trettioförsta januari


hej måndag. jag har varit och tränat, duschat, ätit frukost och nu slappar jag lite bara. ska snart börja sminka mig, packa och greja. efter jobbet blir det hem lite fort sen åker jag till min pojke. imorgon ska vi åka och hitta en massa till våran lägenhet, längtar :)


tviitvii


något som jag aldrig kommer att förstå är hur man kan ljuga. skäms man för att säga sanningen eller vad är problemet? att gå bakom ryggen, smyga undan med saker och ting. jag finner inga ord för det. sanningen kommer alltid kommer fram och vad tjänar man på att inte tala sanning då. jag undrar hur personen i sig mår, jag tror att det är något som inte stämmer. att hitta på saker för att tro att folk ska tycka bättre om en, det är ingen idé för det blir oftast sämre. hur kan man ljuga mellan fyra ögon och fortsätta vara falsk. jag vet inte, jag kommer nog aldrig att få svar på det heller. men att klandra på andra och tro att man ska må bättre själv, lägg ner det bara. var dig själv, tro på dig själv, du vill, du kan, du ska, var ärlig då kommer du längst. tviii!


jobbelijobb


75 minuter på löpband med intervaller. gå i 5 min, spring i 5, gå i 10, spring i 10 osv. sen mage och lite rygg. hade ont i magen mer än halva passet med men orkade inte bry mig om den heller, haha. ska duscha, käka och så där. sen blir det jobbelijobb.


massage


om ni vet någon bra massör i mjölby så tipsa mig gärna. måste försöka fixa en tid nu i veckan alltså. sen var jag tvungen att ta den här bilden för det ser ut som mattes och deras två katter, bastian och sixten. haha, så söta!


trettionde januari


godmorgon söndag. snart är denna vecka också gjord och det bara rullar på. jag börjar inte jobba förrän senare sen så ska förbi mormor och morfar snart innan det blir gymmet. äter en god frukost nu med samma smoothie som igår, mums! sen två knäcke med gurka och lite rödlök på och sen apelsinklyftor. ska försöka vakna till lite mer nu :)


proppmätt


har käkat tacofärs och grönsaker nu, mums. jag är proppmätt nu också! ska fixa det sista, byta om och sen röra mig mot jobbet för några timmars jobb. vi hörs imorgon :)


inspiration







jag skulle kunna sitta och kolla på inredning i flera timmar, haha nästan iallafall. leta lite och få inspiration. googlade mig fram och hitta en massa där och bland annat på en sida som heter styleroom :)


ny tandblekning is coming home


jag har verkligen inte gjort ett skit sen spinningen alltså. riktigt skönt att inte göra något också ibland tycker jag. har bara blekt tänderna och beställt en ny för att min är snart slut. det blir att prova ett nytt märke igen, som alltid när jag köper ny tandblekning. har ju provat några märken nu så får se hur det nya är när jag får hem det. ska ta mig en lång vaaarm dusch nu. fila naglar, måla tånaglar osv tänkte jag :)


earcuffs


just nu så ångrar jag att jag har låtit alla hål växa igen i mina öron. speciellt det hålet så att jag hade kunnat haft ett riktigt sånt här örhänge men det finns ju fejk och det är ju tur för mig som inte har mitt kvar. funderar på att beställa för jag tycker att det är superfint! detta kommer från jfr.se och de har ju en massa fint :)


tjugonionde januari


godmorgon lördag. klockan 10.15 satt jag på en spinningcykel och trampade, svettades och hade skoj. riktigt bra start på dagen. börjar inte förrän senare idag och tills dess ska jag bara slappa och inte göra ett skit. gjorde mit en smoothie och åt en apelsin till frukost. smoothien innehöll banan, blåbär, hallon, färskpressad apelsin, lite yoggi och fil. det var nog allt och gud så god den blev :)


sweet dreams


nu har jag varit hemma ett tag och haft rast. ätit god mat med mamma och pappa, fixat till deras hår, ätit några rutor av mörk choklad och nu sitter jag här och laddar inför några timmars jobb till. imorgon börjar jag dagen med ett svettigt spinningpass, skön start på dagen med träning. jag ska snart byta om igen och röra mig mot jobbet. vi hörs imorgon. sweet dreams :)


nya maskiner


nu har jag pch pappa varit och handlat en massa grejer! det blev mikro, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, blender, dammsugare, damsugarpåsar och en visp. jag tror det var allt! allting är från obh nordica förutom dammsugaren. vispen fick dock bli vit men det är ändå inget som kommer att stå framme. det här kommer bli skitsnyggt! nu ska jag byta om och sticka iväg till jobbet :)


