finstickad


då var jag hemma igen. mysig dag med carro på stan och lite inhandlat blev det. men jag hoppades på mer ju, attans! två tröjor, en svart tunkia(jag är helt såld i det vet ni) och en finstickad vit oversize tröja. sen ett par skor som var slut i 36 men så fanns dessa i nkpg så min älskling åkte och köpte dessa åt mig eftersom jag la undan dom. perfekt ju :) bara att hoppas att dom sitter bra nu! efter stan åkte jag och handlade lite och sen förbi på en fika hos mormor och morfar. nu är jag hemma och ska snart ta en lång varm dusch med hårinpackning och så. senare sen åker jag till mitt hjärta, får se om jag har tid att uppdatera mer innan tåget :)


shoppingmåndag


jag kunde verkligen inte somna igår och när kan jag har somnat? vid två - halv tre kanske, helt galet alltså. låg och vred och vände på mig och kunde bara inte alltså. det känns ju nu idag att jag är trött som faaan. ska börja fixa mig snart och sen hämta upp tjejerna för lite shopping, mysigt. vi hörs mer sen :)


kodmallar


har fixat lite här i bloggen som ni kanske ser? inte så snygg nu, fick gå in på syrrans blogg och sno hennes kodmallar och skit så jag fixar lite så småningom. imorgon blir det stan med tjejerna en sväng. jag tar bilen och hämtar upp dom. måste hitta några snygga kängor nu alltså, så håll tummarna för det. sen hoppas jag på att jag hittar något annat snyggt också såklart! längtar tills på tisdag med för då ska jag fixa håret, äntligen säger jag bara :)


slapparsöndag


har inte gjort ett skit idag men så jävla skönt att vara ledig en söndag bara för att det är söndag. då brukar man oftast kanske inte göra ett skit och idag är det skönt. skumt väder men efter regn så kommer solsken, eller hur? jag åkte förbi solakuten förut och det blev en 45-minutare, härligt som tusan plus att det är nya rör. haha, niggah! det känns nästan som höst ute också, det går så himla fort ju. jag hade inte sagt nej till fler sommardagar men det kanske kommer :)


ja tack


blackiiee





gårdagens blev detta. nya tightsen och nya skjortan invigde jag igår. jag och svarta kläder alltså, looovee it! det var trevligt och sen körde jag tjejerna till stationen och sen åkte jag hem. senare sen kom min älskling, mys!


regn regn regn

 

det är helt otroligt att det kan regna såhär galet mycket som det gör just nu! det vore ju olagligt egentligen tycker jag. min älskling åkte för ett tag sen och jag får se lite vad som händer. blir nog solning, kanske en pw och kanske en sväng förbi mormor och morfar. vi får väl se vad magen klarar av idag, hittills är det minus iallafall. jag röstade iallafall på en mysdag med min älskling, ben & jerry's och några bra filmer. men det får bli i veckan istället :)


new iin

den här mysiga tröjan kom min älskling hem med till mig igår efter han varit på en shoppingrunda i storstaden. hihi, mitt lilla hjärtegull :)


mohombi



black tipppss


blir ingen utgång idag för jag kan inte när magen är som den är. men jag tänker fan inte sitta hemma och ruttna så jag åker till tjejerna och är med dem tills de drar :)


äpple & gruka


ska nog inviga denna om jag ska iväg ikväll, avvaktar fortfarande för magens bästa! sitter här med hårinpackning och ansiktsmask. ansiktsmasken luktar äpple och gurka, mums! ska snart ta och äta lite frukost och fixa, sen ska sakerna tvättas bort. tog bilen till stan förut, lika bra att passa på så mycket det går för nästa vecka kanske den ska skrotas med tanke på det som hände tidigare i veckan. det är läskigt att se hur ett liv kan förändras så fort, man kan få skador för livet och det värsta kan hända också men jag är så jävla jävla jävla glad för att det inte hände nåt värre :)


like the way it hurts

 

dricker bakteriesaken och så köpte jag cola med, haha jag och cola går inte så bra ihop eftersom jag inte gillar det direkt och sen dricker jag aldrig läsk. bara när jag dricker cider eller gör groggar men får tvinga i mig det med för det ska ju också vara bra för magen. ska ta en dusch snart med, med ansiktsmask och hårinpackning så jag piggnar till lite mer. köpte nya örhängen på stan med som jag kanske ska ha ikväll om jag är bättre och ska med ut :)


bakteriekur


videon här nedan har jag nog lyssnat på hunda gånger snart. jag har varit och köpt fruktjuice med smak av hallon och granatäpple och med bakteriekur för att hoppas på att den kan hjälpa mot magen. men finns det nåt jag inte testat som har hjälpt? haha nae, tog en ny smak iallafall. på tal om äpple och äppel, så var det en gäst på jobbet som började diskutera hur man säger äppelpaj, om man säger äppelpaj eller äpplepaj? haha, vad säger ni? :)


