än mitt eget blod



jag vet inte hur många gånger jag har sagt det och hur många gånger till du kommer att får höra det. jag önskar att det fanns ord som kunde förklara hur mycket jag älskar dig och att du verkligen är allt. du är den som fångar mig när jag faller, som får mig att le när jag är ledsen, som får mig att känna att det är ljusare dag i morgon, som alltid finns här för att hålla min hand. jag ger dig all min kärlek, jag ger dig mitt leende i glädje. jag ger dig mitt hjärta av kärlek. du är den bästaste! du har mitt hjärta i din hand.

du finns längre in under mitt skin än mitt eget blod.




very sweet

justää hörrni, jag fick klänningen i fredags, very sweeet men jag vet inte, den är väldigt a-formad om man säger så jag kanske ska göra om den till min egna för jag gillar ryggen juuu. måste fundera lite på hur jag ska göra med den. vilka problem man har, eller hur?


härlig söndag

jaaa, godmorgon på er. vad gör ni för nåt? själv sitter jag här och nästan halvruttnar, ska fixa naglarna och lite sånt om ett tag tänkte jag. igår blev det att fira carro och hos henne bjöds det på jättegod mat och en trevlig kväll, kvällen avslutades med utgång i linköping och om ni har tur så kanske jag lyckas få några bilder från kvällen. tack igen för kvällen brudar!

idag blir det en lugn och skön söndag. fick faktiskt lite vårkänslor, konstigt nog men det är nog bara för att snön håller på att försvinna lite med sakta steg. lite nagelfix och sånt och senare sen blir det det bästa på hela dagen, det bästa i livet, jag åker to myyy love. hiiih. skola imorgon och det känns ju inte alltför kul men det ska bli kul att träffa tjejerna som jag inte sett på tre veckor, några har jag lyckats stöta på under dessa veckor. mwiwiwhihihi!


glasögonorm

 

ibland måste man bjuda på sig själv och godmorgon på er, jag bjuder på dessa!


lovelovelovelove

 

v ä r l d s b ä s t ! i l o v e y o u !

 


nagelfix just nu

nu sitter jag här och vaknade för snart en timma sen men jag somnade rätt så tidigt igår med så det säger ju sig självt. jag passar på att måla naglarna nu, fransk manikyr med vitt, hur fräscht som helst! idag ska vi ner till stan här en snabbis för jag har ett ärende och sen ska vi sola igen, så skönt. senare idag så blir det nog lite shopping och sen bio, så himla mysig fredag!

http://www.houdi.se/blog/wp-content/uploads/2009/02/bio_gtb1.jpg


yesterday

igår morse var det dags att hjälpa till med jontes flytt. för mig och helen blev det städning och killarna fick bära. hahah och självklart var det på våningen högst upp och inte nog med det för när man trodde att man var framme så va det en våning till. hahah. det gick bra och fort iallafall som tur var. sen kom pappa och hämtade upp mig och babe och vi åkte hem hit och myste. vi gick o solade i 50 min, lite browniie sådär och sen blev det film och mys! där har ni min gårdag.


jävla projekt

jääävla tjat om projekt, jag vet men jag mår dåligt av att tänka på det för det är så sjukt tråkigt. nog tjatat om det idag och nog jobbat med det idag också. ska ta mig en varm och skön dusch nu innan jag ska med tåget. hoppas det går bara men lär väl få åka buss men men! imorgon ska jag och älskling hjälpa jonte mer flytten tidigt på morgonen, vilka hjältar vi är alltså. så börjar min morgondag iallafall. vi hörs säkert imorgon här i bloggen :) sköt om er och halka inte!


so johanna-style

ni bloggeskor och alla ni andra, har ni tänkt på att en känd bloggerska har härmat efter mig med tre steg i exakt samma ordning? haha, jag kanske är hennes förebild, vem vet. lite småkul faktiskt. jag tror ni vet vem det kan vara. nanananaa . . so johanna-styyyle!


nya klänningen är beställd

gud vad duktig jag känner mig nu när jag har gjort en del på rapportskrivningen på projektarbetet. hiih, och visst är jag värd en klänning då? bild på klänningen har ni här under texten. visst är den fin, hoppas bara att den är bra på mig också. den kanske hinner komma tills på lördag för då kanske det blir den på tjejkvällen!




