luuwww

jag ska snart ta mig en dusch och bodyscrubba mig lite. hihi, fressschhh. jag och min älskling ska sola i typ en timme idag. jaa, jag har ju inte solat på tre månader nu och ändå säger alla att jag är brun. iii like it. men nu blir det nog nya bullar, jag vill vara så brun som jag brukar vara vid denna tiden på året. vi ska bara ha en mysisdag, laga god mat och äta en massa gotttigott. ett år sen snart som du och jag blev ett. det är helt magiskt. jag vill ha det såhär föralltid, jag vill dela mitt liv me dig älskling. luwww!


pink lips




det finns dom som har det värre

mitt tåg var försenat för men vad gör det egentligen? själv gnäller man på tågen och jag blir irriterad på folk som kan vara så otroligt otrevliga då och knälla som riktiga idioter. det är kyla, det är 22 minusgrader ute och då kanske det borde vara förstårligt. herregud, det händer ju inte varje dag 365 dagar om året, eller hur? tänk på barnen i afrika som kanske inte ens har sett ett tåg, som är så magra så att dom lider och snart kommer andas intill det sista. det finns folk som har det värre helt enkelt. eller tänk på nick vujicic som jag la upp ett videoklipp på tidigare i månaden. han har inga armar eller ben och han ger aldrig upp. han fortsätter alltid att kämpa även om han skulle falla. han är lycklig. jag kan inte göra någonting annat än att ge så mycket bra creed till honom. jag hade nog inte kunnat leva med mig själv om jag var som honom. man bara ser styrkan som han är, det gör en glad :)


i do anything for you



i really need you in my life!

 

 


hos min älskling

då sitter jag hemma hos min älskling. jag skjutsade han till träningen förut och ska hämta honom om ett tag. har precis målat naglarna en gång, så det håller på att torka. hihi. efter skolan blev det stan med beccis och sen käk på steves. mysigt som bara den. köpte ett par leggings, en skjorta, en foundation och ett linne..så nu kan ni ju anteckna det om ni vill. haha. sen så åkte jag och mötte upp min älskling och sen åkte vi hem hit. imorgon är det praktik som gäller och det är så skönt att få se fram emot fredagarna för att då är det kul och då får man iallafall lära sig något.

det ska bli riktigt skönt med helg och det blir mest lugnt. det blev ju jobb hela förra helgen så det ska bli riktigt skönt med en ledig helg. imorgon sen på kvällen så kommer linda och jag antar att det blir en mysiskväll framför tvn. carro har åkt till thaiii, hoppas allt har gått bra och att ni får det superbra. nu ska jag måla ett till lager iallafall. vi hörs. tråkig blogg utan bilder, jag veeeeeet!


snöig torsdag

heej på er era bebisar! sitter i skolan och har tråkig religion, inte kul alls. sen blir det att luncha på stan med beccis och en runda på stan. meee like. några som svek oss med, stort minus till dom idag (guldstjärna till beccis)! senare sen ska jag till min älskling som jag saknar massor. ha det så bra!


bort med snön

jahaa ni.. då har jag jobbat, kom hem för någon timme sen och nu är de inpackning och ansiktsmask som gäller. uppfräschning, göttigött. hatar när vädret är såhär för hur mycket man än fixar håret eller sminkar sig så ser man ändå ut som ett as och det är ju inte kul alls. snön rakt i ansiktet och lite i håret trots att man har luva på sig så att man nästan inte ser nåt. man får hålla koll på alla lyckstolpar alltså, haha. nehej ni, nu ska allt tvättas och sen blir det lite fixelixililixlixxxx och sen ska jag väl sova fast det vill jag inte! godnatt med er!


nätshopping

skolan idag ocg jag slutade vid kvart över 11, skönt som tusan. just nu sitter jag och kollar på lite bikinisar och jag kan inte bestämma mig. en vet jag att jag ska ha iallafall men jag vill ha en eller två till så vi får se. kände att jag behövde uppmuntra mig själv lite och då fick det bli lite nätshopping, hihi. svårt sådär med storlekar men när det gäller bikini så har jag alltid lyckats bra, oftast iallafall. jag ska faktiskt jobba kväll sen, gött med caassh som sagt. längtar till jag får träffa min honey imorgon. kort skoldag imorgon sen blir det att umgås lite med my lovely girls i klassen och sen mys med mitt hjärta. ge mig morgondagen, snälla!