keep your thumbs


tjejerna åkte för drygt en timme sen. det blev god mat, prat, mys och solsidan som sagt. jag känner mig piggare men min mage är ett helvete. jag har bytt bort mitt jobbpass imorgon och ska jag få sitta hemma hela dagen för att min mage är som den är? det är fan inte okej. jag är galet trött på det nu, nu får min läkare fixa det här, världens bästa läkare är han dessutom. det värsta är om han säger att de inte vet vad det är, det måste göra något nytt nu. vi får se på vår telefontid som vi bokat in om en vecka. det är bara att hålla tummarna. ska försöka somna ifrån magen snart :) natti!

love the way you lie



kick overall

dagens önskeoutfit såhär en sjuk fredag för mig men jag nöjer mig gott och väl med mitt gråa plyschset! hihi.


hot and cold


varm och kall hela tiden typ men ibland känns det som att jag är i normal temp iallafall. nu stressmålar jag naglarna, tipparna blir svarta. om någon timme kommer tjejerna hit med käk från valentino och så blir det några skivor från solsidan och bara slappa. härlig fredag när jag mår som jag gör, mys :) fortsätter med ipren och näsdroppar, ska nog även ta någon kopp te sen, haha!


sick johänni

godmorgon. hade feber två timmar innan jobbet igår men vad gör man inte liksom, jag klarade av hela passet ändå. huvudsaken! är fortfarande sjuk så har sovit länge idag och sen får vi se vad som händer beroende på hur jag mår. fyfan för det här alltså. sjuk och sen har jag min dumma mage. får se hur det blir med skrivandet här men ni får ha det så bra :)


leotofflor

dessa tofflor hade inte jag tackat nej till iallafall. skulle gärna vilja mysa runt i dom idag och sen hyra film och äta lite ben & jerry's med min älskling!



myselimys


godmorgon! jag vaknade vid halv 1, sov nog så länge för att jag är förkyld som ett as. jag förstår inte hur mycket snor som får plats i min näsa, haha. min älskling ligger kvar och sover så sött, ska väcka honom vid två tänkte jag. det blir bara mys med honom tills jag börjar jobba idag. urtåkigt väder ute också.


ipren, strepslis & näsdroppar


innan jobbet idag blev det lite ärenden och efter det frukost hemma hos min morbror och sen lunch hos mormor. vilken lyx dag, hihih. det blev rödspetta till lunch, typ första gången jag äter det och det smakade bra. jobbade ju förut med och jag gick och snorade och tog en massa halstabletter hela tiden. jobbigt som tusan. så nu är det ipren, strepslis och nässpray som får göra mig bättre. i hooope. jag hatar att vara förkyld för just nu känner jag mig hängig, tung i huvudet och så varm och kall typ hela tiden. buuuhhuuu! inte nog med det så har jag min helvetesmage med. något som får mig glad just nu är att älskling ringde nyss och sa att han kommer efter jobbet, så vid ungefär klockan sju kryper han ner hos mig. längtar!


som ett as och som en idiot


förkyld som ett as, nyser som en idiot osv. vet inte om jag har feber nu heller men hur som helst så börjar jag klockan 16. så vi hörs nog efter jobbet! host host.


burrrr


jag börjar få ont i halsen, det kliar i halsen, jag nyser och jag är snorig. fyfan, blev ännu sämre för att jag fick löpa hem i regnet tidigare idag. jag antar att det är därför iallafall. ska skära till lite färsk ananas och melon och mysa med en filt framför tvn eller framför datorn. burrr!


komsi komsi


ooooch, jag dör alltid lika mycket så fort jag kollar på dom. vill ha stanley i mitt knä nu älskling!


jobbjobbbbb


nu har jag käkat, fixat mig och grejat. snart kommer världens bästa mormor för att hämta mig, jag lovar er, världens bästa. sen blir det jobb, vi hörs efter det :)


my all


mår du bra, mår jag bra. mår du dåligt, mår jag dåligt. är du glad, är jag glad. är du ledsen, är jag ledsen. är du arg, är jag arg. skrattar du, skrattar jag. gråter du, gråter jag. du är luften jag andas. utan dig sluta blodet i mina ådror gå runt älskling. jag har sagt det flera tusen gånger men det spelar ingen roll för du kommer aldrig att förstå för jag finner inga ord. jag älskar dig.


