celsius dryck



är det någon som har testat celsius dryckerna och vet att dom funkar?


svett



hemma nu efter ett svettigt styrkepass på gymmet och jag körde hela kroppen idag eftersom att jag vilade igår. nu ska jag ta en proteinare och lite melon och bara slappa!


känns ju helt okej



känns helt okej att jag gått ner 8kg och minskat med 14 cm i midjan. då kör jag ändå styrka och pumpar musklerna flera gånger i veckan men varierar även med kondition i form av löpning m.m. jag tänker på vad jag stoppar i mig men unnar mig ändå saker och ting ibland. det är när jag rör på mig som jag får unna mig ibland också. jag måste faktiskt säga att jag känner mig lite stolt ändå men jag har inte nått mitt mål ännu. jag vet att jag kommer får leva med min rumpa, mina höfter och mina bröst. det kommer aldrig att försvinna hur mycket jag än kämpar och försöker träna bort runt höfterna osv. det är nu jag har börjat acceptera att jag inte kommer kunna få en så smal kropp som jag alltid har velat ha, utan jag får nöja mig med en kurvig kropp. det är såhär jag är byggd och så som jag ser ut. jag vill gå ner några kilo till och jobba på en fastare kropp! 


trettioförsta juli



hej söndag. gud, vad trevligt jag hade igår. god dricka, massa prat & skratt med kollegor. mycket trevligt! idag har jag haft ont i magen hela tiden sen jag vaknade. urss! ska nog iväg och träna sen beroende på hur jag mår senare sen :)


och ändå åker vi i hissen en del iallafall...

img_0960 (MMS)

och ändå åker vi i hissen en del iallafall. hahah!


jag längtar efter att få kunna ligga ute o...

img_0834 (MMS)

jag längtar efter att få kunna ligga ute och sola. solen är ju fan borta! just nu ligger jag i ett solarium och grillar. ikväll ska jag ut med jobbet, mycket trevligt :)


trettionde juli



godmorgon lördag. jag är så jävla trött. hade lätt kunnat sova en timme till men har ju för tusan tvätten till klockan 14 så slängde i första maskinen nyss men det är nästan så jag somnar här nu. får ta en powernap sen alltså! får se som jag hinner med någon runda sen som jag hade tänkt men är så trött och om inte så får det bli min vilodag för denna vecka.


sweeeet dreams



nu är jag hemma och har varit hemma en stund sen jobbet. jobbade över lite men vad gör man inte liksom :) har lite hemmaspá nu som planerat men skippar lite på den listan för jag orkar inte hålla på så länge till. haha! ska snart sova!


visste ni att det är ca 36-37.5 kalorier i...

img_0846 (MMS)

visste ni att det är ca 36-37.5 kalorier i en jävla dumle? haha, jag fick nöja mig med två idag!


hej fredag. äntligen! när jag vaknade så c...

img_0933 (MMS)

hej fredag. äntligen! när jag vaknade så cyklade jag till gymmet och tränade sen hem och duscha och fixa. sen åkte jag iväg på några ärenden och nu är jag hemma igen. helt slut i kroppen och vill bara sova just nu. men snart är det dags för work :) puss på er!


id minerals


yeheesss & nu är id's mineralkit påväg hem till mig och jag vill ha det nu. funderat länge och nu är det fasen dags :)


tjugoåttonde juli



godmorgon torsdag. imorse var jag och emelie ute och gick 5.3an. efter det blev det frulle, en lång dusch och sen stan en snabbis. nu slappar jag och ska börja greja inför jobbet.


halv påklädd



åhh, äntligen hemma från jobbet. halv påklädd och nästan klar för en kvällsrunda så sa kroppen ifrån och då kan jag inte köra mer utan jag vet att jag måste lyssna på den först. så nu sitter jag i soffan och ska vara här hela kvällen också och lyssna på melissa horn. men så kommer dumma jävla ångest för att jag kunde varit ute och bränt kalorier nu :(


godmorgon onsdag. jag är på gymmet och kör...

