svarsvarsvar



catrin om kladdkakemuffins:
Vilka smarriga muffins. Hur många mil på spinningen blir det efter en sådan????? Ha en bra dag . Kram PS Tack för senast det var mysigt hos er o hoppas du hade en riktit bra födelsedag!
mitt svar: aa, dom var sjuuukt goda kan jag lova och extra söta i sina prickiga formar. haha, urss.. det är nog några pass men ibland måste man få unna sig ibland med :D


Matilda om souvlaki:
Soffbordet - I like!! :) Varifrån?

mitt svar: meee toooo! :) soffbordet kommer från rum interiör :)


elin om new in:
snygggggt, vart ifrån? :)

mitt svar: toppen & shortsen är från monki :)


trettionde april



hej fredag. sorry förndålig uppis men haft fullt upp på sistone! tidiga mornar och så är jag helt slut när jag kommer hem. imorgon har jag sovmorgon.. iallafall för att vara denna vecka för då börjar jag tjugo i sju, lyxxxx. sova en timme extra :) igår gick jag och gubben på stan och inhandlade lite nytt. jag kom hem med fyra skor varav två från posten och det blev converse, jobbskor, et-skor och mina nike löparskor. perfekt! och så en topp, massa nytt smink och lite. i want to show you tomorrow eller nästa vecka. hoppas allt är bra med er :) jag och hjärtat ska snart sova för båda kör tidig morgon, sweet dreams.


tjugonionde april



godmorgon fredag. hade gärna velat ligga kvar några timmar till i sängen bredvid hjärtat men nu ska jag snart iväg till jobbet. slutar iofs på förmiddagen idag så det är ett kort och skönt pass! perfekt för då har jag hela fredagen framför mig nu när jag ska jobba hela helgen. vi ska iväg och göra en massa ärenden senare sen idag och efter det ska vi till mattes syrra på kalas :)


bath



igår avslutade jag min onsdag med ansiktsmask och idag fick det bli ett låååångt och varmt bad plus tandblekning. jag älskar ju att bada så jag undrar varför jag inte gör det oftare. det är verkligen avkoppling för mig att ligga i ett varmt bad! det får bli ändring på det. nu har jag lagt mig i sängen och ska nog klicka hem lite innan läggdags och kanske göra något tidsinställt som kommer imorgon! natti.


new in



silvrigt glitter



igår jobbade jag till 14 tiden och då blev det bara hem för att byta om och sedan göra nya naglar. efter det blev det en liten sväng på stan och mat med tjejerna i lkpg. mysigt :)


souvlaki




det blev grekisk hämtmat på min b-day. souvlaki smakar ju alltid gott, mmmhh :)


sjuttonhundratalet



under tiden i den här lägenheten så har jag fått prova på hur det är att leva utan vatten och ström för en stund. haha, jaa ca någon timma av vardera. jag kan börja berätta om vattnet. självklart hade jag varit på ett svettttiiiigt spinningpass och cyklar hem som vanligt och ska ta mig en dusch. inget vatten kommer liksom? provade vattnet överallt i lägenheten men nae det funkade inte. ringde hyresvärden och det visade sig att ett företag i närheten skulle fixa med nåt så då stängdes ju vattnet av för just oss också.

sen nu idag när jag kom hem från min pw så tänkte blogga lite. nae, då funkar inte elen! men jag startade laptopen ändå för jag tänkte ju att internet iallafall skulle funka men inte det. haha men nu funkar det iallafall. jag förstår inte hur de klara sig förr i tiden egentligen men då hade dom ju inget att jämföra med. nu funkar det iallafall och vi är happpyyyy :)


tjugoåttonde april



hej torsdag. underbara, lediga torsdag! vaknade med ont i huvudet men gick ut på en pw och stannade förbi solariet för att sola i 33 minuter. fortfarande ont i huvudet så köpte en banan och vätska på närmaste matbutik och gick hemåt. blev ingen lång pw men bättre än inget iallafall. har fortfarande huvudet och tog mig en ipren precis i hopp om att den ska hjälpa :) jag har aldrig ont i huvudet för övrigt!


kladdkakemuffins





rosa muffinsformar & treliterspåsar med vita prickar, rosa förkläde . . . rosa, rosa, rosa. vilka kladdkakemuffins jag har bakat, yummmiiieee! i första satsen tog jag i lite toblerone som vi hade kvar och i de andra blev det utan det. mums mums mums!


