pw n wööörk

jobb jobb jobb. drack ett glas vatten med färsk citronsaft i och åt en banan förut. efter det åt jag upp det sista som va kvar i min ben & jerry's glass från igår. yummie. nu ska jag ut på en pw för att piggna till sen ska jag nog förbi solakuten och bli lite brun :) ikväll blir det ett långt jobbpass!


största tvdosan


jag var tvungen att ta en bild på aa, iallafall den största tvdosan som jag har sett :)


yummiiee food


har precis duschat och grejat. det blev galet god mat förut med mammi, pappii och siiis. det händer inte allt för ofta att vi alla äter tillsammans när syrran inte bor hemma liksom. mysigt :) inte nog med det så avslutas denna kväll med att min älskling snart kommer så jag får somna mot hans arm inatt. imorgon ringer klockan 05.15, ska jag ringa och väcka någon av er då? blir jobb då!

new new new

 

ursäkta röran, här byggs det om! haha. jag tröttnade direkt på jobbet nästan så nu ger jag upp en stund och det lär ta tid :) vet inte vad jag håller på med.

skjortorna

 





åkte förbi och hämta ut mitt paket från h&m förut förresten. skjortorna ni vet och jag är nöjd. där ha rni även halsbandet jag köpte igår, leeeopppppaard :)


yesterdayyy

 



suddiga bilder som tusan men det får duga. igår blev det lkpg med mami, pappi och mormor. jag köpte bara ett halsband, bra där johänni! sen köpte vi en massa saker till mormor och morfars nya place. mysigt. sen jobba jag kväll och det var härligt, slutade vid ett och då blev det sängen direkt. nu har jag varit och ätit mat hos mormor och morfar med pappa och ska bara ta det lugnt resten av dagen. vi skulle spelat minigolf och så ikväll men det regnar jämt när jag är ledig. får bli lite ögonbrynsfärgning, fotbad, ansiktsmask och sånt istället så får vi se :)


fem favvisar


fem favoriter från monki :)

jag lovar


- älskling, lovar du att vara min föralltid?
- jag lovar älskling. lovar du att vara min föralltid?
- jag lovar älskling!

jag kan inte förklara för det finns inga ord för det. jag älskar dig.


jobb tjugofyrasju

jaa men johanna laddar inför 13 dagars jobb av 14 dagar. önska mig lycka till och det blir gött sen när pengarna kommer och rullar in som de ska. det går bra nu. ni vet vad jag brukar säga va? cash is cash and cash is king. sååå jaaa! vi hörs när jag inte jobbar och det kan blir rätt dåligt här i bloggen men ståååå ut! helgen har varit bra för jag har ju varit med min bästa. snart blir det jobb. byyyee!


ledig hela helgen







nu har jag fixat mig och ska snart packa det sista och käka lite. får se om jag skriver något mer nu under helgen som sagt annars får ni ha det bra för det ska jag ha :) efterlängtad helg med ledighet kan jag lova!


fixeliiiix


blev en promenix och lite ärenden gjorda förut, hann även svänga förbi solariet med. nu har jag duschat och fixat naglarna och eftersom att tånaglarna är ljusrosa så fick det blir fransk på händerna med samma färg. ska till daniella sen och umgås med henne sen kommer babe och hämtar upp mig. imorgon blir det 50-årsfest och innan den kanske vi ska och hämta en ny bil som matte kanske ska köpa. så i helgen blir det nog dåligt här i bloggen men så blir det ibland :) ska fortsätta fixa mig nu, packa och greja! ha det bäst.


no rain

godmorgon. känns som att jag aldrig får sova uuuuut ordentligt. nu ska jag iallafall iväg på en tråkig sak och jag tänker gå dit så fläsket få röra på sig. hoppas på inget regn. vi hörs efter det!


natti natti




varit fullt upp idag med känns det som så lite dåligt med bloggandet. älskling åkte vid halv ett till jobbet och sen hade jag lite och göra innan det var dags för jobb. efter jobbet blev det en kvälls pw som var skönt. nu ska jag lägga mig för imorgon blir det upp tidigt. vi hörs imorgon!