skorshoes



spöregn


solade i 30 min och matilda följde med också. efter solningen blev det en promenad så fläsket fick röras. när vi upptäckte att det var kolsvart på himlen och så började det åska då vände vi och gick hemåt. efter inte så långt tid börjar det spöregna så fick löpa sista biten och jag kunde fan inte blivit så mycket mer blöt, det bara droppa vatten om mig alltså. sitter här och är frusen och var tvungen att göra mig en smoothie innan duschen. blev med blåbär, hallon och jordgubb, yummie. ska dricka upp den och sen blir den en varm dusch! förresten så är det sol ute nu, skumt väder vi har i sverige ibland.


leopardhandskar


åååhh, jag som var ute efter ett par leohandksar förra året ju. kanske blir att inhandla dessa men de ser inte ut att vara så varma bara.


spökrunda


igår sen åkte jag, matilda och patricia ut på en spökrunda men dock kom vi aldrig dit vi ville så blev inget med det. haha, läskigt ju. efter det blev det i stort sett och och krypa ner i sängen för att sova. nu håller jag på att vakna för sen ska jag iväg och sola och sen ut på en pw. ska jobba sen ikväll, jaa det va väl min tisdag det :)


redken


syrran köpte med sig dessa hem till mig från usa. en redken inpackning här ligger kanske runt 350-400 hos frisören tror jag. där kostade dessa två typ 300kr tillsammans, helt galet ju. det blir så dyrt med importering och allt sånt antar jag :) den gula har jag testat så det ska bli kul att prova den andra!


mjukismåndag


gammal bild. idag blir det en toffs mitt på huvudet och mjukisar, så ska jag se ut hela dagen. haha, så skönt ibland. har blivit förkyld över en natt och lite halsont på det med, det ogillas! ska snart ut och gå med matilda och annars blir det mest lugnt. elin kusin kommer sen så ska jag toppa till hennes hår. ikväll sen blir det nog en till powerwalk och en solning iallafall, kanske lite brynfärg, ansiktsmask och sånt. nu ska jag ut och möta upp matilda. vi hörs sen och då ska jag visa er mina nya hårinpackningar :)


lediga måndag


leeediga måndag! det är jävligt skönt att inte ha någon skola att gå till fem dagar i veckan. men samtidigt läskigt som jag säger för åren har gått så fort. hihi. slutade ju klockan tolv igår, pappa väckte mig vid 11 och sen dess har jag bara slappat och vaknat till lite. tänkte ta mig en powerwalk men den tar jag ikväll sen ifall det blir för varmt nu för solen lyser faktiskt, nästan så att man trodde att den försvunnit helt och hållet. haha! gick jag in på jobbschemat förut och då fanns det tre tider som passade mig perfekt så jag tog dom, så blev happy för mer tider i september som betyder mer pengar :)


eclipse & a walk to remember


nu är jag hemma och har fixat lite. blir jobb idag och jag jobbar lite sent så får se om jag uppdaterar något mer här och om inte så hörs vi imorgon. igår sen kollade vi på eclipse och sen a walk to remember, myslördag! nu ska jag äta lunch/frukost innan jag börjar jobbet. ha det så bra tills vi hörs :)



saturday



godmorgon, godmiddag och godkväll. hoppas ni haft en bra lördag hittills. min har varit bra förutom att jag har haft ont i magen i typ 6 timmar som nästan döda mig. vi åkte till city gross och handlade lite gott till kvällen och sen dess har jag varit frisör trots magen. slingning och klippningar. vi ska fixa något att äta om ett tag och sen blir det några bra filmer som är några av mina favoriter. a walk to remember och the notebook, åh så himla bra! så fortsättningen består av film och lite gott till det. tycker jag är värd det idag eftersom jag varit så hurtig hela veckan och bränt fett. vi hörs :)


skönt med helg


just det, lite kändistiiiime på jobbet idag. kanske var för att jag jobba? haha nevars. david batra svängde förbi på frukosten så han blev nog mätt och belåten, det hoppas jag iallafall. sen kommer thomas pettersson eller vad han nu heter men han från time out om ni minns? han var lite rolig i verkligen till och med, hahah. lite kul när de tar svängarna förbi sådär. nu kan jag checka lite saker: duschat, ätit, packat, fixat naglarna och jaa, det var nog allt! får se hur det blir med bloggen i helgen men annars får ni ha det så bra tills vi hörs!



fix my hair


om ungefär en och en halv vecka ska jag fixa håret. tror nog inte att jag skulle stå ut september månad heller så då får vi se vad som händer men så skönt det ska bli :)


leotoffs


vad segt det var att gå upp imorse då, galet ju. men dagen gick rätt fort ändå och det är skönt det men magen är inte okej men men. har varit och solat och gått en powerwalk nu, härligt. inte nog med det så blekte jag tänderna under tiden och och bleker dom än men ska snart ta ut skenan. ska äta lite, packa och fixa. åker till min älskling senare sen ikväll. det går nog inte en dag och jag inte har på mig något som är leopard, kanske någon dag men det händer nog inte ofta because i löööwe it!


