leorings

gilllaaa leeeopppaaard dåååå! pussss


morotsolja


mitt i solandet ringde jobbet och frågade om jag ville jobba i lkpg istället och visst ställer man upp. så jag har varit där och jobbat idag och efter jobbet åkte jag förbi solarieöarna. jaa, lite tröstsolning där för min del medans en del är lediga och kan götta sig i solen. sen när jag kom hem tog jag på mig morotsolja och satte mig i trädgården, fixade lite naglar, bryn och sånt. så härligt. har så gott som packat klart allt nu sen ska jag iväg till min pojke. kan nog bli ett kvällsdop vid något mysigt ställe, looove! imorgon kan det bli kolmården för då är jag ledig. vi hörs :)


suuula

godmorgon bloggen. ligger ute och solar lite nu innan jag ska iväg till jobbet. jag jobbar jämt när det är fint väder men imorgon är jag ledig och då står det att det ska regna. schysst då! hoppas det ändrar och blir sol på en klarblå himmel. ska sola vidare ett tag till nu. vi hörs sen!


white and sweet

 

 

en liten sötsak som fick följa med mig hem idag. den är söt på!


långa nätter

 

 

jobb idag som sagt och efter det blev det valentino med linda. vet inte när jag åt en pizza sist om man inte räknar med den turkiska pizzan i turkiet. det smakade fint iallafall trots ångesten man fick efteråt för att man inte tog en sallad. men sånt man får ta ibland i guess :) fick även en försenad studentblomma för att hon inte kunde komma när jag sprang ut, hihi. så sött ju! supermysig kväll verkligen, som alltid!

 

 


my midsummer

min midsommarafton bestod så gott som nästan bara av min älskling, sol, skärgård, god mat, god dricka, mys, övernattning och myggbett. midsommardagen blev det mest lugnt, sjukt skönt. idag har jag jobbat hela dagen och jag hoppas folk blev mätta och belåtna. haha. förresten så blev det inga bilder tagna i helgen men ibland orkar jag liksom inte. imorgon är det jobb igen och sen mys med linda :) justee, jag tappade min mobil på asfalten förut så nu har den fått en spricka över hela displayen, tur att det inte var jag som fick en spricka någonstanns, så får man ju tänka!


midsommarafton

har precis duschat och innan det besökte jag solarieöarna. göttans ju! vilken härligt natt utan magont, stor plus till min mage där alltså. hiih. och idag har jag inte haft ont i magen alls och förstör fan inte denna midsommar nu jag ber dig. jag får väl skippa maten men då får jag ont i magen för att jag inte ätit. inte lätt alltså. klänningen på bilden är den jag köpte igår som jag alltså ska ha idag.

ska snart börja fixa mig och jag vet inte hur jag ska göra med håret men men. ska till min älskling sen och där blir det god mat och god dricka sen ska vi ut till skärgården för en mysig midsommar hoppas jag på. vi hörs och glad midsommar på er :)




you are the best



du är helt obeskrivlig, helt oslagbar. jag finner inte ens några ord, det går inte att förklara. det är så magiskt. det är såhär det ska vara, du och jag. du är min styrka när jag är svag. jag kan slå vad om en sak och det är att jag skulle kunna satsa massor på att det kommer vara du och jag när vi är 70 år och ända tills det sista. jag klarar ingenting utan dig. du är luften jag andas mattias. jag älskar dig.


check on it

 

har jobbat kväll och jaa det var allt folk där så tiden gick fort. sen jag kom hem har jag färgat mina bryn, fixat både mina och mammas naglar sååå checckk on it! nu ligger jag nerbäddad i sängen med tandblekning. funderar på hur jag ska ha håret imorgon och antingen så som jag hade på studenten alltså innan regnet sabbade mitt hår eller om jag ska ha större lockar. vilka problem jag har och nu tänker jag på människor i fattiga längder som inte änns vet vad det är och själv har man för mycket att välja på!


white dress





dagen blev inte riktigt som tänkt eftersom min mage har krånglat hela natten och jag har inte kunnat sova emellanåt. hade ont i magen konstant från ungefär tolv igårnatt tills idag vid 11 på förmiddagen. men sen blev det iallafall bra så då hann vi med motala, vi skulle nämligen till lkpg med men det hann vi inte. jag hitta en söt klänning som jag ska ha på mig, vit och i spets och sen lite annat smått och gott. jag har inte orkat tagit kort på klänningen och jag hittar den heller inte på nätet så ni får vänta tills imorgon eller nåt.