free fallin'



halva lovet

halva lovet har gått och det känns ju sådär måste jag säga. har suttit med projektet ett tag nu och det går ju framåt iallafall. huvudsaken, eller hur? :) jag tänkte besälla mig en klänning också, jag tror jag har bestämt mig för en men jag tycker ju att det är svårt med sizerna när man beställer men i värsta fall få man ju skicka tillbaka. den är riktigt snygg i ryggen iallafall, mee liike!

min älskling åkte för ett tag sen och idag har vi bara så gott som degat, så myysigt. jag gjorde chokladbollar medan han fixade dig lite. hiih. ska fortsätta lite med projektet nu igen och senare sen ska jag till han, världens bästa!


soliga snövädret

heeeej på er guuuyyys ute i det soliga snövädret! det blev ju som sagt jobb hela dagen igår och det gick bra. kom en oväntad buss på 50 pers men vi fixade det trots allt även fast 2 var sjuka på kvällen. tror det va två stycken iallafall..ajaa, sak samma. jag och min älskling har precis varit och ätit på filipos, yummie. nu ska vi snart åka tillbaka hem till mig, vi har gjort lite ärenden här i nkpg. ikväll blir det bara lugn och en massa myyyys. vi hörs!

 


tattoooo

 

jag är så sugen på att göra min andra tattooo alltså, det kommer bli så himla fint. nu har jag iallafall fixat mig och ska snart få i mig lite frukost. världens bästa mormor kör mig till jobbet sen, so sweeeet! som sagt det blir ju jobb hela dagen och sen kommer my love. hur mysiiisss som helst. vi hörs hörrrnniii!


work all day long

vaknade i morse av att jobbet skickade sms och frågade ifall någon kunde jobba ett tidigt pass idag. jag ringde upp och sa att jag redan jobbar senare under dagen men jag börjar lite tidigare så idag blir det wooork all day lång, första dagen på lovet och jag jobbar. buuuut you know.. cash i cash and cash is king, det är ju det jag brukar säga hörrni :) hiiih. nu har jag lämnat in en uppgift som tydligen skulle in idag. tur att jag hann göra den och jag känner mig så duktig så. lättnad också för den delen. nehej ni, nu ska jag fräscha till mig lite och sen blir det jobb all day long. när jag slutar så kommer mitt hjärta hit, hur underbart som helst! :)


kvällssmörgås

godkväll. jag och mami åkte till mormor och morfar en sväng förut. det blev en kvällssmörgås och så snyggade jag till dom i håret också. soo sweeet. just nu ligger jag nerbäddad i sängen och håller på med ett arbete som ska vara inne imorgon. vadå sjukt? vi har lov, hallååå. vi har haft praktik 9 timmar varje dag i två veckor, vad mer begär dom av oss..joooo att vi ska sitta på våran ledighet och göra klart uppgifter som ska lämnas in. sånt gillar inte johanna. det känns som att lovet är förstört alla redan! puuuuuuhh, jag orkar inte men jag har kommit igång väldigt bra och ska finslipa och fixa imorgon innan den ska lämnas in. jajaa, det får duga.


nya bikinin


hämtade ju ut min bikini igår och den sitter fint. hiiih, är så nöjd så. nu väntar jag bara på min andra bikini som jag beställde samtidigt fast från ett annat ställe. jag tror att den ska komma nu i veckan eller veckan efter. vi får hoppas på det för man är ju nyfiken på det man beställer kommer att sitta. nu ska jag och mamma åka en sväng till mormor och morfar. hoppas dom känner igen mig i min nya hårfärg. hiihh. jag hoppas verkligen att morfar ser att det är jag idag men det är bara att vänja sig helt enkelt, det blir så för många när man är gammal..tyvärr :) min morfar och min mormor, världens bästa morfar och världens bästa mormor!


smoothietaaaajm

nu har jag precis gjort mig en supergod smoothie. frysta blåbär, en banan, lite fil och sen en matsked med apelsin/ananasjuice. hur fräscht och gott låter inte det tycker ni? så nu sitter jag och dricker den och det blir nog en till senare ikväll sen fast med kiwi och lite annat i då kanske. hiih. vad ska jag göra denna söndag egentligen? jag har varit med min älskling tills han åkte och sen suttit här och glott men jag har ju faktiskt fixat lite viktiga saker också. vi får väl sen vad denna söndag har att erbjuda!


förlovningsringarna

 

8/2 2010 förlovade vi oss.
du är allt. vi två mot allting. förevigt.
jag älskar dig!