en fråga och ett svar



Anonym
om my b-day:
En liten fråga, den svarta jumpsuiten du kopte senast, är den från hm? Är lite sugen på en nämligen men vet inte vilken storlek jag ska beställa så tänkte fråga vad du har i din?:)

mitt svar: jajemen, den är från h&m. köp den för den är huuuuur skön som helst! jag har storlek 40 och då sitter den väldigt löst, jag är ju en oversize-guuurl för det mesta! :)


fashion against aids








FASHION AGAINST AIDS BY H&M
det här är bara några saker av kollektionen, klickar ni hem något? :)


tjugosjätte april



godmorgon tisdag. inte vilken onsdag som helst utan min födelsedag och idag fyller jag 21år. hiiiihhh! jag kan ju börja med att säga när klockan ringde vid 04.30 så gick jag upp, gjorde smoothie som jag skulle ha med mig till jobbet  och grejade. . .sen sa det bara pang! jag får lågt blodtryck, springer allt jag kan till sängen och lägger mig och det är precis så att jag nästan svimmar. känner hur armarna blir tunga och att jag blir matt i hela kroppen. jag mår illa, vill bara spy och ont i magen. jag förstår inte hur det bara kan slå om på nolltid. det är inte första gången detta händer mig och innan har jag ramlat ihop för jag svimmat, spytt osv. vet inte om magen stöter ifrån något eller vad. den brukar ju göra det. jag får nog ta och kontakta min läkare igen, vill helst gå till honom och inte ha någon ny eftersom att han har gjort och vet allt om detta sen början och för att han är så förbannat bra :) nu mår jag helt okej iallafall och dricker min smoothie, iiii med vitaminer och upp med blodet!

sååå, början har inte varit bra men jag vet att den kommer sluta bra. vi hade planerat att gå ut och käka men det blir väl att laga nåt här hemma eller köpa hem något. är fortfarande matt och slut i kroppen. men men, grattis till mig och kramar till er :)


my b-day




sjukelisjuk



jag hatar att det känns som att jag gått upp fem kilo på en vecka bara för att jag inte tränat. tränade ju dock i måndags men orkade ju inte alls lika mycket som jag brukar och kroppen sa bara nej! har inte ätit godis eller nåt sånt varje dag. inte änns fått ett påskägg med godis! blir nog inget gym de första dagarna av denna vecka iallfall, lika bra att jag blir frisk. däremot blir det promenader! jag hatar mina vader men jag äääälskar spinning, haha det går ju så bra ihop :)


presenter





vilken härlig dag och tack ännu en gång för allt jag fick och för att ni kom :) fick försenad förlovningspresent, inflyttningspresenter och födelsedagspresenter. matberedare, ljushus, spargris, locktång, kakfat, ljuslykta, handdukar, vas, ljus, tallrikar, presentkort, parfym och mycket mer. bara en massa bra saker :)


tjugofemte april



godmorgon måndag. nu har jag fixat här hemma. dammsugit alla rummen förutom köket för det får vi ta när disken är borta. idag kommer min släkt hit på kalas och jag längtar tills dom kommer för det var ett bra tag sen man såg alla sist :)


myssöndag



lagade ju kycklingwok och ris förut, det blev riktigt gott. har dock bara smakat kycklingwoken men inte ätit det ännu för det fick bli matlådor. jag bestämde mig istället för att göra en suprise för mitt hjärta för jag vet vad han var sugen på för mat förut så det får bli det. han kommer snart hem från matchen och då ska det vara dukat och klart med tända ljus. puss på er :)


tvättisdag

 

huuuur skönt är det inte att ha vissa dagar som denna? bara springa runt i jumpsuit och rosa foppatofflor mellan tvättisen och vårt place. fixar och donar här hemma, jag är ju pedant vet ni. hahah! matte kallar mig för det! vädrar täcken och så nu också. ska snart göra mig en jordgubbssmoothie och springa ner till tvättstugan!


jävla humla



var ju och solade förut och skulle solat i 30 min men tror ni inte jag hade en jävla humla i mitt eller? jo, för tusan! blev ju livrädd och den var nästan större än mig. öppnade dörren och försökte med allt men den skulle ju visst också sola. så själv fick jag koppla av och sola i 10 min sen jagade jag humlan i 10 min och sen gav jag upp. gick ut och satte mig, väntade på att hjärtat skulle bli klar. får se om jag åker dit sen, haha! har slängt i första maskinen med tvätt och ska snart ner och slänga i andra. sen börja med maten! mmmhhh, det blir kyckling med wokgrönsaker och chili & paprika sås till det. starkt ska det vara :)


tjugofjärde april



hej söndag. vilket väder vi har även idag och jag hoppas verkligen att det håller i sig nu. idag ska jag sola, tvätta och städa lite. inte göra ett skit annars utan bara njuta av ledigheten. har ju ungefär hälften kvar och det känns ju bra, synd att tiden går så förbannat fort bara. vad gör ni? :)


påskmat



beställde hem easytone-skorna förut idag så hoppas att dessa blir perfa. väntar ju sammanlagt på tre par skor nu som är påväg hem till mig. kommer bara b-day varje dag nästa vecka om jag får hem dessa paket då med. haha! vi har varit och ätit påskmat hos mattes mormor. huuur gott och trevligt som helst! nu ikväll ska vi bara daga. glo på tv och hyra någon film och äta lite gott. b&j blir det, mmmmmhhh!


tjugotredje april



godmorgon lördag. och godmorgon påskafton. ingen påskhare har kommit hit ännu med ett stort påskägg med en massa godis. nej, jag skulle nog helst vilja ha med olika meloner och färska frukter och någon mörk choklad. mmmhhh, vilket påskägg det skulle vara. ska snart käka lite frulle och sen cykla iväg och sola, tror jag!


