blue nails

 


måste först och främst bara säga att jag gillar verkligen färgen på naglarna nu. hiih. kom nyss hem och jag kom hem med shortsen som ni ser och sen en dyr bra bh. great! nu är det mat och det är bäst att jag springer ner och äter. ska iväg till solariumet och sen till linda! måste blir sjuuukt brun nu ju. vi hörs. ha det så bra :)


söt bakelse


okej då, ni får en smygtitt på min studentklänning. dock är den uppnålad i längden och det puffiga. det ska sys sen är den klar. ser ut som en bakelse :) hiih!


mwihihi

 

 


skola idag men det är inte långt kvar nu johänni! efter det blir det stan med mammi, ska och prova min studentklänning och så ska den sys upp och fixas med. hoppas den är bra och att jag då blir nöjd. sen måste jag förbi solariumet, hoppas dom fått in nya solkort nu för mitt gick ju sönder. så rip det! neheej ni, bussen väntar nog inte på mig. vi hörs gullisar :)


räknar ner


jag slutar ju snart skolan. det är mindre än två veckor kvar, det är helt sjukt, snart är det min tuuuuur! vad mycket jag varit med om under gymnasietiden. fyra år. handel ett år. frisör i tre år. flytt till åkersberga och tillbaka till linköping.

jag måste bara lägga upp saker som brudarna skrev innan jag flyttade :)

"Tanken av att inte ha dig i skolan längre gör mig så jäkla ledsen , Kommer sakna dig så himla himla mkt, kan inte beskriva med ord hur mycket jag kommer sakna dig. Du gör mig så homla glad gumman, får mig alltid på bra humör och du lyssnar verkligen när man vill prata. Jag vet att de är de här du vill och de är din dröm så jag förstår dig. Älskar dig Johanna Andersson"

"Bara tanken av att jag inte kommer kunna se dig i skolan varje dag i höst gör mig så ledsen, men jag är så otroligt glad för din skull! att du fått chansen till din dröm! TA DEN! Men du vet hur mycket jag kommer sakna dig, tankarna från 7:an tills nu. Fan va vi har haft det bra!!!! ibland känns det som att du och jag är en och samma person. Ingen då menar jag ingen kommer kunna ta den platsen du skapat hos mg! ÄLSKAR DIG, TILLS DÖDEN SKILJER OSS ÅT! du  mig ,föralltid. Vi sa det va?"

"Klart att jag är glad för din skull baby..men asså du fattar inte, det funkar inte utan dej :'( Kommer aldrig klara av det, kan inte tänka mej ett liv utan dej gumman. Du får inte, DU FÅR BARA INTE ÅKA!!!!!! Älskar dej obeskrivligt mycke"




gottigott

igår blev det grillning, gottigott och sen fruktsallad! mumsisismums. idag består dagen av jobb all day long men vi hörs ikväll. ha en kanonsöndag. hoppas det regnar så ni inte kan bli bruna :) fuskigt ju när jag ska jobba!


upp

http://kulturbloggen.com/wp-content/uploads/2010/02/upp-pixar-film.jpg


jag och hjärtat gjorde tacos igår, hyrde film och det blev upp och massa mys. sjukt härligt fredag. idag gick jag upp tidigt för att fixa frisyrerna och nu passar jag på att skriva lite här. idag ska vi tvätta älsklingens bil och bara ta det lugnt. blir nog grillning ikväll med syrran och olof och kanske någon god efterrätt till det. vi kanske hörs sen :)


lockar

 

 


fixade iordning två gullisar som ska på bröllop idag. hann inte ta några direkt bilder för det blev lite ont om tid mot slutet men lockigt, gulligt, fläta och slarvigt. så himla fina :) den första bilden är dock från tidigare i veckan!


my hair right now

 



sådär såg jag ut igår under färgningen. är sjukt nöjd och det känns jättebra. bättre bilder kommer nog i veckan. förlåt för dålig uppdatering men ibland har man det fullt upp och prioriterar då inte bloggen i första hand. hoppas ni haft en bra vecka hittills :)


my new footwear



där har ni skorna som jag ska ha på studenten. dom är urläckra på. loove theeem :)


check on it

ögonen är nog sjutton bra nu. var på apoteket igår och de trodde det var någon infektion så jag köpte något där och nu är det nog allt bra, iallafall vad jag märkt och känt. var på stan med mammi och shoppade lite. en söt klänning och skor. så check on it! lättnad kan jag lova.