mys med mum



jävla mage, jag orkar inte! ska försöka sova nu och imorgon blir det lite ärenden och mys med mammi sen jobb. jobbade hela dagen idag också förresten. nattti!


wink


helt okej skor från nelly.se och priset är gaaaalet, 249 spänn!




det har inte blivit bättre

 

förlåt för dålig uppdatering både igår och framförallt idag. det är så att jag fick en läkartid i morse så fick ta en massa blodprov och de fick göra en massa extra stick för att de inte kom åt någon blodådre. stackars mig! såg ut som jag tagit flera knarksprutor när jag kom därifrån. haha. även lämnat bajsprov om ni ville veta det med. det är så att jag haft problem med magen i 4 månader nu, allt för länge och självklart tänker man varje gång"nee men det blir bättre". men nu har det gått så pass länge så jag märker knappast nästan inte när jag har ont i magen för jag har det flera gånger om dagen. hur som helst så hör av sig mig nästa vecka och då hoppas jag att jag får ett slut på det :) nu ska jag ner och äta jordgubbar innan syrran äter upp dom. vi hörs snart!


kycklingsallad


kycklingsallad till frulle och jag ska snart cykla iväg till jobbet för ett litet fjuttpass och ändå hoppas jag på att jag kanske får gå hem tidigare för det vore inte fel. sen kommer matte hit och vi får se vad som händer men bio eller något har vi pratat om. well well. dags att röra sig mot jobbet. vi hööörs :)


grattis syrran


synd för er att ni inte får en närmre bild på ansiktena för min älskling och olof ser riktigt roliga ut, haha så sött. idag är det ingen vanlig dag för idag är det min syrran födelsedag, hurra hurra hurra. så jag tänker ge detta inlägg till henne och hoppas att hon har haft en bra 24-årsdag. min lilla pulla, hon är fortfarande liten i mina ögon. haha. världens bästa syrra dessutom!

vickan och daniel

haha jaa men vi kör på den stilen. vi kommenterar lite drygt och är anonyma, welcome to the world 2010 och landa på den jorden. jag tror inte du har två ögon iallafall och vem bryr sig? haha. föresten, vilket par var det som gifte sig i lördags? jag måste missat det när jag var i turkii alltså. haha nevars, det är nästan lite för mycket nu alltså men visst var de fina :)

wörkiwööörk



godmorgon på er. vaknade för en stund sen och ska snart börja fixa mig lite innan jobbet. det hade ju verkligen inte varit dumt med en vecka till i turkii. men hoppas ni får en bra dag så hörs vi sen efter jobbet.


lipslips

jag vet inte om jag behöver säga något annat utan jag säger som blonda bella gjorde efter hennes lips: "någonting gick fel, jag åt nåt jag inte borde ätit." nu ska tändisarna borstas, natti med er. imorgon blir det jobb för min del så vi hörs efter det :) 


newinew



nya skor och nya cykelbrallooor! idag har släkten varit här för att syrran fyller imorgon så idag har hon firats. god mat och en massa prat. hiih. nu ska min älskling få borsta mina tänder sen ska vi sova men innan det ska jag berätta en hemlis och det får ni i nästa inlägg :)


hemma igen

 








 



dagen efter studenten blev det en vecka i turkiet med min älskling, mamma, pappa, syrran och olof. vet inte om jag skrev det här men sak samma. riktigt härlig vecka. mycket sol och bad, god mat och 40 grader, absolut inget att klaga på. sen hade vi all inclusive med så man åt och drack hela tiden kändes det som. jag tror min älskling vann tävlingen om vem som gick upp mest iallafall, hihih. 3.2 kg, det är inte dåligt ni men det är nog mest ölen. det vaaaar underbart, luwluwluwww! kom hem halv 5 imorse och där har ni anledningen till varför jag inte bloggat men nu kör jag lite igen! fler bilder från resan kommer även också att komma, ge mig lite time bara :)

min student


 

 

lite bilder som vi tog innan det var dags att åka in för champagnefrulle och fotning och det lär komma fler så småning om. det regnade ju galet mycket men vad fan gjorde det? inte ett skit. det förstörde inte min dag alls och jag säger som jag sa: jag vill ta studenten igen! så himla skön känsla, det är liksom över nu. läskigt men samtidigt så otroligt skönt. babe, familj, släkt, vänner och klassen, ni gjorde min dag alltså. tack för allt alla.. alla rosor, gosedjur, grattis sms, presenter och allt jag nu fick. jag vet inte hur jag ska kunna tacka men jag säger ett stort tack iallafall. love to you all :)


lanananaa . . vi vann



yeees, vi fick som vi ville! vi vann och får nu springa ut först, vi vann stort. på tävlingen var det allt från att cykla till gränden, hitta en skäggig gubbe, låna GB-glassgubben, människobajs, öl, fil, stå på ett biltak och mycket mycket mer. så jävla kul alltså! efter det följde matilda med hem hit och vi åt och drack lite mumsimums och sen in till linköping igen. skojsigt.

