trettioförsta december


hej fredag och det är inte vilken fredag som helst utan nyårsafton! jag började jobba kvart i 6 och slutade vid ett. därav sov jag 3 timmar och det var jag värd. det är ju extra skönt att sova när man får extra betalt sånna här speciella dagar. men innan jag började jobba så stötte magen ifrån och sa stopp bara för att jag tog två klunkar blåbärssoppa, höll på att svimma, spydde osv. så dagen började inte så bra men jag vet att den kommer avsluta bra. har förberett efterrätten och pappi har gjort soppan så gott som klar, perfa och gud så gott det ska bli. jag och hjärtat ska vara här hemma, äta trerätters, dricka gott, mysa, smälla raketer, fira nyår och bara ha det så himla bra. ha inga nyårslöften om ni ändå aldrig kommer kunna hålla dem. jag önskar er ett riktigt gott nytt år och ta hand om er :)


tjugonionde december

hej onsdag och mammas födelsedag, tusen grattis till dig ännu en gång mammiii. bjuder på lite bilder från juldagen och annandag jul när vi var på en mysig kryssning och firade pappa. jag och hjärtat har varit och shoppat lite smått idag och så fixat raketer, smällare osv. vi har även varit ute och smällt en del nu men vi har massor kvar och ska smälla senare ikväll igen. snart kommer släkten hit, det blir god mat och annat gottigott :)

plusgrader tack



just nu ligger jag nerbäddad i sängen med laptopen. efter jobbet förut blev det hem fort som fan för att byta om sedan vidare till gymmet för spinning i 50 min. hann även att sola en kort stund innan passet, härligt. känner mig så jävla bad för det är nog tredje träningen denna månad för min del men det har inte funnits tid för det helt enkelt och varken haft tid för nåt annat än jobb, jobb, jobb. imorgon är jag ledig, imorgon är det mammas födelsedag. så det blir några ärenden och fix på dagen innan det är dags för att fira mammmiiii. sen har jag en beställning också och den består av att jag vill ha plusgrader nuuuu! :)


mina julklappar


tomten var snäll och tydligen så hade jag varit snäll i år igen. jag fick denna lilla bebis så jag har fotat en del men dock inte lagt in något så kan inte visa än. sen fick jag en pulsklocka, digital fotoram, svart mysdress, min favoritparfym från escada, smycken, presentkort på mus och h&m, pengar och mycket mer. kan tyvärr inte lägga in bilder på detta än men hoppas ni överlever ändå :)


tjugoåttonde december


hej på er. då var julen över och jag är så nöjd med dessa dagar. på julaftonsdagen kom mammas släkt hit, god julmat, julklappsspel, kalle anka, julklappsutdelning osv. på juldagen blev det kryssning med hela familjen för att fira pappi på hans stora 50-årsdag det blev sjukt god mat som bestod av trerätters, god dricka och mycket mer. riktigt trevligt var det. så igår var det måndag och då blev det jobb och likaså idag men vi märker när vi hörs. jag har så förbaskat mycket hela tiden så därför har jag tyvärr fått lägga bloggen lite åt sidan men jag försöker. ta hand om varandra så hörs vi snart igen!


tjugotredje december




goddag torsdag, dagen innan julafton. jag har slagit in alla klappar så nu ligger dem sött i mitt rum än så länge så att ingen ska lyckas klämma och känna, om man inte smiter in i smyg förstårs! jag ska snart börja fixa mig för denna dags jobb och jag hoppas det går fort för det gör det jämt när jag jobbar nu. ni ser på en av bilderna här ovan hur tjusigt klädd jag är i kläderna, ser ut som en kapten och känner mig nästan som en sådan. haha! nej men det är fina kläder. bäst att jag fixar mig så det inte blir någon stress. vi hörs hörrni och ha en riktigt god jul nu, jag önskar verkligen er alla en riktigt god jul nu. ta hand om varandra och så får vi hoppas att vi får några egna klappar för då har vi skött oss i år igen. godjulpussar på er alla från mig!


