bra avslut på min dag


sitter här med ansiktsmask och tandblekning nu, perfekt ju and i love it min lilla hemma och skönhetsfixare. haha. det är så mysigt sånt här ju och alla borde hinna med att ha det så här gött också men men, upp till var och en. det kommer bli dålig uppis imorgon med för utbildningen är nästan hela dagen och sen ska jag köra box på gymmet. får ångest för att jag inte varit där varken igår eller idag men ska ju dit imorgon, torsdag och lördag. kanske fredag eller söndag med, får se lite vad som hinns osv. men men, vi hörs imorgon :)


homehome


nu är jag hemma och har fixat för fullt känns det som men nu är det gjort, skojsigt. ska tvätta ansiktet och göra en ansiktsmask tänkte jag! imorgon börjar utbilningen och det känns så jävla bra, har ju bara gått och längtat en masa nu och imorgon är det äntligen dags. jag har typ bloggtorka nu och har heller inte haft tid, gått in i någon bad tid nu bara och vill helst bara ligga under täcket och glo på film efter film med min älskling!


trettionde november


just nu är jag påväg hem med buss eftersom att det är tågstopp. det går alltså inga tåg. blir att byta buss i lkpg sen också. är trött och seg men har roligt att göra sen när jag kommer hem så vi hörs senare ikväll!


foodtimeee


såå jaaa! ska äta lite nu och sedan ska jag gå till tåget. vi får se om vi hörs något mer senare idag annars får ni ha det så bra :)


love shoes


åhhh, jag gillar verkligen när det ringer på dörren och det hänger ett stort paket med ett par skor och två andra söta saker. mums och jaa, ni ser ju vilket par det blev! springer runt och fixar mig nu i skorna, riktigt sköna och bra att jag hitta ett par kilisar i skinn med högt skaft så slipper jag sabba de andra rätt så nya som är i mocka. hihi!




len som en bebis


jag har snart ätit upp min frulle och ska snart ta mig en lång dusch med hårinpackning och så ska jag göra en sån där kortis ansiktsmask. sedan göra mig lika len som en bebisrumpa som jag brukar vara enligt mattias, haha! ska åka till honom sen och fyfan vad jag längtar rent ut sagt min kärlek! ska nog skriva klart min önskelista till tomten idag med, hihi :)


- * -* -

när jag ändå är inne på lite långa inlägg så tänkte jag fortsätta eftersom jag måste få lätta lite på axlarna. jag är så jävla trött på folk, på falskhet. det finns vissa som inte fattar någonting. de förstår inte när de gör fel, när de sårar folk. det värsta av allt är att jag inte har fått ett förlåt av någon i vuxen ålder. vänner som betett sig som riktiga idioter rent ut sagt, de pratar med mig som om de inte gjort något fel, som om ingenting har hänt. folk som varit idioter i mina ögon tror seriöst att jag ska vilja hälsa på dem nu och vara trevlig mot dem. de förstår inte, ingen förstår. jag är fortfarande samma person, samma johanna. om det är något som jag har lärt mig så är det att jag inte ska ta någon skit, inte någon jävla skit från någon. så till er där ute ta ingen skit. stå på er och skit i det. visa att ni är starkare än dem för det är ni ♥



tjugonionde november


godmorgon måndag. ny vecka igen, det går jämt så fort nu för tiden. jag är ledig i två dagar nu och sedan börjar utbildningen med nya jobbet och jag längtar så förbannat mycket alltså! jag vill börja nu!! haha, crazy johännii but it's true. jag gillade mitt förra jobb och jag trivdes till tusen eftersom jag hade så bra jobbiskompisar, det var dem som fick mig att gå dit. men dock klarar jag inte mig på de bebistimmarna varje månad när jag och min älskling vill spara massor för att sedan köpa ett place. innan jag började där så trodde jag inte att det fanns så otrevliga människor som det faktiskt gör. att man ska stå dör och ta skit från så många som till och med fått mig att gråta med deras patetiska ord, patetiska otrevlighet. folk har sagt att burgarna är lika ursnuskiga som våra toaletter på restaurangen, att de vill ha sex med mig, att de vill gifta sig med mig och mycker mer. så många onödiga kommentarer men folk fattar inte att man ska hålla munnen ibland. som i lördags var det en i mcdriven som sa "fan vad dyrt!" när jag sa priset på beställningen. men åk inte dit och ät då, det är ju varken jag eller någon annan som har tvingat dig till det liksom. ursäkta men jag har träffat så många olika människor och det finns många som jag aldrig kommer förstå mig på. sen har vi även de som är hur urgulliga som helst och tro mig, deras kommentarer gjorde en heeeel dag för mig :) jag har lärt mig så himla mycket under den här tiden så jag klarar av att hantera situationer som kan vara riktigt tuffa för nu vet jag hur och vad jag ska göra!


nagelfix


haha, gissa vad jag gör nu? jag målar naglarna för tusan! åh, jag ska ha dom så där fina jämt. de ska vara målade jämt, jämt, jämt som förr och det är så kul och fint! tyck att jag är löjlig men inom restaurangbranschen så är det omålade naglar och helst korta som gäller trots att jag inte kunde köket så gällde det även mig med. men nu ska dem målas och vara fina hela tiden och idag blir dom svarta, kanske klistrar på någon diamant eller blomma. wellll seee :)

tjugoåttonde november


bjöd mina jobbisar på godis idag eftersom det var sista dagen. det var mycket att göra och det var en del barn som ville bli tigrar ändå, så skojsigt. nu sitter jag här, helt slut och ska bara ta det lugnt ikväll. kanske ska fixa naglarna om jag inte gör det imorgon. härlig söndag!


första advent




godmorgon söndag och första advent, myyyys! det har snöat ännu mer och det snöar fortfarande så jag vill åka pulka med min älskling snart utan att ramla av och få pissont i ryggen som förra vintern, haha! ska göra gröt och sen åka iväg och jobba så vi hörs efter jobbet sen :)


snowwww


min lilla kusin maja och min kusins barn var med och sjöng i kören som var på jobbet idag, så himla fint och så duktiga de var allihopa. tror nästan alla var målade till tigrar och de vinkade glatt när de såg att jag kollade på dem. hihi! nu ska jag leta fram värdinnaskjortan, en svart kjol och sen vilka skor jag ska ha imorgon. inte fixat några inlägg eller så men vi kanske hörs innan och om inte det så hörs vi imorgon efter jobbet. ska glo på tv och sen lägga mig, byyye!