wörkiwöörk


godmorgon! härlig start på fredagmorgonen när magen redan gör ont. fyfan alltså, vet nästan inte vad jag ska ta mig till längre. men men, har fixat mig och så nu iallafall och ska iväg till jobbet om ett tag. sitter här och äter lite frulle, måste ju få i mig nåt iallafall trots dumma dumma mage. efter jobbet blir det en svettig powerwalk och sen solning. vi hörs senare och ha det så bra :)


tell me


ni är så himla tråkiga för ni kommenterar aldrig, ni lämnar aldrig något efter er. så berätta nu vilka ni är och om det är nåt speciellt ni vill att jag ska skriva om. min blogg kanske är urtråkig men hur kan jag ha lika många läsare typ varje dag? det måste ju vara något iallafall. en frågestund eller något kanske, ni bestämmer! förresten så ska jag snart gå och lägga mig för jag börjar 8 imorgon och har varit ledig i 4 dagar nu så nu blir det slut på lite ledighet :) får se om jag hinner skriva innan jobbet annars så får ni ha det så bra.


wish of today



ny blus


en ny blus kom visst med hem. härligt! jag och mami har varit och handlat mat och så. maten är snart klar och då blir det att käka. ikväll blir det nog att hyra film och bara ta det lugnt, en myskväll här hemma.


citron & olivolja


kom precis ut ur en varm dusch, blev frusen efter att jag fick röra på fläsket ute i regnet. håret fick en inpackning av citron och olivolja som luktar sjukt gott. köpte en igår när vi var och handla. brukar alltid annars köra på frisörmärkena men denna lät så himla fräsch så jag var bara tvungen. men på lördag får jag hem 2 redken inpackningar. looove it :) blir stan sen med mamma, till banken och fixa lite annars mest lugnt tror jag. blir så osugen när det är skitväder ute ju!


black black black


denna kan nog kanske bli hemklickad. den är mycket finare på och sen är det lite spets där bak vid ryggen. sweeet :)


snart helg


godmorgon på er. vaknade lite innan 10 och försökte vakna till så fort som möjligt för att sen gå ut och gå en powerwalk. tror ni inte att det börjar regna när jag gått halva min sväng? så till en början kom det bara lite så jag hoppades på att det skulle sluta lika fort. men det bara ökade och ökade så fick springa hem och den vägen blev inte så mycket till genväg för där jag var fanns det inga bra genisar hem till mig. haha! så jag fick både gång och spring men jag hatar att vara blöt i håret och ha blöta kläder. men vem gör inte det!


lyxvecka


blev en timmes powerwalk nu på kvällen med mamma och eva. skönt men riktigt fuktigt ute alltså. ska snart krypa ner och se om det är nåt bra på tvn annars så somnar jag nog ganska så snart. jag är ledig imorgon med, riktig lyxvecka för mig alltså :)


axeldetaljer






denna och ett par leggings fick följa med mig hem idag. leggingsen fick jag ingen bra bild på så sak samma :)


new new


tiden gick så fort så jag hann inte runt till de butikerna jag ville men jag visar er två nya plagg sen! :)


my day


vad tusan har jag gjort? det går inte ens att kommentera nu. haha! får försöka titta på det ikväll sen om jag hinner. jag ska dra min dag lite kort. först blev det lkpg med mamma och mormor, lite shopping. sen hem och hämta morfar sen vidare till kyrkogården och sätta i nya blommor och nu är vi hemma. vi ska laga god mat och mormor och morfar är här också. hihi. så vi hörs senare!


mysig tisdag


hos mormor och morfar förut så lagade vi god mat, jag klippte dom, vi fikade och det var så mysigt. världens bästa mormor och morfar! nu har jag precis varit och solat och ska snart ta mig en dusch och invänta min älskling som kommer. imorgon blir det lkpg en sväng med mamii och mormor. mysigt! så vi hörs nog inte förrän imorgon så ha det bra :)


some shoes


åhhh, dessa vill jag ha! de kommer ut mellan oktober och januari så det är ju bara att hålla ögonen öppna :)


dags att sola


håller på och grejer lite med designen men hur bra går det egentligen? så fort jag försöker och ändrar så är det nåt helt annat som flyttar på sig, haha. konstigt det där alltså. tar en paus snart och åker förbi solarieöarna!


no back to school



det är läskigt att det helt plöstslig är över, skolan är över. jag har tagit studenten! känns som att jag ska börja skolan snart igen but not. haha, stackars dom som har sina år kvar, fyfan!