meeeeet bsb


systern min hittade denna bild på någon hemsida förra veckan och det är snart 3 år sen då syrran vann tickets till bsb's konsert i globen och vi fick träffa dem innan konserten osv. syrran älskar bsb :)


tjugonde december


hej på er mina sötisar! jag tycker det är så kul när ni fortsätter att kolla varje dag ifall jag uppdaterar men har ju inte haft tid. fullt upp hela tiden och förra veckan gick jag upp 4 varje morgon och är helt slut sen när jag slutat. jag trivs jättebra på nya jobbet måste jag bara säga. jag kommer in i det mer och mer för varje dag som jag jobbar. jag är ju där för att hjälpa till och när man verkligen lyckas på rätt sätt och får höra det, det betyder massor. jag tycker att vi alla människor ska vara tacksamma för att det finns tåg, att det finns folk som vill köra dem, att det finns folk som vill jobba ombord för att finnas där och hjälpa till. hur skulle man annars klara sig med att ringa anslutningar vid förseningar egentligen osv? jag tycker faktiskt att vi borde vara tacksamma :) jag gör mitt jobb och försöker hjälpa till, jag gör allt jag kan! det finns inga tåg som klarar av att gå i tid i detta väder, nästintill inte iallafall men huvudsaken är att man kommer fram.. det tycker iallafall jag.

jag har varit och handlat lite nu och är snart klar med allt. ska ner till stan här en sväng nu och hoppas på att få det check. det är julafton snart och jag känner mig som ett litet barn, vill öppna alla julklappar nu! hihi. har fixat naglarna med, jättefina är dom och i veckan ska håret fixas också, perfa ju! har beställt en helt annan nyårsklänning med eftersom den andra tyvärr var trasig. så när den nya kommer får jag ta fram nål och tråd för att fixa till den så som jag vill ha den. men ni, vi får se när vi hörs nästa gång och håll utkik för det kommer inlägg så fort jag har tid. om vi inte hörs innan jul så får ni ha en riktigt bra jul! love :)



sjätte december



idag efter utbildningen blev det stan lite fort för ett ärende sedan hem och slänga på mig träningskläderna. iväg för en fjuttsolning på 20 min för de var upptagna just då så hann ej längre och sedan spinning i 50 min. jag blir så jävla peppad när jag sitter där alltså och bara kör allt jag kan. bränna fett och kalorier, svetten bara rinner, jag kollar åt höger och där sitter johanna(vi tränar nästan jämt ihop) och vi hjälps åt, peppar och bara kör skiten ur oss. oavsett om vi sitter på varsin cykel, går uppförsbacke på bandet, kör box eller vad det nu är. vi är så jävla bra johannax2!

på tal om annat så tar jag mig en paus nu, det har helt enkelt gått och blivit så mycket nu. inte bara utbildningen utan andra saker och det har bara tagit stopp. efter utbildningen vill jag bara vara med min älskling och om vi ej ses så är jag på gymmet för att tänka på andra saker. jag kanske bloggar igen om en timme, en dag, några dagar eller en vecka. just nu har jag ingen tid, ork eller lust. ni får ge mig lite respons så kanske jag kan känna lite pepp fort igen. finns så mycket jag skulle vilja skriva här men så mycket av det vill jag inte ens att ni ska veta. så är det med det. snart jul också och det kommer bli en riktigt bra jul :) vi hörs snart igen era sötungar!


don't do something


har inte gjort ett piss idag än sålänge, riktigt skönt dessutom. har kollat på avsnitt som jag missat under veckan, fixat naglarna. jaa, det var nog allt! ska ta lite och äta snart sen kommer linda hit. vi ska glo på tv och äta något gott skulle jag gissa på, mysig och lugn söndag :)


affordable luxury

lindex kommer snart med nya smycken som heter affordable luxury med både armband och halsband i den serien och det här är inte alla :)


femte december


godmorgon söndag. jag fick en bra start på dagen idag med. jag vaknade vid halv ett och det blev thaimat till frukost för min del, pappas thaimat. mums på det alltså. igår hade jag en trevlig kväll med tjejerna, god mat, massa snack, god dricka osv så tack ännu en gång för igår. idag får jag se lite vad som sker och händer, helst vill jag ligga kvar i sängen och glo på filmer hela dagen lång. så förbannat skönt att vara ledig en söndag för en gång skull :)