idag blev det skola och stan med hebis en sväng. och vet ni? min klänning har kommit!!! var inne igår på bröllopshuset och då hade den skickats från england. hade inte med mig studentskorna och så, så därför ska jag dit och prova den på måndag :) imorgon ska äntligen mitt hår färgas.


uppsättningar




jag har inte varit och solat ännu för mina ögon är konstiga, dom är lite röda. vet inte om det är pollen men det har jag aldrig känt av innan. hur som helst kom erik förbi för att tunna ur håret och fräscha till det lite annars så har jag mest bara slappat. väntar på att två sötisar ska komma så jag kan öva på deras uppsättningar inför lördag, så ser det ut :) känner att jag har noll inspiration nu när det gäller uppsättningsfronten, ingen fantasi nu när jag är sjukt skoltrött. bilderna är från i fredags när jag slängde ihop nåt med sandras hår på några minuter, haha men det dög nog allt :)


fjärilar och blommor

 

söta va? nu ska jag äta lite frulle sen ska jag och sola, ingen sol framme nu så det får nog bli solarium. måste nästan sola varannan dag nu fram till studenten för jag vill vara sjukt brun då :) samtidigt får jag sån ångest för varje gång man solar solarium ökas risken för hudcancer med 70% eller vad det nu är.


lediga tisdag


godmorgon på er. ni får se sen vad jag ska pyssla ihop, hihi. har målat naglarna nu och ska snart pilla med lite dekorationer. tänkte kört diamanter men jag kör på de andra, måste bestämma mig vilka bara :) skönt med en ledig tisdag!


cahpnlle

kan fortsätta på skofronten när jag ändå råkade hitta dessa sötingar som kommer från www.chapnlle.com. de blir dina för 949:- spänn!




oslagsbart


det är helt sjukt hur jag bara kunde stöta på någon så underbar och som blev min. jag trodde inte att det fanns en sådan speciell person som du. det finns inga ord för hur mycket du har hjälpt mig. du kom in i mitt liv och förändrade det till den bästa tiden i hela mitt liv. du är den bästa i mitt liv, det bästa som har hänt mig. du är världens bästa!


ge mig tips

http://desslikes.com/images/2009/nelly-rosa-pumps_56866260.jpg


jag behöver tips på butik med någon söt korall eller rosa-färgad klänning och ett par rosa skor. jaa, jag är lite kräsen på både klänningen och skorna men någon som har tips? ni måste hjälpa mig nu. jag får sån panik, letar som en idiot ju! :) tog bara två bilder för att liksom och de behöver inte se ut som de!

min studentklänning är försenad också, tackar askmolnet för det!


sweet shoes



söta skor från nelly, iii like theem :) i wanna be a billionaire so fricking bad, buy all of the things I never had! vad tycker ni?


skogssjön

 


 

åkte in till skolan och färgade mina bryn plus fransar sen blev det så gott som hemfärd. jag och hjärtat köpte lite fika och åkte till skogssjön och myste, kände på vattnet och så. hiih. har varit hos tandläkaren med och det gick ju bra. nu ikväll blir det mest lugnt, är sjukt hungrig iallafall :)


we made it

sjukt mycket på jobbet förut. nästan katastrof där ett tag but we made it. till slut visste jag inte vad jag gjorde för det var så jävla mycket men men. har krypt ner i sängen nu och har inte så mycket mer att säga. kul att höra när folk säger att dom läser min blogg! ibland är den ju urtråkig, som idag tex.. men jag har ju jobbat aset av mig kan jag lova! ont i hela kroppen och nu är det dags att sova, vila fläsket lite!


skitväder

typiskt att det är skitväder när jag hade tänkt sola ute om det var fint väder. det lär väl komma regn snart också men men. åkte ner till solariet men då var kortläsaren inte på och mitt kort gick sönder så fick sola nere i stan istället, funka ju det också liksom. har målat tåisarna och ska snart ta mig en dusch, sen blir det jobb tills kvällen så det här blir nog det ända jag skriver för idag :) ha det så bra.