min mobil är lite sjuk

min mobil är verkligen knas. ibland kan det bara stängas av, kameran funkar typ aldrig osv. jag fick blackout när jag skulle slå in min kod och slog visst fel 3 ggr. fick leta fram en jävla puk-kod, tur att man sparar sånna viktiga papper alltså. nu har jag iallafall mailat pc city och sagt att min mobil är lite sjuk eftersom den inte funkar som det ska. får se om det måste åka in och opereras lite. jag vill ju iallafall ha en som funka, det vill ju alla! jag fixade även internetbanken i veckan, hur smidigt är inte det då? jag fick precis igång det och gud så bra det verkar va alltså. haha.


drag me to hell

godmorgon era söndagsläsare. min kväll igår bestod av en massa, massa mys med min älskling, matlagning..riktigt god mat för övrigt, vi hyrde även en film som hette drag me to hell. nu sitter jag här bara och tar det lugnt. babe åkte för ett tag sen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. det är söndag och jag har sportlov, hur skönt är inte det egentligen. jag tycker det är så synd att jag inte kommer ha mer lov sen när man kommer ut i real life!

http://cinefantastiqueonline.com/wp-content/uploads/drag-me-to-hell-poster-560x829.jpg


det är snökaos ute

hur mår ni i ovädret? sjukt att det ens får snöa såhär mycket och vara sånt skitväder. jag säger som jag sagt tidigare: det borde vara olagligt! håller ni inte med? burrrr alltså. jag och pappa ska hämta min älskling om ett tag och sen handla lite gottigott till kvällen. får se hur det blir ikväll om jag ska va med tjejerna eller om det blir en myskväll med min älskling. man kan nog inte ens ta sig någonstanns idag, tyvärr. smhi hade ju faktiskt rätt, t y v ä r r ! nu skulle jag vilja ligga på playan i thailand och ta mig ett dopp i havet om någon minut med min älskling. man känner doften av kokosoljan så att det riktigt steker på huden. mwihihihi, hur underbart lät det inte hörrrnii!

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/01106/04s24-skottland-31_1106299l.jpghttp://www.singtime.de/wp-images/Thailand-Phi-Phi-Ley-b.jpg


rosetter


jag håller på att försöker trixa ihop en ny header och jag tänker gör något sött med någon rosett som ni ser. grått och rosa är ju för övrigt favoriter och det har jag haft ofta tycker jag. så som det ser ut nu så kan det bli något sånt men jag har även lite andra idéer så man vet ju aldrig. strök över den lite för man vet ju aldrig ifall någon idiot där ute ville sno den. haha!




skönisgrejer

godmorgon alla vakna. jag somnade sent igår och vaknade sjäklart tidigt idag, typsikt. suttit och lyssnat på haiti-låten hela morgonen. tänkte göra ansiktsmask nu, bodyscrub, nagelfix och lite sånt. värsta mysis lördagsmorgonen med en massa skönisgrejer ju. det är ju aldrig dumt eller hur :) nehej ni, nu blir det lite hemmaspá då.


we are the world


jag tappade räkningen på hur många rysningar jag fick.

we all need somebody that we can lean on
when you wake up look around and see that your dreams gone
when the earth quakes we’ll help you make it through the storm
when the floor breaks a magic carpet to stand on
we are the World united by love so strong
when the radio isn’t on you can hear the songs
a guided light on the dark road your walking on
a sign post to find the dreams you thought was gone
someone to help you move the obstacles you stumbled on
someone to help you rebuild after the rubble’s gone
we are the World connected by a common bond
love the whole planet sing it along



plastikoperationer

vet ni egentligen hur vanligt det är med operationer? människor tror att vissa är så naturligt fina men sen kommer sanningen fram att dom lagt sig under kniven. det blir bara vanligare och vanligare. man kan få ett par nya bröst på 35 minuter, det är ju rätt sjukt egentligen eller hur? vissa hyllas verkligen som naturliga skönheter trots att de opererat hela ansiktet och delar av kroppen. det är dags att vakna upp sverige och se sanningen!

