vampyrer & häxor


godmorgon på er. igår målade jag och en till på jobbet lite över 40 ungar till vampyrer och häxor, så jag hoppas ni blev rädda. det blev så himla söta! sen efter jobbet kom min älskling, vi lagade hemmagjord pizza, kollade på tv och film. han ligger fortfarande och sover och jag håller på taa fixa naglarna. vi ska på kalas sen och innan det blir det nog filmmys och ännu mera mys :)


glädjedödare

jag måste bara berätta en sak som jag blir så trött på! jag förstår inte hur folk kan vara en sån "glädjedödare". så fort det går bra för någon annan så är dom aldrig glada för den personens skull, de tänker bara på sig själva. jävla egosar! sen förstår jag inte hur man orkar som person gå runt och bara vara sur och knappt trevlig liksom. visst, vi är ju olika och vissa är ju sånna men det kanske vore dags att sluta vara avundsjuka och börja bli lite positiva. för jag tror mycket handlar om avundsjuka ändå! men då tror jag nog att folk skulle glädjas mer av dessa personer också om de kunde bli lite mera happyfacessss. det är ju fan helt otroligt, det tar ju mer på energin och vara sur än att vara glad, det tycker iallafall jag. var glad, ha kul och var dig själv, du kan inte göra mer än ditt bästa :)


hemmagjord pizza


det blir ju full rulle idag med. först jobb och sen komm min kärlek. vi ska göra en hemmagjord pizza som ska bli såååå god, fruktsallad, kolla på tv, kolla på hyrda filmer och mysa massor. en perfekt lördag enligt mig och han är så himla bäst för mig :) nu ska jag höja musiken och börja fixa mig!


huvud & mage


godmorgon lördag. förlåt för dålig uppis men dagen igår bara gick och det var skönt det med. innan jag somnade igår så ville jag bara sova bort huvudvärken och min jävla mage, men tror ni det gick eller? när klockan ringde var det samma sak så måste ta ipren snart och magtablett. fy fan, jag orkar inte med det här mer, så jävla trött på att det aldrig försvinner oavsett vad. jag är så trött på att säga "jag har ont i magen", så jag gör det inte längre för jag är så jävla van vid det. ska förresten jobba idag med, blir ansiktsmålning hela dagen så jag tackar gud och hoppas att han gör så jag mår bättre! men jag är laddad för att se en massa barn som häxor eller vampyrer :)


friday 28e october


godmorgon fredag. snart helg och november med dessutom, tiden bara rullar på, det går så fort. jag ska snart åka till jobbet, jobbar hela dagen typ och efter det blir det en kväll med linda. blir tv, äta något gott och en massa prat, härligt avslut på fredagen :) vi hörs nog inte förrän kvällen.



like a princess


jag måste ju krypa ner nu. tiden bara springer iväg och det känns ju som att jag börjar snart, haha men jag gör ju faktiskt det. ska tvätta ansiket och så krypa ner, hoppas jag somnar snart som en liten prinsessa. godnaaattt :)


good workkkk


höll på att klicka hem byxdressen men den kommer inte förrän om 3-4 veckor och då kanske jag redan hittat den i butik isådanafall eller inte, och imorgon lär den väl vara slut i min size så det är om jag ska vänta eller inte, haha! svårt val där alltså. kanske ska ta skinnbrallorna istället, eller ett par jeans. aeee jag vet i fan. lagt allt i varukorgen och var nära haha, fick vara stark för att dra musen till avbryg. bra jobbat ändå! jag får sova på saken och beställer inget idag, lika bra fast jag är ju en sån som blir glad av att shoppa because i luuwww it :)



klädcollage


jag skulle vilja att allt detta var påväg hem till mig men icke så! men är sugen på byxdressen alltså, velat ha en ett tag nu men det är så svårt att beställa sånt där men i värsta fall får man väl skicka tillbaka eller så kanske den kommer ut i butik eller att den redan finns där, jag överlever nog i vilket fall :)


-


då är jag hemma igen efter några timmar på jobbet. blev rätt mycket mot slutet där men då springer ju tiden iväg. ska lägga upp lite klädcollage på kläder som jag gillar verryy muuuch alldeles strax :)


baby


nu är jag så gott som redo för jobb. lagade till lite mat nyss som smakade bra och nu är jag mätt. bäst att byta om och röra sig to my work. vi hörs efter det :)



har du en famn för mig



home again


hoome agaiiin, efter 30 minuters solning och en 60 minuters pw och den var nog lite längre än så. har ätit frukost och ska snart ta mig en varm dusch. sov riktigt gott inatt i en nybäddad säng förutom att det var tomt.


dags för powerwalk


nu är jag vaken och idag ställde jag klockan för att jag ska ut och gå snart med en vän. bränna lite kalorier innan jobbet, jobbar kväll så det blir inget pass på gymmet idag utan det får bli en rejäl powerwalk nu innan frullen, funderar om om jag ska besöka solariumet innan också, weellll sseeeee :) vi hörs när jag är hemma.


