hej måndag. haha, ni kan ju gissa om jag v...

img_1083 (MMS)

hej måndag. haha, ni kan ju gissa om jag var människa när klockan ringde runt 04, vad tror ni? vet inte vad jag ska skriva för det blir bara det vanliga liksom. jobb, träna, magproblem bla bla bla. har lite jag skulle vilja visa och tipsa er om men det får bli när jag har ork och tid. magen tar slut på mig och jag är så jävla trött på det. magsmärtor som kan vara i timmar så att jag inte änns kan stå, jag får inte behålla nåt i magen osv. det här är liksom vardag för mig. jag är så less på mig själv med för att jag bara skitit i det och lagt det åt sidan så jag får väl skylla mig själv. när jag har smärtor osv så vet jag hur jag ska hantera det för jag har lärt mig det, är så jävla van. anledningen till att jag nog gav upp efter alla prov var att de inte visste vad som var eller vad som är fel förutom att jag har en orolig tarm som påverkas sjukt mycket av saker och ting. det har varit såhär i nästa  två år snart om inte mer. jag vill bara få ett svar så jag vet vad felet. jag är så jävla trött på det,  tar så mycket kraft, ork & tid osv. nog om mig nu. hoppas ni haft en bra start på en ny vecka!


tillbaka till rutinerna



jaa ni, semestern är slut. det ska bli skönt att komma tillbaka till rutinerna igen och det är nästan så att jag längtar tills klockan ringer vid halv 5 imorgon bitti. efter jobbet ska jag till gymmet och köra som fan efter nästan en veckas uppehåll dock har vi gått flera flera mil i barcelona och svettats. jaa, vissa dagar blev det flera mil typ. sååå jag har bränt en hel del där också trotsn allt :)


hej söndag. jag och min älskling ligger fo...

img_1154 (MMS)

hej söndag. jag och min älskling ligger fortfarande i sängen. lite sega från igår men man mår ju alltid som man förtjänar. jag hade riktigt trevligt och kul igår iaf och snart ska vi köra några till flygplatsen. jag följer mer än gärna med i väskan tack :) haha!


fuego



jag började min dag med lite styrka och dansade fuego som jag föll för direkt. inspirerad av latinska rytmer och dansuttryck som man gör med passion och mycket känsla. har bara slappat hela dagen sen dess och grejat lite för min mage är inte okej och jag måste fan ta tag i skiten nu igen. jag hatar att jag lagt det åt sidan i typ ett år igen men men. glor på true talent och tjuter lite, haha. jag är så jävla känslig alltså! ska snart börja sminka mig för min maria kommer sen. då blir det att äta gott, dricka vin & sen får vi se vad det blir :)


tjugosjunde augusti

hej lördag. haha eller oláaaa kanske jag borde säga? ja, jag har ju sagt det flera gånger om dagen i en vecka nu. har spenderat dessa dagar i barcelona och behöver jag säga nåt annat än att jag vill tillbaka? det säger jag väl jämt men barca var speciellt. jag ääääääääälskar staden!


naeee ni, jag har ju trots allt semester o...

img_1083 (MMS)

naeee ni, jag har ju trots allt semester och känner att jag vill ta det från bloggen nu med. det blir en paus och vi får se när jag känner för bloggen igen. den känns så trist! men då vet ni det. sköt om er & glöm aldrig att ni är så fina! pusss


hej fredag. jag har blivit förkyld och det...

img_1138 (MMS)

hej fredag. jag har blivit förkyld och det suger getpung rent ut sagt! denna vecka har jag nästan bara kört styrka men det beror ju på förkylningen. har varit och pumpat nu på morgonen iaf.


laptopen



efter att mamma och pappa åkt så cyklade jag iväg till gymmet och körde igenom hela kroppen. nu sitter jag i soffan men laptopen och kollar på tvn. ikväll blir det att scrubba hela kroppen, ansiktsmask, tandblekning, måla tånaglisarna, färga bryn & fransar osv!