-



cheerios


haha, jag bara älskar slutet av denna reklam. den söta lilla blå saken som får en sån rund flinga runt sig och så tar han en tugga, supersött!


mygghelvete


då är jag hemma efter en låång dag på jobbet. vet inte hur många gånger jag kollade på klockan mellan tre och fem, det var lugnt och fanns inte så mycket att göra. det blir snart käk med pappa och annars blir det en hemmakväll bara, riktigt skönt. blir upp tidigt imorgon och jobbbijoobbb! och just nmu blir jag förbannad för det är en mygga som flyger runt precis här vid skärmen och det är så irriterande. jaa, tro det eller ej, tror tusan det är en mygga!



jag älskar allt som har med dig att göra min älskling ♥


elf


jag funderar på att göra en liten beställning från elf, alltså eyes face lips som det står för. budget grejer men vissa saker verkar faktiskt bra. dessutom så lägger de inte så mycket pengar på deras förpackningar och reklam utan de erbjuder istället billigt smink som tydligen innehåller bra kvalité. så om det blir en beställning så lovar jag att skriva om dem här. någon som köpt därifrån och vad tycker du då isådanafall? :)


tjugosjunde november


godmorgon lördag. ska snart iväg till jobbet men innan det ska jag ner till stan och se om jag får tag i några lotter, i hope so! har fixat några inlägg under dagen så håll koll. nu ska jag äta havregrynsgröt till frukost! vi hörs :)


nattdags


har duschat och glott på tv nu sen jag skrev här sist och håller på att fixa några inlägg inför morgondagen som kommer upp här då eftersom jag jobbar. ska snart krypa ner och försöka sova, det blir jobb hela helgen. jaa, jag säger godnatt nu och inlägg kommer även imorgon. vi hörs imorgon och just det, om ni kanske skulle vilja ha en frågestund så får ni hojta till, det skulle vara kul! men niiii, en godnattpuss till er alla :)


mc happy day


då var det dags igen för mc happy day på jobbet nu lördag och söndag. det blir ansiktsmålning, 10% av varje menyköp går till ronald hus(om jag minns rätt procent) och mycket mer som jag inte tänker säga här. jag kommer att vara värdinna för det på söndag. vore riktigt kul om det blev många tigermålningar och om vi kan samla ihop lite till huset. ingen kan göra allt, men alla kan göra något.. eller hur? :)


mysig fredagkväll


det blev bara 50 min förbränning men bara och bara, bättre än inget. 35 minuter på bandet och sen 15 på en crosstrainer! härligt. har precis ätit god fredagsmat med mamma och pappa. det blir en lugnt och mysig kväll med dem och det ska tittas på idol. just nu sitter jag här med färg i botten, bort med min lilla utväxt. yeessss, den ska sköljas om typ 20. vi hörs då :)


löpbandet nääästaaaa


hemma efter lite jobb nu. min mage är dumis idag men skitsamma! haha. passet blev inställt, jävla skit, jag var skitpepp, jag är skitpepp! blir solning i 30 min och sen löpbandet i 60 min. härligt på en fredagseftermiddag så där! låten i inlägget här nedan har spelats hela tiden hur högtalarna denna vecka och den spelas just nu med, älskar den! men men.. nehej ni, ska byta om och sen blir det gymmet. vi hörs sen :)


havregrynsgröt


precis ätit havregrynsgrött, mums. inte mycket kalorier i det, nyttigt och gott. dessutom håller jag mig mätt på det länge också! hihi. ska byta om nu och sen kör pappi mig till jobbet. vi hörs senare sen!



pälsjacka


jag vill så gärna ha en pälsjacka så nu ska jag nog allt köpa en. skulle helst vilja ha en med luva men det är knappt några som har det. sen gärna med leopard men jag kör nog på någon mer klassisk, typ svart och då får det väl bli utan luva eftersom jag inte sett någon svart som har luva :)


tjugosjätte november


godmorgon fredag. åh, äntligen helg typ, haha men jag jobbar hela helgen ju. vaknade en timme tidigare än vad jag räknat med men det kan ju vara för att jag somna skapligt igår och har sovit hela tiden. så himla skönt! ska fixa mig och sedan blir det jobb. efter det så hoppas jag det blir ett pass på gymmet annars blir det bandet, kan bli en solning med. hihii! vi hörs sen :)


byggfällan

nu har jag kollat på tv och ska krypa ner i sängen. på tal på tv så nästa vecka är de som bor längre ner på gatan med i byggfällan, det måste jag se! men nu känner jag mig riktigt trött men det är skönt det för då somnar jag nog fort. imorgon är det fredag och det är blir jobb och så gymmet för min del! vi hörs imorgon, godnatt :)


ute med kälken



jag och älskling har bara myst hela dagen. vi var ute och drog varandra med kälken förut. så himla mysigt nu ändå när det är så mycket snö! jag hoppas verkligen att det blir en vit jul i år, att snön ligger fint på granarna. jag ville att vi skulle gjort en söt snögubbe men det går ju inte med dessa minusgrader ju, haha! sitter här med en ansiktsmask som doftar vanilj och kola skulle jag gissa på. den är dock inte ätbar, fast tur det! nu blir det byggfällan och sedan lyxfällan, hamna inte i fällan hörrni! haha :)



bränna kalorier


då är jag hemma efter 50 minuter på bandet och 60 minuters pump, härligt johänni! det känns så bra nu när jag är igång igen och kör som tusan. jag älskar det här alltså, själv mår jag verkligen bättre. dessutom har jag märkt resultat med magen också, kört stenhårt med ett pulver. kul när man märker skillnad för nu har jag inte ont alls lika ofta längre osv. imorgon hoppas jag att det blir bodytoning, jag var dock den första som anmälde mig så jag hoppas att fler gör det annars får det bli bandet en timme, bränna fett, bränna kalorier, räkna kalorier!


skorskorskor


nelly har fått in några snygga kilisar igen, mums! gillar verkligen de första två paren och jag kan nog inte hålla mig, det blir nog hemklickat något av de paren och det är trots allt löning idag. jag gillar skor, en skoälskare.. man kan inte ha för många! dessutom är jag arg för att en klänning som kom in i min size tog slut direkt, vilket jag inte hann köpa. tänkte ju bli en nyårsklänning men icke det, får väl bli ett par skor då iallafall :)


en fråga




Anonym
om tjugoandra november:

Kan inte du skriva hur hur du sminkar dig och vilka märken du använder? :)

absolut, visst kan jag det. jag sminkar mig lite beroende på vad jag ska göra men jag går igenom min vardagssminkining nu och jag gör det stegvis!

♥ oftast så använder jag foundation och det är l’oreal infallible long lasting perfection foundation(se bild). den applicerar jag med händerna för att jag vill ha rätt så täckande resultat över hela ansiktet men ibland tar jag bara lite på näsan, vid ögonen osv och det är inte alltid jag har det heller.

♥ sedan tar jag puder i hela ansikten och då använder jag ett som är från samma märke och som heter glam bronze som är för brunetter, haha!

♥ efter det tar jag och blöter en tops som jag sedan tar på ögonbrynet så lite av pudret försvinner om det nu kommit där. då målar jag först lite lätt med en ögonbrynspenna från viva la diva. när jag gjort det så kör jag med ögonbrynsskuggan som kommer från make up store, love this one.

♥ när ögonbrynen är check så böjer fransarna och inte bara en gång utan först längst in, sedan lite längre ut och så en sista gång. sen målar jag ögonfransarna och då använder jag mig av master piecemax som kommer från maybelline eller volume million lashes från l´oreal.

♥ sedan så applicerar jag rouge på kinderna och just nu har jag två stycker så jag varierar lite för det är olika färger. den ena är från isadora och heter sugar brown och den andra är mer rosa.