mjukisdag


det är faktiskt riktigt kul med crosstrainer för det tar ju på hela kroppen, perfekt. ska nog börja köra med den oftare för den står bara här hemma och blir dammig typ, haha! men jag blir mer pepp på att köra crosstraining på gymmet än att stå hemma fast det är samma sak. konstigt det där. nu har jag precis duschat och grejat och snart kommer mormor och morfar för att hämta upp mig. då ska vi iväg och handla lite och sen hem till dom. så idag blir det mjukistypen, mjukiskläder, inget smink osv. riktigt skönt ibland och det är dötråkigt väder ute!


crosstraining


godmorgon på er. nu har jag precis vaknat och tänkte ta mig en powerwalk men det regnar ute. så jag tror nog allt att jag kör lite på våran crosstrainer här hemma nu snart och sen kanske en pw senare ikväll. ställde mig på vågen precis och jaa, sammanlagt 2.6 kg minus då. bra johanna! haha, kul när man ser lite resultat så där ju. måste vakna till lite nu sen blir det crosstrainer och sen mormor och morfar. förresten så toppade jag till håret lite igår typ 3 cm kanske så nu gillar jag det lite mer för stunden. aajaa, vi hörs sen för nu ska fläsket röras :)


time to sleep


mysig fika förut med en massa prat och tiden bara sprang iväg. sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och ska snart krypa ner i sängen. imorgon bitti blir det en powerwalk, kanske en solning sen ska jag till mormor och morfar och äta mat och umgås med dom plus klippa till deras hår. så ser tisdagen ut för mig än sålänge :) natti!


black shoes


har gått in och kollat på dessa några gånger nu och jag tycker de är fina. svarta, enkla och vardagliga :)


my haaair


inte lite panik över mitt hår nu, gillar det inte alls. har snart 1 cm utväxt så funderar på om jag ska fixa den nu eller om jag ska vänta en månad. för jag ska fixa hela håret och det bästa vore ju om längderna fick vila en månad till men frågan är om jag står ut med det :) weeelll seee!


fikamys




ska snart iväg och hämta upp de bästa tjejerna från klassen och sen ska vi fika och prata massor. inte sett vissa av dom sen studenten och gud vad kul det ska bli :) vi hörs senare sen.


pw & smoothie


åkte iväg och solade imorse när jag vaknade. tänkte solat 2x30 men så var det en som satt och vänta på mitt solarie så blev bara 30 min men det får väl räcka för idag då. hihi. efter det åkte jag hem och bytte om till träningskläder och ut på en härlig powerwalk. jag trodde inte att jag skulle hinna hem innan regnet men det gjorde jag och det har inte kommit nåt regn än. bleker tänderna nu också så får vänta lite med min smoothie fast nu börjar jag bli riktigt hungrig :)


vit fransk


har gjort pappa, mamma och mammas kompis eva fina i håret ikväll. nu sitter jag här och fixar naglarna, ni anar inte hur mycket jag saknar att ha fixade naglar. haha! får inte ha det på jobbet ju men nu är jag ledig några dagar igen och då är dom ju fina igen såklart. blir vanlig fransk bara med vitt, inte haft det sen studenten nu tror jag, riktigt fräscht tycker jag. dricker även youghurt som ska vara bra för magen fast den hjälper inte men jag äter den ändå för man vet ju aldrig. har ju provat en massa olika nu och den som jag testar nu är inte ens god så jag sitter och lurar i mig lite :)


sunday


sov till halv 12 idag och sen började jag jobba klockan 13. det var sjukt mycket att göra idag. nu har jag precis varit och solat och slappar lite bara. blir en slapp söndag bara och nu måste jag käka lite :)


stop it




det har inte blivit någon pw än idag för jag pallar ingenting när magen tar över och ska bestämma. det borde fan ta och försvinna snart, ingenting hjälper ju. verkar inte som så iallafall och jag är så jävla trött på det. käkat speciella tabletter i en vecka och inte märkt skillnad för fem öre. vad fan är det för fel på mig, för fel på min mage? det har hållt på såhär i över ett halvår nu, någon annan som vill ta över det nu? jag hoppas ni tycker synd om mig nu iallafall, hihi nevars. hursomhelst så har jag hjälpt till med käk här hemma, gjort såser osv. det blir grillat och gott ikväll och jag skiter i magen för jag vill äta god mat punkt slut. det kommer några kompisar till mamma och pappa hit på mat och så. efter det blir det film och mys med brudarna. vi hörs :)


lördag och jobb


jävla skit. hade skrivt klart ett inlägg och skulle precis klicka på spara & publicera tror ni inte datorn stängs av precis då eller? det suger verkligen. hur som helst så är jag riktigt trött och har sovit sådär inatt och det är för att jag sov utan min älskling. ska fixa lite inför jobbet nu men helst vill jag bara krypa ner i sängen och somna om men men. blir nog enpw sen efter jobbet och senare sen blir det iallafall mys med brudarna :) vi hörs!


