vingåker






igår efter jobbet blev det att sola i parken. när matte hade vaknat så kom han också en sväng. sen kom vi på lite så där impuls att vi skulle åka till vingåker, vilket vi gjorde. jag har aldrig hittat något där men igår kom jag hem med tre träningslinnen och ett par skor från scorett, dock ordinarie pris men det spelar ju ingen roll. jag är riktigt nöjd med allt :)


tjugonionde juni



hej onsdag. sorry för min dåliga uppis. hah, eller vadå förlåt? ibland har jag ju inte tid. slutade vid 14-tiden och då blev det bara hem för att slönga på sig bikinik och sedan gå till parken. låg där och stekte i två timmar med kokosolja. mmhhh! sen blev det ett styrkepass på gymmet. hade dock tänkt löpa där eller ta mig en runda nu ikväll men saker kom emellan och sen orkade inte min kropp mer heller. fortfarande förkyld som ni vet :)


tell me



jag vet att bloggen är uttråkig. samma bilder, ingen ny rolig design osv. men jag jobbar heltid så då bär jag jämt min uniform och när jag slutat så ska jag träna och då blir det ju på med träningskläder. om det är något ni vill att jag ska skriva om så får ni gärna säga till. vad sägs om en ny kategori om träning? :)


love robyn






tjugoåttonde maj



godmorgon tisdag. någon vaken? hiih. jag känner på mig att den här veckan kommer att springa iväg den med. efter jobbet hoppas jag på en fet och het sol på en klarblå himmel så att jag kan ligga och pressa i parken. dricka vatten med frusna hallon, glo i tidningar och dofta kokosolja. mmmmh!


carola-vita



guuuud, vad tiden ska springa iväg. efter maten slappade jag lite och för en stund sen kom jag hem från en pw. har även lämnat tillbaka ett paket som innehöll två klänningar. nu sitter jag här med hårinpackning i håret såklart och äter en nektarin. ska bleka tänderna lite, vill typ ha carola-vita tänder, jaa då vet ni hur vita jag menar. sniiiiiggggt! ska scrubba mig och så också.


lax & pasta



home sweet home. jag avvaktar med min runda och tar den senare sen, det är för varmt ute just nu. åhhhh, tänk om maten hade stått klar på borden någon gång när jag kom hem från jobbet. dreamwooorld. jag ska sticka iväg och handla lite nu. lax & pasta. dock lax och en fet sallad för min del, kanske en liiiiten klick pasta. anteckna det! vi hörs!


förra veckans träning v.26



måndag: powerwalk 5.6 km
tisdag: vila
onsdag: styrka
torsdag: powerwalk 5.6 km
fredag: styrka
lördag: vila
söndag: vila

helt okej träning här med eftersom jag fortfarande var väldigt förkyld då med. skönt att jag blir bättre och bättre för varje dag som går. inte haft någon vilodag denna vecka än sålänge så det känns brao. vågen har dessutom visat minus varje dag. jag vet att man inte bara ska kolla på den men kul när det syns där med och inte bara på måtten :)


tjugosjunde juni



godmorgon måndag. ny vecka och jag antar att ingen annan käft är uppe? haha! jag ska snart röra mig mot jobbet och efter jobbet kan det bli en löprunda, beror på hur jag känner mig!


nattdags



har legat i sängen i mer än en timme i hopp om att bli trött. börjar lyckas lite smått så ska stanga av lapisen nu! har fixat tidsinställda inlägg under morgondagen så vi hörs då. puss och godnatt :)


träningen



har kört träningsschemat i exakt en månad idag och det har gått bra tycker jag. kör styrka på olika maskiner och sedan olika övningar på en coreboll. sen har jag och emelie lagt till lite eget också och kommer nog köra en del med fria vikter nu framöver för att maxa träningen lite mer. ska nog även beställa hem proteinpulver men det är ju en hel djungel :) har varit inne och kollat på flera sidor, skickat mail, fått svar och jag har ännu inte bestämt mig eftersom jag fått olika svar men men :)


stenhårt



känns som att jag hunnit med massor idag men ändå som ingenting. tvättat, diskat och plockat lite. kört stenhårt på gymmet, två timmar! styrka med maskiner genom hela kroppen, styrka med fria vikter, löpband och crosstrainer. underbart. förkylningen har lagt sig en del men inte helt så får köra på lite "smått". hiiih :)


nelly's rea



igår smygstartades nelly's rea. ni kommer in med koderna ENGLA eller SHOPPINGANDFASHION.


