tjugoåttonde februari


godmorgon måndag. en ny vecka och jag sitter här och dricker te, mår icke bra. ska snart ta mig en låååång dusch och försöka piggna till lite. ska iväg och kolla på lite grejer med mamma innan jag åker till mitt hjärta. idag kommer bli en bra dag för idag får vi nycklisarna till lägenheten. hur underbart som helst, ni anar inte. men ni kan räkna ut vad jag kommer göra när jag inte jobbar denna vecka. vi hörs när vi hörs käraste ni. LOVE!


many things to do



johanna är lite smått sjukiiis! hur tråkigt som helst för jag har inte tid med detta nu men jag hoppas att det inte blir mer än förkylning. nyser, snor rinner, ont i halsen.. aa you name it liksom. dock var jag och solade i 45 min, not so good men hade jag inte solat idag så hade jag ångrat mig imorgon. haha, jaa så är det. veckan som kommer blir full rulle och det finns mer än tusen saker att göra och dom ska göras. skulle hålla på att packa nu men kroppen sa ifrån, har ingen ork och är hängig. har istället krypt ner och glor på tv, inväntar mig en lång skönhetssömn med många timmar och att jag är bättre imorgon och nästan mår som en prinsessa, min älsklings prinsessa. han är min prins, jag är hans prinsessa. han är min kung och jag är hans drottning. hihi! puss på er :)


tjugosjunde februari


godmorgon söndag. fick lite tid över innan jobbet såhär på morgonkvisten. igår blev det god mat och annat gott, massa snack och sånt hos carro, riktigt trevligt. kom hem runt tio och la mig direkt och sen slocknade jag. ska snart byta om och sen röra mig mot jobbet. puss :)


tjugosjätte februari

hej lördag & hej käraste ni! hoppas allt är bra med er för det är det med mig, lite trött bara efter att ha varit vaken sen halv 5 och jobbat i 10 timmar. blev hem fort och fixa och ska snart iväg på tjejkväll och fira carro, hur mysigt och trevligt som helst. det blir jobb, fix, packning sen imorgon så bloggen kanske hamnar åt sidan imorgon med.

igår var jag och hjärtat i linköping hela dagen, åtta timmar. vi köpte massor mer grejer till lägenheten och nu är allting klart typ förutom gardiner, krukor och småsaker. vi köpte tvbänk, soffbord, mattor, taklampa, fönsterlampor, bioljud och mycket mycket mer. en riktigt bra fredag med min älskling! vi somnade vid niotiden sen, helt slut var vi efter allt spring från butik till butik. nu är det bäst att jag avslutar och drar mig :) kiss & love!





tjugofjärde februari


hej torsdag. nu har jag jobbat elva timmar och dags att ta kväll snart. det blir snart tacos med mammi och sen ska jag nog springa iväg och sola så jag känner mig lite fräscher tänkte jag. har en del andra saker att göra och imorgon blire det full rulle. vi hörs när vi hörs :)


svartvitt



nu har jag käkat min sallad och grejat. nu blir det att byta om och sen gå ner till jobbet. vi kanske hörs sen. love!


warm mask


kom precis ut ur en skön dusch och har precis lagt på en ansiksmask som är varm, riktigt skönt och de varma är nog topp 1 på min lista när det gäller ansiktsmask. haha! ska fixa brynen med men får se om jag hinner färga dom, time will tell eller hur? ska göra mig en god tonfiskssallad till lunnncchhh innan worket!


heartheart

gillar denna massor och skulle gärna vilja ha den fast i vitt. antingen kanske en inflyttningspresent eller födelsedagspresent! :)


sweet thing


hur söt är inte denna? är rätt så såld på sånna här småsaker nu alltså. undrar om gubben godkänner att ha sånt i vårat place nu när jag nästan övertalat om att mycket ska vara vitt eftersom att han vill ha svarta saker. jag ger mig inte hjärtat, hiiih!


