placet






där har ni hallen. det ska upp väggord osv så det är inte riktigt klart än. inte världens bästa bilder men det syns ju vad det är iallafall. sista bilden är nya glasskåpen/hyllorna i vardagsrummet som jag kom på att jag inte heller har visat er :)


lyxfällan



har jobbat hela veckan hittills och just nu sitter jag i soffan med laptopen, tända ljus och kollar på lyxfällan. mitt hjärta kommer snart hem och annars så blir det mest lugnt idag. håll utkik för snart kommer bilder på hallen upp, dock inte klar ännu men snart får ni bilder på hur det ser ut nu iallafall :)


trettioförsta mars



hej torsdag. vet ni vad? idag har vi fått internet och hade vi inte fått det idag så hade vi bytt till något annat. men nu hoppas jag på att jag är back helt enkelt. mår ni bra?


so not my style



väääänta bara tills vi får internet. då är johännii back som vanligt igen, det vill ni väl va? :)


love j



neheeej ni, nu har jag suttit här och klickat hem en sak som jag vill ha nuuuuu. får mina skor nästa vecka också, i hope! nu ska jag gå hemåt och laga mat. när min älskling kommer hem så ska det stå dukat på bordet med tända ljus. just det, har nog bestämt mig för ett gym nu..har ju provtränat nu i veckan så vi får se men hoppas jag fixar ett kort i veckan som kommer nu. ska nog provträna någon mer gång innan jag bestämmer mig. vi hörs när teliabaaajs har varit hos oss och fixat det som de skulle gjort igår. vi hörs som sagt nästa vecka någon gång. hoppas ni mår bra :) love j!


tjugosjätte mars



hej lördag. ännu en ledig helg, hur skönt som helst ju! njutaren number one. haha! gick precis till syrran och lånar deras internet eftersom att det inte kom någon från telia igår? verrryy verrryy bad tycker jag. dessutom hade dom gjort fel och skit om jag fattade rätt. men nu nästa vecka kommer någon mellan mån-tors och ska fixa, sååå hoppas vi är hemma då isånnafall för vi går ju inte hemma och är arbetslösa.

idag kom sannapullan till mig. vi gick till stan och tog en liten runda där, lunchade och gick hem till oss. sen följde jag henne till tåget och sen dess har jag handlat lite mat ooch gått hit så nu är jag är. ikväll blir det en myskväll hemma med tacos och en massa gotti. imorgon blir det full rulle hela dagen, ska till mammmii och ppappppiii!


lägenheten

 





jag har tagit flera bilder med systemkameran men sladden är hos mammi och pappi tror jag. hur som helst så tog jag lite bilder med mobilen som jag bjuder på. tänk på att inte allt är som det ska riktigt ännu och att fler saker ska dit. vissa lampor ska höjas och ändras, nya köksmöbler ska dit, målas och fixas och jaa, mycket mer. tusen saker som sagt men här bor vi :)


nittonde mars



godmorgon lördag. blir tokig på datorn så nu blir jag irriterad. den stänger ner rutorna helt plötsligt bara så jag fattar mig kort. pappa kommer hit och ska greja här och vi ska hjälpas åt. jag hoppas vi får en massa saker gjorda idag. när han kommer så ska jag och gubben åka iväg och fixa en massa saker. puss på er så läänge :)


kvällsbad



nu ska jag se klart på så ska det låta och sen knalla hemåt igen. blir att diska och sedan ta mig ett kvällsbad. jag hoppas på att få sova ut ordentligt med mitt hjärta inatt och så hoppas jag att mycket blir gjort imorgon. jag har fixat något inlägg som kommer upp under morgondagen, bla bilderna på lägenheten. sov så gott. puss :)


nike shoes på g


dessa skor är påväg hem till mig. ska beställa en till sak och kanske något mer. jag älskar att få hem paket, det är som julafton varje gång. haha, som ett litet barn på julafton. helt sjukt egentligen :)


rosa glitter



en ny lokasmak som var god att dricka och så ville jag samtidigt bjussa på en bild på naglisarna denna gång. rosa glittertippar med en diamant på lillfinger och tummen. mycket nöjd :)


artonde mars

hej fredag. jag slutade 11 idag och har en ledig helg framför mig, hur skönt som helst. det blir fullt upp denna helg också. pappa kommer imorgon och ska måla kök, lister och hjälpa oss. vi ska även fixa ihop byrån, lämna tillbaka köksmöbler för att de inte är som de ska efter två veckor. de har blivit fula i själva träet om man säger. vi ska även leta efter nya köksmöbler, köpa lite annat, få i ordning ännu mer och tusen saker till känns det som.