mer träningsmusik tack


om ni har tips på bra träningsmusik som man kan gå fort till eller springa till så kom gärna med förslag för jag behöver ha lite påfyllning av det :)


jag ska


ja då blev det 70 min på löpbandet varav 30 min spring och 40 min snabb gång, gött! sen körde jag bara mage och rygg eftersom jag ska iväg och fixa lite ärenden innan jobbet sen så hann jag inte mer. det finns folk på gymmet som kanske är runt 60-65 år, om inte äldre. de går på bandet, de springar på bandet, bygger muskler osv och precis sån vill jag vara när jag är lika gammal som dom. då vill jag fortfarande hålla igång osv ni vet. ogillar dock att folk ska kolla vilket tempo jag går/springer i, hur länge jag har gjort det osv för det är ingen tävling. det handlar inte om att vara snabbast, att springa snabbast, att gå snabbast, att göra det i flera timmar eller bara i 10 minuter. det handlar om att försöka nå sitt mål, om man har ett, iallafall för mig.. att ta sig dit. jag tävlar bara med mig själv och är så jävla glad över att jag nu orkar detta. jag har haft perioder när jag tränat mycket då bara mina ben la av, de vek sig när jag gick upp för trappor för kroppen orkade inte mer. det var knappt så att jag själv orkade. men jag har ett mål, tar jag mig dit så kommer jag vara så jävla stolt. tar jag mig inte dit så kommer jag vara stolt att jag har lagt ner tid och verkligen försökt och kämpat för det, för det vet jag att jag kommer fortsätta med. jag har jobbat upp min kondition så nu tycker jag att den är helt okej för att vara jag, bättre blir den ju desto mer jag kör. med musik i mina lurar så bara kör jag. jag ser ut som ett rödstopp i ansiktet, svetten bara rinner, det ser ut som att jag är nyduschad men vad fan, jag är där för att köra skiten ur mig och jag ska tusan klara mig hela vägen och om inte det så halvägs iallafall!


tjugoåttonde januari


godmorgon fredag. nu är jag vaken och inviger mina nya träningskläder, skojsigt. ska iväg och träna nu får se lite vad jag kör idag men det blir nog löpbandet i minst 60 minuter och sen mage plus rygg! har lite ärenden sen att fixa innan jobbet nämligen :)


kryper ner nu


nu har jag klickat runt och kollat på en massa fint som ska inhandlas till lägenheten och en massa som man verkligen behöver ha. nehej ni, nu ska jag tvätta ansiktet och sen krypa ner i sängen och sova. vi hörs imorgon innan jobbet. godnatt :)


rosettbikinitrosa


funderar på att köpa mig en bikini snart. jag vill ha en ny, en bra och den storleken jag kräver upptill finns det ju inte allt för gott om tyvärr. men samtidigt så funderar jag på att hålla mig inne i sommar istället. hur som helst så gillar jag rosetten bak på dessa, soo sweeet.


happyhappyhappy


idag har jag och min mattias varit och skrivit på vårt hyreskontrakt och det är inte så förbaskat långt kvar. längtar så himla mycket! sen åkte vi och kollade på tv, micro och massa sånt där. blev inget köp av det men vi har varit och tittat lite iallafall och nästa vecka ska vi åka iväg och förhoppningsvis hitta massor som vi kan köpa. snart kanske det blir ullared också! jag köpte löparsetet förresten som finns ca två inlägg ner i bloggen, jättefint tyckte jag att det var. rosa och svart! köpte och köpte utan mitt hjärta hann smyga fram och köpa det medans jag bytte om till mina kläder. sötnos! sen blev det nya silkesdroppar och en leave-in kräm till håret som fick följa med hem!


piano black


sitter ock klickar runt och kollar på mikro, kaffebryggare, vattenkokare, brödröst och sånt. har hittat en snygg serie från obh nordica och det är ju snyggt när allt går i samma tycker jag :) stilrent! dessutom vill ju jag har vitt på typ allting i lägenheten om jag nu får bestämma, så då kan det ju vara snyggt med något svart iallafall.


träningskläder

jag är lite smått sugen på att prova detta set och se hur det är på :) snyggt tycker jag att det är! funderar på att köpa ett par nya träningsskor men inte kollat efter några ännu. sen i förrgår fick jag skoskav av träningsskorna som jag har nu, det är ju liksom inte första gången jag har använt dom utan haft dom ett bra tag. konstigt!