wanna have it


tjugotredje februari


godmorgon onsdag. vaknade vid sju men lyckades somna om till halv åtta ungefär. funderar på om jag ska ta mig en sväng till solariet eller om jag ska stanna hemma. det var -19 ute imorse vid sjutiden och jag vill gärna känna mina lår när jag är framme liksom. hahah. men ska fundera lite till, svåra val här i livet sometimeees!


jöbbelijöbbjöbb


nu ska jag käka frulle och sen sticka till jobbet. ska posta två paket innan det också. efter jobbet blir det solning och spinning och ikvällvill jag vara så dääär slut igen så jag bara somnar direkt när jag kryper ner i sängen, själv. ursss! vi hörs era fina :)


jmla



tjugoandra februari


godmorgon tisdag. jag somnade vid 21 tiden igår, hur skönt som helst. vaknade vid sju - halv åtta och gick upp då. ska snart fixa mig för jobbet :)


tjugoförsta februari



hej måndag. ny vecka, ny dag, nya möjligheter, nya problem. yes, so it is! efter jobbet blev det hem fort och slänga på sig träningskläder sen iväg och sola, hämta ett paket och köra spinning. gött! ligger i sängen helt död nu, jag lovar. helt slut! jag är jämt det känns det som. det är så mycket nu och vill bara ha en dag för mig själv med ansiktsmask, fotbad och allt sånt som jag gillar!


dunderkur

det tar tid att fixa med allt för mig alltså. hållt på i rummet konstant hela dagen känns det som. slängt en massa smycken, kläder, hårprodukter osv. skönt att rensa allt innan flytten och så är ju inte jag ledig så mycket mer innan flytten som sagt tyvärr. har badat med lushprodukter i vattnet nu, så skönt. nu ska jag bädda rent, lägga i en dunderkur i håret som ej sköjs ut och den är så bra.. och sen krypa ner och varva ner lite. klockan ringer tidigt imorgon och nu säger jag godnatt :)


rensning

och så fanns det inga platser kvar på spinningen så vet inte hur jag gör nu. men det blir nog bara att fortsätta att rensa, fixa och greja på rummet så jag får ordning på det ännu mer och blir av med mer skit. klippt bort prislappar på en massa saker också, haha helt sjukt att man köper saker utan att använda dom. men jag fortsätter med rummet och om det blev någon avbokning så skulle dom ringa. imorgon blir det träning iallafall :)


fixelixxxxar


guuuud vad jag har plockat, rensat och fixat. känner mig så himla duktig måste jag säga! funderar på hur jag ska göra med träningen för att jag känner mig så där , inte helt bra och sen så kanske jag borde få det mesta klart med rummet för jag är bara ledig en eller två dagar till innan flytten liksom. jag funda lite på't!


minusgrader

det var -20 grader ute imorse. det borde ju vara olagligt tycker jag, eller vad säger ni? vill knappt inte kollar ut för då känns det som att jag fryser ihjäl. urss! nu ska jag rensa bland en massa grejer, bäst att sätta igång. precis käkat frulle och nu ska tandblekningen in i käften!


gummistövlar

ett par leo-gummistövlar vore inte dumt varken för eller på mina fötter alltså!


tjugonde februari

godmorgon söndag- vaknade vid halv 9 och kunde somnat om någon timme men gick upp så att jag kan somna skapligt sen ikväll istället. har fixat med lite grejer som vi köpte igår. jag hoppas att det finns plats kvar på spinningen ikväll så ska ringa sen när de öppnar och så ska jag nog sola också. får se lite. måste även plocka bland mina grejer, rensa och så där tills flytten för det närmar sig hela tiden!