sleeep sleeeeeep


nu ska jag kolla på tv med mammi sen är det nog läggdans, känner mig lite tröttis redan nu. jag önskar bara att min älskling var påväg hit nu, att han var hos mig, att jag får somna på han bröst inatt. natti med er! :)


omelett


jag kom hem för ett tag sen och känner mig riktigt duktig. äter en omelett nu som jag fixade till med champinjoner, paprika och squash i. smakar riktigt bra! ska bara ta det lugnt ett tag nu och sen blir det väl att titta på tv. vi hörs :)


gymmet nästa


nu fick det bli slut på städning och jag har precis bytt om och är ready för gymmet. nae men jag ger mig iväg i det sjukt tråkiga och regniga vädret. vi hörs när jag tränat klart :)


städning


nu tog jag mig en paus i städandet! städat för fullt och plockat och är ännu inte klar och blir nog inte klar innan jag ska till gymmet heller. har städat i rummet, rensat och fått mer ordning på alla mina smycken och grejat för fullt känns det som. måste rensa min garderob snart också, nästa vecka kanske eller så. bleker tänderna och lyssnar på melissa horn samtidigt, perfekt. nu ska jag fortsätta :)


yesterday sunshiiine




core & spinning


hello wednesday. sitter här och lyssnar på musik, min älskling åkte till jobbet förut, i haate it. urtråkigt väder ute, tänkte gått ut och gått men skippar faktiskt det. ikväll blir det core i 30 min plus spinning i 40 min, gött som tusan. här ska det röras på fläsket nu kan jag lova!



spets & vitt


en lite del och en dålig bild på dagens. blev lkpg en sväng med mamma och pappa förut, kollade på iphone 4 som inte finns men jag är uppskriven på listan iallafall, hoppas den kommer snart. min älskling kom förut och nu är han och pappi och byter till vinterdäck men de är nog snart tillbaka. det blir megamycket med mys ikväll. vi har hyrt filmer så vi ska gosa ner oss och fortsätta titta på dem! :) vi hörs imorgon.


jeffrey campell

vilka hade ni valt? :)


blusisar


jag och mina blusar alltså but i like iiiiit. dessa är verrrryy sweeeet :)


new album


godmorgon på er. sitter och lyssnar på hoffmaestro's newww album såhär på morgonen och dricker citron vatten, har sovit gott. nu ska jag ta mig en lång och varm dusch med inpackning! :)


graffitti resultat


inte världens bästa bild men där ser ni. den andra handen blev bättre eftersom jag inte visste hur mycket jag skulle ha, så på första handen använde jag alltså lite mindre än vad jag skulle men då vet jag ju det :)


sleeptime


en ny dag imorgon med och nu ska jag krypa ner. godnatt!


graffiti nails


var på stan förut en snabbis och då fanns det äntligen svart färg av graffitifärgerna. letat och kollat som en galning men det har varit slut överallt, men nu är ett svart mitt. sitter och målar dem nu, ska snart dra på graffitilagret, skojsigt. jag visar er mitt resultat imorgon om det nu blir bra :)


biggest loser


gud så gött det var att sätta sig på en cykel och bara köra på, pepp! har ätit lite och duschat sen jag kom hem. även kollar på biggest loooooser, jag gillar dom alla, de kämpar som tusan :)


spinning


då är jag hemma igen! jag är ombytt och redo för spinning. ska bli riktigt kul att sätta sig på den cykeln igen och bränna fett, fett, fett!


our song



hockeykäftskydd


har varit och solat och blekt tänderna samtidigt, perfa ju. känner mig som en hockeyspelare med hockeykäftskydd!  hahah. ska faktiskt iväg snart igen men ska ta en varm dusch, äta och fixa lite innan. det verkar som att det blir spinning ikväll ändå, då ska fläsket få röras! ska ta bort tandblekningen nu och greja, vi hörs!


nellys hemliga rea



vill ni kolla in nellys hemliga rea som är låst? klicka på bilden och ange koden: FALLSALE för att låsa upp den.


bullfika



lediga måndaag


nu är jag uppe och vaken på min lediga dag. hade planerat in spinning idag men det kan bli förflyttat, kanske hinner går på det sista passet annars så får jag väl överleva. ska nämligen till en jobbarkompis sen och greja. innan det ska jag sola och ingen pw, det är för tusan is och rost ute som fan rent ut sagt. burrr!


nattelinatt


nu ska jag krypa ner och invänta mig en skönhetssömn. ledig imorgon och då ska jag njuta av ledigheten rejält kan jag lova. postade alla papprena to my new work förut så det är påskrivet nu, jag längtar massor. gonatt!


kom hit nu


jag saknar ihjäl mig efter min lilla plutt, jag önskar bara att han vore här hos mig nu!


man måste dö några gånger innan man kan leva



chili cheese


då var jag hemma efter nio timmars work, det var en del att göra och då går ju tiden också. när jag slutat så kom pappi och hämtade mig, han var hungrig men jag sa att vi tar bara lite fil hemma. men han ville ha mer matigt om man säger så för mig blev det chicken wrap och chili cheese tops, mums, starkt och gött!


