minus trettonkommasex

vilket vackert väder det är men det kändes verkligen att det var -13.6 grader ute. solen tittar fram över björkarna. fintfint. jag ska ta och börja fixa mignu för sen ska jag iväg och jobba ett litet pass. pengar är ju aldrig fel eller hur.

http://www.adolfstrom.com/images/aktuellt/vinter.jpg


glitter

känner för lite glitter så där på bloggen och nämmen titta. nu tröttnade jag på dessa koder och tar ett break med en liten liten promenix till coop för att ladda my phooone. vi hörs snart igen bloggis!



dumma mardröm

om ni undrar vad jag gör uppe nu så är det för jag drömt mardröm och vaknade av att jag grät. fyfan, jag hatar det och det kändes så verkligt när jag låg och sov men tur att det va en mardröm. tänker inte somna om fast jag är trött men hellre trött än att somna om ensam och kanske drömma dumma mardrömmar igen. tänkte gått och laddat på mobilen för att få lite luft och rensa huvudet från mardrömmen men coop öppnar tydligen inte förrän 9 så jag väntar lite.


2009

det är väl en klassiker och vi kör på en sån här i år igen. lite tidsfördriv dessutom. haha!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? aaa
2. Höll du några av dina nyårslöften? nej och jag hade inga heller
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? aa tyvärr
5. Vilka länder besökte du? tuurrkiii
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? jag tror inte det eller något kanske
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 8 februari ligger på första plats men sen finns det fler datum
8. Vad var din största framgång 2009? hade jag ens någon framgång?
9. Största misstaget? ingenting vad jag kommer på
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? aa jag har varit lite sjukis och någon satt kniven i mig på ett bra sätt förstårs
11. Bästa köpet? det säger jag inte här men jag har gjort en stor och dyr invenstering som jag spenderade mest pengar på
12. Vad spenderade du mest pengar på? i don't wanna tell u..huuh men kläder också osv
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? det finns mycket som har gjort mig riktigt glad. skulle rabbla upp massor
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? jag måste fasen nämna välkommen hem alltså
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? tränat mer såklart
17. Vad önskar du att du gjort mindre? don't knoow
18. Hur tillbringar du julen? vaknade upp med min älskling och sen åkte han. mammas släkt kom hit och sen åkte jag till min älskling
19. Blev du kär i år? kärare än någonsin, kärast i hela världen
20. Favoritprogram på TV? jag följer ju typ ingenting
21. Bästa boken du läste i år? haha ska jag va ärlig? inte läst en ända bok
22. Största musikaliska upptäckten? jag vet inte
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? absolut. kläder, smycken, smink, pengar och mycket mer
25. Något du önskade dig men inte fick? alltid är det ju nåt för vissa saker kan man ju bara drömma om
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? släkten och min älskling va här och grattade mig. det blev god mat och myys
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? lite mer ledighet, lite mer pengar, lite mer värme vore ju inte dumt
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? haha blacccck, love it
29. Vad fick dig att må bra? alla i min närhet, alla mysiga hemmakvällar, turkii och mycket mer
30. Vilken kändis var du mest sugen på? ove mattias
31. Vem saknade du? suzanna, cathrin och brudarna i sthlm såklart
32. De bästa nya människorna du träffade? det finns nog bara en, mattias. iofs träffades vi för första gången dagen innan nyår men det får räknas tycker jag. jag säger bara världsbäst. sen paret i turkii var ju för söta som vi åt tillsammans med några kvällar. hah


mammas dag

idag är det ingen vanlig dag fär idag är det mammas födelsedag, hihih. sitter och är påklädd nu, ska jobba några timmar. det är så tråkigt att varje gång man jobbar så ska man behöva känna sig så ful. skjortan, byxorna som nästan är baggy/abba alltså, hahah och sist men inte minst dom älskade skorna som påminner om buffaloskor. visst okej om man jobbar på ett lager eller liknande men nu jobbar jag med människor. efter jobbet blir det hem och fixa och så kommer min plutt hit med, släkten kommer och så ska vi fira mammi. bäst att jag fixar det sista för snart kommer mormor och hämtar mig. så söt hon är som ställer upp för mig i alla lägen. hiih.


fooodie

nu har jag iallafall fixat mig och tänkte gå ner och äta lite. efter lite fooodiie blir det lite woork!
vi hörs.