armband

kolla vilka söta armband. påminner lite om ett par toffsar som fanns på monki som man även kunde ha som armband. det kanske finns kvar där också :) sött!


back to work


ska snart krypa ner för imorgon börjar jag klockan 8 istället för 11 så jag måste försöka få mi lite sömn innan det ju. slut på ledighet nu i några dagar johanna och gud vad jag haft det bra dessa fem dagar alltså! har tagit fram hallon och jordgubbar från frysen som jag ska äta imorgon till frukost, mums. vi kanske hör sen, imorgon innan jobbet eller efter jobbet. ha det så bra tills vi hörs nästa gång :)


fredagen den trettonde


fredagen den 13e idag ju. något som hänt er? inget har hänt mig ännu förutom kanske att samma geting satt på mitt lår och att den sen satt på vaden. tål ju inte asen och nu är de så äckligt slöa också. vem fan kom på att de skulle finnas för? på tal om annat så åkte jag tåg hem förut, längesen sist känns det som. blev upphämtad av mami och papi och därefter blev det city gross. har ätit god tacos och nu kollar vi på tvn, mysfredag men ni kan inte ana hur mycket jag saknar min älskling, bara min älskling!

koftor

tre koftor som jag skulle vilja bära i höst :)


friday


godmorgon på er. idag vaknade jag inte innan mobilen ringde, åhh det är ju för himla skönt alltså. jag brukar alltid vakna innan och ibland rätt tidigt men det är skönt när jag väl kan sova ut. har duschat, tagit lite tigerbalsam vid nacken, målat naglarna. både tånaglarna och de på händerna. ska förbi salongen senare sen och efter det blir det hem hit och packa och greja sen ska jag hem. gjorde hårinpackning förut med, så himla härligt. dock gör jag det jämt när jag tvättar håret och my hair looove it! nu låter jag håret få självtorka och jag har inte borstat det än, bra johänni :) vårdar det så mycket det bara går när jag kan!


städning

http://filmtvmusikautografer.blogg.se/images/2009/stada_51367870.jpg

nu har jag dammsugit och tvättat golven här. värsta träningspasset typ ju, hahah. tog en paus nu när ändå golven måste torka ordentligt. min älskling är på fotbollsträning och jag har lite saker kvar att greja med, plocka i ordning lite och så. innan han åkte så myste vi och åt melon. mums! tills han kommer hem ska jag ha maten klar, dock inget svårt utan idag får vi nöja oss med pasta och pastasås plus sallad! jag är en liten hemmafru alltså, hiih :)


12e augusti


jag har fått nackspärr. jag vill ha nytt hår. jag vill inte ha ont i magen längre. jag vill ha ett heltidsjobb. jag vill vinna tusen miljoner på lotto. jag vill vara solbrun igen. jag vill flytta med min älskling. jag vill åka till något varm ställe. jag vill aaa, listan skulle kunna bli lång. det finns så mycket jag vill nu nu nu nu nu :)



rings

ett 6-pack med lite söta ringar som är som hittat. 29:50 riksdaler på h&m!


torsdag

 

jag har varit ute på en pw, jag har diskat och plockat. ska snart ta mig en dusch. min älskling sover än och jag ska inte väcka honom än eftersom han ska jobba natt idag så måste han ju sova massor. hihii. åhhh, jag älskar att kolla på honom när han sover :)


fler pics från studenten














en bild säger mer än tusen ord.


pusselipuss


sitter och letar efter den perfekta hjärtformen för mig. hittat några men kan inte riktigt bestämma mig. well weeell see :) idag har vi legat i soffan och kollat på tecknade filmer och nu slappar vi fortfarande. blir nog en liten promenix snart och sen ikväll ska vi laga god mat tillsammans. hihi :) värsta bästa mysonsdagen!


i have it sooo gooood


jag och älskling njuter som bara den av våra lediga dagar tillsammans. blir ju mycket så att jag börjar när han slutar och tärtom, men dessa dagar älskar jag. jag älskar varje sekund med dig gubben! hihi. vi har fixat hit en massa tecknade filmer så alltifrån ice age, andra sidan häcken och mycket mer. så vi har sett en nu och ska se någon nu innan vi ska sova. imorgon har vi så gott som bestämt oss för att vara hemma i mjukisar hela dagen och kolla på tecknat och äta god mat och bara mysa! tidigare idag blev det minigolf med mattes lillebror och sen gjorde vi supergod tacos och lite. hiihih. jätteeeemyyyyyyys! godnatt :)


ett & ett halvt år


idag är det ett och ett halvt år med min älskling. hiihi, världens bästa är han verkligen! ska snart försöka packa det sista och sen blir det jobb. när jag slutat så kommer han och hämtar upp mig och det blir en megamysig dag och megamysiga dagar nu. gud vad jag längtat :) ha det så bra!