♥ sen blir det ett sista lager med solpuder från isadora so heter bronze powder and theeeeen, KLAR!

jaa, jag är inte världens bästa på att förklara men det var mitt svar på frågan. kommentera och fråga gärna mera kära ni :)


tjugofemte november


godmorgon torsdag. helt galet vad veckorna rullar på och jag har bara tre arbetsdagar kvar på mitt nuvarande jobb. sedan börjar utbildningen och sen the newwww work. det känns så jävla bra nu! innan mötet igår så sov jag och hjärtat i 1,5 timme. sen när jag kom hem så käka vi och så somnade vi i två timmar igen. haha, riktigt trötta var vi! sen lagade vi jättegod mat och köpte lite gotti till kvällen och glodde på tv. en riktigt bra onsdag med andra ord! nu ligger han fortfarande och sover min sötnos. hihih. senare sen blir det löpbandet och sen pump. vi hörs efter det :)


tjugofjärde november


godmorgon. goddag & hej på er! en månad kvar tills det är julafton ju, hihih. jag har varit uppe sen vart i sex, jobbat och nu är jag hemma. fick sluta tidigare, skönt! har precis tagit mig en härlig dusch och min älskling är påväg till mig nu. hade först två möten inbokade idag, men det blir bara ett och annars så blir det mest lugnt. får se om det blir någon mer uppis annars får ni ha det så bra, så då hörs vi imorgon :)


jävla väder


jag är hemma nu och ska ta mig en varm dusch nu och sedan krypa ner. det blir att gå upp tidigt imorgon med för det blir jobb och sedan kommer min älskling och hämtar mig, om han inte kommer nu ikväll. vi avvaktar lite tills han träning är slut för att se om hur vädret är. jävla getpungsväder! nee ni, nu blir det en dusch så jag säger godnatt :)


två timmars träning


jag var ute och skotta för ett tag sen, hoppas mammi blir glad men innan hon kommer hem är det väl minst lika mycket igen och mycker var det förut. men jag tänkte på kalorierna som jag brände, haha! fått en fråga som jag svarar på senare eller imorgon. fortsätt fråga för det är ju kul! vi hörs sen efter mina två timmars träning!


loves you



and theres one thing you should know, one thing you should know. nobody loves you like i do ♥


afrodans


nu är jag hemma och har ätit lite lunch. är ritkigt trött och har varit det hela dagen hittills. jag tänkte gå ut och skotta om ett tag, om en timme eller så och om det snöar på såhär mycket hela tiden så lär det blir 5 dm som de sagt. sedan blir det gymmet och idag kör jag på 60 min på bandet och 60 min afrodans, woohooooo :)



wish of today 23 november



tjugotredje november


godmorgon kära ni. tisdag och det står jobb först på schemat, men ett sånt kort som jag pratat om men sak samma. vi hör iallafall sen när jag är hemma igen :)


käraste ni


nu ska jag ta mig en varm och lååång dusch sedan krypa ner i sängen med tända ljus i rummet och titta på tv! jag har fixat inlägg under dagen imorgon när jag jobbar mitt kortispass och vi hörs efter det käraste ni, dock tycker jag att ni ska kommentera mera och fråga ifall ni undrar något :)


workieee


det blev att jag jobbade över fem timmar, gött när pengarna rullar in alltså. haha! efter jobbet blev det hem, byta om och sedan iväg till gymmet. gick i en rätt så brant uppförsbacke i snabbt tempo i 20 min och sedan spinning 50 min. härligt johänni. så nu ska jag bara ta det lugnt, har precis käkat mat med pappi :)


svarta brallor


provde dessa förra veckan någon dag men jag kunde inte bestämma mig och det blir nog inget inköp av dessa för min del but i like them :)


funny johänni



tjugoandra november


godmorgon måndag, ny vecka och jag är uppe tidigt som tusan. men jag gillar att komma upp på morgonen och göra något vettigt. ska ju bara jobba en liten stund nu på morgonen så jag slutar nästan snart igen kan man säga! det blir mest lugnt under dagen men senare sen ska jag köra spinning och det blir nog bandet innan det trots att förkyldningen inte är borta ännu men jag orkar inte vänta nu, haha :)


time for sleep


jag ska tvätta ansiktet, borsta tändisarna och sedan krypa ner och invänta en liten skönhetssömn. vi hörs imorgon och jag har fixat något inlägg som kommer upp under tiden jag jobba så håll koll :) natti!


önskejulklapp 3

en mysdress i svart skulle jag även vilja ha av tomten, det står på önskelistan. hittade ingen bild på en svart mysdress så fick ta på en grå men det har jag redan, sak samma. nu vet ni vet!


just try it


fan, det är patetiskt att leta fel på sig själv när man kan må bra. man är inte det som person utan alltså tänkandet i sig. åh, att bara kunna kolla sig i spegeln och inte vilja förändra varje del. när folk säger fina komplimanger så säger man bara nej! man kanske är rädd för den där dagen då personen kanske tar tillbaka allt den sagt som man då kanske trodde på eller om man bara sa nej och struntade i det. man kan välja att må bra, man kan få bort alla onda tankar om sig själv. jag försöker hela tiden och jag vet att jag är den jag är, det är såhär jag ser ut, that's it. jag har på senare tid börjat acceptera mig själv lite mer för att jag ser ut så här, jag kan inte ändra på allting även fast det finns en lista. jag kan aldrig bli längre, få längre ben, ha en snyggare haka, smalare höfter, längre fingrar, snyggare armar osv.

det är ingen idé att längre gå och tycka illa om sig själv. visst, vi alla har bad days och good days, så är det bara. det gäller att se till så att man själv mår bra och att man är glad, och att allt känns bra. man är inte rätt i allas ögon men så längre man är rätt i sina egna ögon, iallafall att man försöker då kommer man att må bra. det finns säkert fler som känner igen sig och bara så ni vet, ni är fina precis som ni är!



good day




det blev god mat förut på en mysig restaurang med min härliga släkt. efter det blev det jobb direkt och jaa, det va lite och göra faktiskt. kul det och tiden gick fort. nu är det bara en vecka kvar tills jag slutar, det går så himla himla fort nu och snart har jag ett nytt jobb och snart är det jul :)


tjugoförsta november



godmorgon på er. snart är helgen slut och vi börjar på en ny vecka, galet så fort det går. nu är jag vaken och ska snart duscha och greja. vi ska ut och äta med mormor och morfar, fira morfar med släkten. så himla mysigt! igår blev det personalfest men det blev lugnt för mig. haha. blir jobb senare sen men vi hörs ikväll :)


tjugonde november


godmorgon. jag är så jävla trötttt! tog mig en varm dusch för ett tag sen och vill verkligen vakna till. blir jobb sen och så hem, greja, fixa fort som tusan och sen iväg på personalfest en sväng. skulle hellre vilja ligga kvar i sängen bredvid min älskling hela dagen. det kommer blir bli så mycket uppis idag men ni får stå ut, hahha. ibland har jag inte tid, ibland har jag varken ork eller lust. men om vi inte hörs idag så gör vi det imorgon :)


pajbakning


förlåt för bad uppis men jag har inte haft tid. det har varit pajbakning hos mormor och vi har grejat inför kalas osv. sedan kom morfars syskon för att fira honom. så det blev god mat och godsaker men inga godsaker för mig där, haha! ikväll blir det tvmys med sofie min kusin, vi ska åka och handla något smarrigt som vi ska äta också. vi får se om vi hörs sen, annars får ni ha det så bra :)


it's hurts


jag såg på uppdrag gransking igår på laptopen och det gör fortfarande ont i mig, som en klump. det handlade om en tjej och en kille som varit tillsammans i 13 år om jag inte minns fel. det var dags att gifta sig så allting var planerat och hela tiden har hon velat göra någonting för sig själv. så hon ville verkligen göra det innan bröllopet, en skönhetsoperation. det var för lång väntetid i sverige, hon skulle inte få tid förrän i ungefär december och då hade de redan gift sig och hon ville så gärna göra det innan bröllopet. de beslutade sig för att göra det i polen, då fick hon en tid inom två veckor. kliniken fixade flyg, hotell, en personen som hämtade dom och körde runt på dem till sjukhus osv.