img_0947 (MMS)

godmorgon onsdag. jag är på gymmet och kör styrka och idag blir det varenda muskelgrupp. vad gör ni? :)


tjugosjätte juli



hej tisdag. kom precis hem från en pw innan frukosten. skönt! ska snart sticka iväg för att handla och sen bara slappa och greja lite innan jobbet.


moroccanoil



moroccanoil ska & måste jag inhandla snarast!


proteinare



det står en lapp i vår hiss att det går att åka men att den kan stanna. haha, lite kul. dumt och chansa tycker ju jag! nu har jag iallafalll varit och tränat och ska dricka en proteinare innan det blir duschen!


tjugofemte juli



godmorgon måndag. nu har jag ätit lite frulle och ska snart iväg till gymmet för styrka och ett gympapass. vad gör ni idag? :)


vi har varit hos mattes pappa & dom idag. ...

img_0945 (MMS)

vi har varit hos mattes pappa & dom idag. ätit god mat och gjort dom snygga i håret. för ett tag sen kom vi hem från en löparrunda på 5.3 km och tro det eller ej men jag fick äntligen med mig matte. hihi. nu blir det kvällsmat, harry potter & myyys!


vilka dumlekakor jag bakade igår!

img_0940 (MMS)

vilka dumlekakor jag bakade igår!


tjugofjärde juli



godmorgon söndag. jag har precis powerwalkat 5.6km och nu äter jag frukost. två ägg och en halv grape. ska scrubba ansiktet och göra ansiktsmask snart och sen ska jag grilla i ett solarium!


saturday night



det känns inte som lördag. det är riktigt skönt att inte göra ett skit ibland med, bara vara liksom, helt ensam. det behöver jag verkligen ibland. tänk om jag hade haft stanley här bredvid. han hade fått hundgodis för att det är lördag och för att jag hade varit så jävla lycklig över att få ha honom. men nu får jag sluta tjata om honom men det är så jävla svårt. nej, nu byter vi ämne. jag grejat i vårt hem och fixat med garderoben. känner mig galet fet för att jag inte har tränat på tre dagar med idag. vad fan? jävligt dåligt johanna! jag får göra lite övningar hemma då.


shoooppppp





fick med mig lite hem ifrån stan idag. min nya klocka gick sönder så var och lämnade in den och så lagade dom den och så fick jag med mig den hem igen. det blev bland annat brillor, en till klocka, tygskor, två tunikor m.m.


rabarbermuffins med vit choklad



som det ser ut nu så kommer det inte gå några tåg förrän imorgon klockan 18 så ställde jag & tjejerna in kvällen. fan! så jävla typsikt. aja! istället ska jag iallafall baka och det blir rabarbermuffins med vit choklad & dumlekakor. får se om det blir något mer. puss sålänge!


smörgåstårta



vilken smörgåstårta vi gjorde igår. inte kalorisnål för fem öre men det var ju fredag iallafall :) yummie!


tjugotredje juli



hej lördag. lediga lördag. jag vill ha semester nu och hinna känna att jag är ledig liksom. två dagar går så förbannat fort. inget badväder idag inte så det blir nog stan en sväng innan jag ska käka & ha det mys ikväll med tjejerna :)


nu ikväll har vi lagat och ätit varm smörg...

img_0929 (MMS)

nu ikväll har vi lagat och ätit varm smörgåstårta &  hyrt harry potter. efter filmen så somnade jag på hans mage. nu har vi krypt ner och myser till världens jävla oväder! regn, åska & blixtrar. mår ni bra? :)


jag är så trött idag! nu är på påväg till ...

img_0885 (MMS)

jag är så trött idag! nu är på påväg till kalaset. skönt med lite sol iaf för då kommer energin trots allt :)


snacka om beroendeframkallande, haha. rikt...

img_0870 (MMS)

snacka om beroendeframkallande, haha. riktigt skön konsistens och luktar rätt så fräscht. perfekt innan sängdags!


hej fredag. äntligen fredag & helg. efter ...

img_0808 (MMS)

hej fredag. äntligen fredag & helg. efter jobbet ska vi fira mattes lillebror och ikväll ska vi äta räkor och ha det mys!