new'ssss




tidigare idag klickade jag hem dessa två! blir nice sen hösten och nu på sommaren med framförallt. har hjälpt till hos mormor och morfar i några timmar nu men nu är jag hemma. blir sen dusch nu och sen kommer min kärlek.


lite studentbilder



från och med du & dum av dig




blommig tunika


ja eller nej? kunde inte bestämma mig så jag köpte den inte. fick hem h&m's höstkatalog idag och den vita skjortan som jag har på mig idag(som ni ser i inlägget under) finns visst i fler färger så jag funderar på att beställa två till färger. jag och mina blusar och skjortor alltså buuut i lööööw it!


knuten skjorta


shorts och knuten skjorta blir dagens idag. ska fixa mig lite sen iväg på både tråkiga och roliga ärenden. får se vad som händer mer idag men tänkte sola om det hinns och sen fotbad och sånt härligt! vi hörs senare.


gullig i spets

 


nyvaken och har flätan kvar som jag sov med inatt, hahah men vad fan! åhh, jag gillar den starkt och det blir nog en ny favvo för mig! frågade min kusin om de hade kvar den i butik och det hade de. så hon kom förbi med den igår, vilken service va :) men det var även också för att hon skulle hämta en sak här med. tackk pullan!




goodnighttt

slutade lite efter klockan elva nu ikväll. helt slut alltså och fötterna värker. nu ska jag bädda ner mig i en skön säng. ledig imorgon, guld alltså men har lite ärenden som jag måste få gjorda. imorgon visar jag er vad för söt spets oversize tröja som har kommit till min garderob :) natti natti.


wish outfit


snyggggt! den vita troppen är mycket längre baktill. nu ska jag ut och bättra på brännan. ikväll blir det wöörk!


gonna miss them




fick hem skorna igår och gud vad jag älskar dom. dock är dragkedjan för kort så jag får inte i foten liksom så jag är besviken. nästan så jag behåller dom för de är så fina att titta på och för att jag älskar leopard. men de får åka tillbaka och jag får väl gå in i depression nu för det. nevars, hahah :)


planet 51






igår blev det mys med min älskling. det blev ben & jerry's och så hyrde vi planet 51. så himla söt film och den var bra hihih.


mopsisvalpisar

godmorgon på er era söta mopsvalpar! hihi. gick upp för ett tag sen och har bara tagit det lugnt och försökt att vakna till lite. ska snart börja fixa mig lite och äta lite frulle. sen jobb och sen kommer babe. får se om jag skriver nåt mer sen!


egendesignade skor


suttit och fixat ihop lite söta skor. rätt kul faktiskt, kom på många riktigt snygga. några enkla och några med lite mer detaljer. bjuder på ett par med en snygg kilklack av leopard, dem skulle jag lätt bära! jag är ju så svag för leopard, löööve it!


stackars johanni

 

lite gammal men vad fan, jag orkar inte jämt. ont i ryggen. ont i fötterna. älskling kom och ge mig massage nu! helt slut efter jobbet men jag gav mig ut på en pw med mamma ändå efter jobbet. skönt skönt. nu har jag precis tagit mig en dusch och ska snart torka till håret sen krypa ner i sängen. imorgon är det jobb igen, inte lika länge och det ska bli skönt. sen händer det bästa på hela dagen, min älskling kommer!


work all day looong

idag blir det jobb hela dagen och det lär bli sjukt mycket också. gothia börjar imorgon har jag hört så det blir nog busslass efter busslass som förra året. men det fixar ju vi, hihih. igår sen blev det en liten pw och sen filmmys med syrran som sagt. sen la jag mig och sov några timmar och sen ringde mobilen och då var det dags att hämta mina pullor från krogen. men nu ska jag äta frulle och fixa mig. vi hörs efter jobbet :)