när det väl var dags och dom var på plats i polen och innan hon rullades iväg på sängen så sa hon att hon var rädd men samtidigt lycklig för att det äntligen var dags. kliniken lät så himla bra, de var trevliga och mycket lovande. en säker klinik. efter ungefär två timmar senare så rullas hon ut och är klar, läkarna säger att allting har gått bra. men benny reagerade på att hon hade låg puls och väldigt kalla färger i ansiktet. efter 15 min, 15 min efter operationen så slutade hon att andas och hjärtat slutade slå.

läkarna i polen kunde inte ge besked om hennes tillstånd men så snart de kom till sveriga så insåg läkarna allvaret. de fick komma till infektionskliniken i malmö och läkarna konstaterade direkt att hon var i koma och sannolikheten att hon skulle vakna upp var mycket låg. christinas skador orsakades troligen av för djup narkos men det verkar inte vara självklart heller. hon har legat där i tre månader och har inte vaknat än men hon är ändå vid liv men inte vid medvetandet.

det gör så himla ont när det finns så oseriösa ställen och vissa tänker "åh, vad billigt, vi drar till polen eller estland och gör det!" men det är inte värt det. vissa kanske har kommit hem med bra resultat och nöjda men samtidigt läste jag om en tjej som fått tid och allting, när hon var i polen och det var dags så hade hon bara vänt vid dörren och åkt hem.

denna klinik utlovade det bästa av allt och jag gick själv in och läste, det är ju för fan helt otroligt, det kan hänt flera. fanfanfan! hon ville bara göra en sak för sig själv och hon kommer nog inte att vakna upp igen, alltså tusen tankar till er från mig! det är så himla sjukt att det finns sånt här om det nu var ett riktigt oseriöst ställe, vilket jag tycker att det verkar vara. hur man kan träffa personer och ljuga dom rakt upp i ansiktet. jag ber och hoppas att hon nånsin kommer att vakna upp igen å ni kan få utföra erat drömbröllop. på tal om något helt annan när jag ändå är igång så nämner jag byggfällan. jag blir förbannad alltså, på tal om annat. ska bli kul och se när de visar programmet om de som bor lite längre ner på gatan här. nog om det här, jag har fått mitt sagt och det finns inga ord för det. jag hoppas bara att ni inte åker dit för att det är billigt, ont om tid här. för det finns så mycket oseriöst i världen idag, seriösa ställen. utan vänta, spara ihop allt och gör det säkert i en svensk vård. sen kan saker och ting hända här också men det känns mera säkert, iallafall för mig :)


nittonde november


godmorgon fredag. jag är ledig idag men jobbar hela helgen. jag och mamma ska hämta morfar sen och greja hos han och mormor eftersom att det är en big day i helgen. min morfar fyller 80år, världens bästa morfar! sen ska vi till stan och fixa ännu mera och så ska jag sola. känner att jag hoppas träningen, jag vill bli frisk nu så jag kan köra igång på måndag igen, i hoooope! men hörrni, vi hörs sen, ska göra havregrynsgröt till frukost med frysta jordgubbar och blåbär i, mummmss! bilden är tagen med min iphone, yummmie :)


goodniight


jag är hemma nu och är trötter. håret blev riktigt bra, slingning och en rejäl klippning fick det blir också, det åkte allt lite hår. hihi! ska faktiskt krypa ner och titta på tv sedan sova. imorgon är jag ledig och då ska jag ha hemmaspá sen om jag är bättre så ska jag iallafall sola och sen kanske iväg till gymmet, vi får se hur det är med mig helt enkelt. vi hörs imorgon bloggen, nattii :)


målargrejer


något som jag inte berättat eller visat är att jag köpt en målargrejer för att jag har tänkt att jag kanske ska göra några tavlor. jag är inte bra på att måla men jag har inspiration och gillar att uttrycka saker i känslor osv. om det blir av någon gång att jag drar fram det och sätter igång plus att det blir vettigt så kanske jag visar det för er :)


questions & answers


- Hur länge har du bloggat? jag minns faktiskt inte eftersom jag har raderat en del men om jag ska räkna från det ni kan läsa så är det dec 2008 i min gamla blogg.

- Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? haha, jag vet inte riktigt, man har liksom mognat, växt upp och hittat nya vägar och mål i livet samt intressen som jag verkligen brinner för.

- Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? jag tror att de tycker att det är kul eftersom att vissa träffar man ju tyvärr inte lika ofta längre. så här håller jag dom uppdaterade om de vill!

- Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? ja, jag är mig själv!

- Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? absolut, det finns så många saker som ni inte vet någonting om. samtidigt är jag den som gillar att skriva av mig om det är något som tynger ner mig. att få uttrycka mig i ord om känslor osv, det betyder mycket och jag får en sorts lättnad. jag kan sitta och skriva i ett worddokument men det blir inte samma sak för mig. jag berättar verkligen inte mycket är, jag har mina gränser och det räcker för mig.

- Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. jag vill inte nämna något utan det är väl mestadels det som är mitt privata som jag tycker inte ni har så mycket med att göra.

- Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? jaa, absolut och det värsta är att jag nog vet vem det var också!

- Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig? det finns så mycket som jag skulle vilja skriva ut men jag vet inte vilka ni är som läser det osv så jag kanske inte alltid kan berätta det jag faktiskt skulle vilja.