efter ca 25-30 kunde jag andas normalt ige...

img_0601 (MMS)

efter ca 25-30 kunde jag andas normalt igen. fy fan alltså! han sa att det tog lite extra tid för att det en annan också hade fastnat precis. ändå snabb service! nu ska vi äta och sen måste jag bli mer trött. puss!


nu har jag precis varit på salongen och fä...

img_0864 (MMS)

nu har jag precis varit på salongen och färgat marias hår & snackat skit. och nu då? JAG SITTER FAST I HISSEN :( min älskling har ringt ett nödnummer och jag har panik!!! det är påväg någon gubbe hit nu iaf och jag är fortfarande fast!


jobbshoes



mamma, här har du jobbskorna som jag bytte till eftersom de andra jobbskorna gick sönder som du vet :)


rosa glitter



nya sommarfräscha naglar. rosa glitter!


förr förra & förra veckans träning v.27 & 28



v.27
måndag: styrka
tisdag: powerwalk 5.6 km
onsdag: styrka + gympa
torsdag: powerwalk 5.6 km
fredag: styrka
lördag: vila
söndag: vila

v.28
har missat att skriva ner faktiskt förutom att jag körde styrka på måndagen. haha, men men :)


tjugoförsta juli



hej torsdag. fan vad jag körde på gymmet igår, missade nog inte en ända muskel! så jävla skönt. jag älskar att vara där länge och köra tills jag är helt slut. nästa vecka ska jag dock lägga upp så att jag ena gången endast kör ben och andra gången armar osv. idag skulle jag egentligen sprungit femman men funderar på en vilodag. vilar jag idag så tränar jag 6 dagar denna vecka. sen har mina nya jobbskor skavt med. får se lite!


slappa eller greja



skönt med en ledig onsdag. har varit iväg och grejat en del idag plus att jag gjort nya naglar. jag har även varit på gymmet och kört som fan, helt slut. ska antingen slappa eller greja nu innan jag ska sova. kan bli lite ansiktsmask & så där med, mmh! blir sängen tidigt idag iaf. puss!


hej onsdag. är iväg på en massa ärenden oc...

img_0864 (MMS)

hej onsdag. är iväg på en massa ärenden och har precis inhandlat en tallrikshylla, äntligen. nu blir det äntligen nåt nytt och fräscht på naglarna :)


idag har jag tränat & jobbat. vi har tvätt...

img_0860 (MMS)

idag har jag tränat & jobbat. vi har tvättat, grejat och krypt ner i en nybäddad säng. natti!


nittonde juli



godmorgon tisdag. jag har sån jävla träningsvärk i mina bieceps och min rumpa. haha! ska iväg nu snart och köra lite armar innan ett svettigt gympapass. puss sålänge!


love you puppy

 

jag var tvungen att kolla om det fanns någon annan som skulle skaffa sig stanley. men han finns kvar den plutten. i torsdags var det bara en månad kvar tills vi skulle fått hem honom men jag vet ändå att vi gjorde rätt, just nu iallafall :)


köpte även denna klocka idag också. det bl...

img_0855 (MMS)

köpte även denna klocka idag också. det blev tyvärr ingen Michael kors idag men jag är sjukt sugen för syrrans är grymt snygg!


inviger handskarna just nu på gymmet. jag ...

img_0854 (MMS)

inviger handskarna just nu på gymmet. jag hatar att träna med smink, så jävla äckligt och ofräscht enligt mig. fick bli så nu efter lunchen på stan! ska pumpa vidare nu.


sallad på stan



nu har jag duschat och grejat. ska snart cykla till stan för en sallad med maria. efter det ska jag förbi gymmet och köra styrka som fan kan jag lova er!


träningshandskar


jag måste inhandla mig ett par träningshandskar. hoppas jag hittar några på stan senare idag :)


artonde juli



godmorgon måndag. inatt har jag fan inte sovit bra. fått lite ont i halsen med. & så kommer ångesten för att jag inte tränat i helgen för att jag har jobbat i mer än 30 timmar. urss, blä. skulle varit på gymmet idag men min kropp behöver sömn just nu.