- - -


coolmint



handlade nya pappersnäsdukar i veckan. det var bara ett par som fanns så jag hade inget val. men dessa näsdukar innehöll en uppfriskande mintolja och det var inte dumt ni. lambi coolmint heter dom ifall ni är shoppingssugna, haha nej men jag kan rekommendera dom när man är förkyld! haha :)


glad påsk



glad påsk på er, käraste ni. loooove j!


kitchen



om jag inte minns helt fel så har väl inte jag visat er bildet på nya köksmöblerna? här har ni dom iallafall och om jag nu har visat er så, jaa ännu en gång då :)


tjugoandra april



hej fredag. jag är ledig idag och njutaren nummer ett kan jag lova er. vi ska snart iväg till syrran för att hämta lite stolar och sen till mattes pappa och låna borrmaskinen. ska sätta upp tavelhylla sen idag. blir fixelix och så där innan kalaset senare ikväll och gud så trevligt det ska bli :)


snart är klockan åtta



jag gillar att klockan inte är åtta ännu. jag har liksom diskat med hjälp av att min älskling kom hem lagom så att han kunde torka all disk innan han skulle iväg. sen har jag dammat av överallt, dammsugit och torkat golven. väntar nu på att de ska torka så att jag kan lägga ut mattorna. ska färga bryn plus fransar, bleka tänder och bara glo på tvn och äta en massa frukt :) vad gör ni era små söta påskkärringar?


biggest loser



finns det någon som kan kolla på biggest looooser utan att bli tårögd eller? jag bara älskar att se hur det verkligen kämpar. de lägger verkligen ner både kropp och själ och bara köööör gärnet!


dark sauna



solade 39 minuter i det solariumet som tar allra mest och bäääääst. tänkte ju solat en timme men personalen trodde att jag var galen så jag köpte mig en kräm så jag fick schhtteeeka lite extra!


mot solarieöarna



nahej ni, jag börjar med att scrubba mig och sedan cyklar jag iväg för en låååång solning. blir nog en timme idag, gött!


och så dog jag igen



jag måste berätta en sak om jobbet idag. jag gick förbi en söt liten hundvalp flera gånger och jag smäääälte varje gång jag gick förbi den. tills slut kunde jag inte gå förbi mer utan jag frågade om jag fick klappa den och vad den hette. hur söt som helst och bara några veckor. skrynkligt ansikte och skynkliga tassar och den var så himla len och fluffig. den hette lennart och jag blev som ett litet barn, jag looooovar er att jag dog lite eller jaaa, mycket då. haha! ni vet inte hur svag jag är för mopsar och dessa hundar! hunden var av rasen här ovan fast ännnnnuuu mindre. hiiih. skulle vilja ha ett hundhem och ta hand om alla lösa hundar i hela världen. göra dem friska och ge dom mat.


tjugoförsta april



hej torsdag. skönt att febern har försvunnit så nu är jag bara förkyld, bara och bara men bättre iallafall och det är ju huvudsaken. nu har jag ju även lite ledigt och jobbat klart för dagen. idag ska det fixas här hemma. ska dammsuga, torka golv, plocka och greja. imorgon blir det nämligen kalas för mig med mattes familj :)


tjugonde april



hej onsdag. urs jaa ni, igår hade jag feber plus idag med. slutade vid 11 och gick hem direkt och la mig, sov i fyra timmar. har levt på tabletter och vatten hela dagen tills nu när jag kom på att magen måste få i sig nåt. så blev macka, honungste och citronvatten kanske får i mig en apelsin med. ska kolla klart på sveriges mästerkock och sen sova :)


easytone


är det någon som vet vart just dessa easytone-skor finns? varit runt typ överallt här i stan men inte finns dom här. skulle helst vilja ha de med lite rosa på men tänkte att om jag tar helsvarta så kan jag ju jobba med dom. sen måste jag även säga att det finns verkligen folk som jobbar på fel plats, men det vi ju alla. jag hatar när man tex är inne i en butik och behöver hjälp så får man antingen en sneblick eller så får man knappt någon hjälp alls. pinsamt för fan.. till och med jag skäms ibland för det.