mysdag med familjen



idag blir det en dag med hela familjen. mamma och pappa kommer snart hit och ska bla hjälpa oss med att få upp tallrikshyllan i köket och klockan och så ska vi äntligen få kunna se på tvn i sovrummet. sen blir det god mat och bara umgås. syrran och olof kommer också såklart :)


vill dit nu











just nu vill jag bara vara framme. jag vill stå på taket och kolla ut över hela staden och sedan ta mig ett svalkande dopp i poolen.


artonde augusti



hej onsdag. eller ja, nu är det ju faktiskt torsdag. jag ska snart krypa ner och förhoppningsvis få mig en skönhetssömn. jag känner bara att jag inte har fått sovit ut ordentligt på sistone och ändå vaknar jag vid åtta - nio som vanligt men vi får väl se idag då. denna vecka har jag gått runt och varit sugen på allt som är farligt onyttigt. urrss. ätit kladdkakemuffins idag eller ja, igår blir det ju för fan. godnatt.


en glad johänni



fan, vad trött jag blir på mig själv ibland. på sistone har inte hjärnan hängt med alltså! när jag skulle gå från gymmet förut så hitta jag inte mitt hänglås och inte heller min cykelnyckel. jag gick iallafall ut till cykeln för jag tänkte att den kanske satt där? meeeeen nae! jag gick tillbaka till gymmet iallafall och frågade om de fått in någon cykelnyckel men det hade dom inte. jag sa även att jag måste lagt ifrån mig både cykelnyckeln och mitt hänglås och då sa personalen bara "meeen väntaaa, det här känner jag igen. jag ska kolla!" det var någon snäll själ som hade lämnat in det. och jag sa bara att det gjorde min dag. tänk att det finns några snälla människor trots allt! sen måste jag ju bara tillägga att min pojkvän är sjukt glömsk och ni har väl hört det förut att man blir som man umgås? det måste vara det. eller hur älskling? haha :) för övrigt så har jag tvångstankar när det gäller nycklar, kort, pengar osv. känner efter tusen gånger så att dem verkligen är där dom ska liksom. hahaha, puuuhhh!


sextonde augusti



hej tisdag. fan, vad jag älskar semester men vem gör inte det? går bara hemma och glassar, typ. haha! idag kom mina fina tjejer hit och det blev stan, lunch & sen köpte vi oss varsin god glass också. nu har jag precis varit på gymmet i två timmar och bara pumpat och svettats på crosstrainern. härligt! det är nya träningsmaskiner med ju, allt är nytt och jag gillar dom!


shopshopshop



gaaah, jag hittade en hel del fina saker på stan förut MEN det får vänta tills efter barca för där ska jag spendera en hel del pengar på shopping kan jag lova. kom hem med en långklänning och ett skönt linne barrrra.


hemmaspáaáaáaá



vilket jävla väder det är men men. det blev lunch på stan med johanna förut och sen gick vi hem hit och bara tog det lugnt och pratade osv. tack för idag johänni! nu sitter jag här med ansiktsmask och ska sedan lägga på portömingslapparna, fixa brynen, färga utväxten osv. mmmmh! skulle behöva sola några timmar också men jag orkar fan inte. inte idag.


femtonde augusti



godmorgon måndag. nya vecka och jag har semester. tråkigt att det typ är höst ute, grått & tråkigt. bloggar inte så mycket just nu för att jag har andra saker för mig och ingen inspo osv. idag kommer min johanna hit så det blir en johänni & johänni-day. hur mysigt som helst :)


godmorgon söndag. uppe tidigt för att köra...

img_1070 (MMS)

godmorgon söndag. uppe tidigt för att köra ett gympapass. syrran ska med också och svettas!


vilken jävla lördagsmiddag alltså! jag äls...

img_1074 (MMS)

vilken jävla lördagsmiddag alltså! jag älskar mat!