nu har jag målat tåisnaglisarna rosa och ska snart iväg och sola, helst i några timmar men jag hinner nog bara en. jag vill bli mer bruuun nu ju och jag har inte hunnit sola nåt denna vecka ju. det suger men vad fan :) ikväll blir det grillbuffé och party i tranås!


vi ska vinna

 

mysig kväll igår. grillat, god dricka och en massa prat. så himla trevligt och jag förstår inte varför vi alla gjort sånthär tidigare? tråkigt att det ska vara just nu sista veckan för vi har så jäkla kul ihop. hiih :) idag är det klasskamp om vilken klass som ska få springa ut först. jag hoppas ni håller på min klass för vi ska fan ta hem det här! nu ska jag packa sen kommer mina sötisar och hämtar mig. sköt om er :)

snälla gud

 

 

hämtat klänningen CHECK!
fixat naglarna CHECK!
varit på systemet CHECK!

och så har andra saker på listan blivit strykta för att det är fixat. ska snart ut till en i klassen och förhoppningsvis grilla och sjukt trevligt ska vi ha! vi ska ha en myskväll idag med god mat och god dricka! jag säger bara en sak, gud om du finns.. fixa så att det är sol på fredag. jag ber dig, ammen! jag hoppas du läser det här.

ansiktsmålning


det gick bra att ansiktsmåla en massa ungar på ica maxi tillsammans med frida. hihi. nu ska jag börja packa väskan och sen ska jag till min älskling. är rätt så slut ändå, saknar honom massor! vi hörs. det kommer nog bli lite dålig uppdatering här i och med studentveckan och allt men jag hoppas ni överlever nu :) ha det så himla bra och jag bloggar så ofta jag bara kan!


mösspåtagningen

 

 



 

 

 

 

mösspåtagning! fan det är snart över alltså. helt sjukt vad jag kommer sakna er!

 

 


mösspåtagning


bjuder på en bild sålänge. ska nämligen till ica maxi och ansiktsmåla idag, vill ni bli målade så kom dit! haha. mösspåtagning i fredags! det var superbra. hotell och restaurang tvåorna fixade grillbuffé, vin, öl och grejer. supergott! mycket dricka och sen åkte vi och tog varsin drink på 55:an.


värmespolar



nyduschad och fräsch. funderar på vilken klänning jag ska ha på mösspåtagningen imorgon. värmespolarna håller på att bli varma nu, tänkte testa dom och se men ska bara testa upptill för att förhoppningsvis få lite volym. men jag måste testa i hela håret någon gång med. hihi. nu är dom nog snart allt varma :) det är dock inte de som är på bilden men sak samma!


new dress



denna klänning va det som fick följa med mig hem, hiih. nehej ni, nu väntar duschen! :)


love sunshine






älska vädret alltså! solat 2-3 timmar idag, härligt härligt ..synd bara att min kokosolja är hemma men får bli nästa gång. hihi. testade en klänning igår som jag ville fundera lite på och idag va jag och hjärtat och köpte den. annars idag har det bara varit lugnt, min mage har inte varit snäll så har inte gjort så mycket om man säger så. kolla vilka söta somriga naglar som jag pillade med förut idag föresten :)


blackpepper



va ute i ingelsta med hjärtat, jimmy och linus förut. handlade ett sött linne bara sen spelade vi aqua golf, hur svårt som helst och jag undrar verkligen hur många som har träffat rätt. hahah. sen åkte vi till ett badställe plus några till men alla badade och inte jag. nu ska vi snart spela spel och dricka lite yummie. köpte xiders sommarcider, njaa sådär alltså! jordgubbar och svartpeppar, tänk er själva. den blev godare efter några klunkar iaf :)


leoring




en söt leoring och sen väska till studenten. check på det! målat naglarna nu och ska snart iväg och sola innan jag ska vara med dom bästa tjejerna :)


moldova


haha vilken jävla låt. jag bara älskar dansen i låten. höger, vänster och så juck juck juck! hahah, den har dom nog övat länge på :)


RSS 2.0