nittonde april



hej tisdag. buhuuu, johanna är inte bättre utan sämre. tror att jag haft feber idag med. ena stunden är jag varm och andra kall. inte nog med det så är min mage så jävla dum nu. det har faktiskt varit helt okej för att vara jag ett tag men nu är det skit igen med magen. jag ska försöka satsa på mycket sömn inatt så kanske jag mår något bättre sen imorgon efter jobbet så har jag tänkt mig att ha en ta-hand-om-mig-själv-dag. haha, ja! ansiktsmask, pormask, fotfix, tandblekning, sola (om jag mår något bra) och bara va. får se om jag orkar städa något annars får det bli på torsdag. blir ju svettig av att bara lyfta laptopen så någon skit har jag i kroppen. fan!


artonde april



hej måndag. nu ligger jag är i sängen och är halvdöd. under natten till idag fick jag halsont och blev förkyld och vad gör jag? jooo, jag går på spinning intervall. smart brud? not. jag visste ju redan innan att jag inte blir bättre men ville inte ha ångest för att jag hoppade över träningen. har planerat in träning typ varje dag denna vecka men avbokade precis morgondagen, tyvärr. jag har blivit värre. helt slut. har även varit och storhandlat och känner att jag har någon skit i kroppen. vi märker när vi hörs, natti.


äggröra & apelsin



då har jag varit och svettats på ett spinningpass. jag förstår inte hur det kan rinna så jävla mycket svett alltså, haha. och jag baaaara längtar tills jag sitter där imorgon igen. slutar tidigt imorgon så ska på ett spinningpass då, sen duscha och fixa sen ska vi iväg och handla. nu sitter jag här och glor på tvn, äter äggröra med sparris och en apelsin. ska sedan krypa ner!


en rabattkod till er



jag tänkte dela med mig av en rabattkod som är 40% på valfri vara och det gäller alla märken på ellos.se. jag tänkte först klickat hem easytone skor men fanns inte kvar i min storlek så jag klickade precis hem ett par converse som typ är slut överallt i 35, iaf där jag har kollat men snart är dom mina. knappa in koden: 231802 för att på rabatten och det är sista dagen imorgon så passa på :)


våra nattduksbord




våra nattduksbord fick nya dukar i spets och så satte jag dit ett tyghjärta på dom också. tyckte det blev gulligt :) nu ska jag fixa mat och det blir lax med kräftstjärtar och pestopasta. mmmmm!


cykloman

 

det är så jävla gött att ha fått hem mi9n cykel hit. extra skönt är det när det är sånt här väder och jag cyklar. haha, jaa jag gillar ju att cykla och att köra spinning. cykloman kanske? nevars. dock ogillar jag att man får stanna vid varje övergångsställe här för att de oftast inte stannar när man kommer cyklandes. det är skillnad från goa mjölby det :)


body scrub



ska ta mig en dusch och scrubba mig innan jag ska iväg och sola. så ska göra det typ nu fast innan det ska jag äta lite frullelelelelee.


ullet-shoppingen







detta följde med hem igår :) tror så gott som att det är allt och jag är nöjd och jag tror matte tyckte allt var fint också. får visa mer sen när han vaknat för han jobbar ju natt nu min lilla pluttis.


sjuttonde april



godmorgon söndag. jag skulle nog tusan kunna sova några timmar till men ska ju upp tidigt imorgon så gick upp nu så att jag kan somna lite skapligt ikväll iallafall. idag ska jag sola och träna. sen blir det väl att plocka och fixa lite här hemma men annars så ska jag inte göra ett skit, känner inte för att göra det heller. haha :)


sextonde april



godkväll lördag. imorse runt 6 tiden så rullade bilen mot ullared. jag och fem kärringar, haha nevars. köpte en massa saker och allt är typ till hemmet nästan. ny lampa till köksfönstret, ljusstakar, blommiga ljus, värmeljus, tyghjärtan, dukar, handdukar, fotfix, ansiktsmasker, fotmasker, strumpor, träningsshorts, sportbh, ansiktsrengöring, kalsonger, nagellack, jacka och mycket mer. och massa av dessa saker fick vi av mamma och pappa, bästaste. hiiih. jag har gått upp vid fyra hela veckan men idag hade jag sovmorgon till kvart i fem, lyxxx ju. haha. sovit skit flera nätter också så då kanske ni fattar hur jag känner mig nu. ska äta några jordgubbar och invänta mig en låång skönhetssömn. jag hoppas verkligen att jag kan sova ut inatt! lägger upp bilder imorgon på inhandlade saker. love j!