silverglittriga nageltippar




lockigt hår, silverglittriga nageltippar, rosa läppar, skinnbyxor, blus och klackisar. önskar att jag kunde bära de nya skorna som ni ser på bilden. men de är superhala ute i snön, jag bara glider med dom hela tiden så får ta ett par andra som jag inhandlade i höstas. ni vet säkert vilka, ridskor med tjock klack eller hur jag nu ska förklara det. hahah, skitsamma.. ni bryr er nog ändå inte. ska snart fixa det sista och sen röra mig till linda, det ska bli riktigt kul att träffa tjejerna igen. vi hörs imorgon :)


stackars hjärnan


har varit på systemet och köpt några cider. mår dåligt av att tänka på alla jävla kalorier jag kommer få i mig av dessa, ursss! men jag dricker väl typ 2 gånger om året nu för tiden? haha, inte riktigt men det är inte ofta iallafall. nu lyssnar jag på musik och bara rabblar upp "välkommen ombord. för köpt av biljetter får du själv uppsöka biljettautomaten som du finner i mitten av tåget. trevlig resa!" och så ännu flera meningar med andra ord osv, det går i ett i mitt huvud och vissa stunder är jag så nervös så jag snart börjar kräkas!


första intrycket


det här med första intrycket tycker jag är lite kul ändå, att man kan få så fel och så rätt intryck om en person från början. på utbildningen i veckan fick jag höra av en person att intycket av mig var att jag skulle vara en riktig jävla bitch. hahah! en bitch alltså men sen när jag började prata så var jag visst störtskön. vilken tur det för jag är nog så långt ifrån en bitch som man kan komma sen beror det ju på situation om folk är idioter så får de se en bitchjohänni men så är vi ju alla :) jag har gått och tänkt på det där så förbaskat mycket, typiskt mig att tänka så himla mycket jämt men sån är jag. tur att intrycket inte stämde iallafall!


fjärde december


godmorgon lördag och jag har en hel ledig helg, underbart ju. jag har solat i 30 min och kört spinning i 40 min innan frukosten. riktigt skön start på dagen och jag ska fan visa mig själv att jag kan ta mig dit jag vill. hat precis ätit havregrynsgröt och ägg, mums. ska duscha om en liten stund och sen måste jag ner till systemet och inhandla lite inför kvällen med. det blir att fira linda idag och tusen grattis till dig igen :)


goodiebags


inte varje dag jag får goodiebags och dessutom fick jag två idag. en av östgötatrafiken med läppglans, parfymprov osv. haha nevars, jag skoja men den innehöll papper, mini-ficklampa som inte funka, penna m.m. sen fick jag från en butik som jag handlade på förut, dock har jag inte kollat ännu så man kan ju alltid hoppas på nåt skojsigt eller så är det bara skit som de inte får sålt helt enkelt. ska lägga mig och sova snart, riktigt trött och ska upp skapligt imorgon så godnatt med er.


my new work


Anonym om första december:
vart är det du ska börja jobba? :)

jag ska bli kundvärd och det är samma sak som tågvärd bara att nu heter det kundvärd helt enkelt. så just nu går jag utbildning om det och lär mig massor med saker. igår åkte vi det nya tåget, haha det har inte ni gjort än, det ni! så gick igenom massor där tex. det är jättefint och det här jobbet ska bli riktigt kul. det känns så himla bra och jag har märkt redan nu att jag fått bra jobbkompisar, härligt :)


tredje december


godkväll på er. förlåt för dålig uppis men det är fullt upp med utbildningen och allt är nytt för mig. det blir en hel del i huvudet osv plus att så fort jag kommer hem så har jag åkt till gymmet direkt förutom idag när jag valde att gå på stan för att fixa de sista julklapparna och något nytt till mig själv. var inne på något nytt tills imorgon men kom hem med skinnbyxor, dock inte dem jag helst velat ha för att de är ju slut nu och sen ett par jeans. inga julklappar men får ta det snart så det blir check. har kollat på idol och bara tagit det lugnt. imorgonbitti ska jag köra spinning och sola, härlig start på en heeel ledig helg, hihi!


första december


det är redan första december, snart jul och alltså. så himla mysigt! det blev nästan bara hem och vända. kom hem för en liten stund sen och ska snart iväg till gymmet för att köra box. vi kanske hörs efter det annars får ni ha det så bra :)


RSS 2.0