not afraid



ronald







lite bilder från i fredags :)


lördag





världens bästa morfar och mormor och sen supergod middag. lugnt idag på jobbet vilken även var skönt det med. när jag kom hem var maten klar, jättegott sen blev det en promenad, fika och mys. har bäddat ner mig i sängen nu och kollar på tv :)


snuten i varuhuset



två bilder från gårdagen och det var riktigt kul. ni får fler ikväll sen. älsklingen hämta mig på jobbet igår och det blev grillning här hemma sen, jättegott. sen hyrde vi snuten i varuhuset, haha den var bra :) idag blir det jobb hela dagen och likaså imorgon med men jag ska försöka uppdatera så mycket det går. ha det bra era sötisar :)




12-års jubileum







nu ska jag snart bege mig till jobbet, 12 år idag som jag berätta för er igår tror jag. ansiktsmålning, ronald kommer och grejer! sen ikväll blir det mys med min älskling och guuud, vad jag längtar tills dess :)


yummie


sååå jaa! nu fick jag in bilderna på datorn. erkänn att det vattnas i mun? hiih!


elise ryan

 

fick hem klänningen idag. jag älskar den! men jag gråter nästan över att jag måste skicka tillbaka den för att jag inte får igen kedjan i ryggen vid tuttisarna. det suger, vad ska jag göra nu? finns ju inga! en annan jag tänkte köpa har ju en annan i klassen köpt men men :)


smultronstället

det är ju så kul att allting hela tiden går som jag vill not. jag, hjärtat och hans bror åkte till smultronstället förut och gottade oss glass i solen. härligt härligt och riktigt gott smakade det. har bild på glassarna och ni kommer blir sugna, tråkigt bara att jag inte får in bilderna i datorn nu!



30-minutare


var och solade en 30-minutare, hur skönt som helst. när jag låg där så kom jag på att jag kanske kunde kapa av ett par gamla svarta chinos till shorts vilket jag gjorde. haha, alltid kul att pyssla lite för dom hade nog ändå legat i lådan resten av tiden! klockan springer iväg och nu blir det duschen, lite plugg och sen sömn. vi hörs imorgon :)


toplista

det var en orm på jobbet förut, utanför alltså. som slingrade runt bland våra parkerade bilar och gissa om jag blev rädd, tog en omväg för att den inte skulle äta upp mig och så höll jag på att börja gråta med. sjukt att man kan vara så rädd. fiiifaan!



johannas toplista just nu, johanna vill:
* ta studenten
* åka till turkiii
* flytta med min babe
* vinna på lotto
* ha sena sommarkvällarmed grillning och mys

black and white


jag var tvungen att testa lite inför fredag så att såhär får det se ut. det är nämligen 12 års-jubileum på jobbet och jag ska vara värdinna. ronald kommer så jag ska hjälpa honom, sen blir det ansiktsmålning och en massa. 140 inbjudna gäster tror jag det var som kommer, pressen och sen är det säkert något annat. hihih, ser fram emot det men känner mig som er servitris i kläderna :) hiih!


kritik hit och kritik dit

var och klippte mormor och morfar förut, så fina dom blev :) efter det blev det jobb, skulle börja tidigare men det var så lugnt så jag fick gå hem om jag ville. jobbade en timme och kände att jag ville sluta tidigare så jag gick hem. så ingen tvingade mig till det utan jag valde det :) haha. är ju en massa kritik mot jobbet nu och jag kollar på dokumentären, rätt sjukt vad folk inom kedjan har varit med om. ingenting jag har upplevt på min restaurang men det låter precis som att detta sker allt och alla och överallt. fäällsshh!

http://rebeccafb.blogg.se/images/2008/mcdonalds_13347030.jpg

självklart väljer dom att hacka på sveriges största kedja. gå till max och burger king, jag har hört saker om dom kan jag säga. ingen har väl tvingat dig till att äta på mcdonalds? gå inte dit och ät då om du ändå håller på att gnälla. gå till en pizzeria som har ur äcklig hygien som helst, precis varit ute och rökt och ska sedan göra det du har beställt med en gammal burk tomater. klagar du på det? haha nae, typiskt svenskar!

här kan ni se det iallafall -> http://svt.se/2.118538/dokumentar?lid=index_313009&lpos=sajt&from=innehall_ao

nu ska jag se klart sen plugga, kanske sola och så prova skjortan inför fredag. ska vara värdinna på jobbet då för vi har 12års-jubileum.