skitväder

fyfan vilket skitväder. det gör ju inte johanna på bättre humör heller. förlåt för dålig uppdatering men jag har varken haft tid eller ork. känns som att jag är så trött på det mesta just nu.


projektarbete

torsdag idag och jag har haft projektarbete på religionslektionen om ni förstår. sitter faktiskt kvar och har jobbat lite med projektet. guldmedalj till mig för det! nej men det är trots allt torsdag idag vilket innebär att det är fredag imorgon, praktik och helg såklart. härligt härligt. i helgen blir det ansiktsmålning för hela slanten känns det som. jag och linda på jobbet ska ha ansiktsmålning i lkpg på lördag och på söndag ska jag har kalas med ansiktsmålning. känner mig inte så himla sugen men det är ju trots allt pengar eller hur :) ska dra mig vid 12 och åka hem och umgås lite med mami sen åker jag nästan direkt till min älskling och myser en massa, hiih. vet inte vad jag skulle göra utan dig. så ser det ut hörrni. ha det så bra!


tiden står stilla

fan vad det ilar i mina tänder, nästan så att jag blir förbannad alltså. haha, så jobbigt men ska man va fin får man lida pin. nu har jag precis fixat mig och vill bara att klockan ska gå lite snabbare. thaaanks. på tal om mitt hår så har jag börjat bli lite guldig nu och om ni kollar på min header så måste jag bara säga att så kallt är inte mitt hår. ahah, det blir så när man tar med blixt bara så att ni vet. men hörrni, stackars mina tänder alltså..buuhuu! ska nog med mamma och pappa på några ärenden så att tiden går lite iallafall för nu står den nog stilla!


varm dusch

hej pluttisar. ut och rör på fläsket i snön bara, det är precis det jag har gjort. varit ute på en runda och snart ska jag ta mig en varm dusch. sen blir det att fixa mig, packa och lite. sen ska jag åka till min älskling. vi hörs om ett tag! nu ska jag duscha.


skönheten och odjuret

kollade på america's got a talent igår innan jag somnade och jag har sett klipp på henne förut. men hur söt är hon inte, så söt unge alltså :)


lönespec

sitter här nu och har precis målat på överlacket på naglarna och så är ansiktsmasken på. hahah, intressant va? blir tandblekning sen med innan jag lägger mig. tänk vad man bryr sig om sitt utseénde egentligen men hur kul är det inte att hålla på att fixa och greja. wohoo, det tycker jag iallafall men sen har man ju sina bad days också och går runt och känner sig som ett ufo typ som min dag idag. euuw, vilken bad hairday osv. hhaha men jag överlever ju. fått min lönespec och det var bättre än förväntat och det är ju alltid ett stort plus :)



östgötatrafiken

kort skoldag idag, riktigt skönt. blev stan med några sötisar. inhandlade en topp, 3 halsband och två undiiies. hiih. sen blev det att röra sig mot ljunkan för gesällinfo. men på bussen dit vet i sjutton om hon som körde var full, scarrry. för på rese så skulle dom byta chaufför och den som redan hade kört sin tur stod kvar och väntade och hon som skulle börja köra fick inte igång den. då testade han som kört sin tur och då funka det. skumt. då säger han: "alkolåstet funkade inte när hon blåste men för mig funka det. ni kan vara lugna för jag lovar att hon inte är full." det kanske inte var ordagrant stavning men rätt så bra minner har jag. men hon körde iväg och efter 10 meter fick hon kärringstopp men sen gick det väl hyffsat. men ändå, man ska väl kunna känna sig säker eller hur? man vet ju inte om hon hade druckit eller ifall alkolåset var känslig eller nåt liknande. så dagens minus och dagens ris går till östgötatrafiken.

hur som helst. nu är jag hemma och jag vågar inte ge mig ut i mörkret på en runda. så istället blir det ansiktsmask, nagelfix och lite sånt mys. imorgon är jag ledig och senare på dagen spenderar jag den med my looove!