gymmetdags



vet inte om jag ska sola eller inte. ligger inget direkt bra solarium i stan och jag hinner inte åka iväg eller så nu. får väl hoppa det idag då och satsa det på söndag eller nåt. ska snart byta om och cykla till gymmet för ett svettigt spinningpass.


femtonde april



hej fredag. nu tar jag heeeeeelg! fick ett helt okej samtal precis om våra köksmöbler. för någon vecka sen hade bara våra stolar kommit. och idag hade inte heller bordet skickats från norge. så de kommer hit senare sen med våra nya fyra stolar och så får vi låna butikens bord sålänge och det blir ju bra. blir ju två kalas för mig nästa vecka med och tills dess ville vi verkligen ha det och det får funka med butikens bord, snällt att de sa att vi fick låna det och att det kommer hit med allt :)


välkommen



denna skylt kom ju också med hem igår som jag ville visa er. den ska hänga vid vår tavelhylla när vi har satt upp den i hallen. pappa ska hjälpa oss med den nästa helg tror jag, om jag minns rätt :)



sveriges mästerkock



nu ligger jag och kollar på sveriges mästerkock som jag missade denna vecka och innan det så diskade vi. jag diskar och hjärtat torkar, ett riiiktigt team där alltså. haha. jag kom på att jag måste göra lista inför helgen för då blir det ullared. natti!


new in






detta köpte jag idag plus bikini överdel, strumpor och lite. handlade dock den svarta jumpsuiten tidigare i veckan men har inte hunnit med att visa er den. haha, lite tråkigt att jag lägger ut bilder på saker som kanske ska bli paket. men men. jag kunde ju inte hålla mig! för jag gillar den mönstrade jumpsuiten med lite öppen rygg och sen att jag verkligen hitta ett par höga svarta shorts som satt bra. gillar svarta jumpsuiten också. hahah, ska vara tyst :)


trött johänni



jag somnade till i 2 timmar, helt sjukt. jag brukar aldrig kunna somna mitt på dagen, hur trött jag än är. måste varit helt slut och nu känns det nåt bättre iallafall. helt slut i armar osv så jag hoppade tyvärr träningen idag för att kroppen sa ifrån. frå räcka med 5 gånger denna vecka och så får jag väl köra lite extra innan spinningen imorgon eller nåt :)


fjortonde april



hej torsdag. gaaaah, i'm dead. har inte sovit bra inatt heller och det hjälper inte med att klockan ringer vid 04. skönt att jag slutade vid 11 idag iallafall. har varit på stan en snabbis bara och inhandlat lite som nog blir presenter från mamma och pappa. kanske visar er sen om jag orkar. helt slut så att ni anar inte. ska iväg och träna sen med men helst vill jag bara vara hemma. borde sola med, hade ju det planerat idag men vet ni? jag orkar inte, hah.


trettonde april



hej onsdag. eller kanske godmorgon för er flesta men jag har varit uppe sen fyra så då är det inte morgon längre, haha. hade ett inställt tåg så hann att komma hem ett tag. skönt ju! sitter med ett täcke och kollar på tvn. ska äta färsk pasta & pastasås snart som blev kvar sen häromdagen. mmuumsss. sovit skit inatt förresten. somnade vid tio-tiden kanske och har vaknat, somnat, vaknat, somnat.


rabarber



nu har jag varit och tränat, duschat, ätit lite och lagt mig i sängen. jaa, som ni ser på bilden så åt jag fil och lite yoghurt med hallon och rababersmak, en banan och flingor till det och så en apelsin. mums. ska snart sööva! imorgon blir det jobb, träna, duscha, laga mat, sova. haha, vi hörs :)


svett



jag ska snart tvätta ansiktet, byta om till träningskläder och cykla iväg till gymmet för ett spinningpass. ska bli minst lika svettig som igår. pepppp!


fjäderala






tolfte april



hej tisdag. idag kom carro och linda hit vid elva-tiden. vi gick på stan, åt god lunch och sen köpte vi med oss b&j's hem. vi gick alltså inte till den butiken här i stan för det var väääärldens kö hela tiden så vi gick förbi och köpte varsin halvliter som vi har tryckt i oss. haha, ångest gånger 100. fyfan men men jag vet ju att när jag tränar, då får jag också unna mig ibland. kom hem med en jumpsuit som jag springer runt i nu plus ett linne. hade ingen lust att shoppa något idag heller men något blev det iaf. en riktigt bra dag med tjejerna :)


check check check



tvättelitvätt, diskelidisk, städelistäd, handelihandla. jaa, snart kan vi stryka lite fler saker på listan. har två tvättmaskiner kvar, disken och städning. men det går fort. sen ska vi äta och sola. hiiih. skönt att klockan bara är 16 och vi har hunnit med detta plus att jag varit på ett svettttiiigt spinningpass också.


wishlist 21



jag tänkte skriva lite saker som jag bla önskar mig när jag fyller.