bralls



förbannat bra

ni fattar inte vad jag längtar tills vi får lägenheten, det är verkligen supersnart. det känns så förbannat bra, jag bara älskar det. inte nog med och på tal om annat så har jag nog nåt att se fram emot redan inför nästa år, troligtvis.. och det blir nog till våren 2012 :)


leobrallor


vi gick ju bara i inredningsbutiker, möbelbutiker och sånt men jag hann in lite fort i någon butik och kom hem med dessa för mer orkade jag inte prova. mums! tänkt beställa dom men så svårt med storlekar på sånna brallor tycker jag :)


nittonde februari



hej lördag. idag har jag varit i lkpg med mamma och pappa heeela dagen. från klockan 9 till ca 18. det tar sån tid i varenda butik som man ska in i och jag har köpt massor till lägenheten, golvmopp, soppkvast, alla sorts rengöringar, golvmopp, skålar, pajform, vattenkanna, våg.. jaa och ytterliggare det gånger hundra känns det som. men skönt att på kryssa av mer på listan så det är perfekt :)


natti natti

nu tar jag kväll och ska snart lägga mig. ska ta en frukt, ipren och sen krypa ner med laptopen. senare sen kommer världens bästa och kryper ner hos mig. natti :)


make up store

klickade precis cover all mix och blothing powder från mus som kicks även har. jag är ju klubbmedlem och fick rabatt på cover all mixen sen hade jag en rabattkupong så då tog jag den på det andra pudret som är som ett genomskinligt puder. perfekt om man är lite glansig så kan man dra på det där istället för ett extra lager av ett vanligt puder. vi får se om jag gillar den. har dock aldrig provat cover all mixen heller men velat ha den så nu får vi se :)

born this way



pannkakor


har varit nere på konsum och handlat lite åt mammmiii. vi ska faktiskt käka ugnsbakad pannkaka idag. jag som inte är så mycket för pannkakor på något sätt. dels känns det så onyttgt med grädde, sylt osv men idag ska det faktiskt bli gott för det känns som hundra år sen. dock föredrar jag hellre något annat att äta men idag blir det det som får stå på bordet :)


flyttlista


håller på att skriva ännu flera saker på inköpslistan till vårat place. den blir nog aldrig klar heller för jag kommer på nya saker hela tiden känns det som. på lördag blir det att handla ytterliggare massor med grejer. det börjar närma sig nu älskling och gud så bra det kommer bli :)


bakery story


jag har alltid tyckt att det skulel varit mysigt att jobba på ett dömysigt fik. fixa goda smörgåsar osv! men niiii, jag får nöja mig med bakery story på min iphone och vet ni? nu kan jag till och med göra macarones, helt otroligt. dock har jag aldrig ätit någon men jag borde för alla säger att de är så förbannat goda! har ni smakat dom? :)


sjuttonde februari

hej torsdag. aaaaaah, snart helg och en förbannat efterlängtad ledig helg! bara fredag kvar sen är det min tur att få en ledig helg. jobbat lite mer än 11 timmar idag och det känns men det många härliga resenärer så går det fort. det var en resenär som tackade så gott för mitt trevliga bemötande. sånt lever jag på och sånt gör även mina dagar. det var som en förare frågade här om dagen.. om jag kände en resenär som jag pratade med och jag kände inte resenären så jag sa nej. haha, jaa så trevlig är jag nog allt :)


uppdrag granskning


nu har jag jobbat. haft ont i magen typ hela dagen. och nu har jag lagt mig. tror jag ska kolla på uppdrag granskning faktiskt, sånt som märks. hoppas jag kan somna tidigt för imorgon börjar jag tidigt och jobbar hela dagen typ så vi hörs senare imorgon. natttii nattttttti!


springtur

sitter här med hårinpackning och har varit och solat i 30 min. blen en kortis springtur på 10 min sen sa magen ifrån att det inte gick mer så det blev raka vägen hem för mig. ska snart skölja ur inpackningen och börja fixa mig inför dagens jobb.


jacket

jag har blivit lite småkär i denna grå jacka alltså!