nougatfyllning



nu har jag bakat några kladdkakemuffins. några med nougatfyllning, vit choklad och bara några vanliga. efter det så diskade jag och ska snart börja med maten så att det är dukat och klart när mitt hjärta kommer hem från jobbet. var hos daniella och oskar förut och umgicks lite :)


träningstalk



jag fick ju ett nytt styrkeschema för ca 2,5 månad sen och det följde jag i en månad. efter det så körde jag själv, la till nya maskiner, fria vikter osv och jag både känner och ser nya resultat hela tiden. imorgon eller nästa vecka så ska jag börja på ett nytt schema, nya övningar osv. nu har jag tex kört 2x15 varje gång. för något år sen körde jag endast 7-15 repetioner per övning och så tungt som jag orkade. det sist nämna sättet var det liksom bara bra om du enast orkade 10 gånger, vilket också gav resultat. men hur som helst, nästa vecka ska jag testa det igen så ska jag endast köra 7-15 repetioner så mycket som jag orkar. sen ska jag även lägga upp vad jag ska köra när för min kropp hinner aldrig återhämta sig. det är inte konstigt att jag har ont i huvudet dagligen, helt slut i kroppen, helt slut efter jobbet. jag har lagt träningen före allt annat, före sömn, före allt. jag har liksom till och med kunna skippa kalasfirande pga att jag måste träna. inte måste och måste utan för att jag vill. jag börjar nu lära mig att sömn måste gå före men det bröt jag ju denna vecka med men skitsamma.

jag måste lära mig att vila och att en dag så kör jag ben och kondition och andra dagen överkropp och kondition eller nåt. jag måste kolla och se vad som passar mig och min kropp bäst. jag kommer fortfarande köra på som vanligt och variera mellan styrketräning genom hela kroppen, powerwalks, spinning, löpning, gympa, step osv. de sistnämnda stärker konditionen, tränar ens leder, förbättrar koordinationen och massa annat men om man nu vill forma, bygga, skulptera kroppen är detta inte rätt väg att gå, det funkar inte bara med aerobics utan då är det rå, skitig och riktig jobbig styrketräning som gäller.


pizza



jag blev sugen på pizza i förrgår och jag har nog inte ätit pizza en ända gång i år. men iallafall så beställde vi det, hämtade och gick hem och åt. jag började må illa och till slut blev min mage så jävla svullen så jag visste inte vad jag skulle göra. visst att den är känslig och kan bli lite svullen av vissa saker men det här var inte i närheten. jag spydde iallafall i hopp om att det skulle bli bättre men icke det. illamående och jättesvullen mage. men sen var det läggdags och jag lyckades somna trots så jag mådde. urss för det!


morgonpw



kom hem för ett tag sen från en morgonpw innan frullen, skönt! sprang in på hemköp och köpte det vi ska äta ikväll. peppar-nötkött med curles-potatis, bea-sås och för mig blir det kött, några curles och färsk sparris, färska champinjoner m.m. mmmums!


barca



jag vill åka till barcelona nu. vi ska faktiskt kolla på en fotbollsmatch när vi är där. sen när vi kommer hem så är det inte långt kvar till kryssningen. jag älskar att ha saker att se fram emot, stora som små!


treottonde augusti



godmorgon lördag. det är så himla skönt att somna i soffan och sedan gå in och lägga sig i sängen för att fortsätta sova. oavsett att matte skrattar åt mig när man yrar omkring när man knappt är vaken liksom. haha. han ville bära mig men jag gav honom ett gott skratt och gick istället. jag hatar att vakna utan honom vid min sida och att min mage är bad direkt på morgonen. det är ingen rolig start alls men vad ska jag göra? kanske borde ta tag i skiten igen. jag är så van nu och vet hur jag ska hantera det så jag har liksom lagt det åt sidan, tyvärr.


godmorgon fredag. hur mår ni denna soliga ...

img_3265 (MMS)

godmorgon fredag. hur mår ni denna soliga morgon? jag är en trött tjej som kör styrka genom hela kroppen just nu på gymmet.


vitt glitter med små korn och så silvriga ...

img_1068 (MMS)

vitt glitter med små korn och så silvriga glitterkorn lite snett över.  kommer bättre bilder om jag lyckas. nöjd tjej!


hej torsdag. hat varit och gjort naglarna ...