- Tror du att du fortfarande bloggar om två år? jag vet faktiskt inte, det är iallafall nu som en hobby för mig kan man säga, haha. jag tycker det är kul!

haha jaa ni, i brist om annat så har ändå tid över och tänkte att jag besvarar lite boring questions :)


vilavilavila


har legat och vilat ett tag till nu, skönt! gjorde lite te nyss som jag dricker nu, hallon och blåbärste med lite honung i, skönt för halsen för stunden ju. väntar på att klockan ska gå och bli lite mer och tills jag ska iväg blir det ju bara luuugnt!


lite sjukis


jag jobbade mitt lilla passa förut och sen dess har jag bara tagit det lugnt. ska krypa ner nu igen och kolla på tvn, om det finns något vettigt! jag som skulle kört dubbla träningspass idag men inte fan gick det, urrrrk. ska iallafall göra en på jobbet snygg i håret sen och det ska bli skojsigt men vi hörs hörrni :)


50%


bikbok har 50% på allt i butiken idag så gå dit och se om ni kan fynda något :)


artonde november


godmorgon torsdag och det är ju för tusan snart helg ju! sorry för dålig uppis igår men jag och hjärtat somnade vid 8-9 igårkväll, riktigt skönt. är riktigt förkyld och hängig än, detta suger som faaaan alltså. ska iväg och jobba ett kortispass nu på morgonen sen ska jag lägga mig i sängen och vila upp mig så jag blir bra snart. vi hörs efter jobbet :)


haircolors






johanna i olika hårfärger, i'm gonna show u! haha första bilden är mer än 3,5 år sen och sen dess har jag aldrig varit så mörkhårig. lite kul och se men jag har varit blond längst tid hela tiden, vilket jag trivs bäst i även om jag känner och känner för en förändring och gör något nytt så har jag ändå gått tillbaka till blonda färger :)


hold my hand


jag är hemma efter jobbet nu och det blir varken en pw eller solning känner jag. blivit riktigt förkyld över natten! snorar, nyser, hostar och har halsont. känner mig även hängig. åh, varför just jag och just nu för? det suger! min älskling kommer sen och vi ska laga tacos och bara mysa! nu ska jag se om det är något bra på tvn och bädda ner mig! vi får se när vi hörs :)




bra tisdag


det här tisdagen kommer bli bra för efter jobbet kanske det blir en pw, iallafall en solning för att bli lite bruner. senare sen kommer mannen i mitt liv och jag bara längtar ihjäl mig, underbart!


körkort i 1 år


nämmen, det är ju för tusan 17e november vilket innebär att jag haft mitt körkort i 1 år. så om 1 år kan jag gasa på lite mer då, haha nevars! så bilden är tagen för ett år sen men strunt samma :)


sjuttonde november


godmoron onsdag. jag ska snart åka iväg till jobbet och trött är jag ju tyvärr. men jag tycker ändå om att komma upp på morgnen så att man inte sover bort halva liksom. dock kan jag inte sova hur länge som helst heller så det är bra. blir bara ett kort pass på morgonen så jag slutar nästan snart igen ju! ni får ha en fin onsdag :)


krypa ner i sängen


nu har vi kört hem mormor och jag ska faktiskt snart krypa mig ner. är lite slut och börjar faktiskt redan bli trött, dessutom ska jag upp tidigt och jobba imorgon! ska fixa med något tidinställt inlägg imorgon så håll utkik kära ni. sov så gott!


mysistisdag


det blev löpbandet i ca 30 min och sedan spinning i 50 och det känns så skönt. mormor är ju här så vi har käkat och nu glor vi på en film som är kass så vi stänger nog av snart. vad gör ni era gullisar? :)


workiiiday


från första början så skulle jag inte jobbat idag men blev inring igår plus att de ringde imorse och frågade om jag kunde komma tidigare. sen när jag är på jobbet så frågar de om jag kan jobba längre, gött gött! fick sluta en timme tidigare mot vad jag skulle gjort och det hade inte jag något emot för då hinner jag gå på bandet innan det är daps för spinning. ikväll kommer mormor hit till mig och mammi. vi ska äta kycklingwook och så tror jag att det blir att hyra film också, mysig tisdag! ska iallafall snart byta om och sedan röra mig till gymmet, vi hörs sen :)


picturesssss


sextonde november


godmorgon tisdag. idag ska jag jobba ett kort pass först och sedan har jag spinning inbokat också sen ikväll, får se vad jag gör mer för något. kanske klämmer in en pw och så en solning också, aldrig fel ju. welll weeelllll, ni får ha en härligt tisdag så hörs vi sen :)


nybäddade säng


nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng, looove it! jobb står först på schemat imorgon men vi hörs innan det, natti natti!


leoskal


ett genomskinligt skärmskygg plus ett mirror-skydd och ett leoskal är påväg hem till min bebis så jag kan pigga upp den lite mer. nu har den ett rosa litet skal, haha :)


i love you


jag hatar när någon i min närhet mår dåligt, då gör jag också det. jag vill må sämre än dem, för de i min närhet är de sista i hela världen som är värda att må dåligt. jag önskar att det fanns saker jag kunde göra men ibland känner jag mig så jävla hjälplös. man försöker men det hjäper liksom inte och jag kan göra vad som helst men det finns ingenting att göra.

tiden bara springer iväg och ibland måste man sätta ett stopp. punkt, slut, vända blad och börjar på en ny sida. man har blivit äldre och vissa mognar före andra. jag vet vilka jag ska lägga ner tid på, vilka jag bryr mig om och vilka som bryr sig om mig. det är ingen idé att lägga ner tid när man inte får något tillbaka. att bli sårad gång på gång och så förlåter man igen och igen. man ska tänka innan man gör något! jag vet vilka jag kan lita på till hundra procent, jag har fått det bevisat. jag önskar att jag någon gång ska kunna ge tillbaka allt det ni ger mig. tusen tack för allt ni gjort och allt ni gör. i love you all and you know who you are ♥



smarrig smoothie


gjorde mig precis en smarrig smoothie på blåbär, hallon och jordgubbar plus lite fil och blåbärsyoghurt i. det smakar gott kan jag lova er. ska snart ta mig en lång varm dusch med inpackning och så en ansiktsmask på det! vi hörs sen :)


come oon


efter lite mer än en timmas pw blev det god mat, pasta och pastasås med grönsaker. mummms! sen iväg till mormor för att greja sen gick jag till gymmet och satte mig på en cykel och brände fett i 50 min. så idag har jag väl lyckats bränna lite iallafall och det är gött när flärrrret får röra på sig och att svettas! imorgon blir det jobb sen kanske pw och senare sen blir det spinning igen för afrodansen var redan full. får skylla mig själv som anmälde mig sent men skitsamma, är så jävla pepp och det är sååå kul!


dags för en pw


har sytt och grejat nu lite nu med bebisen(iphonen). ska ut och gå en timmes pw nu, fettet ska få röras! på med lurarna bara sen går jag!


wish of today 15 november


önskejulklapp 2


en till julklapp som jag önskar mig är ett par fluffiga och mysiga tofflor. helst i dun och leopard är ju alltid ett plus :) dessa kommer från scorett!


femtonde november


godmorning monday. tänkte ta mig en pw nu på morgonen men det regnar ju ute och visst det finns inget dåligt väder men jag äger tyvärr inga regnkläder för så mycket gillar inte jag regn. så får se lite vad som händer men ikväll blir det spinning :)


myssöndag


ska snart krypa ner, fan mår illa nu med och inte nog med att jag spydde igår. jag hoppas inte det är någon magsjuka för det orkar jag inte med, det har inte jag tid med. någon annan kanske? haha nevars, det är nog inget sånt iallafall! har bara slappat och tagit det lugnt sen linda åkte efter myssöndagens stund. nehej ni, klockan tickar och nu säger jag godnatt :)


skor i tre färger



skopunkten har fått inte en lite copy av acnes skor, ni vet vilka jag menar och för 399 spänn blir som dina!