http://snagwiremedia.com/wickedyouth/2008/03/27/angelina_jolie_nose_job.jpg

http://newsnidea.com/wp-content/gallery/megan-fox-before-and-after/megan-fox-before-after-surgery-1-7.jpg

http://nyheter24.se/incoming/article272793.ece/ALTERNATES/img514x344/heidithennow.jpg





sånt som måste göras

visst är det kul att man tror att saker och ting tar sån tid fast det kan ske på någon minut? ni vet småsaker som måste fixas osv. nu har jag mailat om gesällen, att jag inte ska göra den i vår och det känns riktigt skönt. nu kan jag stryka det på min söta lilla to-do-lista. imorgon ska jag hämta ut mitt paket från h&m, skojsigt. hoppas att allting är bra men det tror jag. jag har även funderat på semester under sommaren och jag tar nog bara den veckan jag åker till turki och sen jobbar och tjänar massor med pengar hela sommaren. jag och min älskling funderar nämligen på thailand sen i vinter, nästa vinter blir det ju för det är ju vinter nu. hahah- för övrigt så ligger jag i sängen med tandblekning, vaseline på ögonfransarna och idomin på läpparna. härligt härligt. jag kanske skulle invänta mig en skönhetssömn snart men jag är inte så himla trött längre!

http://medliorate.files.wordpress.com/2009/11/to-do-list.jpg

ansiktsbehandling

vilket skitväder det är ute men nu är jag iallafall hemma i stormen. riktigt mysigt hos carro och för min del blev det fruktsallad, mörk chocklad och mys med världens bästa tjejer. smhi varnar ju för att gå ut imorgon så vi får väl se vad som händer, my boy is coming. hiiih. imorgon innan han kommer så tänkte jag ha en sån där skön dag som jag brukar ha. ansiktsmask, lite nagelfix och sånt där lite myyys i det här ovädret. vi ska nog även sola, jag måste få ännu mer färg alltså. jag fick ansiktsbehandling tidigare i veckan, riktigt skönt och det var första gången jag var på en sån behandling. jag har ju ingen problemhy eller så, det är ju därför :) tänkte visa er lite bilder från salongen, där jag har praktik men just nu har jag bara på hudvårdsrummet och tänkte lägga upp alla samtidigt men det är på gång.


sen en tid tillbaka

åh, sån härligt fredag jag har haft och den förblir likaså. kommer sakna att vara på salongen varje dag, så underbara tjejer alltså..tur att jag är där varje fredag nu istället, bättre än inget helt klart. just nu lyssnar jag på melissa horn, lovelovelove alltså. vilken musik, vilka texter, vilken styrka. ska snart hämta mitt hjärta och så ska vi och handla nåt gottigott, sen ska jag köra honom och sen ska jag iväg till världsbästa tjejer. så ser min fredag ut, riktigt skojsigt. hoppas ni får en lika bra!



friday, i'm in love

 

 

 

j a g d r ö m m e r o m e n f r a m t i d m e d d i g .





sorry guyyss

wohooo, hej mina lovely läsare. förlåt för att jag är så dålig här och ändå säger jag jämt att jag ska bättra mig. men när jag till och med får sms om att ni vill så håret så är ni ju för söta alltså. uräcklig bild jag vet. kom nyss hem så jag tog en bild direkt för eran skull så ni får stå ut hörrni! nu väntar maten, tacos blir det..det var riktigt längsen trots att det typ är min favvorätt! för övrigt, hårettaaaalk då alltså så trivs jag och hat vant mig nu. hihi, riktigt snygg färg and i likeee it!


lovely hair

där har ni bild på håret. dock på en ofräsch johanna, hoppas ni överlever :)


madagaskar

jag hatar när jag somnar sent och vaknar tidigt. 1,5 timme innan klockan skulle ringa..uhhhh, it sucks. låg och kollade på kalle blomkvist och madagaskar. jag ska snart börja fräscha till mig lite och äta frukost. ska ha med mig sallad, keso och fläskfilé till jobbet idag och apelsinklyftor. jag hoppas ni skriver ner, haha. nahej ni men nu ska jag röra mig. så jävla tråkigt blogg jag vet, men ingen har ju tvingat dig till att läsa den eller hur :) hoppas tiden på jobbet går fort annars så blir det en riktigt lång dag. tur att jag har något att se fram emot på kvällen!


goodnight

det är ju så typiskt att man ska bli pigg så fort man kommer hem men jag ska snart krypa ner under täcket. för min del så blir det jobb hela helgen men imorgonkväll kommer min älskling och då blir det mys. jag längtar massor tills dess!!!!!!! snart alla hjärtans dag och jag minns den dagen förra året så väl. looooove! natti natttii.