solsidanklipp



perfekt med lite humor med solsidan såhär på morgonkvisten, haha förjäkla bra!


time for wörkiwööörk



godmooorning. är fixad och klar, ska snart byta om bara sen är jag redo för jobb. vi hörs efter jobbet ni!


sweet dreams



så bra filmen var förut, någon ny scen med också. hihi. efter filmen blev jag galet trött så kröp ner direkt vid 22 tiden och ska försöka sova nu. jobb all day long imorgon. nu ska jag drömma sött om min älskling, natti!


att tidsinställa



jag gillar verkligen att det går att tidsinställa inlägg nu, perfekt och det var bra gjort av blogg.se. man klickar på kalendern, väljer dag och sedan kommer det upp tid som man får välja. gooodiie :)


leohandskar

min size tog slut direkt men nu fanns den rätta storleken, förhoppningsvis. så nu är dessa påväg hem till mig :)


skönheten & odjuret


är hemma nu och känner mig rätt så slut, trött och lite ont i kroppen. syrran har köpt skönheten & odjuret så vi ska se på den sen ikväll sen skulle inte jag ha något emot om jag fick äta lite ben & jerry's också. mummmsss och det var ett tag sen sist! snart ska det ätas tacos, yummie. ska skära greenthings nu så vi hörs sen!


kycklingwooook


äntligen rast, skönt att få sitta lite. äter mammas egna kycklingwoooook, mums! nahej ni, det är snart dags igen men vi hörs sen ikväll när jag är hemma. p u s s !


workshoes


så jaa, nu har jag fixat mig och ska ner och käka frulle nu. sedan blir jag upphämtad och då ska vi hämta upp några till och sen till jobbet för att hämta my workshooes med sen rullar bilen till lkpg. vi hörs på lunch rasten!


black dress


jag vill ha denna klänning alltså. om ni minns så la jag upp den tidigare i veckan, den skulle passa perfa till nyårsafton men det är ju ett tag kvar tills dess :)


so happy


jag är så himla glad och det känns bra nu alltså. jag ser fram emot det nya som snart kommer ske och det ska bli så kul att få lära mig något nytt. ett steg närmre flytt och allt med min älskling, perfekt! det känns så jävla bra, jaa vad mer kan jag säga? ni anars nog inte :)


svintrött


godmorgon bloggen. jag är svintrött men gick upp ändå när mobilen ringde och jag får ju inte mer energi heller av att det är helt grått ute. pappa har stekt ägg och grejat så lite energi av frullen sen blir det nog allt, hihi. ska fixa och greja sen är det dags för wooorrrk!


try to sleep



nu är jag hemma efter en myskväll med idol hos sofie. har lagt mig och vill försöka sova men har inte lyckats, är inte så trött ännu. magen har varit dumis idag men jag får leva med det i fortsättningen, riktigt jobbigt men det finns folk som har det värre. imorgon ska jag faktiskt till lkpg och jobba, vi ska försöka slå nytt timrekord där så hoppas på det. har kommit massor med nya läsare idag med ser jag, riktigt kul och hoppas ni stannar! jag gillar att man kan tidsinställa inlägg nu, perfa! måste försöka sova nu, godnatt med er :)


vindruvor


blev käk med mamma och pappa för ett tag sen och efter det åkte jag och handlade lite gotti till mig som jag ska smaska på ikväll. vindruvor, mörk choklad och lite nötter. det blev ändrade planer och det blir idol med min kusin sofie. myyyysigt! ser ni nya designen? fin va, är riktigt nöjd och tusen tack igen för hjälpen :)


same shoes

tror dessa är likadana som de senaste populära från nelly, eller har jag fel? ser typ likadana ut iallafall. det är dme jag köpte fast jag tgo med dragkedjan på sidan sitället för där bak. finns på melba.se nu för er som fortfarande vill ha dom :)


scrub


det blev tomtegröt till frukost, mumsimums. nu har jag scrubbat hela kroppen, fräscht och nu doktar jag jordgubb. ska klä på mig och sen greja. blir solning och en rejäl pw sen om det inte kommer snöa allt för mycket. hej sålänge :)


one day



lediga fredag


godmorgon. nu är jag uppe och har sovit gott. idag är jag ledig, skönt. har lite att göra idag också men får se sen framåt kvällen om det blir tvmys med mamma och pappa eller vad som sker :)


hojta till


jag vet att min blogg är jävligt tråkigt, har håll på i flera år, haft bloggar tidigare alltså. känns som att jag bara lägger upp samma bilder, skriver om min vardag, ibland några plagg som jag inhandlat eller några jag tycker är fina. ibland något youtube-klipp också. men samtidigt gör jag det för att jag tycker det är kul, jag gillar att skriva och det är ju inte jag som har tvingat er men om det är något speciellt ni vill se här i bloggen så får ni hojta till, mina få läsare men ändå dom käraste :) natti!


snow


det snöar ute! det kom snö i typ 2 minuter förut idag när jag jobbade, det försvann alltså lika fort. sen kom et bara lite smått men nu snöar det alltså. men det är ändå mysigt. just nu vill jag ha min älskling bredvid mig, ha en massa tända ljus, flera hundratusen ljus. så himla mysigt! bara titta ut och se snöflingorna, mys mys mys. men visst hade det gärna fått vänta ett tag för det är inte så himla kul jämt men men!