är det ingen där ute som känner någon som ...

img_0849 (MMS)

är det ingen där ute som känner någon som känner någon som har en tallrikahylla liggandes till salu? hojta till isånnafall!


jag är sjukt sugen på kräftor såhär på kvä...

jag är sjukt sugen på kräftor såhär på kvällskvisten när jag jobbar. slluurrrp!


sjuttonde juli



godmorgon söndag. det blir inte så mycket mer än jobb & sömn av denna helg. vaknade för en timme sen typ och ska börja ladda inför jobb! ska äta tacos hos mamma & pappa sen, mums & mys :)


nails



nästa vecka ska jag äntligen få göra om mina naglar. hon har varit på semester och jag har inte velat gå till någon annan heller eftersom det nu äntligen sitter på mig. har gått med dessa i snart 5-6 veckor och det är fan inte kul! gör ju nya var tredje eller var fjärde vecka annars :)


make up

 
jag vill ha en ny sminkväska med en massa nytt lyxigt smink och fina borstar!


puss



ska fixa det sista och sen röra mig mot jobbet. har fixat något inlägg som kommer upp ikväll och så kanske jag hinner mobilblogga på rasten eller så. ha en fin lördag fina ni :)


lax i ugn



jag håller på med maten och idag blir det lax, pasta och sallad. dock lite pasta för min del, försöker ju att inte äta kolhydrater men samtidigt behöver jag verkligen det i och med min träning. men tar inte alls mycket av det :)


home sweet home



jag vill att allt ska vara färdigt i vårt hem nu. jag vill att vi ska hitta tavlor som vi vill ha, en tallrikshylla så att vi även kan sätta upp vår klocka i köket som ligger i garderoben, få hit mitt målade vita sminkbord som pappa ska fixa, bestämma om vi ska ha något på väggen bakom sängen m.m. det får nog vara till hösten för att tiden räcker inte alltid till :)


sextonde juli



hej lördag. när jag vaknade så tänkte jag ta mig en pw men jag gick och handlade istället, kände hur regnet hängde i luften liksom. när jag kom ut från ica så spöregna det. haha! jävla tur att jag aldrig tog mig en pw för då hade jag nog blivit frusen och ännu mer förkyld liksom. nu ska jag bara slappa innan jobbet :)


workfriday



idag hade jag helst velat ligga i soffan och bara slappat i en mysdress. kollat på harry potter filmer och bara myst med min pojke. men istället ska jag ladda inför dagens jobb. ska börja fixa mig och sen käka mat. vad gör ni ikväll? :)


my piercing is back



nu har jag varit och piercat mig precis. ringde halv 12 idag och fick en tid kl 15. perfa ju! idag gjorde det ondare än första gången och det gick lite "segare" för kanylen också. det värsta var när jag trodde att han var klar och kollade ner så såg jag nålen rakt igenom liksom. ångrar att jag kollade ner. haha! nu sitter den där igen och jag har saknat den under dessa två veckor.


plutti



jag hatar när det är stökigt här hemma. jag får panik då alltså. men har man en pojkvän som aldrig kan göra något. inte änns när han är ledig fem dagar i rad så kan jag lova er att man själv inte orkar till slut. för ett tag sen när han var ledig i fem dagar så bad jag honom att dammsuga och tvätta golven. han fick själv välja vilken dag han skulle göra det. tror ni han gjorde det eller? nae! haha aee. men han är ändå den bästaste jag vet oavsett vad. min finaste pluttisnutti. luwww.


femtonde juli



hej fredag. jag har precis varit och tränat. styrka i armar, axlar, rygg och bieceps plus ett gympapass. så jävla kul! ska äta frulle och sen duscha. sedan måste jag handla och efter det ska jag få tillbaka min navelpiercing :) äntligen!


hej torsdag. de lediga dagarna vara spring...

img_0829 (MMS)

hej torsdag. de lediga dagarna vara springer iväg ni. vi ska snart till mattes mamma och dom för att grilla och äta samt dricka gott. vilken bra torsdag :)


yeeesss, då var man påväg hem. sjukt bra d...