sextonde februari

godmorgon onsdag. vaknade av att min mage var dummmiiis nu redan på morgonen och det är den ju såklart fortfarande då, tyvärr. jag skiter i det! jag ska iväg och sola sen funder jag på en pw eller en springrunda ute i alla minusgrader, får se vad klockan blir. under tiden så får mina tänder blekas och bli vitare, perfaaaa. det blir jobb senare sen för mig :)


söva



nu är jag hemma och har lagt mig. längtar tills vi får sova första natten i lägenheten, i nya sängen, i nya nytvättade satinsängkläder och det bästa av allt.. bredvid min finaste. ni anar inte. jag kan inte förklara hur förbannat mycket jag bara längtar. snart är vi där, älskling kan du fatta? vi är supersnart där, supernära. åhhhh, jag längtar! har smörjt in ögonfransarna med vaselin i hopp om att det ska stämma om att det är bra. gjort det i flera år iallafall och när jag inte gör det så tycker jag att de känns "sämre". haha det är nog inbillning. nu ska jag söva!


goooood fruktsallad

nu har jag fixat och grejat. har gjort en goooood fruktsallad nu och ska snart bege mig till tåget och åka till mina tjejer för en mysiskväll. hur kul som helst! :)


hemmisspá



sitter här med blekning i både håret och på tänderna. mysiga och fluffigt stora strumpor på fötterna också. blir ansiktsmask sen också för ansiktsscrub och kroppsscrub är checkkk. jag fick en super bra ansiktsscrub av syrran faktiskt och jag testade den idag för första gången. ni vet på sommaren när man fjällar och ska scrubba sig så kommer ju skinnbitar. det var likadant fast i ansiktet. det var som att jag såg precis alla döda hudceller försvinna. hur skönt som helst och jag är len som en bebisrumpa nu i ansiktet. blev 25 min solning förut och så gymmet. sköööönt! smoothie till frulle med en massa frukter i och ikväll blir det fruktsallad, gött och i med vitaminer barrrra. en liten hemmisspá dag för min del kan jag säga att detta är :)


fhl



schoolyears

tiden bara springer iväg och det är snart ett år sen jag sprang ut och skrek om att jag hade tagit studenten och fyfan vad jag är bra. jaa ni vet, ramsor hit och ramsor dit. saknar verkligen tjejerna i klassen som man då fick träffa varje dag. när jag ändå håller på så tänkte jag rabbla ända från högstadiet. bästaste klassen någonsin tycker jag för vi hade en sån sammanhållning i klassen. alla var med alla och det var jämt så förbannat kul. som ett exempel.. minns mattelektionerna med signe när vi alltid spelade upp till tusen och vårt mål var 3 uppgifter vissa lektioner och sen satt vi och spelade bara. ibland skrev vi väl låtar också? jaa, det var tider med 9kl alltså.
jag går vidare med gymnasiet och frisör var första valet och det kom jag inte in på så jag började handel. lärde känna nytt folk och två av dom är de närmaste vid min sida ännu idag. på sommarlovet i ettan på handel så fick jag besked om att jag kom in på frisör i åkersberga, utanför stockholm. vi letade boende i timmar varje dag och fick tag i ett. jag flyttade dit och började där. lärde känna nytt folk och det var en tuff utmaning för mig själv. att få höra sin mamma gråta i telefonen varje kväll och be mig komma hem. det var nog det värsta av allt! jag åkte hem nästan varje helg. jag grät varje gång jag skulle hem för jag var så förbannat glad över att åka hem och träffa familjen och mina vänner. jag grät varje gång jag tog bussen tillbaka igen. så gott som varenda jävla söndag. att få kolla in i mammas ögon, pappas ögon, krama om dom hårt och säga hejdå. fan, det var inte lätt för mig. jag var nog aldrig riktigt mig själv under den här tiden för innerst inne var jag inte på topp. sen kom samtalet om att jag fick byta till frisör i linköping och det var inget snacka om saken, det var ingen tvekan utan jag sa ja direkt. så jag flyttade hem och ännu idag säger släkt att de nog aldrig har sett min mamma så nere som hon var under tiden jag bodde i åberga. nå väl, jag började i linköping. skola, praktik osv. i tvåan valde jag och en i klassen att ha praktik på goldwell i stockholm, så förbannat kul. vi hjälpte till med hårvisningar och så himla mycket mer. under denna tid började jag och matte få kontakt och jag minns det så väl än idag. jag önskar nästan att vi gick kvar i skolan för hur underbart var det inte att bara stanna hemma ibland bara för att få mysa en heldag med dig. jag gick mina tre år med fina tjejer, tog studenten. jag klarade mig genom detta.. alla skolår och vilka fina minnen jag har fått med mig, så mycket jag har lärt mig.