söt spets


åhh, vilka sötisar. spanat in dom ett tag nu, so sweeet :)


schoooolday


såååjaaa! ska snart gå till spårvagnen, kort skoldag idag och det gillar jag. idag blir det plugg, mormor och morfar och sen jobb. får se om jag hinner blogga nåt mer. ha det bäst!


rip naglisar

förlåt för dålig uppdatering och en tråkigt blogg. har inte haft tid helt enkelt. skola igår och sen blev det att kolla på älsklingens match, dom vann och han gjorde mål. hiih. idag har jag varit ledig. tagit bort mina naglar så jag säger bara rip mina naglisar! jobbet är nog glada nu iaf :) så var som sagt på salongen ett tag och sen blev det mat från spicy hot, kinafooddiiiiee. nu är vi hemma och myser och det blir snart duschen plus plugg. känner inte alls för att plugga mer religion men men, jag ska försöka :)



beställt


happyface säger jag bara. nu fanns klänningen som stod först på listan, i min size. nu är den beställd! bild kommer när jag har fått hem den :)


helt slut nu

helt jävla slut i hela kroppen, ont på flera ställen. jag förstår inte hur folk kan äta så jävla mycket, haha nevars :) men ärligt talat så var det sjukt mycket och jag är helt slut verkligen. duschen och sängen väntar. imorgon blir det skola och sen gym! vi hörs.


all day long

nu ska jag fixa mig och sen blir der jobb all day long. lär vara riktigt mycket idag, en resdag ju! nu kööööör vi! :)


varamon

 


 


 

det blev pizza på uteserveringen, så jäkla gött det smaka. sen tog vi oss en sväng till varamon, planen var att spela minigolf men det var inget så det blev en promenad vid vattnet och sen en god glass. bakgrunderna på bilderna ser nästan overkliga ut, så fint där vid vattnet ju! kände även på vattnet och det var dökallt! sen åkte vi hem till mig och slappade en stund. nu ska jag snart sova!

 

 


leozebra



nee nu får mina tjejer ta och kommar. är riktigt hungrig och det lutar åt att det blir mat från valentino. jag är nog värd en pizza, vet inte när jag åt det sist. nästan så att det vattnas i munnen! haha. måste torka klart håret för nu är dom visst på g!


i don't want to


jag vill inte leva om du inte vill leva bredvid mig , vid varje steg, vid varje andetag.




hate spiders

åhhhhh, höll på att dö. min älskling åkte för ett tag sen och så gick jag för att kolla något i min garderob, kollade i en påse. vad låg där? en jääävla spindel! ringde ochb grät till honom och han hade inte hunnit ut på motorvägen ännu. min superhjälte, mitt allt, min älskling!!!! han kom och hjälpte mig. i love you!


marabou polka

 

 

igår åt vi god mat, fruktsallad och sånt. testate marabou's nya med polka, yummiiieee säger jag bara! hyrde en skitdålig film som jag inte ens kollade på och då är den ju inte heller värd att nämna, kommer heller inte ihåg vad den hette. vi somnade rätt så skapligt, riktigt skönt. ikväll sen ska jag vara med de bästa tjejerna :)


lediga fredag

godmorgon på er. nu har jag skickat in min uppgift, lättnad kan jag lova. ledig idag, så himla skönt kan jag lova er. jag tänkte röra mig mot solariet och sen kanske ta mig en sväng förbi mormor och morfar, saknar dem ju! sen ska jag nog försöka hinna med lite ansiktsmask, hårinpackning och sånt mys som jag gillar, hihih. ikväll sen kommer matte och guuuuud vad jag längtar! men nu först blir det frulle.


kuddisar


supersöta kuddar från h&m. jag blir ju inte lite sugen på att flytta nu och få inreda allt :)


dance hall track

 

 


lapisen

jag är snart klar med religionen också. fan vad bra! har nyss ätit lite frulle och ska snart börja fixa mig och sen dags för wörrrrkk. är fortfarande kvar i sängen med lapisen, sjukt gött. nehej ni, bäst att röra sig nu så jag får något gjort här innan wörkiwörk. vi hörs sen!