lite mer från kolmården








tjugosjätte maj



godmorgon söndag. det är soooooooooooool ute. kors i taket! själv har jag slängt i första tvättmaskinen och har bara två till så det är ju okej. får se om jag hinner gå och lägga mig nåt i folkparken, om det nu är så skönt som det ser ut. igår beställde vi hem souvlaki, åt glass och hade det mysigt. vi låg med täcken hela dagen i sängen, sjukt bra! sen började min jävla förbannade mage, smärta och skit. hela natten har det gått fram och tillbaka, jaa och nu med. får se vad som händer senare sen.


tjugofemte juni



hej lördag. jag hade en riktigt bra midsommarafton. grillning, god dricka, prat, hög musik, singstar och dans. det var en riktigt bra dag :) nu idag ska jag och min älskling inte göra ett skit. vi har förflyttat oss från sängen till soffan med täcken och kuddar och så kommer dagen förbli. vi ska hyra filmer och äta gott. bara va helt enkelt, jag och mitt hjärta.


jag gråter bara i regnet


-




tjugofjärde juni



godmorgon fredag. inte vilken fredag som helst utan midsommarafton. vad ska ni göra? själv ska jag och plutten umgås med mattes pappa, helen och en familj till och några fler om jag fattade rätt. god mat och god dricka! hur trevligt som helst. drickan står på kylning, jag har redan gjort mina ärenden och det känns skönt. ska snart fixa med saker här hemma och därefter kanske jag hinner med en liten powernap. sen bada och fixa och så där. får se hur det blir med uppisen idag, så om vi inte hörs mer idag så får ni ha en jättebra midsommar. glöm inte bort att äta gott, dricka gott, sol och ett glatt humor, era fina :)


nytt till sminkväskan



idag kom jag hem med bland annat ett läppstift från clarions, en ögonbrynspenna från dior och skimmrigt puder från dior som jag kommer att använda som highlighter men även som ögonskugga. liiiike it!


tjugotredje juni



hej torsdag. vid 14-tiden tog jag helg och det var efterlängtat. har varit på stan och gjort snabba ärenden, styrketränat, gjort fler ärenden och en liiten pw också. nu är jag äntligen hemma och kan andas ut för idag och jag hoppas att jag inte somnar snart, har ju varit uppe sen 04 men ska försöka vara vaken längre idag :)


nattelinatt



nu har jag fixat tånaglarna, gjort ansiktsmask och blekt tänderna. väntar på att pappsen min ska komma förbi en liten snabb sväng och sen ska jag sova! natttteelliinaaatt.


asics





dessa löparskor från asics fick följa med hem. jag går in dom lite nu här hemma och hoppas på att jag inte får fler skoskav nu! ska snart springa och hämta ut ett paket och då ska dom tusan få invigas :) ni anar inte hur sugen jag är på en löparrunda men jag blir fan aldrig bättre när jag alllllttiiid ska hålla på!


tjugoandra juni



hej onsdag. klockan ringde efter 04 och det var dags att gå upp och börja fixa inför dagens jobb. slutade skapligt och sen åkte jag och gubben iväg för att handla lite. nya löparskor för oss båda och sen köpte han lite nya kläder och sen handlade vi mat. nu har vi ätit oxfilé och njutit. tänkte ta mig en pw men det spöregnar plus att jag lär få håll hela tiden eftersom jag nyss käka och sen måste jag vila upp mig. känns att jag tog ut mig på gymmet igår trots allt! skyll dig själv johänni!