mums

tre godbitar som gärna skulle få hänga i min garderob!


happy johänni


idag blev det work och jag slutade vid 19 så har käkat och slappat sen dess bara och jag ska bara ta det lugnt resten av kvällen också. min goda nyhet som jag har att berätta är att ni inte längre kommer se mig sälja käk på bygget utan nu har jag fått ett nytt jobb och det är heltid också. precis det jag behöver och det jag vill ha. yeeesss, det gick som jag ville! jag är så himla glad och det känns bra, ser verkligen fram emot det och att få lära mig något nytt och allt :)


oceans


åhh, denna film vill jag verkligen se :)



amazing


jag vet typ inte vad jag ska säga men jag är så jävla glad nu. vilken känsla. vilken lättnad. det känns bra nu och jag har verkligen något att se fram emot! jag berättar för er snart.


lägenhet




















gud vad jag vill flytta ihop tillsammans med min älskling. satt och kollade på lite lägenheter igår och denna blev jag allt lite kär i. så himla fin! nu ska jag fixa det sista, äta frulle och sen röra mig till jobbet. vi hörs nog inte förrän imorgon så ha det så bra :)


skinnhandskar


jag har varit ute efter ett par nya skinnhandskar med detalj, nitar eller nåt. provat en del och antingen är de förstora och finns inte i min size, stackars bebisfingrar!


leopardnaglar


godmorgon. ett par leopardnaglar skulle inte vara fel för min del alltså. nu är jag uppe igen och det är dags för fix och jobb om ett tag men jag har gott om tid. skönt att ta det lugnt så där innan jobbet tycker jag. ett heltidsjobb är ju det jag vill ha så ge mig det nu, snälla någon! om någon där ute vet nåt eller om ni vet någon som behöver timmar eller något så säg till för jag vill jobba jobba jobba, haha :)


hjärta



snöblandat imorgon


det bara regnar och regnar och är vi laddade för snöblandat imorgon? not me! helt galet ju, det kan ju för tusan inte komma redan nu. hoppas det blir framflyttat iallafall. snart är alla löven borta med de fina färgerna och om ett halvår igen har vi förhoppningsvis fint väder igen. men okej, jag erkänner att det kan vara mysigt med höst och vinter. så mysigt att ligga inne med mitt hjärta och bara titta ut och se vädret, hiih. men jag ogillar att man ska ha tusen saker på sig fast samtidigt kan det vara snygg också bara att man känner sig plus fem kilo direkt. haha! slut på tjat nu för nu ska jag sleeeepa!


sometimes

 

ibland är vissa dagar bättre än andra och vissa sämre. sånna days har vi ju alla. ibland vill man bara gräva ner sig i en grop och stanna för en stund, att bara skrika ut allt man bara kan. bara vara i en skog och bara skrika så högt det bara går för att få ur sig något även fast ingen hör. det finns saker som har gjort så att jag hamnat på omvägar, på botten, jag har fastnat men ändå försökt att hoppa på den rätta vägen igen som jag vandrat på. jag har accepterat sakerna och bara gått vidare. det finns dagar då jag fått höra förjävliga ord och det sätter sig, det sitter kvar. hårda ord, hur folk uttrycker sig utåt. folk har viskat och skrattat. där har jag gått och tagit åt mig allt, precis allt och mått så jävla dåligt. allt jävla skit. jag accepterade det och tog skiten. jag var aldrig stark nog för att slänga ur mig att de kunde dra åt helvetet, det fanns liksom inte. det finns folk som har svikit mig flera gånger och jag har förlåtit. man litar på dem och sedan är det som ett hugg i ryggen.

 

jag lär mig av allt och det är samtidigt det som gör mig till en starkare person. jag vet att jag är stark nog fast samtidigt svag vissa stunder. jag försöker att växa som människa hela tiden, varje dag. jag har lärt mig och jag vet att jag inte ska lägga ner tid på de som inte gör det på mig och som heller inte förtjänar det :)

 


megamycket


kom hem för ett tag sen efter en myskväll med tjejerna. imorgon står det iallafall jobb först på schemat och sen står det megamycketasmassor med mys med min pojke och ni anar inte vad jag längtar :)


knästrumpisar


är hemma nu igen och fick med mig ett par nya knästrumpisar hem. mysig heldag med mormor. ska snart käka lite och sen vidare till tjejerna. vi hörs. bye :)