fjortonde november


hej bloggen. hej söndag! nu är jag hemma och var förbi ikanohuset förut med pappi för att hämta en liten bebis som alltså är en iphone. hihi. efter det blev det middag hos mormor och morfar, vilket alltid smakar bra. efter det blev det en timmes pw och snart kommer linda hit. vi ska sola och bara ta det lugnt, härligt avslut på min söndag :)


kattmys



satte mig med lapisen och det tog inte lång tid innan sixten kom och la sig rakt på tagenterna, snacka om myssugen katt. men nu ska jag lämna datorn och mysa vidare :)


hej lördag



hej lördag. förlåt för dålig uppis men jag har varken haft ork eller tid. haft fullt upp och vi hörs nog inte mer förrän imorgon. fick ett bra sms förut, min iphone har kommit så den ska hämtas imorgon, hihi äntligeeen! nu ska jag och hjärtat fortsätta att mysa, lediga härliga helg! ikväll blir det god mat, vindruvor och så kanske det blir den nya vinterchokladen. weeellll seee. ha det så bra kära ni :)


vittvittvitt


ska snart till jobbet men får se om vi hörs efter det eller när, men det märks ju. ska bli skönt att få jobba nu iallafall men ni får ha det så bra :)


foodtimee


foooodiiietime och det blev glasnudlar(at the first time) och kycklingwoook, mumma!


easy come easy go



pälsjackor


bikbok har tydligen halva priset på alla fejkpälsjackor så passa på om du är ute efter en :)


down on me

 

till er och till mig som har garvat åt denna kille men kolla denna video, han kör ju sin grej soooo, in youuur fa-a-a-aceee!



sunshine


jag har varit och solat i 30 min, härligt! nu äter jag lite frulle, yoghurt fick det bli idag. ska bara slappa, packa, fixa, greja tills jag börjar jobba dagens passss. vi hörs nu och snart kommer det upp en video!


förlåt att jag aldrig sagt förlåt




elfte november


godmorgon torsdag. jag jobbar kväll och ska snart röra mig till solakuten för att bli lite bruner. annars så blir det rätt lugnt innan jobbet, sköööönt! lite fotbad med kanske, well seee :)


- - -





jag har fixat iordning sängen, tänt ljus och grejat så nu är det dags att krypa ner i sängen och det doftar vanilj i rummet mitt nu. godnatt!


new things


var nere på stan förut och köpte mascara och foundation sen två nya hårprodukter som jag inte testat ännu. men om ni vill kan jag skriva vad jag tycker om dem när jag använt dom. toni&guy-produkten ska hjälpa till att krama fram lockar utan locktång så leeeet meee seeee och det andra är ny vax bara med glans :)


bonde söker fru


jag skrev lite fel förut utan efter mormor och morfar blev det gymmet och det blev core och sedan spinning. blev inget löpband eftersom att de givetvis skulle vara upptagna, typsikt. har ätit och duschar, nu glor jag på bonde söker fru :)


min tandblekning




Hej. Vad använder du för tandblekning? jag funderar också på att bleka mina tänder :)

fick denna fråga och jag har haft lite olika men just nu använder jag mig av ease white regular som jag köpte på hemsidan! dock är den snart slut så om någon av er har tips på andra som är bra så säg till :)


snö på granarna


ännu mera snö och det snöar ute nu också och kolla granarna där, så mysigt tycker jag! ska iväg om ett tag till stan för att köpa lite grejer sedan mormor och morfar, solarium och gym. det blir bandet i 45 min och sen spinning efter det, härligt härligt :) nu ska jag fortsätta med min härliga morgon.


leonaglar


har velat testa på leonaglar så idag fick det bli lite leopard på tåisarna, tjockistååå :)


tionde november


godmorgon onsdag. sitter här med ansiktsmask och tandblekning såhär på morgonkvisten och kikar ut på snön. ska färga bryn och fransar snart, scrubba mig osv. riktigt skön och bra start på dagen för mig :)



sleeeeptiime


nu ska jag krypa ner och sova och sedan vakna upp på min lediga onsdag, ska inte ställa klockan och då lär jag väl vakna tidigt iallafall och inte kunna somna om. brukar ju vara så! på morgonen sen blir det hemmaspá sedan mormor och morfar och så efter det blir det solarium plus gym. vi hörs imorgon, godnatt era snögubbar!


önskejulklapp 1


jul närmar sig ju också och man går lite x-masfeeelings nu när det är snö ute. jag tycker att det är så mysigt med snö på granarna där ute! pappa sa tidigare idag att han och mammmiii ville veta lite om vad jag önskar mig i julklapp så här här kommer min första grej som jag önskar mig och det är en systemkamera, vet dock inte vilken men har lite aning om några. så har ni tips så säg gärna :)


agadoo


haha, denna låt har man gjort många snygga danssteg till i grekland för många många år sen!


details




leojackor


small talk


jag skrev om denna för ett bra tag sen och tänkte bara tipsa om den nu igen. denna hårprodukt heter small talk och kommer från tigi. så lite smått info om denna kommer här:

♥ den gör så att hårstråna sväller upp och då känns håret tjockare
♥ den har värmeskydd
♥ ger fukt och kontrollerar fukt
♥ den doftar blåbär, mummsss


snöig dag


nu ska jag snart röra mig mot jobbet och det kommer upp något inlägg under dagen sen men vi hörs även sen ikväll igen. ha en bra snöig eller osnöig dag :)


det snöar


det snöar ute, så en liten bild utanför mitt fönster tog jag allt men visst är det mysigt? :)


nionde november


godmorgon tisdag. idag blir det jobb all day long så jag har fixat med lite inlägg som kommer upp under dagen. om ni har tips på vad ni vill läsa mer om så hojta till så ska vi se, skulle vara kul med fler tips för ibland tar det stopp och det knappt finns något att skriva om då. så lite inspiration thaanks :)


wish of today 8 november



embrace me


nu har jag duschat och sitter här och dricker citronvatten, vibra runt magen och kollar på bigget looooser. härlig måndagskväll såhär efter spinningen ju. känner mig trött och ska försöka somna lite halvskapligt ändå om jag kan :)



jag blev utmanad


jag blev utmanad till att skriva några saker som ni kanske inte visst om mig, sooo let's go:

♥ när jag låser dörren så måste jag känna typ minst 3 gånger så att den är låst, sen går jag till rummet bredvid
och kollar därifrån så att det är låst.

♥ jag ogillar att säga bra saker om mig själv, att säga vad jag faktiskt är bra på.

♥ vart jag än parkerar med bilen så sätter jag alltid i handbromsen.

♥ innan jag ska sova så tar jag vaselin på ögonfransarna (det sägs att de ska bli starkare och längre då)
och idomin/vaselin på läpparna, hihi.

♥ då kommer vi till plattången, den måste jag också dubbelkolla så den inte är på om jag haft den.
när jag gick i högstadiet (skolan ligger en backe ner) så kunde jag gå hem på raster för att kolla så
jag verkligen stängde av den. haha, tvångstankar! sen typ 2 år back så stängs min nuvarande av efter
20 minuter om man inte använt den och det är världens bästa plattång enligt mig.

♥ för ungefär 2 år sen så var jag alltid tvungen att kolla under sängen så det inte var något monster eller någon äcklig gubbe som låg där.