träningsskor

i helgen blir det att köpa saker till lägenheten med mammi och pappi. lite mer små saker, ni vet sånt som faktiskt är så förbannat kul. jag vill även hitta ett par nya träninsskor också och har varit lite inne på dessa men vi får se. vill även ha nya träningskläder också, igen. men niii, det går åt :)


femtonde januari


godmorgon tisdag. jag är ledig och ni anar inte hur skönt det är! jag börjar min lediga tisdag i ett solarium och genom att svettas och köra skiten ur mig på gymmet. det blir även bodyscrub, ansiktsscrub, ansiktsmask, färga bryn, kanske håret osv. härligt på min lediga dag och jag vet att den slutar bra med för det blir det äntligen tjejmys! :) nu väntar några kalorier på att brännas.


sova hundra timmar


jag kan lova er att jag ska sova ut imorgon, vill verkligen kunna göra det. inte fått mycket sömn alls de senaste dagarna med sena kvällar och tidiga mornar så nu när jag väl får sova så går det väl inte, som vanligt. haha. ska krypa ner och se om jag hittar något avsnitt som jag kan se på datorn eller så. sen ska jag invänta mig en tom skönhetssömn utan min pluttis. imorgonbitti när jag vaknat så blire gymmis. sweet dreams :)


want it


jag vill ha allt det här. vill klicka hem allt det här, åhhh luuwww!


alla hjärtans dag


igår hämtade hjärtat upp mig efter jobbet och vi kände för att ha en myskväll med b&j och godis. hur mysigt som helst! låg och kollade på film och åt en massa gotti! det är ju värre efteråt när man käkat några godisbitar och ångesten kommer. jaa ni vet men jag känner att jag ska få kunna unna mig en gång i veckan med iallafall. dessutom var det längesen bara vi två köpte gott, kollade på film i sängen och bara va! så blev det idag efter stan med. vi kollade på solsidan, fuskbyggarna och parlamentet. våran alla hjärtans dag! fick bli en pizza för honom och en sallad för min del, mummaaa. att bara få ligg där, känna hur hjärtat slå, hur du andas, hur dina andetag blir mina. jag vore ingenting utan dina andetag. min vackraste.

jag hoppas ni har haft en fin alla hjärtans dag ♥

fjortonde februari


hej måndag. ny vecka och idag ringde klockan vid kvart i fem. pussade min älskling godnatt och gick iväg till jobbet. dagen gick fort och jag var och sålde mitt gymkort, fick iallafall något för det så det är ju bra det. sen var jag och hjärtat och handlade täcke och kuddöverdrag. två dubbla set med satin. aldrig utan satin alltså, det går typ inte! hihi :)


trettonde februari


godmorgon söndag. minus kg på vågen every day denna vecka, hur gött? hah, ni anar inte. då blev det ju ändå
restaurang på våran dag tidigare i veckan, popcorn och frystorkade jordgubbar plus att i fredags tog jag några rutor mörk choklad med 86%. jag är helt jävla slut kan jag säga, skulle vilja sova några timmar till men det blir det inte. måste fixa mig för snart är det dags för jobb! jag har en beställning till ikväll och det är ryggmassage tack älskling :) hiiih.


something to do


förutom flytt som jag ser fram emot så himla galet mycket just nu så vill jag snart planera nåt inför min semester. skulle gärna vilja åka till ett varmt ställe men det vore mys med bara västkusten eller något också. vi får väl se men något blir det nog och jag röstar på utlandet.