var på stan och fikade med daniella tidigare idag, hur mysigt som helst. sen gick jag hem och tvätta ansiktet, gick och solade och sedan hem till syrran. sitter här nu med min laptop och lånar deras internet, smidigt ju tills vi får vårt. ska lägga upp några kassa bilder på lägenheten ikväll eller imorgon, håll koll fina ni :)


femtonde mars

hej tisdag. det känns som att jag jobbat som en galning förra veckan och då är de lediga dagarna så himla efterlängtade. imorgon kommer mamiii hem till oss och ska lära oss att tvätta men det ska nog gå bra. visst jag kanske vet på ett ungefär men man vill ändå vara säker så inte allt blir för litet eller nåt ju för ingen av oss har tvättat innan. så det blir en heldag med mammsen hos oss. syrran kommer även förbi och så ska vi käka något gott och jag tror vi ska hämta våran byrå som vi beställt också.

vi är hemma hos mattes pappa nu, fotboll på tvn och det går ju tydligen inte att missa, nevars. så nu passar jag på att låna datorn och uppdatera er lite mer. vi skulle solat innan med men hann inte det så det fick skita sig igen och jag känner mig så blek och fuuul. urs! måste sola imorgon och då får det fasen bli en timme. jag tänkte tagit
några bilder på vårat place men jag glömde bort det men det kommer att komma upp bilder. lovar :)

kul att ni fortfarande hänger kvar nu trots flytten, ingen tid för bloggen för jag jobbar ju heltid. det skadar ju inte heller att kommentera men jag förstår er, uuuuurtråkiga inlägg på sistone. haha, förlåt mig! internet får vi i slutet av nästa vecka så håll ut och då blir det bä-ä-ä-ääätttring :)




elfte mars



hej fredag. som ni säkert vet så fick vi lägenheten förra måndagen och sen dess har vi hållt på med den, så full rulle hela tiden. tusen tack till er som hjälpte till, guld alltså. med mig är det bra och jag är inte lika förkyld längre dock ångest för min träning.. dels varit sjuk och haft fullt upp med flytt osv.

nästa vecka fixar jag nog ett nytt gymkort, vet inte riktigt vart ännu. well seeee :) vi fixar nog internet nästa vecka så då uppdateras det dom vanligt här igen, bra va?

igår var jag ledig så jag tog lite tid för mig själv. åkte och fixade naglarna, shoppade lite nytt till garderoben och även till placet. det behövdes för det har bara varit inredningsbutiker hit och dit, flytt, flytt, flytt. nu idag har jag diskat, plockat och grejat. om jag kunde rösta och välja så hade jag valt en ledig helg med min kärlek. men istället ska vi båda jobba denna helg. nu ska jag springa ner med soporna. hur är det med er? sköt om er! LOVE J


red head


jag skulle vilja färga håret rött. en snygg röd färg med en snygg nyans. det värsta är om jag skulle ångra mig men det är något som jag skulle vilja prova faktiskt men det vågar jag nog aldrig, fegis johänni. nu blir det duschen :)


han och jag





världens bästa. min bästaste. min kärlek. min pojkvän. mina andetag. luften jag andas. den är han.


första mars



godmorgon tisdag. jag har sovit tolv och en halvtimme idag, hur skönt som helst. det behövde jag verkligen och är väl nåt bättre men fortfarande halsont, förkyld, snorig, varm ena stunden, kall ena stunden och öronen är lite knas men jag lever. det blir ju ingen träning denna vecka och kanske inte nästa heller i och med att jag inte mår bra och att vi flyttar. men jag saknar att svettas på löpbandet! haha, jaa så är det. vi fick nycklarna igår och det var som att vi nästan tog med oss en madrass dit och sov där, hihi. men jag mår inte så bra så vi sov här inatt men nu ikväll och inatt som kommer så kan det nog bli att vi sover i nya sängen i lägenheten. vi får se :)


RSS 2.0