tjugoförsta juni



hej måndag. igår tog jag mig en pw på 5.6 km och tror ni inte att det började spöregna efter halva? jag hade två alternativ. 1. gå hem, bli blöt som fan och ännu mer sjuk eller 2. spring hem så att jag inte blir kall och frusen. valde alternativ två så det blev att gå halva och springa halva. haha! idag har jag varit och styrkettränat heeeela kroppen. känns att jag har något i kroppen men tog det liiiite lugnt :)


tjugonde juni



hej måndag. ny vecka och klockan ringde 04.15 och sedan var det dags för jobb. fortfarande förkyld och dan så det blir ingen träning idag heller. ångesten bara växer i munnen på mig och jag vill ut och springa nu. springa i flera timmar, hela kvällen lång. men den här gången ska jag bli frisk innan :) kanske tar mig en lätt promenad sen, får se hur jag känner mig :)


regn regn regn



jag känner mig inte bättre :( har varit ute och gått i 30 min med paraply i regn bara för att få frisk luft. jag kan nog inte bara leva på honungste, ipren & halstabletter utan nu får det bli lite frulle och sen ett bad. kanske piggnar till något :)


kolmården










bilder av min gårdag på kolmården som var en riktigt bra dag :)


nittonde maj



godmorgon söndag. jag blev ju bara värre och värre igår. nyser, snorar, ont i halsen osv. ingen rolig natt heller för den delen. nu har jag förflyttat mig från sängen till soffan och gjort honungsté. ska bara vila upp mig och sen blir det förhoppningsvis kalas om jag blir nåt bättre. jag jobbar pååå't :)


sötsaker




jag älskar sånnahär vita sötsaker. den översta har jag här hemma men den ska skickas tillbaka, toooo biiig! fanns ju ingen mindre storlek och finns ingen nu heller så beställde dessa två från en annan sida istället. sweeet :)


the secret



jag har ju haft a seeeecret för er men som många av er kanske har listat ut. en hundvalp. en mops. en stanley. vår stanley. vi har tänkt, funderat, haft tusen frågor, fått tusen svar och tänkt återigen. vi har kontaktat olika kennlar och fått svar från många. vi fick extra kontakt med ett kennel som kändes så himla bra och de väntade valpar inom en vecka. nu har vi tänkt klart och bestämt oss att det tyvärr får vänta. vi är fortfarande unga och vill ut och se oss om i världen. stanley får vänta på oss och vi får vänta på honom i några år. så fort man ska göra något, impuls eller inte så tänker man "vart ska stanley vara då?". tjejkvällar, resor, kalas, utflykter osv. man blir så fast, tyvärr. vi känner att det inte är dags nu, att det får vänta några år. för jag vill ge honom all tid & kärlek jag kan. och visst, det kan vi nu meeen vi vill fortfarande göra saker innan vi blir bundna. jaa, det är beslutet och det var hemlisen att det var riktiga planer och funderingar på att skaffa stanley nu. & så får jag typ ångest för jag vill att vi ska ta hand om honom nu. just nu vill jag bara pussa och gosa med honom. han föddes i söndags. imorgon är han en vecka. han fick en bror och fem systrar. skulle så gärna vilja träffa dom ändå men då vet jag att jag kommer bli helt fast! men det är jag ju typ redan dock. i love them!


artonde juni



hej lördag. idag blev det kolmården med mitt hjärta, syrran & olof. hur trevlig och mysigt som helst! tredje sommaren i rad nu som jag och älsklingen är där. hiiih. jag har blivit gööööör förkyld och har fått väldigt ont i halsen. har någon jävla skit i kroppen, det känns. jag vet ju vem som har smittat mig och det är såklart älsklingen! hiiih. men jag får väl överleva. så ingen runda idag och det blir nog ingen träning imorgon heller. lika bra att vila den här gången så jag blir bra. vet ju att det bara blir värre annars. det misstaget har man ju gjort förr :)


femtonde juni



hej onsdag. är hemma en sväng över lunchen och äter. vägrar gå till vår lokal för fåglar har byggt bo där och är helt galna. flyger vid huvudet & håret och låter som fan. när jag vet att dom är döda så går jag dit. hahah. känns ju helt okej att för tre veckor sen inte kunna knäppa dessa jeans men att jag kan det nu plus att de är lite stora i midjan. man ska inte bara bli blind av vågen ni :)


sweet chili



ska snart laga kyckling med sweet chili, det kommer nog bli riktigt gott! sen ska vi äta och sooooova. puss & natti!