♥ jag hatar när jag ska åka ifrån min älskling eller när han ska åka från mig. så jag gråter nästan varje gång även om vi ska ses dagen efter för jag hatar när vi måste åka ifrån varandra. jag är en tjutmaja men vad tusan, det kan inte jag rå för, mitt känsliga jag.

jag utmanar alla er andra så kommentera här när ni också gjort eran listan :)


varm dusch


okej, nu är jag hemma så jobb och spinning är nu check, härligt! har precis käkat lite och ska ta mig en lååång varm dusch snart. ikväll blir det några inlägg här och så ska jag titta på tv om det är något bra där :)


jobbdags

det blev ändrade planer och det blir ingen ledig måndag utan jag jobbar istället, göttt! slutar lagom bra så jag hinner med att bränna fett på spinningen sen så vi hörs inte förrän ikväll era gullisar. ha det så bra :)


åttonde november


godmorgon bloggen. helgen är slut och det är en ny vecka igen. idag är jag ledig och ska fixa lite på rummet tänkte jag, sola, bandet och så spinning. så ser min lediga dag ut men det är inte vilken dag som helst utan 1 år och 9 månader tillsammans med den personen som är den finaste jag vet :)


för lite sömn



vi stryker gymmet och solarium, det blev inte nåt sånt idag. dels för att jag haft en dum mage hela dagen konstant och så sov jag bara 3-4 timmar inatt så är rätt död kan jag lova! halvsitter i sängen och kollar på tv, vet inte vad jag ska göra. jag vill att min älskling ska komma hit!


löpbandet nästa


hemma efter en dag på jobbet, helt slut i fötter och ben efter allt spring och nu ska jag snart iväg till gymmet. det blir bandet i någon timma skulle jag tippa på och så blir det nog att sola lite också! härligt :)


wish of today 7 november


vilken av dom




vad säger ni, helsvart eller med mönster? :)


sjunde november


godmorgon söndag, sundaaay! ska snart bege mig mot jobbet för att jobba i nio timmar men det kommer upp lite inlägg under dagen som jag har tidinställt, loove it! så vi hörs snart och nu ska jag röra mig till jobbet :)


bio ikväll




nu har jag duschat och fixat. ska snart fixa och sen blir det som sagt bio, mysigt! blir hem och sova sen direkt för jag bytte tiden imorgon så jag börjar nästan lika tidigt som idag men då hinner jag med gymmet efter jobbet också. så nu ska jag tidsinställa något eller några inlägg som kommer upp under morgon dagen och vi hörs nog inte förrän då :)


home sweet home


nu är jag hemma och är helt slut, både trött och slut i kroppen. att gå upp vid fem som jag gjorde idag, det är inte jag van vid direkt. men men, nog om det. ska duscha och fixa mig nu sen iväg till en jobbakompis och göra henne snygger i håret sen står bio på schemat!


wish of today 6 november




lovepictures






lisebergs julmarknad

liserbergs julmarknad är något som jag skulle vilja besöka. det verkar så mysigt med alla lampor, snart jul och allting. det skulle vara riktigt mysigt! någon som varit där? :)


sjätte november


godmorgon bloggen och vad tusan gör jag uppe nu? jo, jag ska snart iväg och jobba och har gjort några tidinställda inlägg som kommer upp under dagen, goooodiiieee! nu ska jag röra mig, vi hörs sen :)


dags att krypa ner


nu har jag tidinställt några inlägg under morgondagen, kollat på idol och måns möller. ska borsta tänderna och krypa ner nu, hoppas jag somnar rätt så fort men när jag väl ska försöka somna tidigt blir det nu nästan lite mer tvärtom. men godnatt med er :)


wish of today 5 november

hihi, idag hade jag velat mysa i en mysdress från one piece och ett par mysiga leopardtofflor. jag i en rosa och min älskling skulle få bära en blå, vi måste införskaffa oss varsin alltså :)


ansiktsmasker


syrran har varit i ullet idag, ullared alltså så jag bad henne köpa några ansiktsmasker till mig. perfekt att fylla på skåpet med några till, looove it :) brukar ni göra ansiktsmasker?


kvart över fem


har duschat och grejat nu en stund och ska snart kolla på tv, idol som sagt. känner mig lite trött nu, vilket faktiskt är bra med tanke på att jag ska börja halv sju imorgon och inte klockan åtta. att gå upp vi kvart över fem är inte min starkaste sida, knappt människa då ju. haha, nevars men skönt att komma upp men det blir ju riktigt skapligt :) kommer upp en skön wish of today sooooon, håll utkik!


nails



lösgodis




jag och hjärtat va ute och gick förut, tog två små bilder som ni ser. hihi. min älskling åkte för ett tag sen och då åkte jag iväg en sväng och köpte en påse godis för att det är fredag och helg. det smakar riktigt bra med lösgodis, känns som att det är riktigt längesen jag åt det nu så det är jag värd. mums! blir snart en varm dusch med hårinpackning och så sen blir det idol :)


att så lite kan göra så mycket


det är så sjukt vad så lite kan göra så mycket för någon, har ni tänkt på det? att bara säga något, något extra eller vad som helst kan ju faktiskt göra mycket för en annan. det var som igår när jag jobbade så var det en gäst som frågade mig:

gästen: johanna, hur länge har du jobbat här?
jag: jaa, lite mer än 2,5 år.
gästen: du, det märks för du är verkligen rutinerad!

det gjorde mig happppyyyy. att få höra att det man håller på med är man duktig på, av andra. det är riktigt kul! det var som en på jobbet som jag fixade håret på för någon vecka sen, hon sa igår igen att hon är jättenöjd. vi behöver alla få höra sånt ibland, det blir iallafall jag glad av :)


femte november


godmorgon fredag. jag är ledig och det är skönt! min älskling ligger och sover än och jag ska snart iväg på ett möte. efter det blir det mest lugnt, en lugn, mysig och härligt fredag och jag är leeeeedig heeeeeela dagen, gud så skönt :) vi hörs senare sen!


gos & keeel


nu är jag hemma, min älskling hämtade mig efter jobbet. så nu ikväll blir det bara en massa gos, keeeel och myyyys. han är mitt liv! vi hörs inte förrän imorgon. pussss på er :)


mopsen melker


alltså jag är bara tvungen att visa denna för er. jag d ö ö ö ö ö ö r ! ge mig mopsiisssss nu :)



armband


nytt armband från h&m som jag verkligen skulle vilja bära. vad tycker ni?


pestopasta


nu har jag gjort mig en sallad som ska med till jobbet med kyckling, pestopasta, fetaost och men massa greeeenthings. mums på det! nu äter jag frulle och lyssnar på musik, ska även tidsinställa lite inlägg som kommer upp under dagen och sedan jobb men vi hörs era fina :)


fjärde november


godmorgon. bra dag igår med jobb, spinning och mys med tjejerna. jag vaknade vid nio och är fortfarande lika trött, hahha ursss. men ska börja fixa mig nu för det blir jobb all day long och efter det kommet mitt allt, åhhhhh jag längtar så!