tolfte februari


godmorgon lördag. jag har varit på gymmet och kört mage och 40 minuters spinning nu på morgonen innan frullen. jag var hemma vid halv 3 inatt men upp och träna bara. slippa bära på den ångesten liksom så nu har jag kört fem gånger denna veckan, gött! kanske inte världens bästa lördag men jag hoppas den blir bättre iallafall. ska fortsätta fixa mig och sen blir det work men vi kanske hörs sen :)


regnbågens alla färger



jag är inte så mycket för tårtor men denna skulle jag vilja bjuda på när jag fyller. tänk om man kunde lyckas baka den. regnbågens alla färger :)


redovisning

jag har duschat, fått paket med kläder och fixat. ska göra mig klar och sen käka nåt innan jag går till jobbet. går dit innan jag börjar för jag har en del kvitton som ska redovisas. ha en bra fredag :)


nu duschen


då var jag hemma från gymmet. 45 min på crosstrainer, ben och mage! kom nyss hem och har käkat lite frulle som bestod av smoothie och två knäcke. mums! nu blir det duschen.


elfte februari


godmorgon fredag. nu ska jag halka iväg till gymmet! önskar nästan att det var backe hela vägen dit och hela vägen hem idag så jag kunde ta en pulka och bara sätta mig. haha, det vore ju något. halkade till så att jag satte mig igår när jag var påväg till gymmet. ni vet "hoppas ingen såg mig"-blicken. haha fy! nej men nu ska jag iväg dit. vi hörs sen :)


väntar på paket

jag ska krypa ner nu i sängen. har varit seg och trött hela dagen även fast jag sov länge inatt men behöver nog sova ut några timmar till för att återställa mig. imorgon blir det gym innan frullen, sen vänta på paket som förhoppningsvis är resten av jobbkläderna och sen jobb! väntar iofs på ett till paket som nog säkert också kommer imorgon. ska fixa några inlägg som kommer upp men vi hörs imorgon. natti :)


ny blus och nya leggings



det var alltså en blus och ett par leggings som jag inhandlade igår :)


auktioner på tradera


jag har rensar och kollat igenom min garderob lite. vissa saker har bara hängt kvar alldels förlänge utan att jag använder det så jag har slängt ut lite på tradera så ta er en titt HÄR! :)


jävla snö jävel


jag skottade förut när jag kom hem. ville bara spy på skiten för jag är så förbannat trött men det skulle ju inte hjälpa iallafall! tung snö också, typ blötsnö längst ner mot marken så det var som ett litet litet extra pass på gymmet! haha. när vi bor i hus sen så skulle jag vilja ha en som kommer och skottar på vintern för det är tråkigt och jobbigt! nu har jag duschat, plockat ur ren disk från diskmaskinen och plockat lite till.


hemma från gymmet


ja då var jag hemma efter gymmet. 45 min på crosstrainern vilket blev minus 500 kalorier. sen mage och rygg på en coreboll. biceps, triceps, axlar med hantlar. och så två maskiner med mage och lite andra magövningar och sen var jag klar för idag. sitter och dricker en smoothie nu och ska snart ta mig en varm dusch. ikväll blir det en myskväll med tjejerna :)


tionde februari


godmorgon torsdag. somnade skapligt igår och vi vaknade vid tio, duschade och sen la vi oss och somnade ca en halvtimme. helt slut fortfarande och det känns som att jag skulle kunna sova i 5 timmar till eller nåt. har precis ätit frulle så ska börja byta om snart och bege mig till gymmet. inte i något mysigt solväder utan i en jäkla massa snö. alltså, jag är så förbannat jävla trött på skiten!


naglisarna

jag var och fixade naglisarna igår innan jag åkte till min älskling för att fira vår dag. som jag sa tidigare så var den perfekt för oss. jag måste även säga att ni måste se trassel, åh så bra film! vill ha den hemma i lägenheten sen så jag kan kollar på den igen. mys!


new new

inhandlade detta förut när jag var nere på stan en sväng, en liten snuttitt!