-


en dag med mormor


godmorgon på er. nu är jag vaken och är uppe. ska snart duscha och greja lite för idag blir det en dag med min mormor. vi ska åka iväg till tranås och umgås, gå på stan och lite sådär. myyys! dock lite tråkigt väder, haha lite? okej, mycket då. helt grått och mörkt ute och blött, urrrrk! men nu ska jag duscha :)


goodnight

 

nehej ni, nu ska jag krypa ner och klockan bara springer iväg ibland känns det som. imorgon är jag ledig, skönt! godnatt med er, vi hörs imorgon :)


the jacket

tänkte visa er vad jag köpte i storstaden men det blev inte så mycket ändå. vinterjacka, halsduk, en blus, två par örhängen, necessär, läppglans och lite. här är iallafall jackan och jag ogillar vinterjackor men vad fan, jag måste ha en varm jävel och direkt när jag tar på mig en så känns det som man går upp 5kg på direkten. men jag tänker iallafall inte frysa i vinter för det ska bli ännu kallare vinter än den förra. olagligt enligt mig men men sånt man får leva med. dock ska pälsen bort plus att man såklart kan dra åt den i midjan med :)

förresten så står det att det ska vara snöblandat på onsdag och snöa på torsdag? vad fan, inte alla redan!


new black shoes


nya skorna kom i fredags och upptäckte det precis innan jag skulle åka iväg så fick vänta med att prova dem tills idag och yeeesss, i like theeem :)


stockholmshelgen


















helgen i bilder och om ni låter mig fatta mig helgen kort med bara två ord så säger jag underbar helg. tack för att du gjorde denna helg älskling :)


stickat




helgen



nu har vi varit uppe ett bra tag och kollat på alla avsnitt av elvis i glada hudik. så himla bra och jag bara gillar dem alltså! på tal om sthlm så åkte vi tidigt i lördags morse. vi gick till hotellet som inte låg många meter bort och checkade in och fick vårat mysiga rum. vi la oss och slappade i någon timme innan vi gick till city, blev lite inhandlat men jag hade hoppats på mer. när vi kände oss nöjda så gick vi tillbaka och slappade och kollade på tvn. myyyys! vi skulle ut och äta på en fin restaurang men det slutade med att vi båda somnade vid halv tio och vaknade runt nio dagen efter. haha, sjukt trötta! och vilka kuddar det var, sånna ska vi också köpa, haha. vi checkade ut runt elva tiden, gick till centralen för att låsa in våra väskor och fy fan så dåligt. fanns inte så många lediga men vi fann ett så fick matte stå och vakta det, haha man måste vara smart ibland. gick till pressbyrån för jag ville växla och sen vid kassan satt det en lapp där det stod "vi växlar inte :D". nahe okej, men då testade jag burger king då, gick inte där heller men de sa att det fanns en växlare så jag gick dit. ställde mig i en kö, alla var typ stressade och skit sen säger en till mig att man inte kan växla hundralappar. vad faaan då! som tur är så hade jag två tjugolappar och jag fick mina guldtior men behövde ju fem stycken. så gick till en annan pressbyrån-butik och köpte tuggummi i hopp om att jag skulle få en tia eller två femmor tillbaka och yeeesss det fick jag och vi kunde låsa in våra grejer efter 30 min eller nåt. dåligt organiserat enligt mig.

sen fortsatte vi till stan och shoppade lite igår också. vi gick på bio och såg dumma mej i 3D, riktigt bra och vad snygga vi var i brillorna. hahah! sen var det så gott som time to go home och nu är vi hemma igen men gud vilken underbar helg alltså. hoppas det blir nåt sånt här snart igen, så skönt att komma bort en liten stund även fast det inte är så långt bort ju. vilket jävla inlägg, jag som tänkte dra det kort men det gick visst inte :)


hemma



hej på er. är hemma nu igen och har haft det så himla bra. har varit i storstaden med min bästa och bott på ett riktigt fint hotell. är hos min älskling nu och han ligger och sover bredvid mig. bloggar från hans mobil men vi hörs sen :)




tröttis


aaaaah, nu är jag hemma och är rätt så trött. har lite till att göra innan jag får krypa ner men vi märker lite när vi hörs ju. aknske inte blir förrän söndag eller så. ni får ha det så bra :)


till tusen


gud vad jag har fixat och grejat som tusan, känns som så iallafall. solat, packat, fixat med en massa papper och ännu flera saker. nu ska jag slappa lite här tills jag börjar jobba och innan det måste jag äta också. vi kanske hörs sen efter jobbet och ni får ha det så bra :)


more wedges


det fanns dessa också som hade samma modell och då är det dragkedja där bak men ni ser ju vilka jag valda om ni rullar ner lite. de med dragkedja på sidan istället för där bak :)


fixelix


godmorgon på er. vaknade för snart två timmar sen och har bara slappat sen dess. tänkte att jag skulle cykla ner och sola några minuter idag så jag har nåt för mig innan jobbet. har lite annat jag ska greja med också som att packa och lite så det blir klart. ska röra mig och sola nu :)


påväg hem till mig


jag skulle bara kolla och inte klicka hem något, haha nevars. velat ha ett par nya snygga kilklackisar men dock kunde dem varit i skinn nu till hösten och vintern men jag har inga kilklackar i mocka så det blir ju perfekt. jag kunde inte motstå! gillar dragkedjan och de kommer vara snygga till alla mina svarta outfits med, använder nästan bara svarta kläder ju :) snygggt! hålla tummisarna för att dem passar nu bara, hoppas, hoppas, hoppas!