studentklänning

wooohoo, just det. ska försöka fundera lite mer på hur min studentklänning ska se ut men jag har mina planer och dom är verkligen på topp. jag kanske borde skissa ner haha men vadå, jag och skissa? det är ju inte min starkaste sida direkt. vet dock heller inte riktigt än vem som ska få sy min egen designade klänning, vilken ära eller hur? neevars, jag skojar. men jag har mina planer på den fronten med och det kanske jag ska kolla upp ganska så snart så att personen kan fixa min klänning. nu ska jag stänga av den här burken och glo lite på tv innan jag ska få mig en liten skönhetssömn. natti natti!


tiden går så fort

det är helt sjukt vad tiden har gått fort. gymnasieåren har bara sprungit iväg även hur långsamt det har varit ibland och hur jobbiga vissa stunder har varit. tiden går fort när man har roligt. ett år på handel för att jag inte kom in på frisör. sen när jag kom in på frisör så blev det flytt upp till åkersberga. ny stad, ny skola, nya människor. big step. inte lätt att flytta 25 mil ifrån allt man har på så himla kort tid även fast man kanske tror det. gud, vad jag saknar er brudar. jag hoppas verkligen att allting går bra för er och jag vill komma och hälsa på er! sen kom jag in på frisör i lkpg och där har jag stannat, haha. obeskrivligt att få vara tillbaka på hemmaplanen. sjukt jobbiga stunder, sjukt jobbig tid men ibland behöver man vissa utmaningar också, det kan vara nyttigt. det är helt sjukt gullhår, snart tar vi studenten. snart springer vi ut och då är det våran tur att skrika:
för vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra!

tiden går så himla fort och snart ska jag ut i arbetslivet, känns rätt sjukt. jag vill fortfarande ha alla lov, all ledighet men snart är det slut på det också. det känns skönt och veta vad jag vill och att jag har mina planer men jag känner ingen brådska heller. man får ta det som det kommer helt enkelt :)

http://www.stampelhuset.com/eshop/images/Student%20mossa%20hoger%20stor.jpg


snabba cash

åhhh, vilken mysig helg jag har haft. i fredags blev det tvmys med tjejerna. tv, mycket prat osv. i lördags så brände jag mig på min dumma locktång sen på kvällen gick jag och mitt hjärta på bio. vi såg snabba cash, riktigt bra..ni måste se den! igår blev det bara lugnt hos min älskling, lite tvspel, tvtittande osv. idag har jag varit kompledig, så himla skööönt. det blev lugnt idag också hos min älskling och sen åkte jag hem. mamma och pappa har åkt på magsjuka så lika bra att jag har hållt mig borta, eller hur :) imorgon är det en kort skoldag som gäller sen ska jag umgås med mina fina tjejer i klassen. stan, luncha, infokväll osv. hoppas jag kommer hem skapligt så jag hinner ta mig en runda innan läggdags. ledig på onsdag igen, härlig vecka oooor whaaat. meee love!

http://blogg.passagen.se/filmografen/resource/snabbacash.jpg


automatbil

följde som sagt med pappa till stan för att handla lite mat och så. jag körde hans jobbarbil och den är med automat, vilket jag aldrig kört med någon gång innan. så jävla gött och smidigt. hihi, det var kul.. lite nytt sådär. när vi kom hem blev det på med träningskläder och ge sig ut på en runda, härligt härligt. nu har jag nyligen kommit ut ur en varm dusch och ska snart torka till håret och börja fixa mig. sen ska jag till mitt hjärta, han som har mitt hjärta i sin hand.


så länge du finns vid min sida

blir lite ändrade planer. blir nog stan en snabbis först med pappa och sen när vi kommer hem blir det en runda så fläsket får röra sig. har ju gott om tid innan jag ska iväg så jag behöver ju inte stressa ihjäl mig och det är ju skönt det med. jag vill bara ha kväll nu, så du kan hålla hårt om mig. måste klara det här nu och så länge du finns vid min sida så klarar jag allt, jag ska gör det. du är bäst älskling!


trött som ett as

fan vad trött jag är. fan vad hungrig jag är, börjar bli hungrig iallafall. men ingen frulle till mig förrän jag har varit ute på en runda i kylan. somnade väl vid 3 eller något och vaknade halv 9 och kunde inte somna om. jag känner mig helt slut, mitt huvud känns tungt och jag känner mig rutten och förjävla ful. ska ut och röra på fläsket men innan det måste jag vakna till!