tjugosjunde januari


godmorgon torsdag. idag är jag ledig och tänkte gå till gymmet idag med men 7 dagar i veckan som jag har tänkt ut är lite väl, vill inte att benen ska ramla ihop liksom. så det kanske blir 6ggr denna vecka, får se lite. men tyvärr så får jag dåligt samvete för att jag inte är där nu? men man ska inte köra hela tiden heller, vilken jag måste intala mig själv för att muskler måste vila också.


vattnas i munnen


det känns i kroppen att jag har tränat hårt, så härligt! ska göra mig en tonfisksallad nu som vanligt typ, hihi. det nästan vattnas i munnen av att tänka på den för det är så jävla gott. sen blir det work och efter det kommer min älskling hit :)


tjugosjätte januari


godmorgon onsdag. jag har varit på gymmet och kört. 30 min springning och 30 min snabb gång på löpbandet. sen pumpade jag armar, mage och rygg. gött! har käkat frulle nu och ska krypa in i duschen, haha inte hoppa iallafall!


same shit


ska snart bege mig till jobbet. jobbar till midnatt så vi hörs inte förrän imorgon och då blir det samma veva. gymmet och jobb! puss på er.


kliar i mina fingrar


det bara kliar i fingrarna, vill åka och köpa massor till lägenheten nu. beställa möbler, handla små saker, stora saker osv!


tjugofemte januari


godmorgon tisdag. jag har varit på gymmet och kört gääärnet! 70 min kondition/förbränning alltså löpbandet i 40 min snabb gång och 20 min spring. sen crosstrainer i 10 min och så mage och rygg. imorgon blir det nog nåt liknande men armar också :)


good for to day

 

det blev 35 min på crosstrainern, mage och 50 min spinning så jag är nöjd för idag. det är så skönt att lägga sig och vara helt slut. imorgon ska jag verkligen sova ut och när jag vaknat så blir det gymmet. fick ett bra samtal förut med, jag och mitt hjärta ska bli sambos :) godnatt!


tavlistavlis

jag tog ju fram färgerna, penslarna, tidningar osv och fixade lite sen gjorde jag mig en tavla som ni ser på bilden ovan. om ett tag blir det gymmet men innan det ska jag göra ansiktsmask och ta mig en banan!


mysdresss


myser runt i min svarta mysdress och ska snart göra en ansiktsmask. har lekt lite med akrylfärgerna också, så får se om det blir något idag.


tjugofjärde januari


hej måndag. ny vecka och min måndag börjad med att klocka ringde vid 03.45 då det var dags att gå upp och det känns nu kan jag lova men jag slutade ju vid 12 hugget. perfekt, hela dagen framför mig! ska bara slappa tills jag ska iväg till gymmet. ska nog klicka runt och kolla på inredning osv tror jag :)


bebisutväxt


sitter här med färg i håret, bort med min bebisutväxt! när den är sköjd och håret fått sig hårinpackning och det blivit en lång dusch, då ska jag krypa ner. imorgon ringer klockan tidigt och jag vill får mig en hel del sömn innan dess så vi får seom jag lyckas somna tidigt. vi hörs efter jobbet imorgon :)


a good call


kan inte säga nåt annat än att jag ber er hålla tummarna nu tills vi får ett samtal som förhoppningsvis är ett bra svar!


fakepäls

denna fakepäls skulle jag gärna vilja bära!



laddad


blev inte så mycket träning idag. 45 min på löpbandet och så en hel del mage också. sen stängde gymmet så hann inte med nåt mer på löpbandet eller crosstrainern men men. imorgon blir det bandet/crosstrainer, styrka och spinning. jag är så laddad!


tjugotredje januari


godeftermiddag söndag. jag har så sjukt jävla ont i ryggen idag, jävla skit rent ut sagt. vet inte vad jag ska göra med den eftersom det varierar från dag till dag. ska iallafall till gymmet snart men blir nog bara förbränning och kondition, lite mage på det med kanske :)


tjugoförsta januari


godmorgon fredag! snart får jag ta helg men först ska jag iväg och jobba. känner mig riktigt trött nu men jag piggnar nog till snart. har duschat nu och ska börja fixa mig, packa lite med osv. vi märker när vi hörs och hörs vi inte mer förrän efter helgen eller så, så får ni ha det så bra :)


home


nu har jag redan varit och jobba lite, ska åka en tur sen igen. men är hemma och ska käka och slappa lite innan den. se om det är nåt bra på tvn också :) ni är dåliga på att kommentera hörrni!