* en mops. även fast jag vet att det aldrig kommer att gå för att vi nu jobbar som vi gör. men jag nöjer mig med att bara få åka och kolla på mopsvalpar så dom får hoppa upp på mitt knä så jag kan dö lite. hiih.

* en resa. ja, det räcker med en heldag i götet av shopping, god mat och mys. eller något helt annat.
* et skor. jaa, alltså easy tone shoooees.

* träningskläder. nya nike-byxor, sportbh och nya toppar.

* presentkort på make up store. är trött på typ allt mitt smink nu så ska köpa helt nytt och prova och se. så det blir nya produkter från mus tänkte jag.

. . . sen finns det ju flera saker på listan men här var det några iallafall :)


frågaochettsvar



Matilda
om -:
vad kul :) gillar din blogg, den är mysig! speciellt inredningsinläggen! vad jobbar du med?

mitt svar: jaa och tack så mycket :) då ska jag försöka göra några fler sånna inlägg om det går för sig. jag jobbar som kundvärd och det är samma sak som tågvärd. säljer biljetter, hjälper resenärer osv :)


svettigt



åh, fan vad jag älskar det här med att köra skiten ur mig själv och se ut som att jag är nyduschad efter ett pass. fast jag är så jävla svettig. mmhhh, love it! svetten rann, jag såg min puls på en stor skärm..vilket alla andra också gjorde och så discokulan i taget. peppppp! mindre pepp är att jag inte kan duscha, är svinarg för det. inget vatten eller nåt. de får ju gärna komma med info innan de stänger av skiten. ska väl gå upp och fråga för det har varit vattenläcka och vattenskada och skit. så de fixar väl det nu men det skadar ju inte att säga att vatten kommer vara avstängt då till då. bajs.


sunshine



under denna vecka vill jag helst boka in något inför semestern. skulle kunna tänka mig ett mysigt hotell på en liten ö i en liten stan med fin strand och fint runtom. men jag vet inte. jag har sagt till mig själv att jag inte vill visa mig i bikini i sommar. men jag vill åka iväg med min älskling till något ställe och jag vet att det finns två val. antingen så sitter jag hemma och ruttnar medans mina nära är ute för sol, bad och ha kul. såååå, jag får nog allt ge mig för jag vet vad som är mest värt i slutändan iallafall. nu måste jag få i mig nåt innan träningen, granatäpple kanske :)


elfte april



godmorgon måndag. äntligen ledig och gud vad jag har räknat ner tiden tills idag. haha. ska snart iväg på ett svettigt spinningpass annars så blir det mest lugnt idag. vi ska tvätta, städa och troligen sola. vi ska även äta färsk pasta med ostsmak och pasta-tomatsås till det tror jag. får se vad jag fixar ihop för smarrigt men det ska bli gott. fick hem min cykel hit igår med, hur skönt som helst och den har jag verkligen saknat :)


-

 

jag har tänkt flera gånger på att det är så skönt att inte behöva plugga till ett prov en söndag eller likaså en onsdagkväll. saknar faktiskt inte skolan ett dugg, bara klassen väldigt mycket. tråkigt att man helt plötsligt ska sluta höra av sig bara för att man slutat skolan. man har liksom gått i samma klass i tre år, umgåtts varje dag, tog studenten tillsammans och nu ingenting. jag lägger ner tid men när man ständigt får samma svar så gån på gång igen så ger jag upp. det tråkiga med att jobba är att jag inte kan träffa brudarna lika ofta för att vi alltid ska jobba om varandra hela tiden. det suger getpung tycker jag. men hur som helst så gillar jag mitt jobb och trivs verkligen :) jiihuuu!


fisk och potatismos



ååhh, vet ni? när jag har rast sen så ska jag hem till mammmiiii och pappi och äta. jag fick beställa vad jag ville ha och det blir panerad torsk och potatismos. mmmmmm, det vattnas i munnen. fyfan vad gott det ska bli. haha :)


frågelifråga



Anonym
om goldwell dualsenses rich repair leave-in serum:
hur använder man det då? i hela håret?

mitt svar: fick en fråga som jag tänkte besvara för er. produkten som jag kallar askungenbehandling appliceras i handdukstorkat hår i hela håret. det kommer droppar hela tiden från serumen när man håller det upp-å-ner. jag vet inte om man ska droppa precis i heeeela botten ifall det kan bli flottigt, det är ju så olika från hår till hår men jag kör i hela håret. candy for your hair :)


tionde april



hej söndag. känner att jag inte har något att skriva om för tillfället, ingen inspo. skriver bara vad jag gör och lägger upp bilder på mig, haha! sen har jag jobbat hela tiden denna veckan men har det lyxigt nästa vecka och jag vill bara att timmarna ska rulla på så jag får lite ledighet. vad gör ni?