img_1063 (MMS)

hej torsdag. hat varit och gjort naglarna nu precis och fått punka på ena framdäcket på bilen. inte fan har jag haft tur på länge, vad kommer härnäst liksom? kunde köra in vid donken iaf så sitter här nu och äter morötter, själv vid ett bord. det trodde jag aldrig alltså men magen ropade ju så vad gör man inte. matte och hans pappa är påväg så det är skönt :)


hej onsdag. johanna är helt slut efter näs...

img_1053 (MMS)

hej onsdag. johanna är helt slut efter nästan ett 11 timmars jobbpass, dammsugning av heeela placet, torka golv, tvätta osv. men gud så skönt det är efteråt! nu ska vi fortsätta tvätta. puss


full rulle



nu är jag hemma! jobb, laga mat, solarium, styrka i benens alla muskelgrupper och ett svettigt spinningpass. nu dricker jag en proteinare med en massa is i & så väntar duschen. ska springa iväg och handla hem lite frukt sen bara annars blir det mest lugnt. det blir att sova rätt så skapligt ändå för min del. puss på er :)


onepiece



jag vill ha en onepice! perfekt att ha en myskväll hemma i det ruggiga höstvädret & i vinter. jaa, snart är vi fan där med alltså. jag vill ha en i leo-mönster eller en piink.


förra veckans träning v.31



urss, det blev inte mycket av förra veckan heller men då jobbade jag så att hela dagarna försvann. hann varken göra något innan jobbet eller efter och för kroppens bästa så fick sömn gå som första plats denna gång :)

måndag: löpning 5.3 km
tisdag: vila
onsdag: powerwalk 5.6 km
torsdag: vila
fredag: styrka
lördag: vila
söndag: vila


cupcake



igår köpte jag ett paket med några olika stössel i. jag får göra några cupcakes eller något och dekorera dom så dom blir fina & söta!


nionde augusti



godmorgon tisdag. idag ringde klockan vid halv 5 och det var bara dags att gå upp men jag ska inte jobba så himla länge så jag har ju ändå hela dagen kvar sen. det blir spinning sen iallafall :)


örtsalt



vilket jädra spinningpass det var. haha lite kul men förut när en låt var slut och det kom en ny på passet så ställde jag mig upp direkt och instuktören bara "yeees, det är någon som har varit här förut!" eftersom att vi skulle stå då, haha. man lär sig passen alltså, hah. han är så jävla göddig asså. jag gillar att dom köpt in nya cyklar med, inte för att de som de har nu är dåliga. dom är skitbra men alltid nice med nytt juu. nu har jag precis ätit två skivor limpa med gurka, rödlök och örtsalt på. förjävla gott och förjävla längesen men jag blev så sugen på det. äter ju nästan aldrig bröd eller så ju :)


drömfångare



jag vill ha en drömfångare här i hemmet. jag har bara inte hittat the perfect one ännu.


kilisar



jag har gått och blivit såld i dessa. dock vill jag ha ett par snygga i helskinn nu till hösten. nu blir det styrketräning och därefter ett spinningpass!


idag är det



2 år & ett halvår. 30 månader. 911 dagar. han är oslagbar, min mattias ♥


åttonde augusti



hej måndag. oooom jag har semester. äntligen! men ahh, jag tror nästan att det är oktober ute emellanåt. urss! ska som sagt jobba lite denna vecka eftersom det krisar lite. självklart hade vi missuppfattat och jag trodde att en av dagarna var idag så jag gick upp vid halv 6 men men. var ju helt okej att krypa ner i sängen igen och sova till 11. sen la jag mig en liiiiten stund i parken och nu är det soffan som gäller. ska köra styrka sen och ett svettigt spinningpass. äntligen spinning! nu på sommaren är det ju inte lika många pass och när det har varit spinning så har jag jobbat men nu jävlar :)


hej söndag. nu är vi påväg hem till mamma ...

img_0994 (MMS)

hej söndag. nu är vi påväg hem till mamma och pappa för god mat och bara umgås. alltid lika skönt att komma dit. igår blev det smultronstället, grillning och så sov mattes lillebror hos oss. idag är det den dagen som vi skulle ha hämtat stanley. tänk om vi var påväg hem med honom nu och tänk om han hade varit i min famn nu. just precis nu . . .


new shoes



nude med korkfärgad kilklack.