leotoffs


söt leotoffs som jag köpte för någon vecka sen för 10 spänn tror jag det va :)


nybäddad säng


mycket folk idag på jobbet men det är ju en resdag, skönt att tiden gick hyffsat fort. min älskling kom förbi också. hihi, det han skrev på kvittot gjorde slutet av dagen riktigt bra. han lyckas alltid :) har precis lagt mig i en nybäddad säng men det är tomt. imorgon är det woork igen, göttt. dubbellön också. liiike!


zebra


zebreleggings från lindex som bara kostar 79:- just nu! jag gillar mönstret.


workiwork

godmorgon. blev väckt av jobbet, de ringde och väckte mig. hihi. så det blir jobb idag senare sen, skojsigt. försöker vakna till nu så jag kan börja plugga. är så trött på jv nu pga uppgiften jag har, sen är inte religion det bästa jag vet heller. ligger fortfarande kvar i sängen hos min älskling men han är på jobbet, tummen ner för det! nehej ni, det är nog dags att köra igång så jag får lite lättnad :)


dog lite nu


jag dog lite nu, som jag alltid gör så fort jag ser en mops. de är to die fooor! ge mig stanley nu!





ledighet i några dagar

ååhhh, så tråkigt det är att plugga religion. kan inte bara alla kurser vara slut någon gång? just nu känns det som en evighet till studenten och i förra inlägget tyckte jag att det kändes nära. har gjort lite på religionen men nu stänger jag av datorn och tackar för mig! ingen skola förrän måndag, mmhh looove it.


tips på jeansshorts


någon som har tips på vart man kan hitta snygga höga jeansshorts? :)


en månad kvar

har precis slutat för dagen och idag är det exakt 1 månad kvar till studenten om man räknar datumen, lalalananaanaa :) skönt att det verkligen närmar sig nu. blev klar med uppgiften på samhällen förut plus att jag även gjorde klart uppgiften som vi ska göra imorgon. det är inlämnat. idag blir det mest lugnt, kanske ska träna men jag är fortfarande riktigt förkyld så får se lite. blir lite plugg också, projektet ska jag bara kolla igenom och sen skicka in och sen ska jag skriva lite på religionen med!


helt slut

jag är helt jävla slut i kroppen och överhuvudtaget. permanent och sen klipp plus färg på mammi. det blev jättefint. vi hann med en sväng på ikano med lite fort men hittade inga skor och ingen klänning heller. hem och klippa mammas vän, äta och nu sitter jag här. skulle fixat matilda med men jag var tvungen att säga ifrån för jag har ont i kroppen och ingen ork alls. skittråkigt med bara text, jag vet men ni får stå ut.


dusch & sömn

så jaaa, nu har jag kommit hem från jobbet och ska snart ta mig en dusch. det var mycket idag men tiden gick fort så det var ju bra. nehej ni, jag avrundar här! dusch och sömn nu på schemat. skolan imorgon och mammi kommer, ska snygga till hennes hår lite. vi hörs :)


söndagen 9e maj


godmorgon på er. bild från igår när jag hade lite hemmaspa. hiih. igår det blev ingen solning igår utan det blev mys och avatar. jag bara ääääälskar filmen. sjukt bra och jag vill se den igen. längtar tills tvåan kommer ut :) nu blir det iallafall solning sen ska jag jobba!


jumpsuit


h&m, h&m, cubus & cubus.

jag tycker det är så fint med jumpsuit. provade den i leopard från h&m för ett tag sen men såg ut som en hösäck typ, hahah. den passade inte mig men det är snyyggggt. finns en massa fina och jag valde bara ut fyra för er :)


regn hela dagen lång

hur mysigt är det inte att vara med den bästa när man kollar ut och ser hur urket och regnigt vädret är? amazing. hiih. ska krypa ner hos honom igen sen ska vi iväg och hyra film och köpa något gott. mysiskläderna är på på oss hela dagen, hiih. i love you my m!


nedräkning

 

mindre än 5 veckor kvar till studenten.
exakt 5 veckor kvar tills turkiet igen med mitt hjärta och min familj.
l ä n g t a r !



pyramid



sweet top



söt topp från lindex som finns i både svart och vitt. den blir din för 399:- riksdaler!