goldwell dualsenses rich repair leave-in serum



har duschat nu och så gav jag håret lite exra godis sådär med en askungenbehandling. jag har skrivit om det tidigare men det var nog i min gamla blogg. hur som helst så tipsar jag igen. det är ett leave-in serum från goldwell som jag brukar ge håret då och då. det är en intensiv behandling med en långvarig återuppbyggnad. finns för skadat hår, färgat hår osv. smidig uppbyggnad för torrt och skadat hår. innehåller pashminasilkesproteiner som ger håret en frisk glans och silkeslen känsla. nu blev ni sugna va? finns att köpa hos frissan, köp en :)


åttonde mars

 

hej fredag. idag när jag vaknade så ville jag bara ligga kvar i sängen under täcket. ligga med rullgardinen nere och glo på film efter film efter film. jag ville aldrig kliva upp. det bara kändes som ett helvete allting. jag låg kvar ett tag tills jag bestämde mig för att gå och sola i ca 30 min. hur skönt som helst. sen gick jag till ica för att handla hem lite mat. då ringde min älskling och det kändes bra igen. det är så sjukt hur en person kan ändra hur jag mår på en sekund. det räckte med att han sa "hej älskling". jaa, fattar ni? det är helt sjukt. sen är det ju den åttonde också och idag är det 2 år och 2 månader. en person. en kille. ett liv. han är allt.


sjunde mars



hej torsdag. snart helg tänker säkert ni men jag vill ha måndag, nästa vecka! har varit och tränat nu och fixat ett kort också, det känns bra. saknar som sagt gymmet i mjölby lite iallafall. speciellt att få träna steeenhårt med johanna hela tiden! har kört tre gånger denna vecka hittills och detblir nog två gånger i helgen med. jaa ni hör ju, johänni pänni is back efter förkylning och flytt och jag mår så bra av det :) snart blir det köttfärssås och pasta!


kyckling curry wok



skönt att dagen har gått fort. gillar att komma upp och göra något vettigt utav dagen när jag är ledig samtidigt som det är skönt att inte göra ett skit ibland också. har lagat supergod kyckling curry wok med ris, yummiiiee! har även kört spinning, klippt 4 st och färgat en. och nu då? jo nu ligger jag i sängen för imorgon ringer klockan 04.00. hälften av alla 62 timmars jobb denna vecka är ju snart gjorda, sa fel timmar sist men det spelar ju ingen roll. godnatt :)


sjätte april



hej onsdag. nu har jag sovit gott, diskat och förbereder maten som ska bli senare. vi ska äta kycklingwok med curry och ris. så då är det ju bara att koka ris sen innan vi ska äta. perfekt. det blir ett svettigt spinningpass innan maten också och senare sen ska vi hem till mattes pappa och vara där. ska klippa dom och färga och så. skojsigt :) är ju ledig idag och nu ska jag fortsätta njuta och fixa med maten :)


röra på flärrrret



det känns att jag gått upp klockan 4 igår och idag kan jag lova. ska snart iväg och röra på flärrrret!


femte april



hej tisdag. jobbat klart för idag och nu äter jag lite omelett, mums. ska snart iväg till lkpg för att göra nya snygga naglar. får se vad det blir denna gång, well seeee welllll see :) vet att bloggen är tråkig tyyyp "jobbat klart för idag, ska jobba sen, ledig idag, ska sola, ska träna" osv. haha men jag har inte tvingat er hit :) fick precis sms om att det fanns en tidigare nageltid så ska åka nu!


dröm minns lev




väggorden sitter där dom ska nu och jag är riktigt nöjd över resultatet. fick denna söta växt förut och ett brandlarm, perfa :) nu kan vi även också kolla på alla kanaler som vi har. ska göra mig en sallad som jag ska käka imorgon på jobbet och sen krypa ner. klockan 20 ska jag vara i säng! imorgon blir det jobb, nya naglar och kanske gym. godnatt :)


fjärde april


hej måndag. då har jag jobbat klart mina 11 timmar för den här dagen och denna vecka blir det runt 57 timmars jobb så nästa vecka ser jag fram emot all ledighet så förbaaaannnnnnat mycket. mattes pappa och helen kommer hit snart och ska kolla hur vi har det. sen ska vi ge telia en sista chans med tvn, tror tommy skulel hjälpa oss med det idag. vi ska även fika också! myyysigt :) jag hoppas på att jag ligger i sängen vid 20-tiden och slocknar snart vartefter. riktigt trött och seg idag. just deeeet, en ny design kanske kommer upp under kvällen. weelll seee, håll koll! hur mår ni? :)


storstädat



nu har vi storstädat hela lägenheten, lagt i första tvätten och nu håller vi på med maten. det blir mammas köttbullar och potatismos. mums! sen blir det att fortsätta tvätta sen träning och så tvätta igen. ska försöka lägga mig någorlunda skapligt för imorgon ringer klockan tidigt. får se hur det blir med uppisen här mer idag :)


i ett varmt land



jag vill vara på ett varm ställe nu, med dig.