regniga fredag


jag som skulle åkt iväg solarieöarna en sväng för på jobbet får jag ju ingen färg. men inte tusan vågar jag ligga i ett solarium när det åskar, man vet ju aldrig liksom. spöregn, blixtrar och åska. mysig lördagskväll och min pw blev inställd där också. tack så mycket! blir att hyra film med syrran sen, mysigt i vädret. ibland måste jag bara skriva av mig så jag var tvungen att göra det förut. i mina två gamla bloggar så skrev jag av mig rätt ofta och det är alltid skönt så ni får stå ut med det :)


somebody to love & love the way you lie




-

jag är för kort, mina armar är tjocka, min haka är spetsig, mina lår är för tjocka. allting finns med hela tiden om hur man ska vara, hur man ska se ut, alla reklamer och sånt. inte så konstigt att man blir påverkad och mår som man gör. jag skulle kunna fortsätta att skriva vidare på min första mening men då blir den nog för lång. ångesten. man kan inte orka alla dagar. det finns människor som säger att man ska sluta upp och vara nöjd över den man är. att man därför ska sluta gömma sig och gräva ner sig i ett hål. tror ni att man är så dum så att man inte kämpar och att man inte försöker? att man bara står på samma ställe och trampar? alla försöker vi ju växa som människa hela tiden.


sällskapsresan-tema






såhär snygga är mamma och pappa för kvällen med temat som är sällskapsresan. haha, så snygga! två kompisar kom förbi på en liten fördrink innan det var dags för dem att dra, supersnygga allihopa! hahah, så himla skojsigt.


aqua golf








jag är sämst på bilder. tar typ aldrig och det blir så tråkig blogg då tycker jag men jag försöker. lite bilder från aqua golfen som jag, hjärtat, linus och jimmy va iväg och spelade gör 1,5 månad sen kanske :)


klipp klipp

igår efter jobbet blev det mat, åkte iväg med mammi för att handla och sen klippte jag henne. sen blev det mys med linda och carro hemma hos linda. när jag kom hem så bädda jag ner mig i sängen och somnade rätt så fort. idag blir det först jobb sen vet jag inte, sånt som märks. men senare ikväll blir det iaf en pw och mys med syrrrran. hörs efter jobbet :)


jordgubbslåda


mamma har köpt en hel låda med jordgubbar. nästan så att jag kan bada i jordgubbar nu! hihi. äter masssooor.


klarblå himmel


godmorgon. självklart när jag väl ha lite sovmorgon så vaknar jag innan mobilen ringer, typiskt. vilket väder det är ute, riktigt skönt och en klarblå himmel. just bara för att jag ska jobba dag idag, tack för det. tänkte sätta mig lite i solen nu om jag hinne. hörs sen efter jobbet :)


torsdag




kvällsdopp för ett bra tag sen men jag var en torris. jag beställde skorna direkt efter att jag bloggat om dom för jag kunde inte hålla mig. de lär nog vara ännu snyggare på tror jag. ha färgat bryn, fixat tånaglarna och lite sånt nu. sitter här med tandblekning och ska snart krypa ner i sängen och kolla om det är något bra på tvn. imorgon har jag lite sovmorgon innan jobbet, det gillas så vi hörs nog innan jobbet imorgon. min älskling har smittat mig lite men det är det värt med alla pusssssissar. hihih! natti :)


hårvård


lite ny hårvård som jag inhandlade idag.

1. revlon, nutri color creame. en inpackning som ger ett glansigt och välmående resultat och ger liv i färgade hår. använt förut fast i en annan nyans, riktigt bra!

2. bed head, small talk. funderat på och köpa den och nu gjorde jag det. ger volym, struktur och stadga samtidigt som den kontrollerar frissighet och trassel. sväller upp håret så det känns mer fylligt och tjockt och den luktar blåbär.