. . and if you






and if you go, i wanna go with you.
and if you die, i wanna die with you.


jobbkläderna


nu har jag fixat och grejat! ska äta och sen klä på mig jobbkläderna och åka och jobba :)


studentklänningar


jag klistrade ihop lite tips på studentklänningar, tips till er som inte sett någon fin ännu. tycker alla funkar och dessa kommer från nelly.com :)


ska du köpa kort på träningstudion?


någon som ska köpa kort på mjölby träningstudio? hör gärna av er till mig då :)


frukosttime


nu är jag hemma och har käkat lite frukost. blev en timme på crosstrainern, styrka i armar, mage och väldigt mycket mage. ska snart ta mig en dusch och senare sen blir det jobb.


tjugonde januari


godmorgon tosdag. jag vaknade precis och ska sticka iväg till gymmet nu direkt och köra allt vad jag orkar!


fruktsallad


nu har jag duschat, färgat ögonfransarna och målat tånaglarna. myskväll med mig själv en onsdag är ju aldrig fel. äter fruktsallad nu också och kollar lite på halv åtta hos mig. idag har jag varit uppe sen kvart i 4 så det blir nog tidig sängtime för mig idag och imorgon när jag vaknar så blir det gymmet direkt.


mysdress



ett tips för er som ingen har och som är sugna på denna mysdress. det kommer ju alltid företag som härmar och här kan ni beställa en dress från ett märke som heter ziperall och för 599 spänn så blir den din. gäller dock till 5 februari och ordnarie pris är 1199kr så ni gör ju ett kap. klicka bara på bilen :)


so happy that i could die


jag skrev förra veckan att jag var glad över en sak som jag inte kunde berätta då men jag tänkte berätta nu. till och med fått sms för att folk varit nyfikna över det men det är kul! det är så att jag fick erbjudande om att börja jobba i norrköping, vilket är super i och med att matte och jag vill och ska flytta ihop till ett eget place där. så vi gick nästan bara och väntade på att jag skulle få det där samtalet och det fick jag! sånt flyyyt jag har. först heltid, sen i staden vi ska flytta till. helt underbart rent ut sagt. jag bara älskar när det går som jag vill och att vi äntligen kommer att flytta ihop framöver. ni anar inte känslan vi har inom oss, helt obeskrivligt alltså. att jag ska få flytta ihop med killen som har mitt hjärta i hans hand, han som jag vill göra allt det där med, han som jag älskar mest.. mannen i mitt liv!


akrylfärger


var på gymmet i två timmar och körde, gött. sen dess har jag bara slappat och inte gjort ett skit. funderar på att måla en tavla kanske, om jag lyckas. min söta mami köpte hem akrylfärger till mig tidigare i veckan som en suprise så jag kanske testar :)


nittonde januari


hej onsdag. igår var jag helt slut efter gymmet och det blev mage, ben och spinning. jag har slutat nu för dagen och ska snart iväg och träna, mår så där idag men ska dit och köra på lite iallafall och det kan ju bli mycket också. det märks. weelll, vi hörs sen :)


wish of today 18 januari


artonde januari


godmorgon tisdag. godmorgon bloggen. hoppas allt är bra med er! jag känner mig helt utvilad och ska äta lite frukost sedan blir det jobb. efter jobbet blir det gymmet, jaa så ser min tisdag ut. för övrigt så började jag med att dricka pulvret för magen idag igen för det har inte funkat bra utan pulvret så får hoppas det hjälper denna gången nu igen. men ska fixa det sista och sen käka frukost nu :)



trötter


jag är helt slut och är trötter nu. så nu ska jag borsta tänderna och sedan krypa ner. skönt att jag får lite sovmorgon imorgon också. det blir jobb och gym imorgon med, härligt. har fixat något inlägg som kommer upp imorgon så vi hörs då. natti :)


överraskningsfest

jag har glömt berätta vad som hände för några veckor sen, två veckor sen kan det vara. blev dock inte så många bilder tagna men nu ska jag komma till saken. några av pappas syskon kom hit och hade överraskningsparty här hemma hos oss. han hade ingen aning och vi lurade i honom att vi skulle beställa pizza och helt plötsligt står de där ute och sjunger för pappa med tända facklor. så himla fint och gud vilken lyckad kväll. god smörgåstårta, kladdkaka med after eight m.m. det var verkligen uppskattat och riktigt trevlig :)







samma veva every day


slutade vid halv 6 och då blev det hem, byta om till träningskläder, solning i 25 min, spinning 50 min, äta, duscha och nu jaa, blogga! alltså mina dagar ser likadana ut alltså, haha! jobb, gym, kanske solning osv men jag älskar att jag kör så jävla hårt. dock fick jag ont i magen efter halva spinningpasset och har haft det konstant igen. hate it!