snart helg

jag har varit ute och rört på fläsket och gud så skönt det va. har precis tvättat ur silverschampot och nu är det inpackning som ska få sitta ett tag. har ett nytt förslag på håret som det lutar mer åt, var iofs varit inne på det förut också. men bli nåt snäpp mörkare som sagt men fortfarande vara ljusblond och sen någon naturguld ton. det skulle nog bli nice. va ju guldig innan jag kände för att vara askig så. hiih. welll see. ska äta om ett tag, annars blir det mest lugnt. ska till min älskling sen, jag längtar massor. imorgon står praktik på schemat och snart är det helg. så skönt!


sumobrottare

nu håller jag på att byta om här. på med varma tjocka kläder så man ser ut som en sumobrottare. nu ska jag ut och röra på fläsket!


världsbäst

stå ut med mig.
jag behöver dig.
jag älskar dig.



krångel med tågen

krångel med tågen idag också. nu märker man hur beronde man är av tåg, bussar osv. det drabbar ju alla men det händer ju inte varje dag så det är ju tur det. bussfan till skolan och bussfan hem. hoppas tågen går ikväll sen när jag ska åka till min älskling. jag har nyss fått i mig lite mat och idag ska ju ut och springa slash powerwalk. annars så blir det mest lugnt. maten måste sjunka lite innan ger mig ut i kylan och bränner fett, nu ska jag fan va på g. förkyldningen känns bättre idag med så nu jävlar hoppas vi att det blir bättre!


en tankeställare

jag gör som cg och håller med, en tankeställare!


kunskapstest

lite för lite sömn inatt men så kan det ju bli ibland. mitt öra är bättre, det är faktiskt bra nu. skumt att det gjorde så ont bara över en dag helt så där. hade två kunskapstest idag i skolan och efter dom slutade vi men jag va kvar och umgicks lite med tjejerna tills jag, hebis och lalla åkte in till stan en sväng. sen åkte jag till min älskling, mycket förseningar och inställda tåg. mitt tåg blev en halvtimme sent men jag sov ändå och jag ska inte klaga för det finns folk som har det värre och själv gnäller man på förseningar liksom. haha. va inne på salongen idag med och pratade med dom så nu är praktik fixat för min del. längtar massor tills på fredag, ska bli så himla kuuuul!


mitt ena öra gör ont



nu har mitt kära hår fått hårpackning och den ska nu få sitta i ett tag. ansiktsmasken sitter där den ska den med. mitt öra gör fortfarande ont och det gör bara ondare för ju mer tiden går. har legat och myst med en filt på soffan och kollat på tvn. hur som helst, hoppas det inte är öroninflammation men jag har ju nästan varit förkyld i ett halvår snart, någon som vill ta över? nu ska jag fortsätta att fylla i saker i min kalender, får se hur mycket det håller denna termin. sist höll det första veckan max!


minusgrader borde vara olagligt

minusgrader borde vara olagligt! gud vad kallt det. kallt ute och kallt inne. tur att det är varmare inne än ute iallafall. jag tycker det är så mysigt att kolla ut när det är helt vitt på alla träd. det är visst inte bara jag som inte förstår hur så mycket snö eller frost kan fastna på en gren. jag frågade min baby det för några veckor sen och idag frågade nathalie det, haha. snön/frosten kan liksom hamna på undersidan av grenen också. jag förstår inte, kanske inte ska göra det heller!

http://www.c-pix.nu/wp-content/uploads/2009/02/20090214.jpg


beach 2010



nee ni, jag får inte ner skiten, spotify. får be min älskling fixa det eller nåt för jag vill ju ha det. funderar på att beställa bikinisar idag kanske. beach 2010 känns ju sådär. det finns två val som man har. det första är att antingen så skiter man i hur man ser ut, vad man känner över sin kropp, man går och är på stranden och har kul med sina nära och kära, solar och badar. alternativ nummer två: du sitter hemma och deppar medans dina vänner är iväg och badar och har roligt. your choice.