snart får jag ledigt

solning är check. pw är check. fotbad är check. tandblekning är check. brynfärgning är check. naglar är check. innan jag lägger mig blir det vaseline på fransarna som ska ge näring eller vad det är. haha, kalla mig för hollywoodfru nu igen om ni vill men jag ska bli en hemmafru framöver. hihih. nu blir det snart att krypa ner under täcket. jag har klarat 12 jobbdagar av 14 nu och imorgon är det 13e dagen och sen är det gjort. gissa om jag är något slut och ni anar inte vad jag längtat tills dessa veckor varit över plus lite ledighet. det har inte blivit alltför mycket sömn dessa veckor så nu blir det sängen. får se hur det blir med bloggandet under mina lediga dagar nu men hoppas ni klarar er och om vi inte hörs så mycket så får ni ha det så bra :)


neu lash


är lite smått sugen på att beställa hem och prova neu lash som ger längre fransar och det ska faktiskt funka :)


new new new new

 







detta bfick följa med mig hem. skorna har jag velat ha ett bra tag nu och idag åkte de med hem. provade ett annat par också som jag verkligen velat ha men de var konstiga i storleken, så tråkigt då ju! en söt mönstrad topp som jag också kollat på och till sist men inte minst en svart bustier i min size. äntligen, letat som en galning och nu fanns det en kvar i min storlek. tuuur :)
nu bleks tänderna plus att jag färgar brynen!


shopping

 

efter jobbet blev det ikano en sväng och det blev lite inhandlat iallafall. jag visar er sen. nu ska jag gå till solariet och bli mer brun, sen pw/running. hiiiih! nehej ni, nu ska sminket bort och på med träningskläder. byyyyyye sålänge :) blir förövrigt en myskväll with myself.


i hate people like this

nyss hemkommen från jobbet och jag slutade vid 23 tiden. har krypt ner i sängen nu. jag vill bara säga en sak att jag förstår inte hur folk kan vara så otrevliga, att de orkar. man får väldigt ofta ta skit men samtidigt är vi bland de bästa i hela sverige och det får vi mycket beröm för också. 90% av alla gäster är så gott som otrevliga sen har vi dom 10% som är urgulliga alla 10. det trodde ni inte va? folk kan inte änns vänta 3-4, det är ingenting av sin linvslängd. folk är så jävla ego! innan jag började jobba där så trodde jag inte att det fanns sånna människor här, åhhhhh blir så jävla arg. idag tog det stopp och jag orkade inte mer skit, blev så arg att jag gick in i diskrummet och började tjuta. tårarna bara kom. det är ju fan helt otroligt! nu ska jag tänka på min älskling som alltid annars och försöka sova bort min ilska. godnatt mina kära läsare :)


göddig frulle




jag har solat en timme, jag har tagit mig en pw/springrunda på 60 min, jag har duschat och fixat. har ätit sjukt god frukost som ni ser. ska snart fixa lite käk som ska med till jobbet sen innan jobbet ska jag förbi apoteket. läkarn ringde förut så han skrev ut några till mig, hopps dom hjälper så att allt blir bra med magen nu för jag orkar inte ha så mer ju :) imorgon börjar jag ännu tidigare, jobbet ringde och frågade och absolut. vi hörs nog inte förrän imorgon bloggen!


så himla fint


något av det finaste jag sett. åhh, vilket roligt bröllop och tårarna bara rann. sen kommer bruden och dansar in till sist. så himla fint :)


barnvakt






gud vad tiden går fort. ser dem fortfarande som sådär små nästan men snart är de inte så små längre. hiih. igår blev det ju jobb sen hem och fixa. hade tänkt att jag skulle hinna sola en timme och sen ta mig en runda men så ringde faster marie och frågade om jag kunde klippa hennes hår, det var akut så absolut. hihii. hann med en 30 minutares solning innan så det var ju skönt. sen kom ju min älskling och det blev en massa myyyyys. nu håller jag på och vaknar till och ska iväg och sola igen och sen ska jag ta mig en runda. senare efter det kommer ian och ossian hit, vi ska vara barnvakt. men ikväll för min del så blir det jobb.


will sleep more


inte mycket sömn igårnatt och framförallt inte nu inatt. det blev att jag jobbade över till stängning, alltså till halv 3 och låg inte i sängen förrän 3 liksom sen ringer klockan halv 10 and it's time to go up. sååå jaaaa, så blir det ibland! nu är det bara torsdag, fredag, lördag och söndag kvar sen ledighet. är riktigt sugen på att gå se lasse igen alltså, sett honom två gånger men fyfan, han är kung :) han spelar ju i sthlm nästa vecka men men får väl blir nästa turné. kanske blir liseberg eller något annat kul nästa vecka när det är en del ledigt! nu blir det jobb sen blir det pw/springrunda, bodyscrub, solning, brynfärg osv. myyyys. men sen blir det som mysigast för då kommer hjärtat! vi hörs efter jobbet, nu ska jag snart trampa iväg :)


honungsmelon




snart dags för jobb och jag har fixat käk som ska med. tacos och sen lite honungsmelon sen när jag har min sista rast. yummiiiee. snart har denna vecka gått och jag bara längtar tills 5 dagars ledigheeeeet!