sjuttonde januari


godmorgon måndag. jag är vaken och har fixat mig. ska ner och äta lite frulle innan jag ska iväg till jobbet. vi hörs senare sen :)


passionsfrukt



nu har jag duschat och just nu färgar jag brynen lite. skulle behöva färga fransarna med men det får va till veckan som kommer helt enkelt. ska göra en god fruktsallad och springa ner till konsum för att se om de har passionsfrukt. sen kommer tjejerna hit på en myskväll :)


sexhundra kalorier


blev en timme på crosstrainern och det blev mer än 600 kalorier som jag brände på den. sen körde jag mycket mage, rygg, ben och rumpa!


träningskategori?


nu är jag hemma och väntar på att gymmet ska öppna. jag skippar nog solningen idag om ni ville veta alltså. idag ska jag köra hårt på gymmet som alltid. crosstrainer, löpbandet och styrka genom hela kroppen. har funderat på att göra en kategori under träning och skriva om när jag tränar och vad jag tränar osv. tråkigt och läsa kanske men någon kanske tycker att det vore intressant? :)


sextonde januari



godmorgon söndag. jag och hjärtat var själva i en lägenhet igår. god mat, lite godis, mys och så somna vi tidigt också. han åkte tidigt imorse för att jobba och jag ska snart åka hem. det blir solning och gym sen för min del när jag kommer hem :)


torka håret


har precis tagit mig en varm dusch och ska snart torka håret, packa och greja. ska åka till min lilla gubbe! vi ska bara ha en mysig lördagkväll, se på tv, äta något gott osv. hur mysigt som helst :) och vi hörs imorgon. då blir det gym och solning när jag kommer hem skulle jag tro. sköt om er!


black tipps


det blev svarta tippar med en silverglittrig kant unde, nöjdis :)


so happyface



jag måste bara säga att jag är så jävla glad, så himla lycklig! fick ett samtal igår om ett erbjudande som kan förändra mycket. det känns riktigt bra. det känns som jag haft sånt flyt på senaste, sån himla tur och det händer inte mig så det var tusan dags nu. jag kan inte berätta ännu förrän allt är grönt men jag ville bara dela med mig av min lycka. underbart, fan så bra!

 


nagelfixdags



jag ska iväg och fixa naglarna sen med min fina kusin sanna, så nu ska de fräschas upp och bli snygga igen. jag har två olika grejer som jag funderar på men det har hela tiden lutat mer åt det ena så ni får vänta och se bild sen when i home :)


femtonde januari



godmorgon lördag. ännu en ledig helg för mig, det är så himla skönt att vara ledig en hel helg så ni anar inte. på förra jobbet blev det typ alla helger, minst en dag varje helg nästan. jag vet att jag hade kunnat sovit nu men när jag väl får sova så kan jag inte. vaknade vid 6 tiden och har inte kunnat somna om, vridit och vänt mig tusen gånger så till slut nu så gav jag fan upp! om min snutt hade sovit med mig så kunde han pillat mig på rygget, pussat mig och sen hade jag somnat om igen.


rödspetta


inga roliga inlägg idag. men åt nyss mormors panerade rödspetta, potatis, sås och grönsaker. mumma! sen gjorde jag mig en sallad som jag ska ha med mig till jobbet och så lite ont i magen på det med. så jaa, det är snart dags för jobb och vi hörs :)


trettonde januari


godmorgon torsdag. veckan har gått så himla fort och snart är det helg, igen. min dag började som alla andra dagar denna vecka. alltså gymmet, solning, hem, duscha, fixa, äta och snart blir det jobb. that's it!


januarikväll

har haft en liten lång rast nu och ska snart börja jobba och åka en liten tur igen. vi hörs imorgon :)


ögonbrynsfix


jag behöver tips på ett bra ögonbrynsfix/ögonbrynsvax så ni får mer än gärna dela med er :)


mhjärtaj


jag vill bara ha dig här hos mig, nu.

tacosoppa


alltså loooove mammas tacosoppa, dock inte den soppan på bilden men sak samma!