förra veckans träning v.23



måndag: löpning 5.3 km
tisdag: styrka & spinning
onsdag: löpning 5.3 & spinning
torsdag: vila
fredag: vila
lördag: vila
söndag: styrka & löpband

mjjaaaaa, helt okej ändå. ogillar att det blev 3 dagar vila men i torsdag åkte vi till mamma och pappa för att sova där och sedan studenfirande på fredag. lördag jobba jag hela dagen och hade ingen ork kvar. men eftersom att 3 av dagarna så körde jag dubbelt så kan jag ju ge vilodagarna dessa träningar ändå. haha!


fjortonde juni



godmorgon bloggen. förlåt för min dåliga uppis men har jobbat hela helgen och haft fullt upp helt enkelt. idag är jag ledig och ska snart ut och springa 5.3:an. vaknade vid 7 och har fixat och great lite här hemma. nu är det snart dags att byta om och bege sig :)


naglarna



ingen bild gör färgen rättvis men den här blev nog bäst iallafall. orangeglittriga tippar denna gång!


puss & nattttti



nu ska jag tvätta bort sminket och så måste jag ta lite fil med några bananskivor i. har bara ätit smörgåstårta, en piggelinglass och tyvärr några godisbitar idag. sen ska jag lägga mig och försöka sova. jag har fixat några inlägg som kommer upp under morgondagen. puss & nattttttti!


piggelin


om du är sugen på något sött så kan jag tipsa om piggelin. en sådan innehåller 55 kalorier och det är ju helt okej ändå när man är sugen liksom :)


tionde juni



hej fredag. imorse ringde klockan vid 03.40 och då blev det upp och åka iväg till johanna för att göra henne fin i håret. hon blev superfin! sen hem och sova, vakna, duscha och iväg på philles student. utspring och flakåkande och sedan blev det smörgåstårta & härligheter hemma hos dom. nu är jag hemma och tar det bara lugnt :)


nightyyyy



nu ska vi sova och jag ska drömma fina drömmar om stanley och många av hans mopskompisar. de senaste nätterna har jag träffat en massa mopsar. vi har badat, åkt båt och mycket mer. denna valp har plåster på öronen för att dem ska ligga ner. jag älskar den här bilden. han är inte mycket större än foten på bilden. ooooch så dör jag lite . . . godnatt!


respektlöst



nackdel med att bo i lägenhet är att vissa människor inte respekterar andra. det ska spelas hög musik sent en vardag, det ska bråkas & det ska möbleras om..och för vissa mitt i natten. haha. en del jobbar femskift, en del jobbar helt olika tider och en del kör 7-16 osv. men man måste ändå respektera de som ska upp vid 04 på morgonen och de som slutar vid 00 på natten. det stör mig som fan. det handlar om respekt, att visa hänsyn. gör det då för fan, hur svårt kan det va! sen kan jag förstå att man vill ha partaj ej lördag men man spelar fan inte hög jävla musik mitt i natten!


nionde maj



hej torsdag. imorse ringde klockan 04.20 så det var bara att gå upp, död eller levande liksom. haha! ligger helt död nu i sängen och har det skönt för en stund. nu ska vi packa och sen bege oss till mamma och pappa och sova där inatt. imorgon blir det att fixa johannas hår på morgonen och sen kolla på när phille min kusin tar studenten :) kommer blir dålig uppis här men ni får ha det så bra!


sleeptime



det känns ju helt okej att cykla förbi alla uteserveringar på vägen hem från gymmet och känna sig duktig. jag sitter ju inte där och dricker ett, två, tre eller fyra glas vin. inte idag iallfall. en deciliter av vitt 13,5% vin innehåller 99 kalorier. men vi måste ju få njuta och unna oss också för hur mysigt är det inte på kvällarna att ses på en uteservering :) and nooow sleeeptime!


coreboll



perfekt start på min dag med en löparrunda. sen hem och äta frulle och sen vidare till lkpg. naglarna blev jättefina som vanligt, visar bild sen. när jag åkte hem på e4an så såg jag hur många gula västar som helst. poliser, ambulansförare, brandmän osv. det var en bil som var helt total frontad, singelolycka tror jag? fick rysningar i hela kroppen. det var jävligt hemskt att se må säga. fatta hur lätt saker och ting kan förändras på nolltid. det skrämmer mig.

nu ska jag till gymmet och köra lite på en coreboll innan det är dags för ett svettigt spinningpass med pulsklocka!