wednesday


nu är allt check på min spá stund här hemma, hihi. så skönt! har fixat i ordning lite på rummet med, duktigt johänniii. snart kommer min älskling och vi ska mysa och kolla på en skräckis som verkar rätt så äcklig. haha! så ser min kväll ut och vi hörs nog inte förrän imorgon :)


homespá


nu har jag solat, färgat bryn plus fransar, målat tånaglarna och så sitter jag här med hårinpackning och tendblekning just nu. båda de sakerna har varit i ungefär en timma snart. riktigt mysig onsdag för mig själv med hemmaspá. snart blir det ansiktsmask och ett tjockt lager idomin på läpparna. haha, snygg men det är skönt tycker jag :)


cappuccino


på jobbet förra veckan så var det en gäst som kom tillbaka och sa att hennes barn inte gillade våran varma choklad. då frågade jag vad det var som gjorde att barnet eller barnen inte gillade den? vi vill ju veta vad som är felet. är den för varm? för kall? för stark? för svag? eller vad är det liksom så att vi kanske kan bättra saken. nae och hon kunde inte riktigt säga vad felet var sen sa hon att den var för stark. då sa jag att jag kunde hälla i lite mer vatten så den blir svagare men det ville hon inte. hon frågade om hon kunde få byta mot en cappuccino istället och hon fick sin cappuccino och blev glad så vad gör man inte för att de ska bli nöjda. man gör allt för att lyckas, för att folk ska bli nöjda och ändrar och fixar. det är så kul när man ser att en gäst blir nöjd. men känns nog som att det var uträknat att de ville ha en cappuccino istället för oboyen. oboy kostar 10 spänn och vår lilla cappuchino ligger på 17 tror jag men hur som helst så fick hon det hon ville och var nöjd. kunden har ju alltid rätt eller hur! :)


onsdag


godmorgon! vaknade lite innan 10 och nu har jag precis käkat lite frulle. igår blev det mormor och morfar, vi umgicks, lagade mat, bakade och lite. sen åkte jag till mitt hjärta och myste plus fotboll då också, sen åkte jag hemåt igen. blev alltså ingen solning heller vilket det blir idag och så ansiktsmask, färgning av bryn, måla om tånaglarna och greja. jag gillar ju och hålla på så där, lite hemmaspá :) vi hörs!


kattmys




världens bästa katt basse. vilken livsjutare han är alltså och så bortskämd enligt mig. bäddar in honom i en söt filt med hjärtan på och myser, är alltså hos min älskling. ikväll blir det tyvärr fotboll men jag överlever nog, haha nevars. nu blir jag lite irriterad på när jag skriver för när jag skriver så hoppar det upp till typ raden över eller nåt. så bäst att sluta nu! vi hörs :)


tisdag


godmooorning. klockan skulle ringa 10 men klart som tusan jag vaknade vid 9, så typiskt men men. blev lite ändrade planer nu för dagen så jag ska äta lite frulle och sen ska jag iväg till mormor och morfar. vi ska ut och gå lite, laga mat och så. hihi, mysigt! och så ska jag sola med sen och greje lite. laaater :)


everything

 

you have everything. you are everything. my everything.

 


rosa glitter


så jaaa, mötet är check och lite ärenden också plus solning. sitter här och har precis fixat naglarna, väntar på att de ska torka sen ska jag äta något. sämst bild på naglarna men blev rosa glittriga naglar, mycket längst ut på tippen och sen mindre och mindre. efter lite käk ska jag iväg till linda och umgås lite med henne. ikväll ska jag vidare ut till sanna, skojigt :) vi märker lite är vi hörs ju!


några lediga dagar


godmorgon på er! jag är riktigt trött men gick upp nu ändå när jag vaknade. har lite ärenden att göra idag, ska bla på möte sen köpa lite saker sen en pw och solning. ska även förbi en på jobbet en sväng senare idag annars så blir det mest lugnt. skönt! är ledig i några dagar nu och det är ju aldrig dumt ju :)


överdelar


några godsaker från h&m. nu ska jag krypa ner och sova, godnatt :)


html-koder


fixade ihop en ny header, det får duga. svartvitt och så ville jag ha någon färg så det fick bli rosa. dock är det inte klart för jag är lite trött nu och blir yr av alla html-koder men det får duga helt enkelt :)


mysiga helg


sorry för dålig uppis men ibland har man inte tid helt enkelt. riktigt skön helg med jobb fredag plus lördag. gick upp 5 igår morse för att jag började tidigt och efter jobbet blev det solning plus en pw. efter det kom min älskling. det blev god mat, fruktsalla och en mysig lördag. idag har vi bara degat till tusen alltså, typiskt söndagar och det har varit riktigt skönt med en ledig söndag. det var ett tag sen om man säger så. så en massa mys idag, skön dag idag också och tack för helgen älskling! hihi.