tolfte januari


godmorgon onsdag. halva veckan är snart done. vaknade runt 9 och åkte iväg till gymmet direkt och körde så att svetten bara rann, härligt. jag har satt upp ett högt mål och jag ska tusan ta mig dit, bara jag kommer nästan dit så kommer jag vara så himla nöjd. har ätit lite frukost, duschat och så nu. ska snart börja fixa mig för sen är det dags för jobb :)


it's hurts


det finns så många saker som kan beröra en och som bara får en att känna att det gör ont i hela kroppen. bara av att se. bara av att höra. men att höra hur en människa frågar ifall man vet något ställe som man får sova på över en natt, som helst är varmt. gratis också eftersom att människan inte äger pengar eller någonting alls, det gör ont!


elfte januari


godmorgon tisdag. direkt när jag vaknade så bytte jag om och sedan gick jag till gymmet och körde kondition, förbränning och styrka. härligt, det är så skönt att köra på morgonen. jag går dit osminkad, håret i en toffs mitt på huvudet och bara kör, svetten rinner och jag förbränner, bygger osv. jag är inte den som pudrar näsan och sminkar mig innan jag går dit, haha. jag går dit för att svettas och köra skiten ur mig!


wish of today 10 januari



all day long

har ätit och så där nu och ska byta om för att sedan röra mig mot jobbet. faaan, vad det ska blåsa ute också då, hoppas inte att jag blåser iväg nu bara. work all day long och vi hörs :)


it's so fluffy


måste tusan ta och se denna film igen, gillar det här klippet massor alltså!


fyrahundra


brände 400 kalorier i kondition samt förbränning och sedan stryka på det med så idag blev det en del kalorier men minst 400 iallafall. jag har duschat och grejat lite nu, det blir jobb sen. fy tusan vad jag vill åka till ett varmt ställe nu med min pojke :)


tionde januari


godmorgon måndag. jag börjar min första dag på denna vecka med gymmet innan frukosten så jag ska röra mig dit nu direkt!


13,5


jag ska krypa ner i sängen nu och se om det är nåt bra på tv som jag kan glo på tills jag blir mer trött. sovit ut massor i helgen bredvid min älskling och så himla skönt. en natt i helgen sov jag ca 13,5 timme vilket inte är likt mig men det känns att gå upp vid halv 4 - 4 på morgonen så det är skönt att jag har tagit igen dom timmarna nu i helgen. puss och godnatt!


hotelltips


om ni har tips på mysiga hotell i sverige så får ni gärna tipsa mig om det. helst inte uppe i lappland eller allt för långt bort och sen vore det bra om det är ett spahotell :)


nellyskor


för er som missade att klicka hem dessa nellyskor så har det nu kommit en ny modell på hemsidan. om ni beställer över 500 spänn så knappa in XMAS som rabattkod så får ni 100kr i rabatt på beställningen och den koden gäller till den 17e :)


nionde januari


godkväll söndag. gud vad skönt med en heeeel ledig helg och ändå har jag och min älskling inte gjort något alls nästan. så himla skönt att inte gör något, bara titta på film, tv och bara mysa. och nu är det lite mindre än en måndag kvar med tills vi have a big day!


sjunde januari


goddag fredag. åhhh, det är helg och jag är ledig. så himla skönt det ska blir. slutade vid 12 tiden och därefter blev det gymmet. blev sammanlagt 50 min på bandet och crosstrainer och sen 40 min styrka plus solning i 30 min. nu har jag precis kommit ut ur en varm dusch och har en så himla skön ansiktsmask just nu. jag ska träffa heba sen, vi ska äta och prata en massa och gud vad jag längtar. senare sen åker jag till min älskling, myyysigt! men vi märker när vi hörs. puss :)


facemask


jag tjatar jämt om att jag är helt slut nu för tiden känns om men det är saker hela tiden. idag är jag ännu mer slut! kom hem från gymmet för en stund sen och väntar på mat nu. sen blir det dusch, ansiktsmask och lite sånt mys sen ska jag faktiskt lägga mig och kolla om det är nåt på tvn. hoppas jag somnar tidigt för det blir en tidig morgon för mig imorgon och vi hörs imorgon :)


gymgymgym


hemma efter en lång arbetsdag som har gått fort. ska till gymmet nu direkt och gud vad jag ska bränna kalorier och svettas!


fjädrar



sjätte januari


godmorgon torsdag. godmorgon bloggen. ska snart åka iväg till jobbet så jag säger bara laaater, vi hörs sen. pusss!