avatar

http://fredrikedin.files.wordpress.com/2010/01/avatar_poster1.jpg


godmorgon på er. mysigt igår med tjejerna, prat, åt lite gott och kollade på tv. hiih. vaknade tidigt för att jag drömde en mardröm och ville inte somna om. men idag blir det en lugnt dag. jag ska göra ansiktsmask, en hårinpackning som ska få sitta i länge, bodyscrub, tandblekning och sånt härligt som jag gillar. senare sen kommer min älskling och vi ska bara ta det lugnt då också. sola, hyra film, tror det blir avatar och ha det riktigt mysigt som vanligt! 1 år och 3 månader idag, förlovade i 3 månader :) förresten, någon som sett avatar?


bloggportalen


inte först och inte sist på listan av dom som har flest besökare i norrköping. mjölby fanns inte med så jag valde nkpg eftersom jag är där mycket också. haha, lite happyyfaaace! något speciellt ni vill att jag ska skriva? ni är lite fega för att kommentera tycker jag. kom igen nuu :)




mjukisdresss

nu ska jag byta om till en mjukisdress, tvätta bort sminket och sätta upp håret. även jag kan tycka att det är skönt, haha! sen iväg till tjejerna :) bye byyeeee!


new's


nytt på h&m. om jag gillar den? aaa, jag säger bara det :)



my hair



jag ogillar mitt hår just nu, färgen är nästan euuuwww. uttvättad och jag kör med inpackning för att färgen ska försvinna mer. men det är inte kul alls för om inte mitt hår känns bra så blir det en bad day men jag får överleva. det är bara onödigt att göra något med det nu när jag ändå har en tid om några veckor. blir lite annat inför sommaren och det gillar vi, hiiih :)


fredagen den 7e maj


praktik idag som vanligt på fredagar. fick avbokning så idag blev det lugnt men dagen gick fort ändå. min babe kom och klippte sig, gööör snygggt! sen klippte jag maria och hon klippte mig lite. frääscht :) nu är jag hemma och har precis ätit tacos med pappi. ikväll blir det myyys med tjejerna!


lite städning


håller på att städar och plockar i ordning lite här nu medans min babe är iväg. hoppas han blir glad! vågar inte lägga ut en bild på hur det ser ut men tänk er en stor halv garderob med kläder som inte har någon byrå, som får ligga på golvet. haha naee, but back på business nu :)


sötisötaaa

gymmet förut men jag tog det lite lugnt eftersom jag är rätt såm förkyld fortfarande. meeeeeen, när ska mina skor och klänningen som jag vill ha komma in i min size? så fort jag sitter vid datorn så går jag in och kollar och uppdaterar hela tiden. haha jaa, men man vet ju aldrig :) gjorde likadant med mina 14 cm leoskor och helt plötsligt så fanns dom där. spanat in ett par söta leggings också på nelly som jag såg på stan idag. kanske inhandlar dom imorgon, mamma lääääs inte!


strumpisar


det finns så många söta strumpbyxor nu. alltifrån hjärtan, prickar, ränder, leopard och mycket mer. visst är det kul :)


billionaire

 


religionsekter

 

 

sitter i skolan nu och försäker få något gjort, jobbar om jehovas vittnen. sen ska jag antingen stanna kvar och plugga lite till eller åka till stan en sväng. efter det blir det gymmet, är bara förklyld nu..orkar inte vänta mer :)


sovdags

köpte ny foundation och rouge förut, sånt som går åt ni veeet. haha och jag sitter inne på nelly hela tiden för att hålla koll på mina saker som jag vill ha, men dom finns inte i min size just nu. dom kan ju komma in när som juuu! ska strax krypa ner i sängen. måste bara säga att jag har hållt tummarna för mina tjejer i klassen idag som har gjort gesällen. jag hoppas och tror att det gick bra för alla :) natti!


give me some nice pink shoes


har precis duschat och så nu. tror jag lägger ner rosa skor till studenten, det måste vara såndär fin rosa men det finns inga alltså, så jag får köra på skorna som jag allra helst vill ha nu, kan dom komma in i storlek 36 då. looove them! men nu vi ska iväg till stan en sväng och sen ska vi till us i linköping :)


party alias



spelar party alias, riktigt roligt. vi är på andra omgången nu och jag och hjärtat vann första och nu i andra omgången så leder vi. hiih. efter detta blir det sovdags. nu är det våran tur :) så jag säger natti!