besviken



något som gör mig så himla arg och besviken är att man visst inte ska få kunna ha pengar i sitt omklädningsrum, på sitt egna jobb utan att någon ska ta det. det är ju rent ut sagt förjävligt, jag vet inte vad jag ska säga. grejen är att vi är vänner allihopa och jag förstår inte hur man har mage till att göra något sånt. sånt här ska inte hända, vi är ju för fan jobbkompisar allihopa! åååh faaaan!

thomas sabo




just det jag köpte ju två berlock till mitt armband också. fick presentkort på studenten så jag var förbi den butiken idag och inhandlade två till. en bh/bikini och ett hjärta som är änglavingar, soo sweeet :) nu tror jag nog att det är fullt sen. hiihi!


4e augusti







hittade en fransväska och ett par örhängen förut. vi avslutade marknaden med en god lunch. riktigt mysig dag mormor!


skänningemarknad






godmorgon på er. sitter här och äter lite frukost nu. det var rätt lugnt på jobbet igår så det var skönt, slutade ju vid ett och nu är jag uppe och har fixat mig. det blir skänningemarken med världens bästa momor en sväng och i samma veva kör vi mami till jobbet. idag blir det jobb till ett inatt igen :) vi hörs när jag kommer hem från marken, marknaden!


waka waka


jag skulle visa det här klippet för er för ett tag sen. snacka om att de övat på dansen men så himla kul att det var många som kom på det den 4e juli ändå på plattan :)


tålacket

 

tålacket bara lyste i solariet, hihih. blev bara en 30-minutare så att jag hann med en runda så fläsket fick röra på sig. blev både pw och springning, skönt. har fixat med maten som ska med till jobbet och melonerna och ätit frukost. hunnit med mycket sen klockan 12 tycker jag allt. ska snart duscha och fixa mig lite sen blir det jobb idag igen och det blir till ett idag med.


strömavbrott

 

godmorning sunshines eller vad ni nu är. tråkigt väder som tusan och meningen "sommaren är kort, det mesta regnar bort" den stämmer in nu. det är nog slut på sommaren nu, tyvärr. känner hur färgen börjar försvinna så idag måste jag besöka solariet i en timma tror jag. sen kanske jag hinner med en pw men får se lite för min mage är inte bra idag och jag är fortfarande trött sen älskling ringde och väckte mig vid 12, hihii. bara bra för jag ville ändå vakna runt 12 så det blev ju perfa. hade strömavbrott med men nu funkar det igen :)


that's it


förra veckan och denna vecka har jag och jag kommer att jobba häcken av mig, nästan iallafall. 13 days av 14 men vad gör man inte liksom. efter det är jag ledig fem dagar med min älskling, gud vad jag längtar! jag hatar bara att man aldrig kan känna sig lite snygg eller fräsch på jobbet. det är nästan ingen idé att sminka sig för det försvinner efter 15 min, nästan så fort man kommer innanför dörrarna. man måste ha håret uppsatt så jag kan aldrig ha utsläppt som alltid annars. jag går liksom runt utan smink och känner mig som en 7 åring. sen kommer vi till kläderna och det finns ingen som bär det snyggt! haha, det var det. det blir late work idag med.



2 augusti

 

har tagit det lugnt, duschat och fixat lite. vädret får tummen ner av mig idag också. jävla regn! ingen pw idag och inget besök på solakuten heller för jag vill inter blir blöt. visst, man ska inte klaga på vädret för det finns ju bara dåliga kläder. men det vet jag inte om jag håller med om. hahah! augusti alla redan, helt galet vad det går fort ju.




late work

har duschat och ska fortsätta fixa mig nu sen blir det jobbijobb. jobbar sent idag med så vi hörs inte förrän imorgon! ha det så bra :)


höstshooeees


lite höstskor. jag tror det kan bli inköp av två par av dessa för min del, vi får väl se :)


panncakes

godmorgon. pappa väckte mig för ett tag sen och då tänkte jag ta mig en pw men så regnar det ute, fan då. pappa har gjort pannkakor så det blir ingen nyttig frulle här inte, nästan hotellfrukost alltså. hihih. men jag äter nog det till lunch för jag är inte sugen på det nu.

http://twodogs.blogg.se/millansbak/images/2006/pannkakstarta_1148380307_1640739.gif


RSS 2.0