åttonde juni



godmorgon onsdag. min lediga dag men full rulle hela dagen lång. jag är uppe tidigt för att jag ska ut och springa 5.3:an nu innan jag ska iväg och göra naglarna. sen blir det hem och fixa och greja och sen ladda inför ett spinningpass. puss på er :)


never without you



den finaste jag vet, det finaste världen har sett.


håkan live på cirkus



nu har jag ätit, duschat, gjort ansiktsmask och målat tånaglarna. har även lagt mig och kollar på håken hellström live på cirkus via svt play. fett!


förra veckans träning v.22



vilka härliga timmar på gymmet. först mitt och emelies styrkeschema ihop med henne och sen körde jag ett sjukt svettigt spinningpass. gahhhh och jag bara njöt varje sekund för jag älskar't!

förra veckans träning:
måndag: styrka
tisdag: styrka
onsdag: löpning 5.3 km
torsdag: löpning 5.3 km
fredag: löpning 5.3 km & styrka
lördag: vila
söndag: styrka

jävligt bra vecka måste jag få säga. visst att kroppen måste få vila men det hinner den och jag mår så bra när jag gör det här. jag måste köra stenhårt för att få resultat.


svett



jag har legat ner och slappat sen jag kom hem. slut i kroppen och trött men måste ta nåt att äta typ nu. ska köra ett hårt styrkepass genom hela kroppen och sedan svettas på ett spinningpass.


sjunde juni



godmorgon tisdag. jag är uppe före tuppen idag skulle jag tippa på, hah. har fixat i ordning med allt och ska gå till jobbet nu. ha en bra tisdag kära ni :)


a secret



jag skrev ju tidigare idag om att det är en sak som jag vill berätta men att ni får vänta till veckans slut. tyvärr kommer det kanske ta 3-4 veckor innan jag berättar någonting. men det känns förbaskat bra och vi hoppas på det bästa så snälla gör det ni också fast ni inte vet varför :) håll tummarna!


fyra timmar



legat i parken med sis & olof i mer än fyra timmar och njutit. nu har jag handlat lite till kvällen och duschat och sedan ses vi i parken igen för grillning. imorgon ringer klockan sjukt tidigt och det är dags för jobb igen och det känns bra! efter jobbet blir det att svettas på gymmet. mwiihihih :)


sola



nu har jag duschat & ätit frulle, 2 kokta ägg och en smoothie. ska snart gå till parken och bygga på brännan i några timmar. systern min kommer också. niggaaah's! jag vill typ att denna vecka ska ta slut nu så vi kan få vårat svar älskling. jag hoppas verkligen på det bästa och jag kan inte berätta för er här ännu, ni får vänta :)


in love with a lover



jag kan ju tipsa lite om danny saucedo's nyaste platta. en hel del bra låtar och nu bjuder jag på lite livemusik från honom i vakna med the voice!


sjätte juni



godmorgon måndag. min sista lediga dag, min femte lediga dag i rad och jag ska njuta in i det sista. det känns helt okej att klockan inte änns är 10 och jag har sprungit 5.3 km i skogen. hur skönt som helst och det är fan egen tid för mig. jag älskar att vara ute och gå, springa, vara på gymmet och pumpa, köra spinning, köra pass m.m. det är egen tid för mig. när jag är där så kör jag bara, svetten rinner och jag rensar huvudet samtidigt.

sen ger jag bara all beröm till människor som tar sig runt rundan i skogen på 5.3 oavsett deras förutsättningar. folk som redan har svårt att gå ger sig ut oavsett vad för de vill visa att de också kan. fan vad bra vi är folket!

ha en bra nationaldag & en stor nationalpuss till er alla från johännniii!


mopsälsklingar



"ni får en underbar kompis i en mops, de är bara så underbara". ääälllsssklliiinnngggaaar!