18.11

har gjort lite ärenden och fixat så nu är det klart. vi hörs imorgon. jobbar all day sen gym och så hem och sova men har fixar något inlägg :)


i'm oooout


ååh, jag är slut nu! efter att ha gått upp vid kvart i fyra, jobbat i sju timmar, fixat tre gullungar i håret, haft ont i både rygg och mage och jaa, nu ska jag duscha och greja. helst skulle jag nog faktiskt bara vilja krypa ner i sängen och kolla på lite tv-avsnitt som jag har missat men det blir det inte nu och idag blir det heller inte gymmet. körde ju dubbelt igår så går ta en av de gångerna som träning för idag helt enkelt :)


i'm so in love with you


hur många gånger jag än säger allting till dig så kommer du aldrig att förstå för det finns inga ord som kan förklara. ärligt talat så spricker jag när som, jag är så himla kär i dig! (och nej jag tänker inte ta bort bilden på dig gubben!)


new in

jag har glömt att visa er vad jag köpte för ett tag sen, jaa två till blusar. ni som känner mig vet ju att jag inga har, haha snarare tvärtom. jag är nog en blusoman om man nu kan vara det because i love it :)


femte januari


godmorgon onsdag. mitten av veckan och snart får jag en ledig helg, amazing för mig. börjar lika tidigt idag med så ska snart röra mig mot jobbet men vi hörs sen :)


03.30


jag kom precis ut ur duschen och ska krypa ner nu direkt i sängen. jag är helt slut nu efter denna dag, jaa det tar på orken att ställa klockan på 03.30 för jag har ännu inte kommit in mina tidiga mornar som jag har ibland :) jag har fixat lite tidsinställda inlägg under morgon dagen så ni vet. godnatt med er :)


the lazy song


jag har städat och plockat lite på rummet nu precis. ska snart iväg till gymmet och träna som sagt och kanske sola, inte bestämt mig ännu. jag vet att min blogg kanske är tråkig när jag nästan bara skriver om vad jag göra hela tiden men då får ni ju komma med tips så ska jag kunna lösa det :)



pälsjackan är hemma




jag fick hem jackan idag med som jag beställde i helgen och jag gillar den, storleken var bra osv. dock känner jag mig 5kg tyngre med den på, haha!


crosstrainer


min dag har gått fort. efter jobbet blev det hem och byta om och så vidare till gymmet. crosstrainer och styrketräning, gött! när jag kom hem så skottade jag direkt, all jävla snö och vi vet snart inte vart vi ska lägga det snart alltså. det har kommit runt 1 dm om inte mer men men. jag ska iväg till gymmet sen igen och köra spinning i 50 min sen och så funderar jag på om jag ska sola innan :)


fjärde januari



godmorgon tisdag. min första arbetsdag för denna vecka och jag är uppe tidigt som tusan men slutar nästan snart igen känns det som. neheej ni, det är bäst att jag rör mig nu och vi hörs sen!


halv fyra

nu har min älskling tyvärr åkt. vi var nere på stan och köpte ett par nya träningsbyxor till mig. dock inte riktigt de som jag hade tänkt mig men ville verkligen ha ett par nya så dom fick det bli. annars så har vi bara slappat, kollat på tv och myst. så himla underbart! dock inte lika underbart att klockan ringer vid halv 4 - kvart i fyra imorgon för då är det dags för jobb men jag slutar skapligt så det är ju underbart. imorgon blir det träning och säkert solning på det med. sånt som märks och vi hörs imorgon :)


new year

på nyårsaftonen var jag och min älskling hemma hos mig. vi lagade trerätter och det blev kräftstjärtssoppa till förrätt, sjukt god! till varmrätt blev der oxfilé, hasselbackspotatis, sås, salla och beasås. efterrätten har jag tyvärr ingen bild på men det blev en perfekt kladdig kladdkaka med sorbetglass till med smak av kaktus och lime. mums! god dricka på det, massa pussar och mys, raketer, skumpa. tack för det älskling :)







lediga måndag


jag har varit och tränat och nu sitter jag här med hårinpackning och färg på brynen. ska snart duscha och fixa sen kommer min älskling och det fick bli gymmet en gång idag bara och det gick bra förut. får se om vi kanske åker ner till stan en sväng för jag vill ha ett par nya träningsbyxor men det märks och annars så blir det bara en massa myyyys idag!


tredje januari


godmorgon måndag. ny vecka och jag är så himla leeeedig och det ska bli riktigt skönt. jag ska faktiskt sticka iväg till gymmet nu direkt innan frukosten så vi hörs sen efter det!