spets och glansigt




nya söta blusen och ett par nya tights som kanske inte gjorde bilden rättvis men det är glansigt material iallafall och inte lack. funderar på att ta en större size i blusen, så får se lite. jaa, jag och mina oversize kläder och helst svarta söta och fina saker. haha! men jag gillar den men blir nog att jag fixar en större hur som helst :)


god mat


ogillar att jag får ont i fötterna eller kroppen efter att jag jobbat men det är smällar man får ta. mina två saker kom idag faktiskt, beställde dem igår ju. hihi! kanske visar er sen eller nåt, har inte hunnit provat det ännu för efter jobbet blev det hem lite fort och sen åka och handla med pappa. nu är det snart dags för käk och början av kvällen blir det som sagt god mat och så med mamma och pappa sen ska jag träffa mina tjejer en lite sväng, senare sen :)


frukostdags


äter frukost nu och det blev en god omelett och tomat till frulle idag. ska bara byta om och sen är jag klar, ska åka om ett tag. vi hörs sen :)


ohh no


inte tusan blev det en pw nu, det regnar ju tusan ute och jag hatar det. har dessutom inga vettiga kläder för regn heller eftersom jag hatar det så jag får skylla på det, fan då. skulle ha ett simkort nu så jag kunde åkt och simmat några längder. det kanske jag ska skaffa mig faktiskt, funderar lite på det. ska även köra igång på gymmet nu med men har jobbat så jädrans mycket kvällar och det är ju då passen är men nu i veckan kanske det blir premiär för denna höst. looove it ju, mår så bra av att röra på flärret ju! gick upp halv iallafall så att jag somnar skapligt ikväll för imorgon ska jag upp vid halv 5 - 5 och då är man nästan inte människa ju, haha :)


godkväll


godkväll på er får jag väl säga. har varit mys till tusen hos min älskling och till och med mer än så, som alltid! idag var jag en sväng hos daniella och fixade och pratade en massa. hihi! efter det så åkte jag hem. nu är jag hemma och ska snart krypa ner för imorgon räknar jag med att röra på fläsket innan jag börjar jobba. jag hoppas verkligen att allt går som jag bill nu och blir det något bra av det så ska jag nog kanske kryssa något på min listan min. eller well seee weelll seee, men det kanske är dags att något går som jag vill nu. nehej ni, nu blir det raka vägen mot, mot, moooooot sängen. nattti!


blåsigt och grått



har sovit hur skönt som helst bredvid den bästa inatt. idag ska vi bara ta det lugnt och mysa. urtråkigt väder ute också, blåser och är grått. vi ska även laga käk till alla idag så vi kör nog på en god pastasås och pasta, det ska bli gott. vi märker lite när vi hörs men uppisen kommer inte vara så bra. puss på er :)


lövens alla färger


nu är jag hemma igen. efter lkpg blev det lite fika hos mormor och morfar, mysigt. det är verkligen höst och kallt ute nu och det blir mörkt direkt och tidigt. urss ursss! men jag gillar lövens alla fina färger, det är så mysigt och se dem på träden och även på backen. ska slappa ett tag sen packa innan jag åker till min kärlek :)


vissa val man gör



något som gör mig så jävla förbannad och besviken så är det när någon inte kan hålla käft. när någon försöker att framstå som att man är en dålig människa. när någon ljuger en rakt upp i ansiktet. det finns vissa val och vissa vägar att gå i livet och man väljer dem själv. man kan ångra sig med saker och ting, herregud jag har för tusan hela livet på mig. det har ju knappt inte början. det finns en sak jag vet, en sak, bara en och det är att jag vet vem jag vill dela mitt liv med. vem jag vill bo med, vem jag vill gifta mig med, vem som ska bli pappa till mina barn. jag vet vem som är mannen i mitt liv. jag vet det! "jag ska aldrig mer säga sanningen till någon som saknar förmåga att förstå." jag kunde fan inte sagt det bättre själv. nu måste jag fixa håret och klä på mig för snart åker bilen!

god lunch


godmorgon. har duschat och grejat lite nu. jag är lite trött så hade gärna velat sova en timme till eller helst två men inte idag inte. mormor och morfar kommer hit på god lunch sen innan vi åker till lkpg för ärenden och hemlis. så aaa, det är bäst att jag börjar sminka mig nu :) vi hörs.


älskling, kom hit


ska snart krypa ner, känner för att mysa med min älskling och kolla på en bra film eller nåt nu. vill inte sova själv ju! imorgon blir det lkpg med mammii, pappppi, mormor och morfar. vi ska kolla på bil till dom igen och inte nog med det så blir det en annan sak med för min del men det kan jag inte berätta för er här. känner mig riktigt pepp och redo så nu jävlar alltså. senare sen på kvällen åker jag till min älskling :) så jag säger godnatt nu!


no respect


det gick bra att jobba förut, det var lite folk ändå. jobbade bara 3 timmar, vet inte när jag jobbade så kort sist men det var riktigt skönt idag faktiskt. ogillar att folk ber om en mugg till vatten sen tar de läsk. jag är riktigt hård mot det nu. sa till en förra veckan och en idag. det är inte okej! har du inte råd med en mellanläsk för 16 spänn så kan du inte be om en mugg och sedan ta det. dessutom, personen idag frågade "vad kostar vatten?" det kostar ingenting sa jag. sen ser jag att personen står och tar läsk och så gick jag ut sen och sa till att det inte är okej. det är faktiskt respektlös!