img_0846 (MMS)

yeeesss, då var man påväg hem. sjukt bra dag i Liseberg. skriver mer imorgon eller nåt. love j


godmorgon onsdag. nu rullar bilen mot liii...

img_0844 (MMS)

godmorgon onsdag. nu rullar bilen mot liiiisssseeebeeerrg! riktigt pepp trots lite sömn alltså. jag, hjärtat, Jimmy & Linus ska åka som fan. jag har dock sagt att matte och Linus ska ha en snusfri dag idag men då får inte jag använda något läppglans eller läppstift för att jag är beroende av det så ja, där gick det åt skogen :(


den här glassen blev det för min del i hel...

img_7295 (MMS)

den här glassen blev det för min del i helgen. den sabba väl tyvärr förra veckans träning dock men men. den får 5 toasters av 5. mmmmh!


mobilblogga



haha, jag har lärt mig att mobilblogga idag. jaa ni, man lär sig något nytt varje dag. igår färgade jag utväxten och sen gjorde jag och hjärtat ansiktsmask. myyyys! nu har jag diskat klart och nu blir det tandblekning, dusch, fix inför jobb samt morgondagen. pussss sålänge.


om inte solen slutar gömma sig bakom moln ...

img_0834 (MMS)

om inte solen slutar gömma sig bakom moln tjugofyrasju så går jag fan och lägger mig i ett solarium istället . .


jag älskar texter och ord som man kan ha i...

img_6656 (MMS)

jag älskar texter och ord som man kan ha i sitt hem. den här har fått sin plats i sovrummet just nu.


tolfte juli



hej tisdag. jag kom nyss hem från en morgonpw, skönt. funderar på om jag ska gå och lägga mig i parken eller inte. jag tycker att det blåser ute sen är det ju självklart en massa moln. aja, jag får se lite. min helg har varit bra. sol, bad, maria, smultronstället, vin, mjölby, mamma, pappa osv. en riktigt bra helg! nu ska jag äta upp min frulle och sen får jag se vad som sker.


nionde juli



godmorgon lördag. idag väntar en heldag vid en sjö i solen med maria. mysigt! det kanske blir årets första dopp? we will seeee.


min highlighter



så svårt att få fram en bra bild på min highlighter då. den här blev väl bäst iallafall och är tagen med iphonen. jag kan bara säga att jag ääääälskar den! jag kommer aldrig klara mig utan denna alltså. skimrigt puder från dior. den skitsnygg som ögonskugga också!


åttonde juli



godmorgon fredag. gahhh, äntligen fredag men veckan har gått fort. och nu dricker jag en proteindryck och laddar inför ett tufft styrkepass på gymmet. laaateeerroo :)


minigolf



nu ikväll har vi spelat minigolf och jag förlora med 4-5 slad men jag ledde några gånger. men det var nog lika bra att gubben min vann, han är världens sämsta förlorare! efter det köpte vi varsin kulglass och köpte med lite mat och åkte iväg och skulle äta vid en sjö. men för mycket folk så vi åkte in på en liten grusväg och åt. mysigt :)


glitterskal



häromdagen kom de nya kläderna till min bebisiphone, haha. nu har jag lite mer att byta med. fint fint!


sommarfrisyr




hur skönt är det inte att bara sätta upp håret med hjälp av ett gäng hårnålar? det går på nolltid och är även snyggt tycker jag. gör en inbakad eller utbakad fläta eller tvinna bak håret. sommarfräscht tycker jag :)


johänni dress



är det bara jag som ser att det står mitt namn på denna? om inte så snälla säg.


solstrålar



ursss neee, jag mår konstigt idag känner jag. druckit hur mycket vatten som helst, som vanligt och ätit liksom. vet inte vad det är. får hoppas att jag blir bättre. nu ska jag ta en jäääävligt saftig nektarin, loove them. haha :) vad gör ni era solstrålar?