glitternails


duschade nyss och håret är i en toffs mitt på huvudet, en mysig finstickad tröja är på och jag ska iväg till tjejerna om en stund för en myskväll. jag känner mig helt slut i axlar och armar just nu efter träningen idag men då vet jag att jag kört hårt med mig. imorgon är jag ledig och jag ska sova tills jag vaknar sen gå till gymmet, sen städa rummet och fixa, färga bryn plus fransar och sen kan det bli gymmet igen men annars blir det mest lugnt om inga ändringar sker. det ska bli riktigt skönt med en skön ledig måndag, skön start på en helt ny vecka ju. ska tidsinställa något inför morgon dagen med och vi hörs då. pusss på er :)


min julafton

eftersom att jag själv inte är teknisk och kan greja med sånt så avstår jag gärna när det kommer till den biten. haha! min pappa är ju kiiing på det så han hitta en kabel så nu är det check och här kommer bilder från min julafton :)













andra januari


hej söndag! idag blev det jobb för min del och som tur var så somnade jag till i 2 timmar, perfa eftersom jag ändå var reserv ju. sen blev det hem och byta om för att åkta till gymmet och var där i nästan 2 timmar. 45 min förbränning/kondition och sen resten styrka genom hela kroppen. längesen jag pumpade armar osv så är helt slut i dom just nu. när jag kom hem så blev maten precis klar, jag tror nästan att jag bor på ett hotell ibland med all service jag får här hemma. hihi. ska snart hoppa in i duschen och pappa har fått igång så jag kan föra över bilder från systemkameran så håll utkik :)


sängdags


jag har målat tånaglarna lite nu och ska göra mig en liten ansiktsmask tänkte jag och sedan ska jag krypa ner. helt slut nästan eftersom jag inte sov så bra inatt i och med att det blev sent plus en tidig morgon på det med men det blir ett bra avslut på första dagen på det nya året, jag vet att den hade kunnat varit bättre egentligen ju. hihi. imorgon är det jobb igen sen blir det gym och jag ska bränna kalorier imorgon kan ni anteckna! sen blir det mys med tjejerna som jag saknar massor. vi hörs imorgon sååå, puss och godnatt :)


blusisaar


i och med att jag inte ville ha något till juldagen och nyår som någon annan direkt har så beställde jag två blusar från nelly. en som jag tänkte ha på juldagen och en på nyårsafton och ni vet att man går ju och hoppas på att de är bra i storlekarna osv. tror ni inte att båda två var trasiga eller? den vita med axeldetaljer, den dragkedjan var trasig och den svarta blusen var det ett litet hål på där bak på ryggen, typ som ett brännhål så det blev retur på båda såklart. tråkigt för det är så kul att ha något som kanske inte någon annan direkt har. väl sen så hittade jag en på vila från deras luxe-kollektion men den var slut i min size och det var inte alla butiker som fick den kollektionen heller. som tur var finns det ju nätshopping som jag gillar så jag klickade hem den, sydde på snyggare knappar och viipppss så blev den finare enligt mig. hade dock velat ha några andra knappar men det fanns inte sånna som jag hade tänkt mig men det blev iallafall bra. synd att jag inte kan visa bild nu för att systemisen saknar en usbsladd men men. ville bara berätta att ibland är saker man beställer veeerkligen skit!


pälsjackan

pälsjackan som jag spanat in allt förlänge nu men den har hela tiden varit slut i butik så nu är den påväg hem till mig, hoppas den sitter bra nu. sen gillar jag dessa skor mycket med och skulle inte ha något emot att bära dom!


tvåtusenelva

jag hittar ingen kabel som jag har fått med till systemkameran så jag antar att jag måste köpa till det så jag kan fortfarande inte lägga över bilder och jag vill ju lägga upp bilder från den eftersom jag har tagit en del nu under julen och nyåret ju. tyyypisk men får åka ner till expert eller något i veckan :)


första januari

happy new year och jag önskar er en god fortsättning på vårat nya år 2011. glöm aldrig att ta hand och ta vara om alla i din närhet och dig själv. här kommer en liten sammanfattning av mitt år 2010 i några ord och få bilder!

glädje. förlovning. värme. systemetåldern. tårar. student. kärlek. turkiet. myskvällar. längtan. sommar. jobb. besvikelse. solnedgångar. stockholm. grillat. träning. shopping. sol. kundvärd. lycka.










RSS 2.0