nionde februari


hej onsdag. johanna har jobbat. hon har gått upp runt kvart i fyra - kvart över fyra varje morgon denna vecka, hittills. idag har hon jobbat och varit på gymmet. hon är helt slut och längtar efter sin älskling som kommer hit senare sen. vi hade en superbra 2-årsdag igår med grekisk mat, trassel på 3D bio, popcorn, frystorkade jordgubbar, massa pussar, mys osv. en perfekt dag för mig, för oss. jag vill bara att du ska vara hära nu så jag får känna dina andetag. inatt ska jag somna på ditt bröst och höra på dina hjärtslag samtidigt som du säger att de slår för mig. för mig. bara för mig. för mig.



en myssöndag

har duschat och plockat och fixat lite. linda kommer hit snart så nu ska jag stänga av datorn men vi hörs nog något imorgon. börjar jobba tidigt sen blir det ryggmassage och sen spinning. sen hem duscha och sova och så upp tidigt igen. så bloggen kommer ju inte i första hand då men jag ska försöka göra nåt inlägg, håll utkik. love!


tandblekningstips

ett litet tips till er som bleker tänderna. ta blekningsgelén på ett finger och stryk med fingret över de tänderna som du vill bleka innan du sätter på plastskenan. väldigt smart! jag har jämt fyllt skenan med blekning och då slösar jag massor men om man gör som jag tipsar om så sparar man en hel del. tänk på att det går åt mindre än vad man tror. tredje dagen i rad som jag bleker med min nya tandblekning så det blir väl en del ilningar idag eller imorgon men vad fan :)


63 minuter


det blev 63 minuter på löpbandet med intervaller, mage, benpress och rygg, gött. det är så att jag har saknat det alltså. blev ju bara gymmet 3 gånger denna vecka för mig men vadå bara egentligen. det är ju normalt och det räcker gott och väl. men om man tänker på att jag kört 5-6 ggr/vecka nu på sistone så är det inte lika mycket men bra. skööönt! solade i 20 minuter innan det blev gymmet också.


halvdöd


det känns som att jag skulle behöva sova några timmar till, halvdöd. haha. har sytt och grejat lite och ska snart byta om. tänkte sola någon kvart bara innan gymmet och sen köra på löpbandet, hem och duscha, sen myskväll med linda. det blir solning, mycket prat, tv och mys med henne :) ska byta om nu och på med träningskläderna!


styleroom




sjätte februari


godmorgon söndag. det blev en myskväll med johanna igår. fruktsallad, mycket prat och tv! vaknade vid kvart över nio och har inte gjort något vettigt alls sen dess. sitter och väntar på att klockan ska närma sig 14 så att jag ska dra iväg och träna. funderar på att sola en liten stund innan, ska och sola ikväll sen med linda när hon kommer :)


tre diamanter


innan jag solade förut så scrubbade jag mig och nu har jag blekt tänderna, färgat brynen, filat fötterna, målat tånaglarna. jag bara gilla att ha nagellack på tåisarna och även med diamanter och sånt på. nu är dom vita och båda stortårna har tre vita diamanter, så fint. har även renstar bland mina nagellack och ska nu rensa min troslåda och sen blir det myskväll med johanna :)


tänderna bleks


har ätit och nu bleker jag tänderna. ska färga brynen, måla tånaglarna och fixa lite. kanske blir ett fotbad också när jag ändå är igång, well see :)


poncho


denna var det som jag köpte mig idag.

spöregn


har varit nere på stan och jag inhandlade mig en poncho med knappar fram till och en ögonbrynsfix. har varit sugen på den ponchon men inte orkat prova osv men jag visar er sen. sen var jag och solade, handlade lite frukt och så. gick ner i spöregn men när jag skulle hem så regna det inte, skönt det iallafall. snart blir det käääk, spaghetti och köttfärssås!