3. matrix, vavoom gold heat iron-in volume. skyddande torrspray som slätar ut håret så det går snabbare med värmetången. ge volym, glans och ett anti-statisk resultat. haft denna flera gånger och jag gillar den!


crazy in this


. . .ookej, om jag dog lite! att jag dog lite! jag vill ha dem och de blir nog hemklickade ikväll. jag blev galen i dom! sen är fråga om jag kan vänta tills ikväll eller lär de ta slut? sen är det alltid svårt med size när jag ligger mellan två storlekar. dom ser ut som de jag bloggade om från ett tag sen som var från hav2have ni vet :)


hemmaspá


skjortan jag köpte igår. enkel och skön. nu ska jag iväg och sola sen ska jag nog ha lite hemmaspá ikväll men brynfärg, ansiktsmask, måla naglarna och greja. så mysigt va :) ska nog även förbi och köpa någon ny hårprodukt och hudgrejer med så jag får det gjort!


leopardshorts


har kollat in dem ett tag nu och jag var bara tvungen att visa er. gillar dom starkt!


ljusa slingor



kom hem för ett tag sen från salongen. vi la lite ljusa slingor och sen gick vi och åt. så nu är håret ljusare och känns fräschare när utväxten är borta. jag är nöjd såklart, tack gumman. hann förbi någon butik på stan med så jag fick med mig en vit skjorta hem som jag visar ikväll eller imorgon. jag och gubben ska och spela minigolf sen med hans lillebror sen åker jag hem ikväll för att jag börjar tidigt :)


tisdag

 

så varmt det är alltså men jag ska inte klaga. det är 28 grader här vid datorn nu och jag tryckte nyss på ac:n så det börjar bli lite svalare här uppe nu, härligt. idag blir det lite ärenden med mammi sen tror jag nog att vi skulle iväg och sola och bada en sväng med innan jobbet. sen kommer babe och hämtar mig när jag slutar. nu ska jag duscha :)

everything


you are my everything.

nercabbat


ingen idé att sminka mig när jag ska jobba egentligen ochg ändå gör jag det. det är typ borta efter 20 min, euuww. man känner sig aldrig fräsch alltså men alla känner ju likadant så det är lika för alla. när jag sluta så träffade jag på linda och carro utanför jobbet så följde med dom och tog varsin glass. hihih, trevligt men det blev bara en liten stund men bättre än ingen. snart blir det iallafall sovdags.


kolmården












































bilder från igår när vi var i kolmården. tack för en mysig dag älskling :)


jobb på schemat


myyyys med några av grisarna! kommer fler bilder sen ikväll. har precis tagit mig en kall dusch, går ju nästan inte att duscha varmt i detta väder. nu får det gärna komma värsta ovädret för jag ska ändå jobba kväll och då lär det inte vara så himla kvaft ute heller sen på några dagar. kom hem för ett tag sen från min älskling och nu ska jag fixa mig och sen äta lite. har även fixat tid hos maria på salongen nu i veckan så det kan snyggas till lite. vi hörs ikväll.

full rulle

hej bloggen. jaa, jag lever! igår blev det jobb hela dagen typ och det har inte varit så mycket gäster på länge så det var mycket att göra. både på frukosten och sen efter det. semestern börjar väl mer nu kan jag väl tänka mig. sen blev det hem en kort sväng och så iväg till min älskling direkt. full rullleee barrraa! vi tog det mest lugnt, kollade på tvn och bara myste.

idag har vi varit på kolmården och vi började med safari. vi höll på att bli attackerade i bilen av tre strutsar som typ ville krossa rutan kändes det som. dom kom som tre dryga as mot oss och gick sjukt nära bilen och titta på oss som om vi kunde dra därifrån. haha. safari var riktigt kul! sen blev det själva parken och det är ju så mysigt alltså och det är sjukt vad de kan lära sig saker om man säger så. delfinshowen i mitt hjärta alltså. vem vill inte åka snålskjuts på en delfin liksom? ser ju hur härligt som helst ut. sen gick vi till får, getter och grisarna och det var några som ville mysa med mig där på slutet, hihih. grisarna var bara för söta, alla var svarta av bebisarna sen va det en av dom som hade rosa fram tassar. den ville jag ta med hem! vi busade och tryckte lite på dom så dom säger "nöff nöff", haha riktigt kul. ikväll har vi varit iväg på en liten badtur med några av mattes brusshhooor! nu är det fotboll och blogg och sen blir det senaste beckfilmen. skriver nästan en hel bok så jag avslutar här. har massa bilder från idag så det kommer upp i veckan. tråkigt med bara text men nu vet ni vad som har hänt under dessa dagar. ha det så himla bra :)


johanna today






god mat hos mormor och morfar förut. kom hem för ett tag sen och tänkte fördriva tiden med lite fransfärgning och sånt mys. kanske ska sy till två leocykelbrallor också, om jag nu lyckas fixa det men får se. ikväll vet jag inte riktigt än vad som händer, det kan bli att jag är med tjejerna det beror på när eftersom jag börjar tidigt imorgon.