dagens minus

lite dagens minus sådär idag. för det första så måste jag bara säga vädret, urrrkk och ursch för det. sen ett minus till alla dom som är så själviska, som nästan bara tänker på sig själva och tar saker och ting för givet. dom som vill ha allting serverat på ett bord. livet fungerar inte så och det borde man nog redan märkt redan sen en lång tid tillbaka.

http://www.soveco.se/tumner.gif

ögonbrynsfärg

sitter här nu med ögonbrynsfärg, har målat tångalrna och så kör vi lite tandblekning på det. härligt härligt, det är ju aldrig dumt. efter brynfärgen blir det ansiktsmask. förresten så ser jag ut som en hockeyspelare med munskydd just nu, haha. tur att ingen ser mig. bäst att jag kollar till brynen så dom inte är blaccckkk!


blask blask blask

godmorgon i detta blaskiga väder. det regnar nästan ute vilket betyder blask och självklart ska det bli kallare i veckan och då lär det bli superhallt, hate it. fan vad tråkigt jag har nu och jag vet inte vad jag ska göra heller. funderar på om jag ska måla om naglarna kanske och sedan om jag ska färga brynen och fransarna, någon ansiktsmask, fixa tåisarna..det är ju alltis skojsigt.




myyysigt

idag har jag bara tagit det lugnt. har varit hos min älskling men sen åkte jag hemåt. har kollat på en johan falk film med mamma och pappa och lagat tacos. redan sett alla filmerna iofs men gör ju inget att se dom igen för dom är ju bra. snart kommer linda och vi ska bara slappa, myysigt.


daddys day

god jul på er i efterskott. hiih. inte haft tid till att skriva nåt här helt enkelt. igår var det julafton och no x-masfeelings for 50 cent, haha. dagen innan julafton hade vi lite mys med familjen hemma hos mig. åt lite gott och sedan fick vi julklappar eftersom det blev fullt upp sen på julafton plus att syrran jobbade så vi sågs knappt nåt igår. igår åkte min älskling hem på morgonen och sen kom mammas släkt till oss och det blev julmat och massa prat, julklappar och så, mysigt. igårkväll åkte jag hit till min älskling, där jag är nu. om ni ville veta vad jag fick av tomten så fick jag kläder, smink, smycken, choklad, pengar osv. sånt som går åt helt enkelt.



. . .idag är det ingen vanlig dag för idag är det pappas födelsedag. grattis igen. hurra hurra hurra!


my love

godmorgon bloggen. haha. det blev helt enkelt för tomt inatt och för lite sömn men det är sånt man får ta. klockan springer iväg och det är dags för mig att fixa mig och äta frukost. sen ska jag iväg och jobba lite och efter det åker jag till my love! vi höööörs.


julklappsinslagning

jobbpasset gick fort och det var ju skönt det. dom glömde bort min rast så jag fick påminna dom, haha. sen jag kom hem har det spelats lite melissa horn ur högtalarna och så har jag hållt på att fixa med julklapparna. inslagning och sånt där. är inte riktigt klar än så ska göra klart det och annars bara ta det lugnt. är fyllechaffis åt mamma och pappa men det gör nog inget om jag somnar till för dom lyckas nog ringa och väcka mig ändå sen. tror inte att jag orkar hålla mig vaken till dess. nu ska jag fortsätta att fixa.





rip solarietiderna

va fan. jag vet inte om jag kommer bryta löftet om att jag inte ska få sola på ett halvår typ. det håller snart inte längre. det är snart 2 månader sen, seriöst alltså. för att vara mig är det sjukt duktigt. förr solade jag 2-3 ggr/vecka men nu får jag ju inte eller jo får och får men jaaa.. nananana. well see!


rip solarietiderna!


5 dagar kvar

godmorgon på er såhär på lördagsförmiddagen. har ni sovit gott? det har jag gjort, lite gott iallafall. tack för igår tjejer, loove uuu. blev bonde söker fru och några avsnitt från sunes jul plus en massa massa prat och så, hiih. vaknade för ett tag sen men är fortfarande trött och rätt så genomförkyld men jag lever ju. ska snart gå ner och äta lite frulle sen ska jag klippa mamma. innan jobbet ska vi ner till stan en liten sväng.