bort med blåsten



det blev ingen solning i parken för att det blåser en del. istället ska jag snart diska lite och fixa i ordning kycklingen inför grillningen ikväll. sen ska jag till gymmet och pumpa.


femte juni





hej söndag. igårkväll blev det grillning i parken. hur mysigt & gott som helst. idag blir det nog samma som igår. solning & grillning i parken. puss på er :)


grillningsdags



nu ska jag fixa det sista och sedan dra till parken för att grilla med sis & olof. huuuur mysigt och gott som helst. puss på er :)


balkongen





i förrgår köpte vi dynor och en duk till balkongen. vi köpte även fyra filtar, perfekt till sena sommarkvällar på balkongen om man känner sig frusen :) om någon vecka ska vi köpa balkonglåda och plantera blommor och en fin kruka till bordet.


stjärnstol





igår kom mamma och pappa med bla. denna stol som pappa har målat vit åt oss. det blev perfa & den står så fint i vårt sovrum nu.


oxfilé



igår kom mamma och pappa hit och även syrran och olof. det blev god mat. oxfilé, klyftpotatis, sallad & bea-sås. mmmmh! fick även en nyfärgad botten av syrran. sen blev det myyys!


fjärde juni



hej lördag. har legat i parken med syrran och olof och solat i 3-4 timmar. hur skönt som helst! vatten med frysta hallon, tidningar, prat, frukt & kokosolja! mmmhhh. håller på att tvätta lite nu och fixar med kycklingfiléer. har lagt en i marinad för ikväll ska jag grilla med syrran och olof. och sen kör jag några i ugnen, perfekt att ta upp ur frysen till sallad sen ju :)


back



vilken runda. mackan kom upp två gånger men jag körde ändå! haha. eftersom att båda blusarna som jag beställde från nelly var förstora så ska båda tillbaka. en ska bytar till två mindre storlekar och sedan klickar jag nog hem ett par skor som jag kikat på sen dom kom in men varit osäker på vilken size och så har dom varit slut osv. well seeeeeee :)


tredje juni



godmorgon fredag. ännu en ledig dag, stornjutarn nummer ett! jag hatar att jag vaknade tidigare än vad klockan var ställd på men men. nu har jag ätit en macka så jag klarar 5.3 på en vettig tid. målet är bättre än igår men vi får se. efter springrundan blir det hem och äta frulle och ladda inför ett tungt styrkepass med emelie :)


baksmällan 2



efter allt fix här hemma så åkte vi iväg och sola. nu har jag klippt en kompis till matte precis. ska snart ta mig ett bad och fixa mig för ikväll blir det bio, baksmällan 2 :)


puppy



vi håller fortfarande på med snacket om att skaffa en hund. vi vet vad vi vill, det valet är redan gjort och inget snack om saken. jag vill ha våran stanley som vi pratat om så länge.


andra juni



hej torsdag. när jag vaknade så tog jag bilen ut till spåret och körde 5.3 km idag. det tog 4 minuter och 20 sekunder kortare idag än igår. men igår var det ju första gången så visste ej hur det var med backar osv. hur skönt som helst! nu har jag varit och handlat lite och ska snart börja diska, städa och sedan laga mat.


run



efter jobbet blev det på med löparkläderna direkt och så kom emelie för att hämta upp mig. vi körde varvet på lite mer än 5km. hur skönt som helst. gick lite emellanåt men sprang mestadels. sjukt skönt! nu ska jag nannnnnaa.


minisemester



det är redan 1 juni, helt sjukt! jobbar bara idag och sen är jag ledig i några dagar, typ lite minisemester ju. jag hoppas på ett soligt väder dessa dagar så jag kan ligga i en park och pressa hela dagarna :)


första juni

godmorgon onsdag. åhhh, de senste dagarna har jag sovit sjukt mycket för att vara mig. typ 10-13 timmar, helt sjukt ju för att vara johänni! och då går ju jag såklart och är trött för att jag sovit för mycket. blev ingen pw imorse för jag måste vara rädd om skoskaven alltså. blir ju en löparrunda sen ikväll. ska nog tusan köpa mig ett par nya löparskor för de jag har nu vill jag nog bara köra på inne på löpbandet och gymmet!


RSS 2.0