spotify

slutade vid elva idag, sjukt skönt tycker jag. jag har gjort en sjukt god sallad som jag har ätit, gjorde lite extra så jag har till senare sen också. yummie. mitt öra är konsigt, det gör ont men skitsamma. nu tänkte jag försöka få ner spotify, ett år efter alla andra men men.. hoppas jag lyckas. wish me good luck.


super mario

har precis ätit och nu sitter jag och min älskling och spelar super mario marathon, wii. skojsigt skojsigt. resten av dagen blir mest lugnt och det ska bli skönt för jag har lite ont i mitt huvud. fick sluta tidigare idag för att vi jobbat på så bra och det var sjukt skönt kan jag lova. imorgon är det kort skoldag och det gillas, slutar vid 11. nu blir det lite buzz också. jag kanske kan få lyckas vinna någon gång om dom inte väljer sport hela heeela tiden. vi hörs hörrni!


natti natti

nu har jag bäddat ner mig. naglarna är klara och klockan än ställd. suttit och kollar på hårfärger med slingat hår och jag blir bara mer sugen varje gång. vill göra något nytt ju men samtidigt så trivs jag som jag jämt säger. men någon gång måste jag våga också. blir jag missnöjd så är ju inte det värsta att färga tillbaka liksom. nehej ni, nu blir det snart sängen. lite tvtittande och sen ska jag sova. natti natti!


första lagret

nu sitter jag här och är precis nyduschad och har målat första lagret på naglarna. härligt härligt. tandblekningen sitter där den ska också. skulle jobba 12-15 idag men jag jobbade till åtta istället. lite extra cash sådär och så gick passet fort så det var bra det. idolerik va i driven idag och tidigare i veckan var tydligen calle förbi också. lite kul med lite kändisar såhär i mjölby.




åttonde januari

 






nedräkning

om 5 månader och en dag(om jag räknat rätt) så åker vi tillbaka till turkii. same hotel and all inclusive. vill dit nu!!!


friday, i'm in love

godmorgon. sitter här med tanblekning nu trots min förkyldning. det är andra gången jag kör med denna blekning nu. fyfan för min förkyldning alltså, blää. ikväll sen kommer min älskling, vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir nog mest mys. guud vad jag längtar. det är ju 11 månader exakt idag! hiih. igår sen blev det god mat, tv och mycket mycket prat med lindut, alltid så himla skojsigt.



första skoldagen

första skoldagen är avklarad, skönt. jag har blivit ännu mer förkyld nu och det suger. det suger även att vi kanske måste börja gå på våra projekt arbetes lektioner, dom måste ju skämta. har varit hos lollo en sväng sen gick jag och handlade keso och näsdroppa på coop. det är ändå ett plus att dom har näsdroppar och sånt ifall man inte har tid att gå ner till stan, ifall man behöver ha nåt av det efter klockan 18, ifall man behöver ha det en söndag osv. resten av min dag består av linda och det blir mest lugnt och det ska bli skönt.



rip jullovet

rip jullovet säger jag bara. sista dagen idag på mitt sista jullov, buuhuuu. it sucks very much! men självklart ska det bli kul att träffa mina gullhårisar igen och nu är det inte många månader tills vi springer ut och slipper skolaset. haha okej, inte skolaset utan vår lovelyyy schoool. sitter här hos min älskling och sjunger, mwihihi, mys.. och så dansar vi lite bugg med. har nytt ätit tacos, yummie. nu ska vi fortsätta så vi hörs sen.. det bär av hemåt sen idag tyvärr. hm hmm hmm!



my hair love it

helluuuu hellluu. jag sitter här och är precis nyduschad nu. tänkte låta hårinpackningen få sitta i ett tag, my hair loove it. vad har jag gjort hittills idag då? jag vaknade vid 10, jag har ätit frukost, hunnit halka i trappan, duschat, bodyscrub och hårinpackning. ska fixa lite nu. vi hörs senare babiiees!



ny header

yeees, ser ni nåt nytt? jag jobbade ihop en ny header och den får duga lite nu. haha. alltid kul med lite nytt men sen är det ju kul om resultatet blir bra, vilket det inte blev. men lite nytt iaf! en enkel och en med något lite extra, jag körde på den understa som ni säkett ser.