jullov

juuuuuuulllloooov! så himla efterlängtat. idag har jag haft praktik och det var skojsigt. nathalie fräschade till mina toppar och blekte till min utväxt. gud så fräscht och skönt det känns nu. tog iofs inget på det uppklippta och det kanske jag måste göra men men. efter det så toppade jag till henne och gjorde superfina lockar. vi fick ha en egen lite julavslutning på salongen så vi festade till det med lite godis och sen kom chefen med lite fika. nu sitter jag här och väntar på lite mat sen ska jag åka till tjejerna och ha tvmys. myyysigt. nu ropade mamma och sa att förrätten va klar så ska ner och äta nu. byyyee!


tummen upp

buhuu, dagen kunde ju börjat bättre. ont i magen, lite feber och halsont men jag vet ju att den kommer bli bättre och att den slutar bra. tummen upp. imorgon är det praktik som gäller och då ska nathalie fixa min utväxt så det blir fräscht och snyggt. på kvällen tror jag det blir mys med tjejerna. helgen består av lite jobb och mest lugnt, skönt men ändå inte för att jag och min plutt jobbar om varandra, när han slutar så börjar jag. hursomhelst, nu blir det duschen. vi hörs!


i'm in love



det är helt sjukt. jag trodde aldrig att man skulle kunna känna såhär för någon. att det verkligen finns en för alla. att det känns så rätt. att det är den rätta. den som jag vill dela mitt liv med. att någon kan få en att känna sånhär lycka, det är helt obeskrivligt. du är bäst älskling. jag älskar dig mattias <3


7 dagar kvar

goodmoorning. haha, som ni märkte så skrev jag ju att det va 9 dagar kvar till jul igår men jag menade ju såklart åtta och idag är det 7 dagar kvar, en vecka. mamma gick och hämtade ett extra täcke till mig inatt för att jag låg och frös så himla mycket. imorse vaknade jag av att jag hade ont i magen and i hate it!


fireflies



8 dagar kvar

det är onsdag. det är 8 dagar kvar till julafton och det är massor med snö ute och kallt som fan, burriburr. morgonen började med att min älskling pussade mig för att han skulle åka iväg till jobbet sen var det inte långt kvar tills jag skulle upp och ge mig iväg till skolan. hade med mig johanna till fri damklippning som man ska klara på 45 min med både klippning och styling. efter 33 minuter hade jag klippt, fönat, plattat, tagit vax och psray i håret. haha, då kan man säga bra tempo alltså, där gick det undan. efter skolan åkte jag till helen och fixade min nagel som gick bort i veckan så nu är den fin den också. efter det kom matilda hit så jag har klippt henne och fixat lite. jag har inte bara gjort det utan lagat god mat och så där också.


back to turkii

utomlandsresa inför nästa år är redan bokad och klar av mami och papi. dom bjuder med sina små ungar och deras två älsklingar. so sweeet men mindre sweet är ju att vi drar dagen efter min student men det vet dom ju att jag inte tänker ta hänsyn till, hahah. dom har räknat med att åka tidigt ifall vi behöver stanna några omgångar, nevars. om jag längtar? skojar ni eller, jag vill bara iväg nu. jag är så gott som helst slut. det blir iallfall en tur tillbaka till turkii. ge mig datumet nu!

http://emelia.files.wordpress.com/2007/08/strand-pa-turkiet.jpg


check

check, check, cheeccckkk på allt på min lilla to do lista. gjorde en chokladansiktsmask, yummmiiiee så gott det luktade. gud så härligt det är och man känner sig så fräsch. tvättade just ur hårinpackningen och målade tånaglisarna. vad har ni gjort idag då? lussat för någon kanske. hihiih. nu ska jag och mami titta över lite julklappar..ifall det mesta är klart eller inte. men jag är så gott som klar med mina, har en sak kvar bara men det fixar syrran så det är skönt.

http://www.trebarnsmamman.se/bilder08/Lucia.jpg


hemmaspá

  • ansiktsmask
  • fixa bryn
  • näring för ögonfransar
  • hårinpackning
  • bodyscrub
  • måla tånaglar
snacka om mysissöndag and i love it. så himla skönt med sånnahär dagar när man bara kan ta hand om sig själv och att man faktiskt får tid för sig själv att pyssla om sig. så himla fräscht och skönt.


världens bästaste

 

jag har världens bästaste pojkvän!


luciadagen

hej på er era bebisar. har ni haft en bra luciadag hittills? härligt härligt. det hade jag med tills min älskling åkte och jag saknar honom massor. jag har skaffat en ny blogg and why? jo, för att jag är så trött på preciiious, haha. så 2005 nevars men den har några år i nacken som man brukar säga så det var dags för en ny fräsch helt enkelt.


RSS 2.0