sjunde juli



hej torsdag. jag kom nyss hem från en svettig pw på ca 5.3 km. det är så sjukt varmt ute, mmhhhh gött. nu ska jag äta lite frulle och sen ta mig en dusch :)


refining



som ni redan vet så är jag ett hemmaspá-freak. haha! jag älskar att pyssla om mig själv och gör det minst en gång i veckan. jag har haft "porlappar" men jag måste bara tipsa om dessa från nivea som heter refining clear-up stripes. jag kände verkligen att den rengjorde, så härligt :)


grapefrukt



jag körde bara lite styrka på några maskiner innan gympapasset. jag ville ju att kroppen skulle orka hela gympan också och det var så förbannat kul! så nu är det frukostdags såhär vid 14-tiden, haha :) grapefrukt är gott och mättande och en sådan innehåller ca 90 kalorier och då äter jag en halv till frulle.


k ä r l e k

  

det är obeskrivligt att det finns någon människa som honom på denna jord. jag trodde verkligen inte det men nu vet jag det. han är oslagsbar. han är underbar. han har allting. han som ser rakt igenom mig oavsett vad. världens bästaste, min älskling! pluttisnuttiknutti.


sjätte juli



godmorgon onsdag. nu sitter en trött tjej i soffan och ska snart ladda med en proteinare och en frukt inför gymmet. det blir styrkepass och sedan ett gympapass direkt efter. det ska bli riktigt kul med gympa, det var längesen jag gick på ett sånt pass. hoppa och skutta är ju alltid rolig, haha. nae ni, det är mer än så :)


femte juli



hej tisdag. har varit ute och gått 6.2km med emelie precis och nu sitter jag är och dricker en proteindryck och ska få i mig lite frulle. ska slappa och sedan ta mig en bad innan jobbet. vad gör ni? :)


hemmaspá



det har varit grått på himlen hela jäkla dagen, sjukt tråkigt men skönt med bättre luft iallafall. vi har varit iväg och handlat lite idag och när vi kom hem så åt vi tacos. senare sen gjorde vi nötbiffar, en jävla massa men de blev riktigt goda! nu ska jag fortsätta med mitt hemmaspá. ansiktsmask, brynfärg, fransfärg, "por-lappar", måla tåisarna, tandblekning m.m!


frukost



min frukost idag består av två kokta ägg, endast äggvitan eftersom att jag inte tycker om kokt äggula. sedan en halv grapefrukt och ett ljummet glas vatten med citron.


fjärde juli



godmorgon måndag. jag är ledig och hoppades på att sova till minst klockan 10. somnade vid nio eller tio igårkväll och vaknade vid åtta idag så jag har ju ändå fått lite sömn. ska snart äta frulle och sen ta mig ett tuuuungt styrkepass!


glitter gånger tre


precis vunnit hem tre nya skal till min iphone-beebiiis. den behövde lite nya kläder! det blev dock tre glittriga och jag lyckades göra a gooood deeeaal så att jag fick välja och vraka exakt vilka tre jag vill ha. mwiwiihihii, goooddiiieee. jag måste även få hem nytt skärmskydd med. jag vill ju inte få en massa onödiga repor & skit!


tredje juli



hej söndag. jag hatar att jag ska vara så jävla trött och helt slut i kroppen hela jävla tiden. det skriver jag nog varje dag, haha men om sanningen ska fram så är det ju så. skulle egentligen varit på gymmet nu men jag tror jag hoppar träningen idag. jag orkar inte, kroppen orkar inte och så är jag förbannat trött. vi tvättar med och så har vi diskat klart och ska städa sen. ikväll ska vi hyra en skräckis och äta fruktsallad. hoppas bara jag håller mig vaken under filmen. massage har jag även beställt av min plutt :)


trött tjej



gaahh, är så jävla trött. nästa vecka ska jag sova mist 12-13 timmar per natt, jag hoppas det så att jag kommer få känna mig som en människa igen. ska lägga mig vid åtta och jag lär somna direkt. skönt! hoppas ni har det bra.


new in









i förrgår blev det lunch med några kusiner och syrran i lkpg. vår kusin som bor i australien är i sverige nu, riktigt trevligt. kom hem med dessa toppar. jag är så förbannat svag för blusar och speciellt vita och med spets. mmmh!