the fall



hamam

http://www.turkey4travel.com/wp-content/uploads/2009/05/the-mardan-palace-turkish-bath-hamam_22.jpg


har precis duschat och skrubbat mig, skönt. var ju på hamam i turkiet, turkiskt bad så ska ni dit så kan jag verkligen tipsa er om det. riktigt skönt :) nu blir det stan en sväng sen till mormor och morfar på middag. hhiihi!


god frukost

http://smultron.files.wordpress.com/2009/06/jordgubbar-och-mjolk.jpg


nu frukost och det blir jordgubbar med mjölk :)


ett år och fem månader




jahaa, 29 grader och sol? jahaa okej då är jag med. haha, men inte fan är det sånt väder här, inte just nu. hoppas det spricker upp iallafall på min lediga dag. igår kom matte och hämtade upp mig efter jobbet sen hade vi bara en mysiskväll. ett år och fem månader igår, hihiih. du är den bästa och det vet du. nu tänkte jag ta mig en pw, vi hörs sen :)


jobb idag igen


blev en pw igår med mami, göttans ju. ska iväg och jobba om ett tag så vi kanske hörs sen efter jobbet :)


blackandleo






ipod




har försökt få över lite låtar på min söta ipod som är liten och rosa. har fått den av mitt hjärta och inte nog med det så står det skrivet "Jag älskar dig Förevigt" på den. hiih! försökte få med texten på bild men ni ser ju hur det gick. jag är ingen fotograf liksom :) försökte iallafall!


jobbdags

godmorgon. skönt att ha varit ledig två dagar och idag blir det jobb. ska snart röra mig, måste bara äta upp frukosten först. blir ett tråkigt inlägg med lite text bara och det får ni nöja er med. vi hörs after myyy wööörk!


lovestrumpor




skönt med en pw och musik i lurarna. har duschat och fixat lite med tånaglisarna bla. de är så söta nu och när jag inte kan ha fina naglar på jobbet så får tånaglisarna vara lite extra fina. hiih :)


lucky me




out and go


skulle ut och gå när jag vakna men så kom en sak emellan och nu måste jag sitta här och invänta ett samtal så efter det blir det en pw så fläsket får röra på sig idag med!


papa-paparazzi





papparazzi, de lyckas jämt fota när man helst inte vill det!


pw

nu på kvällen blev det att snygga till mormor och morfars hår. efter det blev det en powerwalk med mammmiiii! nu ska jag sova. natti :)


blommigt


blev lite smått förtjust i denna och nu ikväll fick jag reda på att vi ska på 50-årsfest snart. så denna kanske skulle funka då :) jag ska fundera lite!

big city life




efter blodprovet så cyklade jag vidare till stan en sväng. hittade denna söta topp och lite undiiies där.


butterfly


justää, när jag kom in i köket så var det en fjäril vid fönstret och jag ville inte döda den men jag ville inte låta den dö här inne heller. jag hjälpte iallafall den ut så nu tror jag att den har det bra igen för den flög runt som tusan när jag hjälpte ut den :)


lööw it




min älskling ringde och väckte mig vid 11 tiden, skönt att komma upp då ändå. hiiih. la mig ute i solen i lite mer än en och en halvtimma med kokosolja. jag och mina oljor alltså but i lööw iit! stekte lite ute och blev galet varm så fick ta slangen för att svalka mig för stunden. har precis duschat och ska iväg för att ta lite fler blodprov. de hittade att något var fel så jag skickas vidare till magspecialister, skönt att de hitta något iallafall och det var inte gluten :)