new rings

 

ringar som jag fick när jag fyllde / köpte förra veckan. favoriten på bilden just nu är den på ringfingret :)


way to train


har gjort det jag ska. blev helt slut bara av att duscha och ta på mig kläder, så lite feber är kvar, förkyld som en idiot och svullen i halsen. hade jag inte varit det så hade jag varit på gymmet nu. buhuu, det suger verkligen. bästa att packa och så nu, tåget väntar väl inte på mig :)


flätinspiration






skön start

godmorgon på er förresten! idag mår jag bättre och tänkte ta mig en ipren för att bli lite bättre ändå och få i mig lite frulle. ska fixa tånaglarna och färga ögonfransarna sen tänkte jag. tänkte testa det ljusrosa från h&m som jag fick när jag fyllde. lite sådär skön start på dagen, det är vi alla värda. ingen skola idag eftersom man ska bara jobba om man inte gjort klart allt men det har jag. ska åka till min älskling senare sen. sovit utan honom i två nätter, det måste nästan vara rekord! bäst att jag rör mig nu så det händer nåt :)


oh no

 

det är ju helt sjukt! hur ser hon ut? och ändå är hon inte nöjd. finns det någon kroppsdel hon inte fixat? naee va! jag trodde att det fanns proffs inom yrket. proffs som kunde säga att "nej, jag gör inte detta på dig" eller att "nej, men vi börjar med en sak först". det finns vissa gränser och stopp som säger att "nej, men du.. vänta lite nu" men tydligen inte. har man inte någon sån gräns själv så hoppas man ju absolut på att en välutbildad person ska ha det, men naee, sorligt då. sen är det ett val man gör men vem vill betala för att se sämre ut? förstår inte att kirurger kan gå med på sånt. självklart om jag hade fått välja hade jag velat operera hela mig, allting jag ogillar. men tänk på att ni är fina som ni är och att ni är älskade för den ni är :)

new header


men vilket kul liv jag har när jag är sjukiiis då. fixar en ny header. svart och vitt, tråkigt va? men det är ju ändå snyggt! sitter och väntar på att klockan ska bli lite mer sen ska jag ringa ett hemligt samtal! nu blev ni nyfikna va :)


ease white


när jag ändå ligger hemma och är sjuk är det ju tur att man kan unna sig med tandblekning ändå. denna spruta är snart slut, tur att jag köpte två :) min kommer från www.easewhite.se/.


more pics








 

bättre sent än aldrig sägs det. lite fler bilder från min 20-årskväll med mina bästa tjejer :)


my pass


ni minns väl att jag fixade nytt pass för två veckor sen eller nåt? här har ni det och hur kul är det att se så allvarlig ut som möjligt då? haha, man får inte flasha ena örat liksom. nu ligger fortfarande i sängen eftersom att jag inte blivit bättre. det här suger ju getpung rent ut sagt. jag hatar att vara sjuuuuk! så inga bilder på johänni idag kan jag lova er, haha.


have2have





 

skor kan man väl ändå inte få för mycket av :) mmhhh, skor från have2have!

 

 


sjukis

godkväll. trodde jag skulle hinna blogga igår innan älsklingen och hans familj kom för att fira mig men det hann jag ju inte :) hihi. det blev god mat, god efterrätt, jättefina presenter och trevligt sällskap. sen följde jag med älsklingen hem och jag somnade nästan direkt och nu är jag ännu mer sjuk. halsen är svullen, förkyld som ett as, helt slut för ingenting och varm och kall emellanåt. så nu är jag hemma igen för att vila upp mig så jag blir frisk. jag orkar inte vara sjuk nu, har varken ork eller tid för det. så ni får nöja er med detta tråkiga inlägg för idag :) natti!


förkyldis


godmorgon bloggen. då var jag vaken igen efter en rätt så skön sömn ändå trots att jag sov utan mitt hjärta inatt. sitter här med mina nya rosa morgonrock och ska snart åka och fixa lite som att skicka tillbaka dom fula rosa skorna, sola och sånt. mamma och jag ska köpa näsdroppar med och sånt. känner mig så himla rutten när jag är förkyld. fyfan! jag får glädja mig åt att jag inte ska till skolan förrän på torsdag. happppyy!




RSS 2.0