brownie

som sagt, jag har färgat håret. iii diiid it. jag är ljusbrunhårig nu och jag är riktigt nöjd med färgen. jag har inte hunnit vant mig riktigt än men det gör jag mer och mer ju oftare jag tittar mig i spegeln. har ingen bild på håret.. eller joo, maria har det men det är en ful en men bättre än ingen kanske. bild kommer iallafall i slutet av nästa vecka kanske så håll utkik era nyfikna as! ni skulle inte vilja se mig nu kan jag lova. jag sitter med tandblekning i munnen, vaseline på ögonfransarna som ska ge näring eller nåt..jag har läst att det är bra och sen idomin på läpparna. supermjuka blir dom ju and i liiike it.



like this week

guuuud, vilken vecka. mycket som har hänt, mycket roliga saker och den har gått så himla fort. förlovning + 1-årsdag med min älskling, universitetet med mina darlings, färgat håret, fräschat till mitt hår, massa mys, praktik, praktik, praktik och åter igen praktik. så himla kul. jag vill ha praktik resten av den här terminen, trivs så himla bra och har alltid så jäkla skoj där. hiih.

när jag kom hem idag så färgade jag mina bryn och fixade lite. jag har även hunnit med en 30-minutare i solariumet innan jag skulle iväg till linda och nu är jag hemkommen. tv, mysiiis och massor med prat som vanligt. hiiih. luuuuuw u girl!


beslutångest

nu funkar visst blogg igen och jag fick lite tid över. igår efter salongen så åkte jag hem till mami och papi, hiih. sen åkte jag och mamma till mormor och morfar för att visa upp ringen såklart men annars så blev det mest lugnt. jag fixade naglarna och lite sånt. idag ska jag på infogrej med tjejerna, får se hur det blir. måste till stan sen en snabbis och kolla ifall min jacka har kommit in än och om den har det så hoppas jag att den är bra på mig också.

jag har även beslutångest över vad jag ska göra med mitt jävla hår rent ut sagt. skulle vilja ha en massa bruna och ljusa slingor men då måste jag bli brunhårig först för att få det bästa resultatet och det vill man ju ha. samtidigt vill jag bli lite mer naturligt blond. jag vill också bli ljusbrun i håret. jaa, vilka problem men imorgon blir det nog färgning av mitt hår och den som lever får se. svåååååårt ju!


förlovning

en vecka sen, förlåt my lovely läsare. hiiih. jag har en stor, riktigt stor god nyhet och jag tror ni redan vet vad jag ska berätta och det är att jag och min älskling har förlovat oss. vi förlovade oss igårnatt, tolvslaget och igår sen på dagen så firade vi det med grekisk mat på athena. så gott och så mysigt. finns inget bättre än att kolla in i hans ögon, än att vara i hans närhet, än att nudda hans läppar, än att får höra hur mycket han älskar mig. han är bäst, världsbäst verkligen! det är helt galet vad kär jag är och jag älskar honom så obeskrivligt mycket.



tråkig tisdag

tråkig tisdag och för övrigt så har jag aldrig gillat tisdagar någon gång direkt. får gå nu eftersom jag är klar och det blir skolan hela dagen typ eftersom vi har öppet hus 17-20. men innan öppet hus blir det stan och något gott att äta med mina söta tjejer, hiih. tack för ni gör skolan rolig! sen efter öppet hus så ska jag till min älskling som jag saknar så hiiimla mycket.


chokladansiktsmask

jag har inte spytt något mer nu idag, så skönt och jag känner mig bättre. är helt tom och fortfarande slut i kroppen men det beror nog bara på att jag inte kunnat äta något annat än två apelsiner. jag har gjort chokladansiktsmask som luktar yummie och gör huden fräsch och nu sitter jag är med en hårinpackning. ska snart ta mig en varm dusch ocvh fräscha till mig men innan det måste jag trycka i mig något att äta , haha :)


maginfluensa

i lördags kom min älskling hit. vi tog det bara lugnt, solade i 50 min, lagade riktigt god mat och massor massor med mys. men sen vid halv 5 på natten till söndag så låg jag på toan och spydde och fyfan för gårdagen. maginfluensa. min mage är helt tom. jag är helt slut och utmattad. idag har jag ännu inte spytt iallafall men har inte fått i något i min mage ännu men jag ska snart försöka. hihi.


RSS 2.0