klädkollage



det var längesen jag hittade såhär mycket fint på gina & längesen som jag gjorde ett klädkollage men det beror på att jag endast har paint på datorn så ja, detta kollage tog sin tid :) jag vill åka och shoppa en massa nya höstplagg, nu.


päronsplitt



assså shiiiiit, vilken glass. om ni inte har ätit päronsplitt, nogger eller lakritspuck i denna form så måste ni göra det. mums på dom!


sjätte augusti



hej lördag. jag har sovit 10-11 timmar inatt tror jag och ändå är jag trött, antagligen för att jag sovit för mycket. men men. sitter i soffan med datorn och glor på tv just nu.


bare minerals



bare minerals kom till mig igår. jag har kollat på dvd och ska prova senare sen idag bara för att liksom, riktigt sugen :)


styrkaao



då var jag hemma efter ett styrkepass genom hela jävla kroppen. dricker min proteinare med jordgubb och vanilj. har bara hunnit med två powerwalks och en löparrunda denna vecka och sen styrkepasset idag då. känns inte bra. får bli en runda ikväll sen! ska varva ner och andas lite nu innan jag cyklar iväg till solariet.

igårkväll scrubba jag hela kroppen så nu är alla döda hudceller borta, gjorde ansiktsmask, fixade lite med brynen osv. ikväll sen ska jag fixa tånaglarna & fötterna, färga bryn & fransar, tandblekning m.m. hur skön start som helst på helgen och semestern ju! första dagen är dock på måndag och då ska jag jobba men det är kris så vad gör man inte :)


i hate u sun



hahah, alltså snälla. nyss var det en klarblå himmel så jag drog på mig bikinin och packade väskan för några timmar i parken. ville vara där vill 11 liksom så det blir några timmar i solen. när jag ska gå så ser man inte änns någon blå himmel. det är vitt överallt. alltså vad fan! jag drar och svettas på gymmet nu och så ska jag förbi solariet med kan jag lova och svettas och grillas som fan.


innan jag kände dig


godmorgon fredag. att vakna av magont är i...

img_0972 (MMS)

godmorgon fredag. att vakna av magont är inte den bästa starten på dagen tyvärr. urrss! hade tänkt lägga mig i parken några timmar med oljan och sen köra styrka genom hela kroppen på gymmet :) får avvakta lite till med parken, typiskt.


kom hem från en pw med emelie för ett tag ...

img_0877 (MMS)

kom hem från en pw med emelie för ett tag sen, skönt! dessa jobbdagar hinner jag inte med mycket mer än jobb & sömn men snart har jag sem! kan snart räkna ner med timmar, mwihihihi :*


tredje augusti



godmorgon onsdag. denna veckas jobbdagar gör att jag aldrig är hemma typ. känns det som och att jag bara kan sova. kroppen orkade inte upp vid halv 7 för att gymma idag, den behöver sömn nu. är sjukt trött och skulle lätt kunna sova några timmar till men nej nej. snart dags för work :)


hej tisdag. idag blir det väl varmare än v...

img_0910 (MMS)

hej tisdag. idag blir det väl varmare än vad det var igår på jobbet. 28 grader hade jag och kläderna andas inte för fem öre. jag har blivit lite förkyld och råkat kasta ner min nya mascara i toan :( vet inte vad jag höll på med men men. ladda inför ett svettigt tisdagsjobb :)


förra veckans träning v.30



fan, vad bad jag blivit på detta alltså men här är förra veckans träning, v30. (trodde att jag hade sparat det i utkast för jag hade inte fyllt i och ändrat träningen för dessa dagar men här är vecka 30).

måndag: gympa + styrka
tisdag: powerwalk 5.6 km
onsdag: styrka
torsdag: powerwalk 5.6 km
fredag: styrka
lördag: vila
söndag: löpning 5.3 km


första augusti



hej måndag. ny vecka och jag kan räkna ner med dagar till min semester. njutaren! haha. har varit ute och löpt 5.3 km i skogen. det var jobbigt idag eftersom det är så varmt ute men jag klagar inte. nu har jag precis duschat och ska greja lite innan jobbet!


RSS 2.0