fossingarna

puuhhh, vilken dag. först sola och bad i vätterviken med hjärtat. vi hade med oss god sallad, nektarin och sånt som smakade riktigt bra. sen blev det jobb och det slutade med att jag jobbade över två timmar och självklart ställer man upp för laget eftersom att jag ändå kunde. mycket svett, spring, ont i fossingarna osv men jag lever iallafall. nu ligger jag i sängen och ska snart sova, är inte jättetrött ännu men det kommer nog :)


ute i solen

 

jag trodde inte jag skulle sova till klockan 11 för det händer inte varje dag. trodde jag skulle vakna vid 9 och ta mig en promenix men nu är det för varmt för det och jag kommer löka sönder. ska sätta mig ute en stund snart med lite olja så det nästan börjar koka, haha nevars. sen kommer mammi och då tror jag vi ska iväg och bada på samma ställe som igår, mysigt. sen blir det jobb ikväll igen och sen kommer min babe. jaa, där är min lördag. vad ska ni göra idag? :)


en sommarkvällströja


mysig tröja från nelly.com från märket vila. jag gillar färgen och den finns i flera färger.
perfekt för en sommarkväll :) 199:-


nybäddad säng

idag blev det först vätterviken för sol och bad. mitt första dopp i sverige blev det alltså premiär för idag, wohoo. det var inte som i turkii alltså men jag kom i iallafall. morotsoljan var med och jag den funkar lika bra som min kokosolja. sen efter det blev det workiwork och när jag kom hem efter jobbet var det lite smått partaj här så jag umgick lite med mammi, pappi och deras kompisar. nu har jag precis krypit ner i en nybäddad säng, vilken service jag har. kan tro att jag bor på hotell alltså :)


give me a dog

http://fiia89.blogg.se/images/2009/ruffetips_57917785.jpghttp://www.vibri.com/bilder/fransk_bulldog.jpg


när jag ändå är inne på jobbfronten så tänkte jag passa på att säga två saker. den första är att för några veckor sen kom det en som var hundägare till en mops i driven och jag dog allt lite där. den var helt perfekt i färgen och allt och kollade på mig med sina hundögon som sa: johanna, jag vill vara hos dig! haha, jaa jag lovar er det är sant. jag vill verkligen ha en mops alltså och jag och min babe ska skaffa en också. namnet är redan checkkk. så fort jag ser en så blir jag helt galen alltså. världens sötaste. dessutom hade denna hund varit på mopsutställning och var extra fin!

nummer två var att nu i veckan kom en som vad hundägare till en fransk bulldog som hoppade upp i hundägarens knä så jag fick klappa den. så himla söt alltså! haha. så blir det ingen mops så är jag sugen på en fransk bulldog för de är också fina men slår inte mopsisarna :)


vilket folk

http://jnsq.blogg.se/images/2010/fuckyou_77864995.jpg


idag när jag slutade jobba så var jag rätt så förbannad. det kom en buss på 40 pers förut och en hel del av dom kommer in med öl och tror att det är deras jävla hem. det är fan en restaurang precis som alla andra. inte fan hade de gått in med öl i handen på en kinarestaurang. pinsamt åt folket. dessutom gick jag och sa till dem att man inte får dricka men då sa de att burkarna bara stod och att ingen drack och då saj ag att jag kunde ta de så länge men naee. sen fick en kollega gå ut för då satt de och drack.


väggord




jag är helt såld i väggord alltså. jag och min älskling ska ha det i varenda rum alltså, hihih. det är så himla fint och det finns så mycket olika med. inte bara ord som man klistrar fast utan sånna som kan stå på en hylla också :)


powerwalk

har varit ute och powerwalkat idag i 50 min, skönt efteråt alltså. imorgon ringer min läkare om provsvar så förhoppningsvis kanske min mage blir bra inom en snar framtid. jag vill med kunna äta utan att få ont i magen så gott som varje gång ju :) hoppas hoppas hoppas.

playsuit



söt playsuit och gud vad jag gillar ryggen. denna kommar från boohoo!


luww

luwluwluw.

RSS 2.0