femte februari


godmorgon lördag. jag har varit och kört ett svettigt spinningpass innan min frulle som består av blåbär och banansmoothie. mums! längtar tills vi får inviga våran blender i lägenheten. tänkte att jag skulle ner till stan en liten snabbis innan jag ska sola. ska även köpa hem mango, kiwi och lite annan frukt som vi inte har hemma för ikväll kommer johanna hit och då ska vi äta en god fruktsallad och bara ta det lugnt :)


sängdagssss


nu ska jag krypa ner och få mig en skönhetssömn. imorgon börjar jag min lediga lördag med ett spinningpass och kanske lite mage på det också. vi hörs efter det. sweet dreams :)


inhandlat

jag har inte så mycket bättre saker för mig just nu så tänkte visa er lite vad vi handlade till lägenheten i veckan. sängen, soffan, köksmöblerna och tvn. så nu kan vi stryka några av de lite mer större sakerna sen inhandlade vi en massa småsaker också. vi har en hel del kvar men vi har strykt mycket på listan också så det är bra. ni anar inte hur mycket jag längtar, helt sjukt :)










solarium


jag vet inte när jag skola sist. måste vara runt tre veckor sen och det är länge för att vara mig och heta johanna. jag är fortfarande brun nu men jag gillar att vara så där brun som jag är jämt annars ju när jag underhåller brännan. lägger mig väl i ett solarium imorgon i en timma eller nåt, vi får se men ska förbi och sola iallafall. men förut var jag typ galen, denna bild är tagen för snart 2 år sen och det är februari, soloholic alltså, haha :)


megamix


haha jag var tvungen att dela med mig av ett gott skratt. keeenan did it again!


fjärde februari


hej fredag. äntligen helg för min del och jag är ledig med, skönt! är rätt slut och det känns att jag har varit uppe sen halv 5 imorse och jobbar i 11 timmar. jag hoppade gymmet idag, kroppen sa ifrån. sen orkar jag inte gå och halka runt när det blåser som fan. men imorgonbitti blir det spinning, laddad till tusen!


tomorrow


imorgon blir det jobb hela dagen och efter det ska jag till gymmet så vi hörs nog inte förrän kvällen imorgon. ska krypa ner och försöka sova för imorgon blir det att gå upp tidigt. nattii.


new shoes


mina favvis kängor is broken. so saad. lämnade in dem i butiken idag och kom hem med två andra nya par som jag fastnade för. ett par bruna kängor och ett par andra svarta skor. jag är ju absolut inte skolös men jag älskar ju skor!


mitt hjärta är ditt

sitter här och bleker tänderna med den nya som jag fick hem i måndags, riktigt snabb leverans. har även bokat in massagetid och nageltid nästa vecka. lyxigt för mig! inte nog med det så har jag och hjärtat en stor dag nästa vecka också. två år med honom i mitt liv, vid min sida. varje steg. varje andetag. min ögonsten, min finaste. den finaste som existerar i hela universum. två år tillsammans och i ett år har vi varit förlovade. bästaste du. mitt hjärta är ditt.


tredje februari


hej torsdag. det har varit full rulle med jobb osv. skulle tränat idag efter jobbet men pappa ville att jag skulle visa alla grejer som vi har köpt. det tog typ 5 minuter max så det var nog inte värt ångesten för det hade jag ju kunnat visa sen iallafall ju. en semla står i kylen och den är till mig, men inte fan ska jag smälla i mig den heller inte. no way, not to day.


andra februari




godmorgon onsdag. igår var jag och hjärtat iväg hela dagen för att köpa och kolla på saker till våran lägenhen. vi köpte en soffa med divan, led-tv, köksbord med fyra stolar till, hatthylla, skohylla och sen en massa småsaker som durkslag, stekspade, tallrikar osv. så dagen gick i ett kan jag lova och när vi var hemma så var vi rätt slut båda två. nu innan jag åker hem så ska vi förbi och troligtvis köpa sängen vi vill ha. vi provade och kollade på flera igår men fastnade bara för denna så den blir det. senare sen ska jag jobba :)


RSS 2.0