grönsaker & dip


nu är jag hemma efter jobb och efter gymmet, härligt härligt som jag brukar säga. hahah! har duschat och ska iväg till tjejerna nu för en myskväll med grönsaker och dip, det kan jag väl ändå få vara värd en onsdag som denna. får se om jag skriver något sen men annars får ni ha det så bra så hörs vi ju imorgon!


lite sol nu tack




jag vill åka till något varmt ställe nu, nu, nu med min älskling! det vore verkligen inte helt fel men istället får vi frysa arslet av oss i vinter men vi överlever nog denna vinter i år med även fast den ska bli ännu kallare. men däremot har jag en kryssning att se fram emot i december, det ska bli riktigt skojsigt!


wish of today 3 november



no sleep with wet hair


jag ska berätta en sak för er om blött hår och några av er känner säkert igen er. man kanske kommer hem sent på kvällen, orkar inte torka håret och då sätter man upp det hela i en toffs innan det är läggdags. sen när man vaknar dagen därpå så är håret fortfarande något fuktigt och man tror då att man gör håret en tjänst eftersom att man skippar att torka det med en hårfön. but it's nooot! för ni vet ju om man lägger ner vad som helst i vatten under en längre tid så mår ju inte det så bra. ni vet när man badar länge och tillslut blir som ett russin eller när man inte låter kläder få torka direkt, så man låter de ligga blöta där en längre tid. jaa, det möglar alltså! tänk er då hur erat hår mår. so next time when you go to sleep, blås till håret så det blir torrt :)


tredje november


godmorgon på er. det här med att tidsinställa inlägg är ju riktigt bra, loove it och jag använder det ofta. idag kommer jag tidsinställa några eftersom att jag ska jobba och efter det blir det gymmet direkt. sedan hem för att duscha och vidare på tjejkväll, det blir liksom full rulle idag så det är därför. jag ska snart röra mig mot jobbet men hoppas ni får en bra dag :)


helt slut ikväll igen


jag är helt slut nu ikväll också men skönt det också. igår la jag mig i sängen vid 22 tiden, skönt som tusan. jag och mamma fixade med jobbkläderna förut och det tog sin tid för helt plötsligt ska man ha korta ben och myggbett till bröst, så haha det gick inte så himla bra där. men hoppas det blir bra och att det passar nu bara, hihi. det känns som ytterliggare ett steg närmre nu, riktigt bra och jag längtar massor! imorgon blir det jobb, gym, dusch och myskväll. så full rulle imorgon, det gillas. nu ska jag snart krypa ner. godnatt :)


mått hit & dit


påväg till gymmet förut så ringde de och sa att spinningen blev inställt, tusan också. men det blev bodytoning i 75 min istället och så 15 min på rullbandet eftersom att träningen då började tidigare. härligt! på tal om hemmspá så gillar jag det där med att pyssla om sig själv och det borde alla göra, för det är vi allt värda. men just nu håller jag och mamsen på med mått och ska beställa de nya jobbkläderna så jag kan posta det imorgon så dom får det snarast. sex blusar, byxor/kjol, väst, jacka, scarfar, kavaj osv. det är några mått ändå :)


hemmaspá på en tisdag


just nu sitter jag här med ansiktsmask och hårinpackning. mums! köpte denna ansiktsmask förut, har haft den tidgare och jag gillar den för den fungerar även som mask och en vanlig rengöring. jag ska färga brynen sen också och greja lite, mysig tisdagskväll för mig själv :)


träning


jag ska ta och byta om och sen cykla ner och lämna in filmerna som jag och hjärtat hyrde. sen blir det gymmet och det blir 45 min på löpbandet och sedan 50 minuters spinning. vi hörs efter det och då ska jag ha hemmaspá :)


wish of today 2 november



andra november



leohandskar


det var detta jag skulle visa. mina leohandskar kom, dock i en större size än vad jag beställt i men jag orkar inte skicka tillbaka utan de får va något stora liksom. var ju tvungen att handla för minst 190kr tror jag så la på lite smycken, hårnålar och så där. haha! nu verkar det funka att lägga upp bilder iallafall :)


krångel blogg

krånglar bara blogg för mig? jag kan inte ladda upp nya bilder iallafall, så boooring!


greja


godmorgon bloggen. vilken skönhetssömn jag vaknade upp ur fast som jag brukar säga så hatar jag att vakna utan mitt hjärta bredvid mig. när han är bredvid mig då är det som bäst, när han är med mig. hihi. jag ska faktiskt ta bilen ner till stan en sväng och göra lite ärenden. sedan ska jag hem och slappa och greja, fixa lite på rummet tror jag med. vi hörs sen :)

 


rosa morgonrock


sitter här nu med min rosa morgonrock och det är bara ett par duntofflor i leopard som saknas, önskar mig det i julklapp ju. känner mig rätt så trött och slut, blev rätt hårt på gymmet men det är så himla kul och så skönt sen efteråt. imorgon är jag ledig då med men ska ner till apoteket och prova på något nytt till min mage, köpa ansiktsmask och så där. sen blir det löpbandet och spinning igen. imorgon ska jag visa er vad som kom på posten förra veckan, vi hörs då :)


pink



mwihihii


slängde ihop en "wish of today"-outfit. gjorde lite sånna förr och jag tänkte köra igång med det lite igen, jag tycker det är skojsigt och jag hoppas ni tycker likaså och att ni gillar det :) ni får allt ta och kommentera mera! ska strax byta om men vi hörs efter gymmet sen!


wish of today 1 november



bränna fett


my love, my heart, my life, my all åkte för ett tag sen. jag hatar verkligen varje gång vi måste åka ifrån varandra! men nu väntar jag på att klockan ska gå lite och sen är det dags för solning och gym. solning en halvtimme och bränna fett i nästan två timmar, härligt härligt :)


kläder för tågvärdinnan johanna


fick hem lite papper idag av mitt nya jobb. info om saker och sen katalog på alla kläder som jag ska beställa. ska mäta och fixa ikväll eller om det blir imorgon, mamma eller pappa får hjälpa till med mått och så. hihih. det känns riktigt bra och jag vill börja jobba på mitt nya jobb nu. att bara ha ett schema att gå efter att såhär jobbar jag, då är jag ledig, så här mycket får jag ut osv. jag är så trött på att bara gå hemma när jag inte jobbar, för när jag är ledig så jobbar tyvärr alla andra. som sagt det känns riktigt bra och jag fick en smygtitt på de nya tågen också, riktigt fräscha :)


absolute repair


jag köpte nytt schampo och ny inpackning igår. det bästaste enligt mig, loove it! sen senare sen idag blir det gymmet, det blir bandet i en halvtimme och sen spinnning! hääääärligt. innan det ska jag och hjärtat laga mat och ta det lugnt :)


double créme wafer


just det, testade denna choklad i helgen, double créme wafer från marabou. och mummmaaaa vilken choklad, riktigt god måste jag säga! yummmie, ni måste testa den om ni gillar choklad alltså :)


första november


godmorgon måndag den första november, galet att det går så fort. redan november nu och snart är det nog sjutton jul också. igår va vi på kalas och sen blev det tvmys, kollade beck och så på en annan film. jag har varit uppe ett tag och min älskling ville sova mer så jag gick upp för ett tag sen, låg och tittade på honom länge och jag älskar det :)


RSS 2.0