nakenscannad

den nya superscannern har nu london införskaffat. den scannar både bak- och framsida i svartvitt. scannern är så känslig att man kan se om personen har bröstimplantat eller inte. det är ju egentligen lite sjukt, lite kanske man vill ha för sig själv eller hur. det kan komma till sverige om 5 år men visst är det bra egentligen om man tänker på alla fördelar.



mer-försålde

jaa det blev ju lite att göra ändå fast det var ju inte så mycket. vi hade en tävling med så den som mer-försålde mest vann en glass och äran att vara bäst.. såå vem tror ni vann? haha, det blev ju jag..härligt johanna. men jag bytte ut glassen mot morötter och äppelbitar istället. nu har jag precis målat naglarna, det är överlack som ska på sen är det klart. rosa blev det!



skönhetssömn

godmorgon. jag sitter här och försöker vakna till lite. snacka om skönhetssömn inatt, har sovit som en stock även fast jag sovit själv. ska snart börja fixa mig, äta frulle och sen kommer pappa för att hämta mig. det blir jobb alll dayyy looong! jag hoppas på mycket gäster så att tiden går fort men jag tror inte det blir alltför mycket idag eftersom att jag såg att vi inte var så många som jobba idag. men men, hoppas kan man ju. vi hörs sen ikväll. ha en bra dag :)



minus till alla råddjur

gårdagens/dagens/alla mina dagars minus går till alla råddjur och så kan jag även nämna älgar och renar när jag ändå håller på. på vägen hem igår från motala höll jag och min älskling på att köra på ett råddjur. det var matte som såg det först och skrek: "en reeeen!" och då såg jag den så jag bromsade,bara släppte taget om ratten(min älskling tog tag i ratten som tur var), blev livrädd och började gråta. jävla råddjur alltså. den stod och kollade på oss och sedan sprang den iväg. den var inte ens en halvmeter ifrån oss. visst dom väger väl inte så mycket men ändå. jag har haft körkort i lite mer än 2 månader och så himla erfaren är man inte i sånna här situationer. fuck youuu alla råddjur! det var iallafall inte rudolf eller bambi för det är dom ända två snälla råddjuren som finns!

http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/4075162/2/istockphoto_4075162-rudolf-the-reindeer.jpgBambi


ny tandblekning

ny tandblekning är påväg till mig. beställde det i helgen, äntligen. har lite kvar men när den kommer så blir det hårdkörning, haha. kritvita tänder thaaanks. köpte två paket, lika bra att köra på liksom. jag är även sugen på att göra något nytt med håret men det har jag ju varit ett tag nu. har varit kall blond väldigt länge nu men vad fasen, jag trivs ju och det är ju huvudsaken. men det är så himla fint med lite mellanblond, eller lite bruna slingor eller något..det vore ju inte dumt. men heter man johanna så är man ju rädd för att bli missnöjd, iallafall jag. men om jag bara blir något steg mörkare så är det ju inte allt för svårt att ljusa upp det igen i värsta fall. weelll seee!



happy new year

nytt år gott folk, 2010. gott nytt år på er. har ni några nyårslöften? själv har jag inga och har inte haft på flera år heller för den delen. min älskling åkte för typ 2 timmar sen. idag har vi haft det mys och åkt snowracer, så himla kul fast det är ju inte lika kul om man ramlar av och slår sig ju. jag kan ju berätta lite om nyår.

nyår firades hemma hos min älskling med hans familj och en familj till. det blev tre rätters så först in på bordet blev det snittar sedan fläskfilé, hasselbackspotatis, rödvinssås och sallad och till sist efterrätt och det blev fruktsallad och glass. yummiiee, så gott. det blev en massa god dricka, buzz, singstar, buggande och mycket mycket mer. vid tolvslaget blev det ut för att smälla raketer och nyårspussas. hiihh. sen fortsatter partyyyyt! bilder kommer, i promise. jag vet att bloggen är tråkig, utan några egentagna bilder.. men jag ska väl försöka lite på det då.. det blir väl roligare.

så sen nyår har det inte hänt så mycket, har tagit det mest lugnt. lite jobb och mys med mitt hjärta, fotbollscup, snowraceråkning och mer. myyyssspys!

http://maaaandy.blogg.se/images/2009/moet_chandon_6007393_32016409.jpg


RSS 2.0