckan snart gått och att det snart är helg, dags för lite ledighet igen. det är iallafall tisdag idag så veckan har ju börjat rulla lite smått. om ni undrar vad jag gör just nu så håller jag på med mitt projektarbete och fyfan vad tråkigt det är. jag och hjärtat var hos hans mamma förut och kollade läget, skojsigt. hiih. nu ska jag fortsätta med projektet, så ser min kväll ut. blir en varm dusch sen och mys med deeeeeeeen bääääästa!


RSS 2.0