idoljuryn


haha så jäkla roliga dom är alltså. jämför bara med förra juryn om ni minns, typ urtråkiga!


silverglitter


gjorde nyss ansiktsmask och det var en ny jag köpte med menthol i. riktigt skönt och nu känns huden riktigt fräsch och mycket len. har även fixat naglarna så nu är de lite silverglittriga. om ni minns hur jag hade när jag fyllde? ni ser ju bilden fast nu har jag så fast kortare och silverglitter. snygggt! vet inte när jag fixade naglarna sist eftersom jag jobbat så mycket och där får man tyvärr inte ha nagellack hur mycket man än försökt med förlängningar och allt men icke det tyvärr!


black wedges


vill ha ett par nya svarta wedges. kanske väntar till stockholm och letar där. nu kommer iallafall snart syrran och då ska vi fixa håret på varandra, dags för klippning :)


min kärlek


m som i min mattias. jag skrev det på hans bil innan han åkte förra veckan, hihi. du är världens bästa och du är verkligen allt för mig. känslan i kroppen när jag ser dig är obeskrivlig. jag älskar att somna bredvid dig, att vakna upp bredvid dig, att titta på dig när du sover, att känna din doft, att nudda dina läppar, att kittla dig under fötterna, att skratta med dig och mycket mycket mycket mycket mer. jag älskar allt med dig. att bara känna känslan inom mig och bara veta att du faktiskt är den rätta för mig, jag vet inte vad jag ska säga för jag finner inga ord. det finns ingenting jag vill ändra på. för mig är du perfekt och du vet att jag vill ha det såhär hela tiden älskling, hela heeela heeela heeeeeela världen tiden, du och jag.


million lashes


ansiktsvatten, ögonmakeup-borttagning, örhängen, trosor, rouge, foundaion, mascara och ansiktsmasker. köpte den nya mascaran, ni vet million lashes som har fått bra betyg så hoppas den funkar lika bra på mig. ska göra ansiksmask och sånt sen ikväll har jag tänkt :)


bike


godmorgon på er. det är inte så härligt att vakna av att man har ont i magen ni, urss. men ska iallafall och sola och sen till stan för att köpa lite behövliga saker. jag kanske cyklar dit och skippar pw nu när jag har ont i magen och mår ialla. får väl avvakta och se lite. ska snart röra mig iallafall :)


smycken


ni har väl inte missat att scorett har kommit med nya fina smycken? nae jag trodde väl inte det. tycker faktiskt att de har många fina smycken där nu :)


mopsvalp


vill ni veta en sak? det kom några som hade en mopsvalp förut, snacka om att jag blev helt galen. haha. en svart liten tös som fick lukta och slicka på mina fingarar, haha! så mysigt det var att klappa den alltså. när jag vände mig om och skulle gå tillbaka så sa hon att hon ville följa med mig, det ni! så söta dom är alltså, helt galet.

slutade vid tio och är rätt slut, sjukt mycket att göra hela tiden nästan. ska snart krypa ner i sängen och sova. imorgon blir det solning, pw och lite ärenden på stan innan jag börjar jobba :)


wörkiwörkiwööörk


har varit och solat och sen tog mig mig en pw. har gjort en god sallad som jag ska ha med mig till jobbet. nu blir det fix och så måste jag äta lite frukost också. jobb hela daaaagen sen :)


my fucking head


jävla huvud alltså, det släpper ju inte helt alltså. har aldrig ont i huvudet annars ju men men får ta mig en ipren innan jag sätter mig i bilen och åkte till min bästa. puss på er :)


gubben i lådan



röd som en kräfta


kom hem från jobbet för ett tag sen och har tagit mig en varm dusch. hahah, lika röd som en kräfta nästan för att jag duschat så varmt men gött är det. har haft ont i huvudet ett tag och haft det några timmar också. jaja. snart är det käk med pappi och det luktar förbannat gott plus att jag är hungrig. mums!


saturday & work

godmorgon på er. hur trött är inte jag då på en skala 1-10? haha, jaa ni det hade varit skönt att få sova 3 timmar till, minst! slutade ju tolv igår och somnade inte förrän ett ungefär och halv sju var det dags att gå upp igen. puuhhhh! känner mig lite halvdöd även fast jag tagit mig en varm dusch och fixat mig. dags fär jobb sen idag med och efter det åker jag to my maaan! :)




tacos & nu jobb


nu har jag ätit tacos och fixat mig. pappi ska snart köra mig till jobbet. när jag slutat så blir det nog sängen direkt så vi hörs nog inte förrän imorgon :)


yummie


my love åkte hem för några timmar sen och jämt när han ska åka så springer jag med honom i varje fönster här hemma och han stannar till med bilen vid varje fönster och så gör vi slängpussar till varandra. hiiihhi! jag saknar honom massor. sen åkte jag och solade och nu har jag fixat lite käk som jag ska äta sen innan jobbet, tacos. yummmiiee! ska snart fixa mig :)


RSS 2.0