semester



om någon månad tar jag semester. lääängtar! vi ska till barcelona med syrran och hennes sambo. hur mysigt som helst!


andra juli



godmorgon lördag. jaa ni, då är man uppe och redo för att snart röra sig mot jobbet! jobb all day long och sen när jag kommer hem kanske det blir en pw och sen äta middag. vi får se! har fixat några inlägg som kommer upp under dagen. hur mår ni? :)


julfina







titta så himla julfina och halloweenfina dom är. så där fin ska våran stanley också vara på julafton. när jag och matte gifter oss så ska stanley få gå någon meter framför oss i kyrkan och bära en hundkostym!  jag vill ha vår stanley. livet är inte alltid rättvisst och det har varit ett jäkligt jobbigt beslut rent ut sagt. men vi får vänta på stanley och han får vänta på oss. ooooccch jaaaa . . . såå dog jag lite igen.


studio 316l



just det, jag har inte sagt att jag tyvärr har fått ta ut min navelpiercing. jag gick till lucky 7 först men blev inte så nöjd efteråt för fick ingen direkt information om vad det kunde vara utan de sa bar att kroppen stötte ifrån den så jag skulle tvätta den på ett speciellt sätt. efter en vecka blev det bättre men inte bra och det känder inte proffsigt där så jag fick tips av en vän att gå till studio 316l, vilken jävla skillnad! minst åtta års erfarenhet och det märktes så himla väl. precis vid min piercing så hade det kommit lite smuts och sedan bildades ett nytt hudlager över, vilket säger sig själv att jag inte kommer åt att rengöra där. så han tog ut den och så ska jag ta ny om 2-3 veckor, vilket jag längtar enormt till. har man haft navelpiercing i många år så kan man inte se sin mage utan, iallafall inte jag. jag tipsar er om jonni keisu som har studio 316l :)


whey-100


idag fick jag hem proteinpulverna som jag beställde i veckan. jag köpte whey-100 från star nutrition i både vanilj och jordgubb. ville dock haft hallon istället för jordgubb men nu var det slut, skitsamma. antingen så kommer jag att dricka en efter träningen eller så kommer det bli att jag dricker en på morgonen plus en efter träningen. och varför kommer jag ta det på morgonen och sedan igen efter träningen? jo, för att på morgonen och efter träningen visar forskning att vassleprotein som whey-100 innehåller är överlägset andra proteinkällor för att stoppa själva svältmekanismer och muskelnedbrytning.

jag har valt att använda proteinpulver för att min kropp ska få det som den behöver. om man inte får i sig tillräckligt med energi och protein hamnar kroppen i ett katabolt tillstånd vilket leder till minskad muskelmassa.

jag provade vanilj förut och blandade det med vatten, helt okej. trodde det skulle vara vidrigare men det gick i utan problem. en portion består av 103 kalorier, vilken okså avgjorde att jag valde just denna plus att jag fick tips om denna. det ska bli kul och se hur detta kommer funka på min kropp. vill ni att jag återkommer senare sen om vad jag tyckte om produkten? :)


nya kategorin



jag gav fram förslag på att göra en ny kategori om träning och det verkar vara en person som uppskattar det så jag kör väl då. välkommen till min nya kategori mina kära läsare. jag är ingen PT även om jag så har önskat och önskar vissa stunder. det som kommer skrivas här är gott och blandat om träning så om ni har tips så är det bara att hojta till :)


första juli



hej fredag. dålig uppis och en lite nere johanna. vi alla har ju våra stunder men det är bara att kämpa på, jag vet ju att tiden inte läker såren. men just nu ska jag väl inte klaga efter att ha fått höra på en person som ska på strålning fem dagar i veckan i fem veckor, det gjorde faktiskt ont. men något som fortfarande fick mig att "le" var hans energi, att han såg ljuset. ljuset i allt. han sa att allting kommer bli bra, att det kommer ordna sig. så jag hoppas bara att vi ses igen, det var det sista jag sa :)


RSS 2.0