fixiiing



jaa ni och nu kommer ångesten efter godsaker som jag ätit under helgen. vill också kunna unna mig och slippa ångesten. urss! nu blir det ett glas med citronvatten och sedan tandblekning och sedan fixa tånaglarna :)


tredje april



godmorgon söndag. då är nästan denna helg gjord. idag ska vi tvätta och städa. har nog glömt säga till matte att vi ska städa men det går han nog med på. damma, dammsuga, torka golv m.m. tänkte putsat fönsterna nu också men det verkar som skitväder och börjar det regna så blir det ju skit direkt så det får väl vara några dagar till. idag ska jag bara gå med håret uppsatt i en bulle mitt på huvudet i mjukisar för att sedan byta om till träningskläder när det är dags att gå dit. skönt ibland faktiskt :)


sötis skedar



dessa tänkte jag köpt en annan gång men idag följde de med oss hem. ska bli så himla gott att äta yoghurt eller något annat gott med dom, ser fram emot det.. haha!


stains




idag har vi fått en hel del saker gjorda och nu är vi hemma. ska snart börja med maten, blir visst sent idag också men mat ska våra magar få och det ska bli sååå gott. längtar tills träningen imorgon, fan vad vi ska köra daniella. vill bränna massor! har inte haft tid osv nu med flytt osv men nu är jag på hugget igen för fan. har verkligen saknat att svettas på löpbandet med mina intervaller, att köra spinning och speciellt med johanna, att pumpa mage och öka kg varje gång. men nu får vi peppa varandra via telefon och sms istället :) har ni hört erik hassles nya låtar? inte? göööör det då :)



 


andra april



godmorgon lördag. jag hade velat sova några timmar till men jag vaknar automatiskt efter mina ca 9 timmars sömn. min laddare till datorn har varit dum, hållt på i ca 15 min tills den började ladda så det är väl något glapp men nu går det iallafall. blev ni lurade igår? :)


matlagningsdags



ska snart börja med maten. blir lite sen middag idag men så blir det ibland. sen ska vi äta efterrätten och jag hoppas det blir perfa. ni skulle bara få smaka smeten, yummmmiiie alltså! men tyvärr kan jag inte avslöja vad det är än ju :) vad ska jag blogga om, tips, något speciellt?


tips på inflyttningspresent

eftersom att några undrar vad vi önskar oss i inflyttningspresent så har jag nu lagt upp några förslag på vad vi bland annat skulle vilja ha. hoppas det är några småtips iallafall. finns så himla mycket fint och allting kommer passa här hemma :)



vita muggar från höganäs



vita trekantiga tallrikar från höganäs



vita fyrkantiga mattallrikar (såg ett par fina på city gross)



ett rosa kakfat med flera våningar


  

ett ljushus. en ljuskrona. ljuslyktor. silvriga höga ljusstakar. dekorationer i alla möjliga former :)


bebisfötter



jag älskar bebisfötter, bebisar överhuvudtaget. tänk när man själv hade sånna dära knubbisar till fötter, hur mysigt som helst ju. hämtade ut mina runningshoes idag och självklart är de förstora men som tur så får jag byta eller skicka tillbaka bara. så det är ju rätt smidigt ändå men så fram att inviga dom snarast ju men nu dröjer det också ju. för övrigt så säger matte jämt att jag har bebisfötter!


bakdags



så jaa, nu har vi varit och stooooorhandlat. så mysigt att åka iväg och handla med gubben min. minns så väl i början när vi åkte och handlade godis eller något litet så sa vi jämt "tänk när vi har flyttat ihop sen och ska åka och storhandla". och så gick vi runt och kollade på saker som vi sa att vi ville ha hemma, hihi. ikväll serveras det kycklingfilé, vitlökskroketter, bea och sallad. mums! ska även prova på en efterrätt också som jag kanske ska bjuda på när jag fyller. ska göra iordning smeten nu, sååå på med ett förklädeeee. pusss på er!


första april



hej fredag. vad gör ni? själv gör jag inte så mycket. satte mig precis i soffan med datorn medans min grabb spelar pang pang, tvspel. idag ska vi åka och storhandla mat och även åka till andra ställen. ikväll ska vi äta god mat och bara vara, han och jag. det känns som att det varit något varje gång man varit ledig nu för är det inte flytt så är det målning och är det inte det så ska saker skruvas ihop osv. men idag blir det inget sånt :)


RSS 2.0